Jump to content

Μαζί σου (Mega)

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Yeap, ο ιδιος ειναι αν και δεν θυμαμαι το επεισοδιο. ;)

Εμενα παντως μου δημιουργηθηκε μια απορια χτες που εδειχνε closeup του "ταλαντουχου" πρωταγωνιστη σε μια σκηνη που κοιμοταν/συνομιλουσε διπλα στο ποταμι με την τυπισσα. Ηταν ξυρισμενος κοντρα (μιλαμε για γυαλι)!

Απορησα λοιπον:Ειχε μαζι του Mach 3 και ξυριστηκε στο ποταμι ή επειδη ειναι και καλα 17χρονος δεν εχει ακομα γενια?:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μια ματιά που έριξα χθες (εκεί που προχωράνε μέσα στο δάσος - "λύκε, λύκε είσαι εδώ;" ) μ' έβαλε σε υποψίες ότι μπορεί η κατάσταση να βελτιώθηκε και ο νεαρός να μπορεί κάπως να τα λέει... :)

Αληθεύει ή ήταν οφθαλμαπάτη? Παρακαλώ επιβεβαιώστε...:p

Οντως αρχισαν και οι δυο να τα λενε καπως..... ΘΑΥΜΑ!!:p :p

Το χθεσινο επεισοδιο ηταν αρκετα καλο μπορω να πω!!!

Θα αρχισω να το βλεπω τακτικα μου φαινεται......

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

• Απαντήσεις 566
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κι εγω τα 2 τελευταια τα εχω δει ολοκληρα..πολυ καλο μου φαινεται..μου αρεσει που ειναι ετσι περιπετεια..σε αγχωνει τι θα γινει..:up:

Τέλειο το χθεσινό επεισόδιο... Άψογη πλοκή, περιπέτεια, ωραίες ερμηνείες, το καλύτερο από τα μέχρι τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που έκατσα να το δω χωρίς να βαρεθώ ούτε έστω και λίγο.

Βέβαια από ένα απλό επεισόδιο δεν μπορείς να πεις πώς θα είναι ολόκληρο το έργο, αλλά σε γενικές γραμμές μου φαίνεται ικανοποιητική η σειρά.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

μπασμενος θεωρειται ενας αντρας με υψος 1,70?:blink: :blink: :blink:

E ντάξει δεν είναι και μπασμένος. Μέτριος προς το κοντός είναι όμως...

Όντως. Ο καλύτερος ηθοποιός imho ήταν ο Λεζές :up:

Tότσικας και η άλλη η ψυχολόγος (ή ότι διάολο είναι) είναι πολύ πολύ μέτριοι...

Όλα τα λεφτά η σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο που ο μπάτσος αφήνει να εννοηθεί ότι ο Άρης «έδωσε» την Ζωή στην αστυνομία και αρχίζει να τα χώνει το γκομενάκι στον Τότσικα, και ο μπάτσος χαμογελάει. :up:

http://img181.imageshack.us/img181/7881/bscap0007iv4.jpg

respect!!!!

Για μία ακόμη φορά με εξέπληξε ευχάριστα το χθεσινό επεισόδιο... Καλύτερο βέβαια ήταν το προηγούμενο αλλά και το χθεσινό εμένα μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον...

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Για μία ακόμη φορά με εξέπληξε ευχάριστα το χθεσινό επεισόδιο... Καλύτερο βέβαια ήταν το προηγούμενο αλλά και το χθεσινό εμένα μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον...

Θα συμφωνησω.Επισης μια απορια:Σε καποια φαση,αν δεν κανω λαθος η ψυχολογος του ορφανοτροφειου ειπε οτι ο Αρης ψαχνει να βρει το πατερα του,αλλα αυτος δεν υπαρχει παρα μονο ειναι στο μυαλο του.Καλα ακουσα ή λαθος????????:confused:

Σωστά άκουσες, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό... Απλά ότι η ίδια πιστεύει πως δε θα τον βρει.
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Θα συμφωνησω.Επισης μια απορια:Σε καποια φαση,αν δεν κανω λαθος η ψυχολογος του ορφανοτροφειου ειπε οτι ο Αρης ψαχνει να βρει το πατερα του,αλλα αυτος δεν υπαρχει παρα μονο ειναι στο μυαλο του.Καλα ακουσα ή λαθος????????:confused:

πατερας που να υπαρχει μονο μεσα στο μυαλο του παιδιου γινετε?και πως γεννηθηκε το παιδι?φυτρωσε?

εκτος αν ο σεναριογραφος βλεπει δρουζα και για συγκεκριμενους λογους διαλεξε πρωταγωνιστη με σχετικα μακρι μαλλακι...ισως σε επομενο επεισοδιο να επικοινωνησει με τον "μπαμπα" του

(τραβηγμενο ειναι το να εχει πεθανει και να ισχυριζεται για αυτο τον λογο πως υπαρχει μονο στο μυαλο του)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γιατί είναι τραβηγμένο; Μια χαρά μπορεί να πέθανε, και ο μικρός να νομίζει πως υπάρχει ακόμα.

Απο τη μια και εγω το βρισκω τραβηγμενο αλλα δεν εχει νοημα σαν πλοκη να μην υπαρχει πατερας......

Να πω κατι κουλο....???

Λετε να ειναι ο μπατσος ο πατερας???

Μην με βρισετε....;) Μια σκεψη ειναι μονο....;) ;)

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Απο τη μια και εγω το βρισκω τραβηγμενο αλλα δεν εχει νοημα σαν πλοκη να μην υπαρχει πατερας......

Να πω κατι κουλο....???

Λετε να ειναι ο μπατσος ο πατερας???

Μην με βρισετε....;) Μια σκεψη ειναι μονο....;) ;)

To idio skeftomaste! Hlikiaka an to skefteis kollaei. ;)

From the child and from the fool, one learns the truth. :lol:

Γιατί είναι τραβηγμένο; Μια χαρά μπορεί να πέθανε, και ο μικρός να νομίζει πως υπάρχει ακόμα.
τοτε γιατι να μην του εχουνε πει την αληθεια?

ενα παιδι πιο ευκολα αποδεχεται το "ο μπαμπας σου πεθανε" απο το "δεν ξερουμε ποιος ειναι ο μπαμπας σου"

αλλα θα μου πειτε...ταινια ειναι...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μα το "αγνώστου πατρός" δεν σημαίνει ότι όντως δεν ξέρουν τίποτα γι' αυτόν;:confused:
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

τοτε γιατι να μην του εχουνε πει την αληθεια?

ενα παιδι πιο ευκολα αποδεχεται το "ο μπαμπας σου πεθανε" απο το "δεν ξερουμε ποιος ειναι ο μπαμπας σου"

αλλα θα μου πειτε...ταινια ειναι...

Ε όπως είπες κι εσύ σειρά είναι. Τι ψάχνεις τώρα...

Οχι Τάκαρε.

Είναι πολύ νέος για να είναι ο πατέρας του.

Απλά δεν υπάρχει περίπτωση.

Γιατι ρε συ??? Δεν θα ειναι 40αρης???? Ε ο αρης υποτιθεται οτι ειναι 17!!!! Δεν ειναι απιθανο... :rolleyes: :rolleyes:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Εμένα ο μπάτσος μου τη δίνει με το στιλάκι του, ότι και καλά το παίζει μάγκας και βαρύς και ότι τα καταφέρνει όλα... Είναι αντιπαθητικό κάτι τέτοιο κατά την προσωπική μου εκτίμηση...

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

Κλασική περίπτωση cult pwnerer μπάτσου :up: Θεός