Jump to content

Μαρία η Άσχημη (Mega)

mi3s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η μαρκέλλα πολυ χαλι πως την ειχαν βαψει ετσι

ενταξει βρε...δεν παυει ομως να ειναι ωραια κοπελα και την προτιμω απο την Μαρια...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 740
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η μαρκέλλα πολυ χαλι πως την ειχαν βαψει ετσι

Yποτίθεται πως ήταν στο σπίτι της χαλαρή.. Εξάλλου αυτό το φυσικό λουκ ταίριαζε με τη χυλόπιτα που της έριξε ο Αλέξης:p

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

πολυ θλιβερο παντος το σημερινο επεισοδειο...:(

Σημερα για πρωτη φορα οποιος το ειδε θα καταλαβε οτι αρχισε να μυριζει το τελος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι γύρω στο 1.73, τον είχα δει και από κοντά πέρυσι και εμένα, που είμαι 1.71 με περνούσε...

Αλλά το ύψος δεν έχει να κάνει με το αν είσαι ικανός πρωταγωνιστής, αλλά το ταλέντο! Δεν λέω ότι είναι κανένα φοβερό ταλέντο, αλλά για την ηλικία του μια χαρά τον παίζει τον ρόλο του....

Γενικότερα πάντως δεν πιστεύω ότι το ύψος κάνει τον άνθρωπο...

Μάλλον όταν τον είδες θα φορούσε τακούνι. Το συνηθίζουν αυτό οι σουπερσταρς και οι ψωνάρες γενικότερα.:p

Πάντως και η Μαρία αν έχετε ακούσει σε μεσημεριανές εκπομπές κτλ, είναι πολύ σκύλα στην πραγματικότητα. Καμία σχέση με την σειρα:X

Σημερα για πρωτη φορα οποιος το ειδε θα καταλαβε οτι αρχισε να μυριζει το τελος...

Την λυπήθηκα πάντως την Μαρκελλίτσα. Ο Μαλ:Xκας έχει τέτοια γκόμενα δίπλα του που τον λατρεύει και την έκανε σκουπίδι. Ας πάει με το Μαράκι που θα τους έχει δυο δυο:p

Εγώ το είδα (όντως είναι κρίμα η Μαρκέλα αν και μου τη σπάει, χαλί έχει γίνει για το χόμπιτ) το σημερινό αλλά δεν κατάλαβα τι "μύρισες" που να προδίδει το τέλος. Για πες και μενα που είμαι συναχωμένος και δεν τα πιάνω με την πρώτη:p:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Όπως πάει η ιστορία, ο Αλέξης θα διεκδικήσει την Μαρία, αλλά εκείνη θα παραμείνει με τον Φίλιππο... Έτσι πρέπει λογικά να γίνει...!!!! :p:p:p:p Εκτός κι άν στο τελευταίο (διπλό) επεισόδιο, το γυρίσουν όπως στα ξένα και επιστρέψει το Μαράκι στον κοντό, αφήνοντας τον Φίλιππο στα κρύα του λουτρού...Κάτι που δεν θα ήθελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να γίνει...Πραγματικά, θα ξενερώσω αφάνταστα, αν τα ξαναβρεί ο κοντός με το Μαράκι...! :)
Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

Όπως πάει η ιστορία, ο Αλέξης θα διεκδικήσει την Μαρία, αλλά εκείνη θα παραμείνει με τον Φίλιππο... Έτσι πρέπει λογικά να γίνει...!!!! :p:p:p:p Εκτός κι άν στο τελευταίο (διπλό) επεισόδιο, το γυρίσουν όπως στα ξένα και επιστρέψει το Μαράκι στον κοντό, αφήνοντας τον Φίλιππο στα κρύα του λουτρού...Κάτι που δεν θα ήθελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να γίνει...Πραγματικά, θα ξενερώσω αφάνταστα, αν τα ξαναβρεί ο κοντός με το Μαράκι...! :)

Συμφωνώ. Και εγώ θα ξενερώσω απίστευτα αν τα ξαναφτιάξει με τον κοντοστούπη. Αλλά νομίζω αυτό είναι και η επικρατέστερη εκδοχή, να γύρισε στον Αλέξη που είναι και πρωταγωνιστής (μη ξεράσω). Θα ναι έκπληξη να μείνει με Φίλιππο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Edit: Πως και δεν σχολιάσε κάνεις το φιλί Μαρίας-Φίλιππου? Μπαίνουμαι στην τελική ευθεία του love triangle τώρα που ο Αλέξης χωρίζει με τη Μαρκέλα)

Αυτο με το που το ειδα αναρωτηθηκα αν εβαλαν γλωσσα.

Σαν να'ταν λιγο αλληθωρη η Μαρια οταν τον κοιταζε? Λες και κοιταζε αλλου.

Σιχαινομαι τον εαυτο μου που αρχισα να το βλεπω παλι. Ειδα μεχρι το επεισοδιο 80 και σταματησα γιατι το ειχα βαρεθει... Αλλα τωρα αφου εχω και παλι ελευθερο χρονο. Και δεν προχωραει η υποθεση με τπτ!

Εγώ το είδα (όντως είναι κρίμα η Μαρκέλα αν και μου τη σπάει, χαλί έχει γίνει για το χόμπιτ) το σημερινό αλλά δεν κατάλαβα τι "μύρισες" που να προδίδει το τέλος. Για πες και μενα που είμαι συναχωμένος και δεν τα πιάνω με την πρώτη:p:lol:

Μα ειναι απλο...δεν πρεπει να ειναι και ατσιδας καποιος για να καταλαβει οτι πρωτη φορα Η Μαρκελα ξεκαθαρισε προς εμας ''τους ελαφρομυαλους:p''οτι η ιστορια Αλεξη Μαρκελα ελαβε τελος και δεν θα ξανα επικεντρωθει πλεον εκει η σειρα!!:shifty:

Επιπλεον μας εδειξαν οτι μαλλον ξεκιναει η Σχεση του Νικολα με την ''ξανθοψειρα''και δεν εννοω την Λιλιαν..:p μια και καταλαβε οτι τελικα αυτην αγαπαει και οχι την Λιλιαν....

Και τελος ο Αλεξης ξεκαθαρισε σε ολους οτι μονο με την Μαρια θα εχει να κανει απο εδω και περα και τιποτα αλλο...;)

Η μονη που μας τα μπερδεψε λιγο και ισως με αυτο να ασχοληθουμε στα επομενα επεισοδια ειναι η Μαρια που μαλλον δεν ξερει τι θελει..:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι επίσης, μην ξεχνάμε ότι απομένουν μόνο 22 επεισόδια μέχρι το τέλος...Οπότε σιγά-σιγά τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν την σειρά τους... :):):):)

Y.Γ: Ρε παιδιά, στο νέο τρειλερ της Μαρίας, πραγματικά στεναχωριέμαι που βλέπω την Μαρκέλλα έτσι...! Είναι από τις λίγες φορές που λυπήθηκα, βλέποντας την να στεναχωριέται τόσο... Αντιθέτως, το κοντορεβυθούλη...Ειδικά, όταν λέει την φράση: "τι θα γίνει κυρία πρόεδρε, θα μας αγνοείτε για πολύ ακόμα;", μακάρι να τον είχα μπροστα μου σάκο του μποξ, να κάνω σε αυτόν την προπόνησή μου...!!!!

Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

Συγγνώμη 1.73 ύψος, το θεωρείς λίγο; :wacko:

Όχι.. δεν το θεωρώ λίγο. Αλλά τί σχέση έχει με αυτό που έγραψα? Μάλλον δεν με κατάλαβες! :rolleyes:

Κι επίσης, μην ξεχνάμε ότι απομένουν μόνο 22 επεισόδια μέχρι το τέλος...Οπότε σιγά-σιγά τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν την σειρά τους... :):):):)

Αυτο ακριβως!!!;)

σιγα σιγα παιρνουν τον δρομο τους...

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο το τρειλερ αυτης της εβδομαδας που ειδα παντως, η μαρκελλα ειναι στα προθυρα νευρικου κλονισμου...

αυτο που μου τη δινει σε αυτη την κοπελα ειναι οτι ενω της φταιει ο αλεξης, γιατι αυτος τα ξεκινησε ολα με τη μαρια, αυτη βριζει τη μαρια... προχθες την ειπε τσολι... λες κι η μαρια ηθελε να τους παρει την εταιρια... :wacko::wacko::wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

απο το τρειλερ αυτης της εβδομαδας που ειδα παντως, η μαρκελλα ειναι στα προθυρα νευρικου κλονισμου...

αυτο που μου τη δινει σε αυτη την κοπελα ειναι οτι ενω της φταιει ο αλεξης, γιατι αυτος τα ξεκινησε ολα με τη μαρια, αυτη βριζει τη μαρια... προχθες την ειπε τσολι... λες κι η μαρια ηθελε να τους παρει την εταιρια... :wacko::wacko::wacko:

συμφωνω με αυτο που λες αλλα σκεψου οτι ισως καπου φταιει και αυτη...που φταιει??Στο οτι αφησε τον εαυτο της να ερωτευτει εναν αρραβωνιασμενο ενω το ηξερε οτι δεν ειναι σωστο ισως??:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

συμφωνω με αυτο που λες αλλα σκεψου οτι ισως καπου φταιει και αυτη...που φταιει??Στο οτι αφησε τον εαυτο της να ερωτευτει εναν αρραβωνιασμενο ενω το ηξερε οτι δεν ειναι σωστο ισως??:p

οκ ναι, εκει εκανε λαθος, εχεις δικιο, αλλα δεν ειναι οτι σαν μαρια ασχημη σου τυχαινουν συχνα τετοια για να τον απορριψεις τον μαντα... ουτως ή αλλως αυτη ηταν ερωτευμενη απο την αρχη μαζι του, απλως δεν ελεγε τιποτα... ενω ο αλεξης, μολονοτι αρραβωνιασμενος το προχωρησε... :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

πω πω πραγματικά η κατάσταση της Μαρκέλας είναι για... κλάματα? για... τσίριγμα?... για σκότωμα?... (τον Αλέξη!)
Maybe I'll hold my breath and jump right in

Όχι.. δεν το θεωρώ λίγο. Αλλά τί σχέση έχει με αυτό που έγραψα? Μάλλον δεν με κατάλαβες! :rolleyes:

Που είπες ότι φαίνεται κοντός σε σχέση με τους άλλους..

Τεσπα...άστο...

Έτσι όπως έχει γίνει η Μαρία, η σειρά δεν θα έπρεπε να λέγεται "Μαρία η άσχημη" αλλά "Μαρία η κ@ύλα".

κι εγώ την λυπήθηκα την καημένη την Μαρκέλα... κομμάτια την έκανε. δεν φτάνει που της είπε να χωρίσουν ενώ εκείνη τον περίμενε πως και πως της είπε και κατάμουτρα ότι είναι ερωτευμένος με την Μαρία..

αφού δεν τον χαστούκισε εκείνη τη στιγμή πάλι καλά...:X:X

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

η μαρκελλα ηταν καπως ετσι..........:shock:

καλα και στο τρειλερ αυτης της βδομαδας μια θρικη την παθαινει

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Yποτίθεται πως ήταν στο σπίτι της χαλαρή.. Εξάλλου αυτό το φυσικό λουκ ταίριαζε με τη χυλόπιτα που της έριξε ο Αλέξης:p

δεν εννοω στο σπιτι στην επιδειξη που ηταν σαν ντοπερμαν :ninja:

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

ρε παιδιά τι έλεγε σήμερα η Μαρία στην τελευταία σκηνή και φώναζε και την άκουσε ο Φίλιππος που ήταν από έξω?

με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου και το έχασα :p

ρε παιδιά τι έλεγε σήμερα η Μαρία στην τελευταία σκηνή και φώναζε και την άκουσε ο Φίλιππος που ήταν από έξω?

με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου και το έχασα :p

Κι εσύ ρε παιδί μου όλο το καλό έχασες! Ότι άξιζε στο σημερινό επεισόδιο, αυτό ήταν!!!!! :happy::happy::happy::happy::happy::happy:

ναι αλλά τι να κάνω που τότε με θυμήθηκε η φίλη μου????

άντε για πες τι είπε!!