Bayern7 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Sthn ekswtikh xoreytria epese... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Η κοπή ήταν σικέ και ζήτησα επανάληψη αλλά εις μάτην. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Η κοπή ήταν σικέ και ζήτησα επανάληψη αλλά εις μάτην. Και εγω! :lol: :lol: :lol: Φετος κοψαμε την βασιλοπιτα εγω και ο αδελφος μου. Την ξεκινησα εγω, και μολις παρεδωσα το μαχαιρι στον αδελφο μου, εκοψε το 1ο κομματι στον εαυτο του και του ετυχε του φλουρι! :X :X :X :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Δεν το έτυχα αλλά έπεσε στο διπλανό κομμάτι δλδ της μάνας μου :p Aχ λίγο ήθελε :p Χρόνια σας πολλά! Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 nai nai eimai kai egw enas tixeros pou etixa to flouri..:up: elpizw na mou pane kala auti tin xronia...:D xronia polla se olous k kali xronia me igeia panw apo olla....:) Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Siga min mou tyxaine to flouri.... :( Eimai apogoiteymenos... den moy tyxainei pote... :cry: MAMAAAAAAA!!!! :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ετυχε στο διπλανο απο μενα..στην επιχείρηση του θειου μου.. αλλα δεν πειραζει..χαιρομαι που ετυχε εκει..;) καλη χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Η κοπή ήταν σικέ και ζήτησα επανάληψη αλλά εις μάτην. Το φλουρί σέρνει καράβι τελικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Εχουμε κανει ολη την βασιλοπιτα ψιχουλα και φλουρι δεν εχουμε βρει... Η μανα μου ορκιζεται οτι το εβαλε... αλλα φλουρι πουθενα!!!!!!!!1:blink: Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Εχουμε κανει ολη την βασιλοπιτα ψιχουλα και φλουρι δεν εχουμε βρει... Η μανα μου ορκιζεται οτι το εβαλε... αλλα φλουρι πουθενα!!!!!!!!1:blink: Ρε μπας και το φαγατε? :lol: Το κομματι της μαμας σου το ειδες να γινεται ψιχουλα? :ninja: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Πρίν λίγο έκανα το 2 στα 2 :D :D :D :D :D :D χτές στο σπίτι του αδερφού της μητέρας μου σε σύνολο 20 περίπου κομματιών, σήμερα στο σπίτι μας σε σύνολο περίπου 11 :D διπλή ευκαιρία λοιπόν για καλή τύχη φέτος!:lol: :up: :up: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Kαλησπέρα! Καλη και δημιουργική χρονιά κι απο μένα!!!! Δε μου έπεσε παλι το φλουρι ,έχει πολλά χρονια να μου τύχει, αν και δοκίμασα σε 2 σπίτια ηδη... έχω μια ελπιδα ακόμα όμως το απογευμα απο την πίτα της γιαγιας.... !ελπίζω να τύχει μπας και γυρίσει λίγο και η τύχη μου γενικότερα φέτος... Λέτε να τους κλέψω λίγο...;;;:rolleyes: Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 να ρωτησω; στην βασιλοπιτα που αγοραζετε, βρηκατε μεσα κερμα ευρω ή διαφημιστικο φλουρι; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 να ρωτησω; στην βασιλοπιτα που αγοραζετε, βρηκατε μεσα κερμα ευρω ή διαφημιστικο φλουρι; Είχε μέσα δεκάλεπτο. Καταξοδεύτηκαν...:O Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 οχι... αλλα ακομη εχει μεινει αρκετη πιτα ακομη για ψαξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Τζιφος φετος.... Αντε του χρονου!:D:D:D 3 βασιλοπιτες σε καμια δεν το βρηκα :( :p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatulis Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Μου ειχε πεσει περυσι.. Φετος πηρα τον πουλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Αμέ κόψαμε κόψαμε! Βασικά δεν έπεσε σε εμένα ακριβώς αλλά το περισσότερο μέρος του βρισκόταν στο δικό μου κομμάτι και λιγότερο στο κομμάτι τις μάνας μου. Και οι δύο τυχεροί της χρονιάς! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Για πρωτη φορα στη ζωη μου,φετος το ετυχα σε εγω!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Εμας εξαφανιστηκε το φλουρι!:p 6 ατομα αφου δεν έπεσε σε κανεναν,καναμε κομματάκια τη βασιλόπιτα,φλουρί πουθενα :what: :blink: :blink: :blink: :blink: κομπίνα μυρίζει... :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 tipota gamoto 14 xronia tipota :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Εμας εξαφανιστηκε το φλουρι!:p 6 ατομα αφου δεν έπεσε σε κανεναν,καναμε κομματάκια τη βασιλόπιτα,φλουρί πουθενα :what:το ειχαμε παθει περυσι..καταληξαμε στο οτι απλα ξεχασαν να βαλουν φλουρι στη βασιλοπιτα:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 καθε χρονο σχεδον το κερδιζω!:D σημερα κοψαμε 2,στη μια ηταν δικο μ,αλλα με μεσον... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 εμείς αύριο τη τρίτη πίτα!ΜΕχρι τώρα τζίφος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 εμείς αύριο τη τρίτη πίτα!ΜΕχρι τώρα τζίφος!το κοπη τη πιτα το μαρουσι?:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts