wael Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Κοντευει να πεθανει το τοπικ..Για καντε καμια προταση ρε παιδια.Κανα καλο κλαμπακι στο κεντρο ξερετε για φετος.Γιατι οσα εχω παει ηταν το ενα χειροτερο απο το αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Sto Kefalari h sta STER CINEMAS pao synhthos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpap Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Θεσσαλονικιός και γω οπότε δε βγαίνω και πολύ στην Αθήνα αλλα απο μαγαζιά παω συχνα και μου αρέσουν το Kibubou καπου στα Πατήσια και στο Polis στην Πεσματζόγλου νομίζω. Απο club μου είχε αρέσει παρα πολύ το club 22...Για καφέ εχω ενα πρόβλημα καθώς ειμαι συνηθισμένος να πινω καφέ σε παραλία και δε μου αρέσουν Θησείο, Κολωνάκι, Γλυφάδα αλλα πάω λόγω εύκολης πρόσβασης (τα δυο πρώτα). Σαλονίκη παω αποκλειστικα σχεδόν στην παραλία (Λ. Νίκης) στο ASK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Katw leukosia, starbuks ktl Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Για καφέ εχω ενα πρόβλημα καθώς ειμαι συνηθισμένος να πινω καφέ σε παραλία και δε μου αρέσουν Θησείο, Κολωνάκι, Γλυφάδα αλλα πάω λόγω εύκολης πρόσβασης (τα δυο πρώτα). Σαλονίκη παω αποκλειστικα σχεδόν στην παραλία (Λ. Νίκης) στο ASK. Nai ontws den exei thalassa sto Thiseio kai to Kolwnaki, alla einai kala ekei mwre! Eisai dipla se ola! Egw mia fora pou eixa paei Thes/niki ipia kafe stin paralia(imoun the thessalonikious kai den eixa alli epilogi :D ) Opws eipa to Thiseio den exei thalassa, alla se plimurizei i istoria.... :worry: Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Opws eipa to Thiseio den exei thalassa, alla se plimurizei i istoria.... :worry: Ooooo Ti poihtiko!!! Nomizw pws sundiazei to neo me to palio! To Kolwnaki apo tin alli, sundiazei to klasiko, to monterno kai to METAmonterno... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Το πολύ το κολωνάκι ανοιγει το κ.... :X :X Ooooo Ti poihtiko!!! Nomizw pws sundiazei to neo me to palio! Σου άρεσε το ποιήμα ε??? χαχααχχαχαχαχαχαχαχα "MODS αυτα ειναι για πλακα...μην με βγάλετε off topic οπως πάντα :) ) Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Το πολύ το κολωνάκι ανοιγει το κ.... :X :X Min krineis ex idiwn ta allotria.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Min krineis ex idiwn ta allotria.... :D :D Που με κατάλαβες βρε? Κολωνάκι κολωνάκι που εχεις ολο το καλο κοσμακι Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 :D :D Που με κατάλαβες βρε? Κολωνάκι κολωνάκι που εχεις ολο το καλο κοσμακι Kosmoplummira kalosunis ti na sou pw! Fainetai den exeis paei pote!!! :p Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeanpoul Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ποιο πολύ Δ.Π αλλα και γενικά όπου με βγάλει ο δρόμος!!! Παράθεση http://www.braker1.com/southclubs/banners/mg-roverclub.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 ALFA Club. Διαχρονική διασκέδαση στην Κηφησίας. Δεν πάω πάντως συχνά λόγο εργασίας. Οι dj's του μαγαζιού ειναι φίλοι μου. Εχω κάνει γυρίσματα σε ενα video clip τους, διοτι έχουν συγκρότημα. Για εναν χρόνο περίπου έβλεπα το γυρισμένο και μονταρισμένο απο μένα video clip τους, στα κανάλια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolavos Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 :D :D Που με κατάλαβες βρε? Κολωνάκι κολωνάκι που εχεις ολο το καλο κοσμακι Mporei na to les kai eirwnika, alla den exei kai asximo kosmo...! O,ti thes to vriskeis.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 It's ABsolutely FABulous :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Μαρουσαρα και Κηφισια στανταρ. Απο εκει και περα οπυ κατσει Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbit Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Galatsi + pali Galatsi.... A!! kai na min xexasw marusi + xalandri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostpap Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 504 xiliometra makria.....THESSALONIKI dhladh....etsi giati o Lazopoulos mallon ksexase to onoma ths polhs :mad: Kuriws nea paralia, alla kai krhnh.. Kentro dyskola giati gia na parkarw mou bgainei h pisth!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 kifisia-politia- ton ximona.gliafada to kalokairi.kolonaki oles tis epoxes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Emena pou aresei kai edw stin Kifisia kai to kalokairi! Eidika to vradaki pou orismenes fores thes kai ena mplouzaki apo panw :):):) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Κυρίως Ραφήνα (καλοκαίρι συνήθως αλλά και σ/κ χειμώνα). Όταν βγαίνω Αθήνα, πάω ή Μαρούσι ή Κηφισιά / Κεφαλάρι. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 εγώ...από κρήτη...προτιμώ το κέντρο! ;p στην Κοραή...το καλοκαίρι χερσόνησσο, μάλια... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Στην Αθήνα προτιμώ Πλάκα, Μοναστηράκι και Θησείο και στον Πειραιά Μικρολίμανο, Καστέλλα και Καλλίπολη. Από προάστια Κεφαλάρι στην Κηφισιά και Βουλιαγμένη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Εξάρχεια μετά τις μπύρες στο σύνδεσμο, ειδάλλως σε σπίτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Δεν μπορω να πω οτι πηγαινω καπου στανταρντ,αλλα μου αρεσει Κεφαλαρι,Μαρουσι,Θησειο+Ψυρρη και τωρα το καλοκαιρακι παραλιακη. :cool: Απο κει και επειτα δε θα πω οχι και Μικρολιμανο,Γαλατσι κά :p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 ALFA Club. Διαχρονική διασκέδαση στην Κηφησίας. Δεν πάω πάντως συχνά λόγο εργασίας. Οι dj's του μαγαζιού ειναι φίλοι μου. Εχω κάνει γυρίσματα σε ενα video clip τους, διοτι έχουν συγκρότημα. Για εναν χρόνο περίπου έβλεπα το γυρισμένο και μονταρισμένο απο μένα video clip τους, στα κανάλια.:) αχ.. μεγαλη ιστορια με αυτο το club.. :cool: εκει περασα γεννεθλια και βραδυα πολλα πολλα.. :rolleyes: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts