KONSTANTIN_KARAB Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Παιδια όντως, πότε θα έρθει στα Voda/Cote/Wind shops?? Επιδότηση 450€ δε λέει να πάει χαμένη... Για οσους ειναι σε cosmote υπαρχει λυση!!!Ζητηστε να παει η επιδοτηση σας σε καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Το πηρα πριν απο 5 μερες. Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά από διαχείριση μνήμης πώς σας φαίνεται; Destinator 7 με ταυτόχρονη αναπαραγωγή μουσικής, έχει ως αποτέλεσμα άσπρη οθόνη (εκείνη που σου προτρέπει να κλέισεις προγράμματα) Μπορεί βέβαια να φταίει το destinator 7 (που μάλλον αυτό φταίει απ' ότι ακούω και από άλλους χρήστες) αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κανένα κολπάκι (έστω και registry hack) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά, για να μην κάνω λάθος. Περνώ το spb full screen keyboard, μετά το greek skin και μετά κάνω το κόλπο που γράφει εδώ στο myphone ο φίλος; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 Και με κεφαλαία ελληνικά που γράφω αφού το πέρασα, πάλι 70 μου δίνει όριο; :S Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclaud Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά, Μου αρέσει αρκετα αυτο το PDA-ΚΙΝΗΤΟ-POCKΕT PC ή ότι άλλο είναι κατασκεύασμα αλλά σαν νέος χρήστης σε αυτό το είδος έχω να κάνω κάνα δυο ερωτήσεις, με δεδομένο ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν GPS, αλλά να μην έχω μαζι μου μια δέυτερη συσκευή λέω να τα συνδιάσω σε ένα. ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ GPS Η΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ?????? (ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΎΠΟΥ DESTINATOR) ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η΄ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ GPS???????? ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!! Παράθεση :kill: Ηντά πες μρε!!! θα σε ντουφεκίσω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά, Μου αρέσει αρκετα αυτο το PDA-ΚΙΝΗΤΟ-POCKΕT PC ή ότι άλλο είναι κατασκεύασμα αλλά σαν νέος χρήστης σε αυτό το είδος έχω να κάνω κάνα δυο ερωτήσεις, με δεδομένο ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν GPS, αλλά να μην έχω μαζι μου μια δέυτερη συσκευή λέω να τα συνδιάσω σε ένα. ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ GPS Η΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ?????? (ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΎΠΟΥ DESTINATOR) ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η΄ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ GPS???????? ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!! δεν εχει ενσωματομενο GPS η συσκευη εχει επιλογη για εξωτερικο μονο. αμα θελεις συσκευη μονο και μονο για GPS δες κατι αλλο. παντως ειναι πολυ καλη και βολικη και σηκωνει ανετα το DESTINATOR. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Να ρωτήσω και γω κάτι γιατί αν και παρακολουθώ τακτικά το νήμα δεν το έχω διευκρινήσει...Τελικά έστω και με το stylus στέλνει η δεν στέλνει μηνύνατα των 160 χαρακτήρων και αν ναι πρέπει και γι αυτό να εγκαταστήσουμε κάποιο πρόγραμμα? Α ρε κακόμοιροι και ανυποψίαστοι αγοραστές ppc που βλέπετε μια ωραία συσκευούλα την παίρνετε δεν ξέρετε ίποτα από pc και παλεύετε μέχρι να τη λειτουργήσετε. Το φαινόμενο το βλέπω συχνά σε κάτι Πλαίσια όπου ο εμφανώς άμπαλος αγοραστής θέλει να πάρει κάτι τέτοιο και ο πωλητής αντί να τον αποtρεψει γιατί στην τελική πιο πολύ θα τον ταλαπωρήσει τον σιγοντάρει και τον συγχαίρει για την επιλογή του.... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 1.στελνει κανονικα 160χαρακτηρες δεν υπαρχει προβλημα. 2.ουδεν σχολιο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά, για να μην κάνω λάθος. Περνώ το spb full screen keyboard, μετά το greek skin και μετά κάνω το κόλπο που γράφει εδώ στο myphone ο φίλος; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 Και με κεφαλαία ελληνικά που γράφω αφού το πέρασα, πάλι 70 μου δίνει όριο; :S Τι κάνω λάθος; το λάθος είναι ότι πρέπει να στέλνεις κεφαλαία με GSM αλφάβητο, και εξηγούμε , φτιαξε ένα keyboard map το οποίο όποιο γράμμα της αλφαβήτου σε κεφαλαία είναι ίδιο στα λατινικά και τα ελληνικά (ΡΤΥΟΚΑΖΧ)να βγάζει το λατινικό ενώ όποιο υπάρχει μόνο στα ελληνικά να βγάζει το ελληνικό (πχ΅. ΣΦΓΞΛΩΨ) έχω φτιάξει ένα τέτοιο μαπ για το resco keyboard, όποιος το θέλει πμ......και του το στέλνω, κατσε φτιαξε ένα τέτοιο για το σπβ και θα είστε όλοι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδια καλησπερα!Επειτα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα και εγω στο Τouch,πολυ καλο αν και δεν εχω εμπειρια σε PPC.Για το φιλο που ρωταει,εχει παει σε καταστηματα Vodafone,και εγω απο εκει το πηρα.!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Touch, η συσκευή είναι απλά καταπληκτική. Μια ερώτηση, προγράμματα για τα 6αρια που θα βρούμε? Καλό θα είναι να κάνουμε μια λίστα για τα must που πρέπει να έχουμε στο κινητό μας… τι λέτε? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Touch, η συσκευή είναι απλά καταπληκτική. Μια ερώτηση, προγράμματα για τα 6αρια που θα βρούμε? Καλό θα είναι να κάνουμε μια λίστα για τα must που πρέπει να έχουμε στο κινητό μας… τι λέτε? καλοριζικο και σε σενα. οτι προγραμματα εχουνε βγει τα δεχεται κανονικα το touch ριξε μια ματια εδω http://www.ipmart-forum.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Επειδη βέπω και πολλοι ρωτατε ποια προγραμματα παιζουν στο touch επειδη εχει wm6 και γενικα ποια προγραμματα που επαιζαν σε wm5 αν παιζουν και σε wm6 , απλα ενημερωνω οτι στην πραγματικοτητα τα windows mobile 6 ειναι η εκδοση windows mobile 5.2 :) Οποτε ισως εκτος καποιων εξαιρεσεων ολα τα προγραμματα σε wm5 παιζουν και σε wm6. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 το λάθος είναι ότι πρέπει να στέλνεις κεφαλαία με GSM αλφάβητο, και εξηγούμε , φτιαξε ένα keyboard map το οποίο όποιο γράμμα της αλφαβήτου σε κεφαλαία είναι ίδιο στα λατινικά και τα ελληνικά (ΡΤΥΟΚΑΖΧ)να βγάζει το λατινικό ενώ όποιο υπάρχει μόνο στα ελληνικά να βγάζει το ελληνικό (πχ΅. ΣΦΓΞΛΩΨ) έχω φτιάξει ένα τέτοιο μαπ για το resco keyboard, όποιος το θέλει πμ......και του το στέλνω, κατσε φτιαξε ένα τέτοιο για το σπβ και θα είστε όλοι super Με το hikeyboard βρήκα άκρη τελικά, άσε που μου φαίνεται και πιο εύχρηστο. Το hikeyboard έχει και απλό και full screen πληκτρολόγιο, πολύ άνετο.. Hikeyboard rox :superman: (περιμένω το χρήμα για την διαφήμιση kthxb) Ερώτηση, μπορεί το spb backup να κάνει απευθειας back up στον υπολογιστή αν δεν έχω πολύ χώρο στην κάρτα;; :? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Με το hikeyboard βρήκα άκρη τελικά, άσε που μου φαίνεται και πιο εύχρηστο. Το hikeyboard έχει και απλό και full screen πληκτρολόγιο, πολύ άνετο.. Hikeyboard rox :superman: (περιμένω το χρήμα για την διαφήμιση kthxb) Ερώτηση, μπορεί το spb backup να κάνει απευθειας back up στον υπολογιστή αν δεν έχω πολύ χώρο στην κάρτα;; :? οχι φιλε μου δεν γινεται αυτο με κανενα backup προγραμμα. Το hikeyboard γραφει και ελληνικα φιλε μου κανονικα??? και sms 160 χαρακτηρες με κεφαλαια??? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 οχι φιλε μου δεν γινεται αυτο με κανενα backup προγραμμα. Το hikeyboard γραφει και ελληνικα φιλε μου κανονικα??? και sms 160 χαρακτηρες με κεφαλαια??? Nαι! Και στο full screen keyboard του ακόμα! (Θελει το caps πατημενο βεβαια) Αν κανεις το κολπο που γραφουν τα παιδια, θα είσαι εντάξει, ακόμα και εγώ χωρίς να εχω ιδεα το πετυχα. Οταν πρωτοεγκατεστησα το hikeyboard δε μου το εδειχνε στα διαθεσιμα πληκτρολογια, αλλα μετα εφτιαξε, μην αγχωθεις αν πετυχεις κανα τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myster Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 οχι φιλε μου δεν γινεται αυτο με κανενα backup προγραμμα. To SpriteBackup που ερχεται Bundled με το Touch το κανει ;) Εξαιρετικο το Ηikeyboard απορω γιατι δεν αναφερεται στο επισημασμενο θεμα για τα Ελληνικα . Κανει οτι κανουν το Resco και Spb μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Για οσους ειναι σε cosmote υπαρχει λυση!!!Ζητηστε να παει η επιδοτηση σας σε καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Το πηρα πριν απο 5 μερες. Μακάρι να γινόταν αυτό αλλά εάν δικαιουσαι επιδότηση από Cosmote και έχεις κάνει την σύνδεση απο καταστήματα ΟΤΕ, Cosmote δεν μπορείς να αλλάξεις αντιπρόσωπο, δηλαδή να πας Γερμανό ή Πλαίσιο π.χ. Έτσι έχασα 100€ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παιδια καλησπερα,μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να παρω μια μεμβρανη προστασιας της οθονης για το πανεμορφο touch(2 μερες το εχω,μην παθουμε και καμια ζημια απο το πουθενα!!!!)?Γιατι σημερα που εψαξα σε γνωστα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας,και ολοι την ιδια "καραμελα"!-ελα μωρε παρε μια μεμβρανη απο αλλο PPC και κοψε τη στο μεγεθος της οθονης σου-,συγνωμη αλλα εμενα μου ακουγεται λιγο προχειρο(επαγγελματιες πωλητες σου λεει μετα!!!!)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παιδια καλησπερα,μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να παρω μια μεμβρανη προστασιας της οθονης για το πανεμορφο touch(2 μερες το εχω,μην παθουμε και καμια ζημια απο το πουθενα!!!!)?Γιατι σημερα που εψαξα σε γνωστα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας,και ολοι την ιδια "καραμελα"!-ελα μωρε παρε μια μεμβρανη απο αλλο PPC και κοψε τη στο μεγεθος της οθονης σου-,συγνωμη αλλα εμενα μου ακουγεται λιγο προχειρο(επαγγελματιες πωλητες σου λεει μετα!!!!)!!! Σορυ αλλά δεν είδες οτι περιλαμβάνει μια μεμβράνη η συσκευασία της συσκευής σου??? :!: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ρε παιδιά, θέλοντας να απεγκαταστήσω το enAlarmPPC πήγα στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και πάτησα για απεγκατάσταση. Στο τέλος της διαδικασίας όμως μου έβγαλε πρόβλημα και δεν ολοκληρώθηκε η απεγκατάσταση. Το πρόγραμμα δεν δουλεύει πλέον αλλά εμφανίζεται στο μενού ''προγράμματα''. Πως μπορώ να το αφαιρέσω τελείως? Σημειωτέων ότι το ξαναεκατεστησα με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρω αυτή την φορά αλλά στο μενού προγράμματα εμφανίστηκε ως ''enAlarm1''..., χωρίς να μπορώ να πειράξω το προηγούμενο ''en Alarm''... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 To SpriteBackup που ερχεται Bundled με το Touch το κανει ;) Διάβασα σε ένα φορουμ πως buggarei για αυτό και το έβγαλα απο το μυαλό μου, μπορείς να μου επιβεβαιώσεις πως δουλευει κανονικά; Παντως εχει καποια προγραμματακια αχρειαστα για μενα, μακαρι να μπορουσα να τα βγαλω.. Διαχειριση σιμ.... πφφφ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ναι το ειδα,αλλα δυστυχως αυτη τη χαλασα,το πωσ μη με ρωτησεις!οποτε καμια προταση?!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ναι το ειδα,αλλα δυστυχως αυτη τη χαλασα,το πωσ μη με ρωτησεις!οποτε καμια προταση?!!!! Σορρυ αλλά νομίζω ότι η οθόνη του είναι 2,8 οποτε μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε μεμβράνη αυτού του μεγέθους καθώς είναι πολυ διαδεδομένο μέγεθος οθόνης. Τα καλύτερα βρίσκονται στην διεύθυνση http://shop.brando.com.hk/ όπου και βλέπω ότι εμφανίσθηκε και μία θήκη σιλικόνης... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 παιδια μια βοηθεια. θελω να συνδεθω στο tim plus non stop. τι πρεπει να κανω? εστειλα το μηνυμα PLUS στο 349 . παω να συνδεθω και τιποτα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Σορρυ αλλά νομίζω ότι η οθόνη του είναι 2,8 οποτε μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε μεμβράνη αυτού του μεγέθους καθώς είναι πολυ διαδεδομένο μέγεθος οθόνης. Τα καλύτερα βρίσκονται στην διεύθυνση http://shop.brando.com.hk/ όπου και βλέπω ότι εμφανίσθηκε και μία θήκη σιλικόνης... ok!ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts