ppsih Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Καλησπέρα παιδιά . Πήρα το kaizer το σαββάτο από πλαίσιο. Σε σχέση με τον τιτάνα στον τομέα τηλέφωνο είναι ευτυχώς η μέρα με την νύχτα . Εχω φτάσει διαβάζωντας μέχρι την 50 σελίδα αλλά είστε πολυγραφότατοι και έχω δρόμο ακόμη .:):):) Ζητώ συγνώμη λοιπον αν η ερώτηση μου έχει απαντηθεί ήδη . Λοιπον . Στο qwerty πληκτρολόγιο για να γυρίσω στα ελληνικά πρέπει να πατήσω το shift ταυτοχρονα με το space αλλά το space 2 φόρες!! (και δεύτερη φορά καπάκι δηλαδή) .Δεδομένου ότι στο βιβλιαράκι δεν γράφει κάτι τέτοιο , συμβαίνει σε όλους η μόνο στο δικό μου ? Και κάτι άλλο , έκανα δυο φόρες backup με το spb backup , την δεύτερη μάλιστα αφού έκανα ένα hr, και αφου το ολοκλήρωσε μου έβγαλε και στις δύο τα εξής μηνύματα: ‘Αδύνατη η ανάγνωση από το αρχείο. «\Windows\lic\lsoma0000000000000000000000000000000000000000.db» Και ‘Αδύνατη η ανάγνωση από το αρχείο « \Windows\compimeh.0409.dat» Κάποιος για βοήθεια????? Αρχικά και εγώ κάπως έτσι την είχα πατήσει αλλά τελικά θέλει να πατήσεις το caps, να το αφήσεις και μετά πατάς space. Για το backup, το δικό μου επίσης βγάζει το πρώτο warning (lsoma...) αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα στο restore. Δοκιμασμένο με τα χεράκια μου, καθώς χθες το outlook αποφάσισε ότι δε θέλει άλλο να δουλεύει, με soft reset δεν το έπεισα να αλλάξει γνώμη, και κατέληξα σε hard reset και restore με το spb. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 εξαρτάται γιατί το παίρνεις το Ppc μετά ... εμένα το skype πχ στο ppc μου είναι χρήσιμο γιατί πολύ απλά το gprs είναι πολύ φθηνό εδώ που βρίσκομαι και έτσι οι κλήσεις και τα μηνύματα στο skype είναι ΠΟΛΥ φθηνότερα από ότι με GSM . Δεν παίρνω ppc για 2-3 λεπτά εργασίας κάθε φορά αλλά για πολύ παραπάνω . Άρα αν ο φίλος παραπάνω εκφράζει παράπονο μπαταρίας τότε λογικά του χρειάζεται Να υποθέσω ότι όσοι παραπονιούνται για τη μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έχουν ρυθμίσει το wireless performance στο μέσο ή στο better battery life, και επίσης έχουν το 3G απενεργοποιημένο όταν δεν τους χρειάζεται. Και εμένα μου φαίνεται μικρή η διάρκεια της μπαταρίας (ειδικά σε σχέση με το Κ-JAM), αλλά θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό φταίει η ανεπαρκής κάλυψη του 3G (για αυτό και συνήθως το έχω απενεργοποιημένο, εκτός αν θέλω να κατεβάσω κανά mail γρήγορα ή να κάνω video call). Πάντως θα συμφωνήσω με το φίλο παραπάνω για τις "υπερβολικές προσδοκίες". Αν έχω υπολογιστή, ή το χρησιμοποιώ ή συνδέω στη usb το kaiser και δεν έχω πρόβλημα με τη μπαταρία. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Δοκιμάζω και με ανοικτό firewall αλλά τίποτα ... Τελικά διαπιστώνω ότι ότι έχω να κάνει Update μόλις συνδεθεί το activesync (πχ το SPB Weather) δουλεύει. Μετά όταν πάω να βγώ internet χειροκίνητα (πχ Internet Explorer) ΔΕ δουλεύει ... Θα με τρελάνει ! Κάνε έναν κόπο ακόμη και πες μου αναλυτικά τα settings που έχεις στο "My Work Network" ... Τελικά αποφάσισα ότι έχασα ΠΟΛΥ χρόνο με το πρόβλημα και προχώρησα σε Hard Reset και ReInstall ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Αρχικά και εγώ κάπως έτσι την είχα πατήσει αλλά τελικά θέλει να πατήσεις το caps, να το αφήσεις και μετά πατάς space. Για το backup, το δικό μου επίσης βγάζει το πρώτο warning (lsoma...) αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα στο restore. Δοκιμασμένο με τα χεράκια μου, καθώς χθες το outlook αποφάσισε ότι δε θέλει άλλο να δουλεύει, με soft reset δεν το έπεισα να αλλάξει γνώμη, και κατέληξα σε hard reset και restore με το spb. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε. Webvirus και σε σένα το ίδιο. Ειχα αρχίσει να ανησυχώ με το πληκτρολόγιο :) Για το backup θα βασιστώ και στην δίκη σου εμπειρία το αφήνω έτσι μια και δεν θέλω να ψαχτώ προσωρινά με κάποιο άλλο ( sprite ) .Ειναι μεγάλο συν για μενα ο εξελληνισμός των των menu των εφαρμογών της spb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως σβυνω τις επαφες ? Βρεθηκα ξαφνικα με πανω απο 800 !!! Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε. Webvirus και σε σένα το ίδιο. Ειχα αρχίσει να ανησυχώ με το πληκτρολόγιο :) Για το backup θα βασιστώ και στην δίκη σου εμπειρία το αφήνω έτσι μια και δεν θέλω να ψαχτώ προσωρινά με κάποιο άλλο ( sprite ) .Ειναι μεγάλο συν για μενα ο εξελληνισμός των των menu των εφαρμογών της spb μιχάλη μου φαίνεται περίεργο πάντως φίλε :) εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κάνω καθόλου backup. Θέλω να ζω επικίνδυνα :D Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως σβυνω τις επαφες ? Βρεθηκα ξαφνικα με πανω απο 800 !!! SK Tools και έχει επιλογή για διαχείρηση contacts :) μια άλλη λύση είναι να κάνεις synchronize να τα σβήσεις απο το outlook και τέλος να τις μεταφέρεις πάλι πίσω στο PDA ;) ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως σβυνω τις επαφες ? Βρεθηκα ξαφνικα με πανω απο 800 !!! με το pim backup 2.5 επιλεγεις options/delete all το προγραμμα υπαρχει τους xda και ειναι free,οποτε με μια απλη αναζητηση στο google θα το δεις :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 με το pim backup 2.5 επιλεγεις options/delete all το προγραμμα υπαρχει τους xda και ειναι free,οποτε με μια απλη αναζητηση στο google θα το δεις :) Τελικα χρησιμοποιησα τη λυση του φιλου WebViRuS !! Οφειλω να σας ευχαριστησω θερμα και τους δυο !! Τελικα..αν δεν υπηρχαν ατομα σαν και σας...πολλοι απο εμας τους καινουργιους στο χωρο των WM θα τα ειχαν παρατησει ... Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Τελικα χρησιμοποιησα τη λυση του φιλου WebViRuS !! Οφειλω να σας ευχαριστησω θερμα και τους δυο !! Τελικα..αν δεν υπηρχαν ατομα σαν και σας...πολλοι απο εμας τους καινουργιους στο χωρο των WM θα τα ειχαν παρατησει ... ημασταν και εμεις στην θεση σας και πολλα παιδια απο εδω μεσα μας βοηθησαν και ακομα μας βοηθουν :) οπως και εσεις θα συνεχισετε να κανετε το ιδιο σε πιο νεους χρηστες:) και αυτο κανει το myphone να κανει την διαφορα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 χεχε μήτσο διάλεξε το δικό μου τρόπο. :D την άλλη φορά εσύ :) μήπως ανακάλυψε κανείς πως να ΜΗΝ κάνεις import τις επαφές απο το MSN Messenger στο Kaiser? τι ηλίθιο feauture είναι αυτό. όλα καλά ? η δουλειά? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 χεχε μήτσο διάλεξε το δικό μου τρόπο. :D την άλλη φορά εσύ :) μήπως ανακάλυψε κανείς πως να ΜΗΝ κάνεις import τις επαφές απο το MSN Messenger στο Kaiser? τι ηλίθιο feauture είναι αυτό. όλα καλά ? η δουλειά? Sto teleftaio Windows Live pou doulevw egw... otan ftiaxnw ena profile me rwtaei an thelw na kanw import tis epafes tou MSN sto Kaiser kai tou lew fysika... oxi! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 νομίζω ότι παλιά όταν πάταγα NO δεν έμπαινε καθόλου live Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 νομίζω ότι παλιά όταν πάταγα NO δεν έμπαινε καθόλου live Dokimase to Windows_Live_10.6.33.600, exei lythei to problima!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 χεχε μήτσο διάλεξε το δικό μου τρόπο. :D την άλλη φορά εσύ :) μήπως ανακάλυψε κανείς πως να ΜΗΝ κάνεις import τις επαφές απο το MSN Messenger στο Kaiser? τι ηλίθιο feauture είναι αυτό. όλα καλά ? η δουλειά? ολα καλα θοδωρη δοξα το θεο :)η απαντηση σου ηρθε αμεσα απο τον παντα παρων :) athanaso77 Dokimase to Windows_Live_10.6.33.600, exei lythei to problima!!! ;) οντως αυτη η εκδοση δουλευει σωστα επιτελους :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 H selida pou esteila einai gia na katebaseis afto to cab. To pernas stin karta mnimis tou PPC sou kai to trexeis apo ekei gia na to egkatastiseis. το ειχα κατεβασει αλλα το αποσυμπιεζα κ μετα το περναγα στην καρτα γι αυτο ειχα το προβλημα τελικα.thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 παιδιά ξέχασα! Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες. Zaharaki να μας κεράσεις κανα cab ρε συ :D Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Χρονια πολλα στους εορταζοντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 και για καποιους που κατηγορουν το kaiser και τον επεξεργαστη του χωρις να ξερουν... ας μαθουν, οτι ο επεξεργαστης του kaiser, ο qualkomm ειναι dual core και σε μετρησεις απο αξιοπιστα test hardware sites του εξωτερικου οι μετρησεις δειχνουν οτι η ισχυς του αγγιζει το 1 gigahertz ! (οσοι δε ξερουν και δε το ψαχνουν ας μη μιλανε λοιπον..) φιλικα σε ολους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Φτου και εγώ νόμιζα ότι ήταν quad core ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Για σενα που ειπες οτι νομιζες οτι ηταν quad core, εγω ειπα απλα αυτο που γνοριζω, και δεν το παιζω (εξυπνος)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Για οσους ακουν fight club το κερασμα δεν επιτρεπεται .... οχι και μεταξυ μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Πέρα από την πλάκα όντως είναι dual core; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Εμοιαζα να αστειευομαι οταν ελεγα ειναι dual core?? μιλαω απολυτα σοβαρα, ειναι dual core, και οι επιδοσεις του σε ορισμενα hardware test του εξωτερικου αγγιξαν το 1 gigaherz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos27 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 to en logo montelo tis htc - tytn 2 gnorizeis an exei ypostirizei wap sindesi internet? (elpizo na katalaveneis ti ennoo e..!!) kai epanalamvano. OXI "WEB" SINDESI INTERNET..... ALLA WAP..? I WIND MOU EIPE OTI TO MONTELO DEN YPOSTIRIZEI WAP SINDESI,ALLA MONO WEB...!!! EINAI ENA PARA POLY MEGALO MEIONEKTIMA AN EINAI ETSI..!! kai milao gia na mou ypostiriksi to programma tis wind ... to wind plus pou mpeneis me wap sindesi sto internet me ekseftelistika mikri xreosi, molis 3,40 euro to mina...!!! an gnorizeis pesmou se parakalo giati exo pathei megali itta, kai an den mpainei meso wap eimai etoimos na to pouliso akoma den to xarika...!! EYXARISTo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos27 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 to en logo montelo tis htc - tytn 2 gnorizeis an exei ypostirizei wap sindesi internet? (elpizo na katalaveneis ti ennoo e..!!) kai epanalamvano. OXI "WEB" SINDESI INTERNET..... ALLA WAP..? I WIND MOU EIPE OTI TO MONTELO DEN YPOSTIRIZEI WAP SINDESI,ALLA MONO WEB...!!! EINAI ENA PARA POLY MEGALO MEIONEKTIMA AN EINAI ETSI..!! kai milao gia na mou ypostiriksi to programma tis wind ... to wind plus pou mpeneis me wap sindesi sto internet me ekseftelistika mikri xreosi, molis 3,40 euro to mina...!!! an gnorizeis pesmou se parakalo giati exo pathei megali itta, kai an den mpainei meso wap eimai etoimos na to pouliso akoma den to xarika...!! EYXARISTo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts