Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το 1.71.09.01 το έχω δουλέψει ...καταναλώνει πιο πολύ μπαταρια σε σχέση με το 1.65.29.22 και κλειδώνει πιο αργά το gps

σε σχέση με το wifi τωρα παρατήρησα οτι στhν επιλογη του wifi power save mode το bandwith είναι μικρό και βλεποντας πχ ενα video στο youtube με το coreplayer σταματαει αρκετες φορες συνήθως καθε 15-18 sec και φορτώνει....οταν η επιλογή ειναι best performance το bandwith είναι πιο μεγάλο .....αυτη η δοκιμη γινεται με το coreplayer 1.2.5 και στην επιλογη για video network flv medium.

το 1.71.09.01 ειναι το καλυτερο ραδιο αυτην την στιγμη για τα καιζερ μας.

δοκιμασμενο πολυ καιρο .

με καλυτερη αυτονομια,αψογο κλειδωμα gps και πολυ καλυτερο wifi.

οσο για το ποσο καλο και γρηγορο ειναι το ραδιο που προτεινεις,τσεκαρε την ερωτηση που σου κανω παρακατω :)

ειμαι πολυ περιεργος :O

καλή η HyperDragon αλλά από ξυπνητήρι τιιι κάνουμε ???

εγκατέστησα το ptravelalarm αλλά παίζει μόνο του δικούς του ήχους.για mp3 ούτε λόγος.υπάρχει κάποιο άλλο ξυπνητήρι που να παίζει mp3 ???

http://rapidshare.com/files/156246018/WakeUpInstall.Arm_en.CAB

πολυ καλυτερο απο το travel alarm που με τα windows 6.1 δεν τα παει και πολυ καλα:)

προτείνω το radio 1.65.29.22 :) εντυπωσιακά γρήγορο κλείδωmα στο gps.....

δοκιμασες να φλασαρεις αλλο ραδιο μετα απο αυτο ??:rolleyes:

οσοι δεν το εχετε δοκιμασει....απλα σας προτεινω (αν δεν θελετε να μπειτε σε περιπετειες....)να μην το δοκιμασετε ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το 1.71.09.01 ειναι το καλυτερο ραδιο αυτην την στιγμη για τα καιζερ μας.

δοκιμασμενο πολυ καιρο .

με καλυτερη αυτονομια,αψογο κλειδωμα gps και πολυ καλυτερο wifi.

οσο για το ποσο καλο και γρηγορο ειναι το ραδιο που προτεινεις,τσεκαρε την ερωτηση που σου κανω παρακατω :)

ειμαι πολυ περιεργος :O

http://rapidshare.com/files/156246018/WakeUpInstall.Arm_en.CAB

πολυ καλυτερο απο το travel alarm που με τα windows 6.1 δεν τα παει και πολυ καλα:)

δοκιμασες να φλασαρεις αλλο ραδιο μετα απο αυτο ??:rolleyes:

οσοι δεν το εχετε δοκιμασει....απλα σας προτεινω (αν δεν θελετε να μπειτε σε περιπετειες....)να μην το δοκιμασετε ;)

εβαλα το 1.65.24.36 :p

και μετα παλι το 1.65.29.22....

Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

εβαλα το 1.65.24.36 :p

και μετα παλι το 1.65.29.22....

απο το pc σου η απο την καρτα μνημης φλασαρεις??

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

απο το pc σου η απο την καρτα μνημης φλασαρεις??

απο το pc μου και στο διαστημα μεχρι να απαντήσεις φλασαρισα το 1.65.24.36, και στο καπακι 1.71.09.01 το οποιο εχω και τωρα.

.φίλε .....μην τρομοκρατεις ....τον κοσμο .......

τις παρατηρησεις τις κανω εγω ο ιδιος .....στο 1.65.29.22 το gps κλειδωνει εντυπωσιακα πιο γρηγορα απο τα αλλα

• Administrators
παίζει και mp3.....βαλε αυτο που θες στο directory με τα δικα του και θα εισαι οκ

Και στο /Storage Card/My Documents πάλι θα τα βλέπει κανονικά.

Το pTravelAlarm παίζει κανονικά όλα τα mp3.

Modpic.gif

απο το pc μου και στο διαστημα μεχρι να απαντήσεις φλασαρισα το 1.65.24.36, και στο καπακι 1.71.09.01 το οποιο εχω και τωρα.

.φίλε .....μην τρομοκρατεις ....τον κοσμο .......

τις παρατηρησεις τις κανω εγω ο ιδιος .....στο 1.65.29.22 το gps κλειδωνει εντυπωσιακα πιο γρηγορα απο τα αλλα

ετσι αλλαζει τοτε.;)

οσοι λοιπον φλασαρουν απο την καρτα και οχι μεσω pc(οπως εγω και ο zalaros αλλα και πολλοι αλλοι) να μην το κανουν!!

το τηλ γινεται τουβλο και δεν φλασαρεται παλι !!!

θελει pc και τροπο :)

οσο για το ποιο ραδιο κλειδωνει καλυτερα,επετρεψε μου να εχω την γνωμη μου και εγω...

ετσι αλλαζει τοτε.;)

οσοι λοιπον φλασαρουν απο την καρτα και οχι μεσω pc(οπως εγω και ο zalaros αλλα και πολλοι αλλοι) να μην το κανουν!!

το τηλ γινεται τουβλο και δεν φλασαρεται παλι !!!

θελει pc και τροπο :)

οσο για το ποιο ραδιο κλειδωνει καλυτερα,επετρεψε μου να εχω την γνωμη μου και εγω...

αφου δεν εχεις δοκιμάσει το 29.22.......( αν καταλαβα καλα) δεν μπορεις να συγκρίνεις....

αφου δεν εχεις δοκιμάσει το 29.22.......( αν καταλαβα καλα) δεν μπορεις να συγκρίνεις....

ναι καλα καταλαβες :)

δεν καταλαβες :lol:

φυσικα και το εχω φλασαρει και το εχω τεσταρει αρκετα μαλιστα :D

ναι καλα καταλαβες :)

δεν καταλαβες :lol:

φυσικα και το εχω φλασαρει και το εχω τεσταρει αρκετα μαλιστα :D

οκ θα μείνω με το 1.71.09.01 ....αν και το 29.22 στο gps εχω την εντυπωση ξεχωριζει

κατι άλλο ....υπαρχει καποιο προγραμμα να μπορουμε να μετρησουμε το bandwith στο wifi ....δοκιμαζοντας τις εκαστοτε hyperdragonIII με καποια ,το bandwith στο wifi ηταν πολυ μεγαλο στην επιλογη save battery και θελω να το ψαξω :worry:

οκ θα μείνω με το 1.71.09.01 ....αν και το 29.22 στο gps εχω την εντυπωση ξεχωριζει

κατι άλλο ....υπαρχει καποιο προγραμμα να μπορουμε να μετρησουμε το bandwith στο wifi ....δοκιμαζοντας τις εκαστοτε hyperdragonIII με καποια ,το bandwith στο wifi ηταν πολυ μεγαλο στην επιλογη save battery και θελω να το ψαξω :worry:

δεν χρησιμοποιω ποτε την επιλογη για οικονομια μπαταριας στο wifi..το εχω παντα στο best performance και ετσι βλεπω καλυτερα τι μπορει να δωσει το καθε ραδιο :)

Καλησπερα παιδια!

Αυτη η αναθεματισμενη γλωσσα πως αλλαζει; Στην ελληνικη για πραδειγμα συσκευη, πας να γραψεις ΣΜΣ με το hardwareικο πληκτρολογιο και ειναι με λατινικους χαρακτηρες... Τι πρεπει να πατησω για να γυρναει στα ελληνικα; Πρεπει να γινεται ΚΑΘΕ φορα; Μπορω να εχω απο default τα ελληνικα; Πως;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Ερώτηση:

Οι HyperDragon III roms έχουν ενσωματωμένους τους 3D drivers της HTCClassAction.org?

Επίσης το manilla λένε ότι σέρνεται... Απο επιδόσεις αξίζει τον κόπο ή να πάω στην παλιότερη δοκιμασμένη lite έκδοση?

[09 September 2008] HyperDragon III PRO Lite - Based on Hermes ROM CE OS 5.2.20273 Build 20748.1.4.0

ενώ η νέα: Based on Toshiba G810 ROM.

Φιλε zaharakis για την PDACornerUltimate.V5 τι εχεις να πεις? Την εχεισ δει καθολου?

T o έλυσες το πρόβλημα της μπαταρίας?

Ας επιχειρήσουμε...

οχι φιλε δεν προλαβα να ασχοληθω γιατι ειμαι φανταρος και ειμαι μεσα αυτο το καιρο. Θα παρω τηλ οποτε βρω χρονο....

Ερώτηση:

Οι HyperDragon III roms έχουν ενσωματωμένους τους 3D drivers της HTCClassAction.org?

Επίσης το manilla λένε ότι σέρνεται... Απο επιδόσεις αξίζει τον κόπο ή να πάω στην παλιότερη δοκιμασμένη lite έκδοση?

[09 September 2008] HyperDragon III PRO Lite - Based on Hermes ROM CE OS 5.2.20273 Build 20748.1.4.0

ενώ η νέα: Based on Toshiba G810 ROM.

Δοκιμασε την νεα rom που ειναι Based on Toshiba G810 ROM, εχει drivers απο το Toshiba G810 που εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το Kaiser.Το manilla πετα σε ολες τις εκδοσεις του HyperDragon.Η νεα εκδοση ειναι αξιοπιστη,την εχω απο χθες πουβγηκε και ειναι ταχυτατη!:)
Παναγιώτης

paidia exo provlima. tin ora pou ekana active sync bgike to kalodia kai aposindethike. meta apo ora prospathisa na paro tilefono kai den adapokrinotan.

den edixne diktio kai den leitougounn oi epafes otan patao EPAFES oute to imerologio.

ekana reset klinodas to kinito alla kai to koubi apo kato alla tipota! ti na kano?

Σίγουρα δεν είναι στην λειτουργία αεροπλάνου?

Πήγες ρυθμίσεις->συνδέσεις->ασύρματες συνδέσεις να δεις?

Αν πάλι όχι τότε μάλλον θέλεις hard reset

Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
paidia exo provlima. tin ora pou ekana active sync bgike to kalodia kai aposindethike. meta apo ora prospathisa na paro tilefono kai den adapokrinotan.

den edixne diktio kai den leitougounn oi epafes otan patao EPAFES oute to imerologio.

ekana reset klinodas to kinito alla kai to koubi apo kato alla tipota! ti na kano?

Καλώς ήρθες και αν μπορείς καλό είναι να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Όσον αφορά το πρόβλημά σου... ελπίζω να έχεις τις επαφές σου ασφαλείς στο Outlook του υπολογιστή σου μιας και δεν βλέπω να το γλυτώνεις το hard reset. :O

Modpic.gif

• Administrators
Σίγουρα δεν είναι στην λειτουργία αεροπλάνου?

Οι επαφές όμως ή το ημερολόγιο δεν σχετίζονται με αυτό. :worry:

Modpic.gif

Οι επαφές όμως ή το ημερολόγιο δεν σχετίζονται με αυτό. :worry:

Δεν διάβασα το ΔΕΝ.... και το ούτε :cry:

:wacko:

Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
Δεν διάβασα το ΔΕΝ.... και το ούτε :cry:

:wacko:

Όχι τίποτα άλλο... αλλά νόμιζα ότι ίσως εμένα μου έχει ξεφύγει κάτι. :rolleyes:

Modpic.gif