the_Apostolos Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Έχω βάλει password στα windows. Το HTC αρνείται πεισματικά να συνδεθεί στο δίκτυο. Έκανα ότι ακριβώς γράφεις φίλε μου, αλλά τίποτε. Άλλαξα router, πήγα σε δυό φίλους με ασύρματο δίκτυο αλλά τίποτα. Εχω ξενερώσει τρελά.... Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Πραγματι φίλε μου πολύ καλή δουλεία. Δυστυχώς εγώ συνεχίζω να αντιμετοπίζω πρόβλημα τε το wifi. Ενώ έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις, το Kaiser βλέπει το δίκτυο, πάει να συνδεθεί αλλά δείχνει πάλι το δίκτυο διαθέσιμο. Άλλαξα δύο router (Belkin και 3com) αλλά δυστυχώς τίποτα.Μήπως υπάρχει καμία ιδέα!!!Το kaiser είναι με ελληνικό rom της ACE. Μηπως ειναι ενεργοποιημενο το mac filtering στον ρουτερ;Εγω παντως με Belkin και Linksys συνδεομαι μια χαρα. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Όχι, απενεργοποιημένο είναι. Οι ρυθμίσεις μου είναι: Status Language Current Language English Available Languages English Français Deutsch Español Nederlands Italiano Version Info LAN Settings Firmware Version 1.00.01 (Aug 2 2007 16:18:51) LAN/WLAN MAC 00-1C-DF-76-D4-73 Boot Version V0.05 IP Address 192.168.2.1 Hardware F5D8633-4 v1 (01) Subnet Mask 255.255.255.0 Serial No. 12748863332187 DHCP Server Enabled (0 LAN, 2 WLAN Clients) Internet Settings Features WAN MAC Address 00-1C-BF-55-7A-C5 (Clone MAC) NAT Enabled Connection Type PPPoE Firewall Settings Enabled Subnet Mask 255.0.0.0 SSID TheApostolos WAN IP 85.75.191.130 Security WPA-Personal ( PSK ) Default Gateway 62.103.129.26 UPnP Enabled DNS Address 195.170.0.1 Remote Management Disabled ADSL Type Fast Path Status SHOWTIME Downstream Upstream Data rate(Kbps) 1024Kb 256Kb Noise Margin 32 31 Output power(dBm) 117 70 Attenuation(dB) 21 9 Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Βλεπω στους xda την official updated rom προφανως leaked κ οχι τελικο προιον στην οποια ομως λενε δεν εχουν ενσωματωσει τους πολυποθητους drivers αποτι διαβαζω στα σχολια κ γενικα μοιαζει να απεχει απο το τελικο προιον...μακαρι κατι να δουμε την επομενη εβδομαδα κ στο site της htc αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Βλεπω στους xda την official updated rom προφανως leaked κ οχι τελικο προιον στην οποια ομως λενε δεν εχουν ενσωματωσει τους πολυποθητους drivers αποτι διαβαζω στα σχολια κ γενικα μοιαζει να απεχει απο το τελικο προιον...μακαρι κατι να δουμε την επομενη εβδομαδα κ στο site της htc αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος.. κατεβαζω ηδη το επισημο update;) καντε λιγο υπομονη..θα ξερετε ακριβως τι εχει και τι δεν εχει σε κανα μισαωρο :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 επιτελους βγηκε και ειναι διαθεσιμο το επισημο update απο την htc και ειναι διαθεσιμο για τα μελη του htc e-club απο το επισημο site της εταιρειαςhttp://www.htc.com.gr/forum/images/smilies/smile.gif ::: HTC ::: Smart Mobility ::: το μονο που μενει ειναι να δουμε αν τελικα θα διαψευσουν ολους μας και δωσουν μια ρομ με τους πολυσυζητημενους πια drivers:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Εγω που εχω τη μαμισια της ace πρεπει να περιμενω την ελληνικη?? κλαψ... Δημητρη περιμενω εντυπωσεις...μην ασχολουμαι χωρις λογο με αναβαθμισεις γιατι το μηχανακι μου εχει βρει αγοραστη... μολις μας τιμησει με την παρουσια του το Διαμαντι θα το αποχωριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Εγω που εχω τη μαμισια της ace πρεπει να περιμενω την ελληνικη?? κλαψ... φυσικα ΟΧΙ !! απλα δεν θα εχεις το patch των ελληνικων απο την ace;) αλλα μπορεις ανετα να την κατεβασεις και να την περασεις μιας και δεν διακινδυνευεις κατι μιας και ειναι επισημη αναβαθμιση :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 επιτέλους! καλώς μας βρήκε. άντε να αρχίσει και το μαγείρεμα από τους xda σιγά σιγά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Χμ...περίεργο, μου κόλησε στον bootloader... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καταφέρνει κάποιος να το περάσει? Κολάει συνεχώς στο bootloader σε εμένα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Χμ...περίεργο, μου κόλησε στον bootloader... αν κατεβασες απο xda δεν ειναι η επισημη και εχει και αυτο το bug....κολαει στο clear storage για κανα 5λεπτο και:blink: η επισημη μου ξεκινησε μια χαρα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 όχι το κατέβασα από την HTC 3 φορές εγκατάσταση αλλά τζίφος... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καταφέρνει κάποιος να το περάσει? Κολάει συνεχώς στο bootloader σε εμένα περιμενε λιγο την ανεβαζω και σου δινω λινκ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 αν κατεβασες απο xda δεν ειναι η επισημη και εχει και αυτο το bug....κολαει στο clear storage για κανα 5λεπτο και:blink: η επισημη μου ξεκινησε μια χαρα :) περιμένουμε review στα γνωστά zaharakis-πρότυπα! :D:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 όχι το κατέβασα από την HTC 3 φορές εγκατάσταση αλλά τζίφος... κατι δεν κανεις καλα.εμενα μου δουλεψε τελεια ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 περιμένουμε review στα γνωστά zaharakis-πρότυπα! :D:happy: παιδια δωστε μου καμια ωρα να την στησω για να δω τι κανει :) ετσι αδεια μια χαρα δουλευει ....αλλα ειναι (λογικα) στα 18mb pagepool και η μνημη ραμ που περισσευει ειναι μολις 55mb:mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 παιδια δωστε μου καμια ωρα να την στησω για να δω τι κανει :) ετσι αδεια μια χαρα δουλευει ....αλλα ειναι (λογικα) στα 18mb pagepool και η μνημη ραμ που περισσευει ειναι μολις 55mb:mad: Τρέξε ένα βιντεάκι στα γρήγορα και πες μας.. Θα σκάσουμε..:cry::cry::w00t::w00t::cry::cry: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Επιτέλους πέρασε... Απλά ήθελε διαγραφή του connection από το Activesync(βλακώδες πρόβλημα) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 για οσους δεν εχουν προσβαση στο htc e-club :) http://rapidshare.com/files/117057205/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.16.25_Ship.zip Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Τρέξε ένα βιντεάκι στα γρήγορα και πες μας.. Θα σκάσουμε..:cry::cry::w00t::w00t::cry: δεν με ενδιαφερουν τα βιντεακια :rolleyes::lol::lol::lol: μητσακο ριξε μια ματια http://rapidshare.com/files/117060556/kaiser_new_rom_video.rar ειναι τραβηγμενο σε default settings Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Όλα OK κι από εδώ παίδες, την κατέβασα απ' το HTC e-Club. Μόλις την πέρασα και όλα προχώρησαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι που παρατήρησα είναι η αισθητά γρηγορότερη εκκίνηση (συγκρίνοντας πάντα με την παλιά official). Επίσης μου έβγαλε και μήνυμα για αυτόματη ρύθμιση για Vodafone (κάτι που δεν έκανε με την παλιά). Κατά τ' άλλα δεν έχω δει ακόμα κάτι συνταρακτικό (10 λεπτά είναι που την έχω). Προχωράω στο στήσιμο και βλέπουμε. Πάντως διαισθάνομαι (από τη γενική αίσθηση/απόκριση στα μενού/παράθυρα) ότι δεν περιέχει τους πολυπόθητους graphics drivers... :( Μακάρι να κάνω λάθος... Δημήτρη εσύ πως το βλέπεις; ---------- [Edit] Ο HTC dialer τώρα ανοίγει ακαριαία (καμία σχέση με την παλιά ROM)! Λέτε τελικά να έχει λυθεί το θέμα των γραφικών; :) :) :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Όλα OK κι από εδώ παίδες, την κατέβασα απ' το HTC e-Club. Μόλις την πέρασα και όλα προχώρησαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι που παρατήρησα είναι η αισθητά γρηγορότερη εκκίνηση (συγκρίνοντας πάντα με την παλιά official). Επίσης μου έβγαλε και μήνυμα για αυτόματη ρύθμιση για Vodafone (κάτι που δεν έκανε με την παλιά). Κατά τ' άλλα δεν έχω δει ακόμα κάτι συνταρακτικό (10 λεπτά είναι που την έχω). Προχωράω στο στήσιμο και βλέπουμε. Πάντως διαισθάνομαι (από τη γενική αίσθηση/απόκριση στα μενού/παράθυρα) ότι δεν περιέχει τους πολυπόθητους graphics drivers... :( Μακάρι να κάνω λάθος... Δημήτρη εσύ πως το βλέπεις; καταρχην Κωστη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φιλε μου και να χαιρεσαι την γιορτη σου :) ειμαστε πολυ γαιδουρια που σε ξεχασαμε:( τωρα για την ρομ ειναι γρηγορη και αμεση. απο εκει και μετα βρηκα κατι που δεν μου αρεσε στην νεα εκδοση threaded sms που κατι δεν παει καλα στον λογ/σμο των μειλ.:O επιφυλλασομαι.. wifi-bl οκ καμερα παλι αργη αλλα δεν περιμενα εκει κατι καλυτερο.... η αναπαραγωγη βιντεο στο τηλ ειναι καλυτερη αλλα δεν εχω χρονο να δοκιμασω καποιο μεγαλης αναλυσης βιντεο να δω τι κανει μιας και παω για δουλεια σε λιγο... πολλα προβληματα η ,υποτιθεμενη, ιδια εκδοση, που ειχε κυκλοφορησει στους xda πριν λιγες μερες,απλα δεν υπαρχουν στην official που δοθηκε σημερα απο την htc ;) κατα τα λλα ειναι νωρις ακομη για ασφαλη συμπερασματα:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 καταρχην Κωστη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φιλε μου και να χαιρεσαι την γιορτη σου :) ειμαστε πολυ γαιδουρια που σε ξεχασαμε:( τωρα για την ρομ ειναι γρηγορη και αμεση. απο εκει και μετα βρηκα κατι που δεν μου αρεσε στην νεα εκδοση threaded sms που κατι δεν παει καλα στον λογ/σμο των μειλ.:O επιφυλλασομαι.. wifi-bl οκ καμερα παλι αργη αλλα δεν περιμενα εκει κατι καλυτερο.... η αναπαραγωγη βιντεο στο τηλ ειναι καλυτερη αλλα δεν εχω χρονο να δοκιμασω καποιο μεγαλης αναλυσης βιντεο να δω τι κανει μιας και παω για δουλεια σε λιγο... πολλα προβληματα η ,υποτιθεμενη, ιδια εκδοση, που ειχε κυκλοφορησει στους xda πριν λιγες μερες,απλα δεν υπαρχουν στην official που δοθηκε σημερα απο την htc ;) κατα τάλλα ειναι νωρις ακομη για ασφαλη συμπερασματα:O Ευχαριστούμε Δημήτρη μας.. Δόκτωρα τι λες εσύ φίλε μου? Από τα λόγια του Δημήτρη υποθέτω πως o Windows Media Player τα πάει καλύτερα.. Χρόνια πολλά φίλε μου, αισθάνομαι κι εγώ άσχημα που δε σου ευχήθηκα προχτές αλλά έλειπα και μόλις πριν από λίγο γύρισα Βόλο.. Εντυπωσιακό που το ξεπαρθένιασες τόσο άμεσα με την καινούργια ρομ.. Εγώ θα προσπαθήσω να περιμένω την αντίστοιχη της ace (ή έτσι νομίζω προς το παρόν..:p) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ευχαριστούμε Δημήτρη μας.. Δόκτωρα τι λες εσύ φίλε μου? Από τα λόγια του Δημήτρη υποθέτω πως o Windows Media Player τα πάει καλύτερα.. Χρόνια πολλά φίλε μου, αισθάνομαι κι εγώ άσχημα που δε σου ευχήθηκα προχτές αλλά έλειπα και μόλις πριν από λίγο γύρισα Βόλο.. Εντυπωσιακό που το ξεπαρθένιασες τόσο άμεσα με την καινούργια ρομ.. Εγώ θα προσπαθήσω να περιμένω την αντίστοιχη της ace (ή έτσι νομίζω προς το παρόν..:p) απο δευτερα τα ελληνικα απο την ace ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts