Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω βάλει password στα windows.

Το HTC αρνείται πεισματικά να συνδεθεί στο δίκτυο.

Έκανα ότι ακριβώς γράφεις φίλε μου, αλλά τίποτε. Άλλαξα router, πήγα σε δυό φίλους με ασύρματο δίκτυο αλλά τίποτα. Εχω ξενερώσει τρελά....

The_Apostolos

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πραγματι φίλε μου πολύ καλή δουλεία.

Δυστυχώς εγώ συνεχίζω να αντιμετοπίζω πρόβλημα τε το wifi. Ενώ έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις, το Kaiser βλέπει το δίκτυο, πάει να συνδεθεί αλλά δείχνει πάλι το δίκτυο διαθέσιμο. Άλλαξα δύο router (Belkin και 3com) αλλά δυστυχώς τίποτα.Μήπως υπάρχει καμία ιδέα!!!Το kaiser είναι με ελληνικό rom της ACE.

Μηπως ειναι ενεργοποιημενο το mac filtering στον ρουτερ;Εγω παντως με Belkin και Linksys συνδεομαι μια χαρα.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Όχι, απενεργοποιημένο είναι. Οι ρυθμίσεις μου είναι:

Status

Language

Current Language English

Available Languages English Français Deutsch Español Nederlands Italiano

Version Info

LAN Settings

Firmware Version 1.00.01 (Aug 2 2007 16:18:51) LAN/WLAN MAC 00-1C-DF-76-D4-73

Boot Version V0.05 IP Address 192.168.2.1

Hardware F5D8633-4 v1 (01) Subnet Mask 255.255.255.0

Serial No. 12748863332187 DHCP Server Enabled (0 LAN, 2 WLAN Clients)

Internet Settings Features

WAN MAC Address 00-1C-BF-55-7A-C5 (Clone MAC) NAT Enabled

Connection Type PPPoE Firewall Settings Enabled

Subnet Mask 255.0.0.0 SSID TheApostolos

WAN IP 85.75.191.130 Security WPA-Personal ( PSK )

Default Gateway 62.103.129.26 UPnP Enabled

DNS Address 195.170.0.1 Remote Management Disabled

ADSL

Type Fast Path

Status SHOWTIME

Downstream Upstream

Data rate(Kbps) 1024Kb 256Kb

Noise Margin 32 31

Output power(dBm) 117 70

Attenuation(dB) 21 9

The_Apostolos

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Βλεπω στους xda την official updated rom προφανως leaked κ οχι τελικο προιον στην οποια ομως λενε δεν εχουν ενσωματωσει τους πολυποθητους drivers αποτι διαβαζω στα σχολια κ γενικα μοιαζει να απεχει απο το τελικο προιον...μακαρι κατι να δουμε την επομενη εβδομαδα κ στο site της htc αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος..

Βλεπω στους xda την official updated rom προφανως leaked κ οχι τελικο προιον στην οποια ομως λενε δεν εχουν ενσωματωσει τους πολυποθητους drivers αποτι διαβαζω στα σχολια κ γενικα μοιαζει να απεχει απο το τελικο προιον...μακαρι κατι να δουμε την επομενη εβδομαδα κ στο site της htc αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος..

κατεβαζω ηδη το επισημο update;)

καντε λιγο υπομονη..θα ξερετε ακριβως τι εχει και τι δεν εχει σε κανα μισαωρο :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

επιτελους βγηκε και ειναι διαθεσιμο το επισημο update απο την htc και ειναι διαθεσιμο για τα μελη του htc e-club απο το επισημο site της εταιρειαςhttp://www.htc.com.gr/forum/images/smilies/smile.gif

::: HTC ::: Smart Mobility :::

το μονο που μενει ειναι να δουμε αν τελικα θα διαψευσουν ολους μας και δωσουν μια ρομ με τους πολυσυζητημενους πια drivers:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Εγω που εχω τη μαμισια της ace πρεπει να περιμενω την ελληνικη?? κλαψ...

Δημητρη περιμενω εντυπωσεις...μην ασχολουμαι χωρις λογο με αναβαθμισεις γιατι το μηχανακι μου εχει βρει αγοραστη... μολις μας τιμησει με την παρουσια του το Διαμαντι θα το αποχωριστω!

Εγω που εχω τη μαμισια της ace πρεπει να περιμενω την ελληνικη?? κλαψ...

φυσικα ΟΧΙ !!

απλα δεν θα εχεις το patch των ελληνικων απο την ace;)

αλλα μπορεις ανετα να την κατεβασεις και να την περασεις μιας και δεν διακινδυνευεις κατι μιας και ειναι επισημη αναβαθμιση :!:

Χμ...περίεργο, μου κόλησε στον bootloader...

αν κατεβασες απο xda δεν ειναι η επισημη και εχει και αυτο το bug....κολαει στο clear storage για κανα 5λεπτο και:blink:

η επισημη μου ξεκινησε μια χαρα :)

Καταφέρνει κάποιος να το περάσει?

Κολάει συνεχώς στο bootloader σε εμένα

περιμενε λιγο την ανεβαζω και σου δινω λινκ :)

αν κατεβασες απο xda δεν ειναι η επισημη και εχει και αυτο το bug....κολαει στο clear storage για κανα 5λεπτο και:blink:

η επισημη μου ξεκινησε μια χαρα :)

περιμένουμε review στα γνωστά zaharakis-πρότυπα! :D:happy:

όχι το κατέβασα από την HTC

3 φορές εγκατάσταση αλλά τζίφος...

κατι δεν κανεις καλα.εμενα μου δουλεψε τελεια ;)

περιμένουμε review στα γνωστά zaharakis-πρότυπα! :D:happy:

παιδια δωστε μου καμια ωρα να την στησω για να δω τι κανει :)

ετσι αδεια μια χαρα δουλευει ....αλλα ειναι (λογικα) στα 18mb pagepool και η μνημη ραμ που περισσευει ειναι μολις 55mb:mad:

παιδια δωστε μου καμια ωρα να την στησω για να δω τι κανει :)

ετσι αδεια μια χαρα δουλευει ....αλλα ειναι (λογικα) στα 18mb pagepool και η μνημη ραμ που περισσευει ειναι μολις 55mb:mad:

Τρέξε ένα βιντεάκι στα γρήγορα και πες μας.. Θα σκάσουμε..:cry::cry::w00t::w00t::cry::cry:

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Επιτέλους πέρασε... Απλά ήθελε διαγραφή του connection από το Activesync(βλακώδες πρόβλημα)
Ας επιχειρήσουμε...

για οσους δεν εχουν προσβαση στο htc e-club :)

http://rapidshare.com/files/117057205/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.16.25_Ship.zip

Τρέξε ένα βιντεάκι στα γρήγορα και πες μας.. Θα σκάσουμε..:cry::cry::w00t::w00t::cry:

δεν με ενδιαφερουν τα βιντεακια :rolleyes::lol::lol::lol:

μητσακο ριξε μια ματια

http://rapidshare.com/files/117060556/kaiser_new_rom_video.rar

ειναι τραβηγμενο σε default settings

Όλα OK κι από εδώ παίδες, την κατέβασα απ' το HTC e-Club. Μόλις την πέρασα και όλα προχώρησαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάτι που παρατήρησα είναι η αισθητά γρηγορότερη εκκίνηση (συγκρίνοντας πάντα με την παλιά official). Επίσης μου έβγαλε και μήνυμα για αυτόματη ρύθμιση για Vodafone (κάτι που δεν έκανε με την παλιά). Κατά τ' άλλα δεν έχω δει ακόμα κάτι συνταρακτικό (10 λεπτά είναι που την έχω). Προχωράω στο στήσιμο και βλέπουμε. Πάντως διαισθάνομαι (από τη γενική αίσθηση/απόκριση στα μενού/παράθυρα) ότι δεν περιέχει τους πολυπόθητους graphics drivers... :( Μακάρι να κάνω λάθος... Δημήτρη εσύ πως το βλέπεις;

----------

[Edit] Ο HTC dialer τώρα ανοίγει ακαριαία (καμία σχέση με την παλιά ROM)! Λέτε τελικά να έχει λυθεί το θέμα των γραφικών; :) :) :)

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Όλα OK κι από εδώ παίδες, την κατέβασα απ' το HTC e-Club. Μόλις την πέρασα και όλα προχώρησαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάτι που παρατήρησα είναι η αισθητά γρηγορότερη εκκίνηση (συγκρίνοντας πάντα με την παλιά official). Επίσης μου έβγαλε και μήνυμα για αυτόματη ρύθμιση για Vodafone (κάτι που δεν έκανε με την παλιά). Κατά τ' άλλα δεν έχω δει ακόμα κάτι συνταρακτικό (10 λεπτά είναι που την έχω). Προχωράω στο στήσιμο και βλέπουμε. Πάντως διαισθάνομαι (από τη γενική αίσθηση/απόκριση στα μενού/παράθυρα) ότι δεν περιέχει τους πολυπόθητους graphics drivers... :( Μακάρι να κάνω λάθος... Δημήτρη εσύ πως το βλέπεις;

καταρχην Κωστη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φιλε μου και να χαιρεσαι την γιορτη σου :)

ειμαστε πολυ γαιδουρια που σε ξεχασαμε:(

τωρα για την ρομ

ειναι γρηγορη και αμεση.

απο εκει και μετα βρηκα κατι που δεν μου αρεσε στην νεα εκδοση threaded sms που κατι δεν παει καλα στον λογ/σμο των μειλ.:O επιφυλλασομαι..

wifi-bl οκ

καμερα παλι αργη αλλα δεν περιμενα εκει κατι καλυτερο....

η αναπαραγωγη βιντεο στο τηλ ειναι καλυτερη αλλα δεν εχω χρονο να δοκιμασω καποιο μεγαλης αναλυσης βιντεο να δω τι κανει μιας και παω για δουλεια σε λιγο...

πολλα προβληματα η ,υποτιθεμενη, ιδια εκδοση, που ειχε κυκλοφορησει στους xda πριν λιγες μερες,απλα δεν υπαρχουν στην official που δοθηκε σημερα απο την htc ;)

κατα τα λλα ειναι νωρις ακομη για ασφαλη συμπερασματα:O

καταρχην Κωστη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φιλε μου και να χαιρεσαι την γιορτη σου :)

ειμαστε πολυ γαιδουρια που σε ξεχασαμε:(

τωρα για την ρομ

ειναι γρηγορη και αμεση.

απο εκει και μετα βρηκα κατι που δεν μου αρεσε στην νεα εκδοση threaded sms που κατι δεν παει καλα στον λογ/σμο των μειλ.:O επιφυλλασομαι..

wifi-bl οκ

καμερα παλι αργη αλλα δεν περιμενα εκει κατι καλυτερο....

η αναπαραγωγη βιντεο στο τηλ ειναι καλυτερη αλλα δεν εχω χρονο να δοκιμασω καποιο μεγαλης αναλυσης βιντεο να δω τι κανει μιας και παω για δουλεια σε λιγο...

πολλα προβληματα η ,υποτιθεμενη, ιδια εκδοση, που ειχε κυκλοφορησει στους xda πριν λιγες μερες,απλα δεν υπαρχουν στην official που δοθηκε σημερα απο την htc ;)

κατα τάλλα ειναι νωρις ακομη για ασφαλη συμπερασματα:O

Ευχαριστούμε Δημήτρη μας..

Δόκτωρα τι λες εσύ φίλε μου?

Από τα λόγια του Δημήτρη υποθέτω πως o Windows Media Player τα πάει καλύτερα..

Χρόνια πολλά φίλε μου, αισθάνομαι κι εγώ άσχημα που δε σου ευχήθηκα προχτές αλλά έλειπα και μόλις πριν από λίγο γύρισα Βόλο..

Εντυπωσιακό που το ξεπαρθένιασες τόσο άμεσα με την καινούργια ρομ..

Εγώ θα προσπαθήσω να περιμένω την αντίστοιχη της ace (ή έτσι νομίζω προς το παρόν..:p)

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Ευχαριστούμε Δημήτρη μας..

Δόκτωρα τι λες εσύ φίλε μου?

Από τα λόγια του Δημήτρη υποθέτω πως o Windows Media Player τα πάει καλύτερα..

Χρόνια πολλά φίλε μου, αισθάνομαι κι εγώ άσχημα που δε σου ευχήθηκα προχτές αλλά έλειπα και μόλις πριν από λίγο γύρισα Βόλο..

Εντυπωσιακό που το ξεπαρθένιασες τόσο άμεσα με την καινούργια ρομ..

Εγώ θα προσπαθήσω να περιμένω την αντίστοιχη της ace (ή έτσι νομίζω προς το παρόν..:p)

απο δευτερα τα ελληνικα απο την ace ;)