Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καντε λιγο υπομονη.ειναι πολλα τα λεφτα για να τα δεσεμευετε σε παραγγελιες που δεν ξερετε ποτε θα σας παραδοθουν σιγουρα ;)

σκεφτειτε να κυκλοφορησει πλαισιο και να μην το εχετε παρει ακομη :blink:

εκει σκανε τα πρωτα παντα;) απο εκει πηρα τον 1ο τιτανα που κυκλοφορησε ελλαδα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ke ego apo plaisio thelo na pao na to paro otan vgi. 1 simantiko logo ine to thema tis egiisis. episis jeris ti ine na to feri prota to plaisio ke esi na min to exis pari akoma giati edoses ta lefta stin expansys ke perimenis pote tha to thimithi? :D

Και εγώ απο expansys εκανα παραγγελία.. δέν κρατήθηκα :confused:

Παντως στο πλαίσιο χτές που ρώτησα εναν υπεύθυνο εκεί , μετα απο εναν τυπάκο που δήλωνε πλήρη άγνοια, το έψαξε και μου είπε οτι θα τους έρθει σε 2 με 3 βδομάδες.

Στην expansys ακυρώνεις την παραγγελία όποτε θέλεις αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ότι παρήγγειλες. ;)
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Apla min ksexnate ton skopo tous... Ypotithetai pos einai KAI tilefona.

Diladi DEN mporei na einai poli baria oute poli ogkodi giati apla meta antikathistantai apo foritous .

Gia emena to TyTN II opos kai legetai pleon einai tromero. Einai omos kai bari... Diladi apla prepei auti h HTC na bgazei kathe fora kai ena meionektima sta til tis? eleos... :lol:

Pantos an sigkrithoun ta texnika xaraktiristika tou me opoiodipote allo stin kathgoria tou tote sigoura bgainei nikitis.

Ας επιχειρήσουμε...

tna i diafora pou exi sto varos apo to TyTN ine para poli mikri, an skeftis ta pleonektimata pou exi. skepsou omos ke ta bratsa pou tha sou prosferi otan tha to sikonis 50 fores tin imera :D

kati palikaria sto modaco lene oti i siskeui akirothike gia na vgi ton octobrio epidi i teleutea ekdosi evgale pola provlimata. merikoi lene oti ine alithia aloi lene oti ine vlakies.

ti ginete enas theos jeri.

Επιτέλους έφθασε παιδιά καλώς να ορίσει :D

http://www.expansys.com/p.aspx?i=151713

ποια η διαφορα αν το παραγγειλουμε απο εκει και οχι απο το ελληνικο expancys? :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

zaharaki katse fronima :D sigkratisou... den vlepis emena? perimeno na do to plaisio na to ferni gia na pao na to paro tsaba :)

ποια η διαφορα αν το παραγγειλουμε απο εκει και οχι απο το ελληνικο expancys? :O

καμιά απλά από το expancys έρχεται μέσω Γαλλίας και ενδέχεται να καθυστερήσει λίγο περισσότερο.

καμιά απλά από το expancys έρχεται μέσω Γαλλίας και ενδέχεται να καθυστερήσει λίγο περισσότερο.

συγγνωμη δεν διατυπωσα καλα την ερωτηση μου :)

στο expancys to αγγλικο το εχει αμεσα παραδωτεο ενω στο ελληνικο λεει διαθεσιμο απο 14/9 ..

ενοουσα αν εχουν καποια διαφορα software τα δυο τηλ μεταξυ τους επειδη διατιθονται για διαφορετικες χωρες.

αν και στο ελληνικο expancys αγγλικη γλωσσα λεει οτι εχει το τηλ :O

αρα αν το παραγγειλω απο το αγγλικο θα το εχω πιο γρηγορα απο τις 14/9 που το εχει διαθεσιμο -οπως λεει τουλαχιστον -το ελληνικο..?:O

συγγνωμη δεν διατυπωσα καλα την ερωτηση μου :)

στο expancys to αγγλικο το εχει αμεσα παραδωτεο ενω στο ελληνικο λεει διαθεσιμο απο 14/9 ..

ενοουσα αν εχουν καποια διαφορα software τα δυο τηλ μεταξυ τους επειδη διατιθονται για διαφορετικες χωρες.

αν και στο ελληνικο expancys αγγλικη γλωσσα λεει οτι εχει το τηλ :O

αρα αν το παραγγειλω απο το αγγλικο θα το εχω πιο γρηγορα απο τις 14/9 που το εχει διαθεσιμο -οπως λεει τουλαχιστον -το ελληνικο..?:O

Όχι δεν έχουν κάποια διαφορά στο software τα 2 τηλ, απλά το expansys στέλνει ελλάδα μόνο από τις αποθήκες τους στην Γαλλία. Εάν το παραγγείλεις από το αγγλικό expansys που το έχουν άμεσα σε stock, για να το έχεις πιο γρήγορα, το κινητό θα σταλεί Γαλλία και μετά Ελλάδα.

Όχι δεν έχουν κάποια διαφορά στο software τα 2 τηλ, απλά το expansys στέλνει ελλάδα μόνο από τις αποθήκες τους στην Γαλλία. Εάν το παραγγείλεις από το αγγλικό expansys που το έχουν άμεσα σε stock, για να το έχεις πιο γρήγορα, το κινητό θα σταλεί Γαλλία και μετά Ελλάδα.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου :)

το αγορασα :)

υπομονη μεχρι να ερθει τωρα :rolleyes:

Αν δεν το πάρεις εσύ αγόρι μου να μας πεις πως πάει δεν θα το πάρει κανείς. Άντε καλορίζικο. :D
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Αν δεν το πάρεις εσύ αγόρι μου να μας πεις πως πάει δεν θα το πάρει κανείς. Άντε καλορίζικο. :D

σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα:)

κατσε να ρθει με το καλο ... και θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος τελικα :D

tha exei idia kamera me to advantage?

auti me ta 3mpx

xtes to eixa gia mia mera to sigekrimeno pou einai san foriti tv kai mou ekane poly kaki ediposi i kamera...

ase pou me ti mnimi pou exei kai auto den sinadisa kai kamia terastia diafora stin taxitita kai sto poso eueliktti einai i suskeui

perimeno tis apopseis sas...:confused::confused::confused:

GREEN PLANET

Mε αυτή την υπογραφή αποκλείεται. :lol:

Κάτι φωτογραφίες του που είδα σε ένα review (δεν θυμάμαι που) μια χαρά ήταν.

Πικραμένος ναι, που δεν μπορούσαμε να την σπρώξουμε μέσα. :)

den ksero psiloksenerosa, ithela poly na paro to kaicer, tora omoa tha perimeno na to paroun merikoi na akouso gnomes kai meta vlepoume

se europaika mats auta ta plironeis...

thimisou emas stin (puta) barca...

den thelo na thimamai poso klama eriksa...:D:D:D:lol:

GREEN PLANET

καντε υπομονη (και γω μαζι σας :lol:) κανα δυο μερουλες και θα μαθουμε τι λεει απο 1ο χερι :)

zaharaki pos tha to exis se 2 meres? tha me trelanis? :D

zaharaki pos tha to exis se 2 meres? tha me trelanis? :D

το αγορασα .δεν το παραγγειλα ..

ετσι μου ειπανε ..γυρω στις 2 εργασιμες κανει ...

τουλαχιστον ετσι μου ειπανε απο expancys ελλαδος,οτι τοσο παιρνει για παραδοση απο εξωτερικο ...:O

περιμενω και επιβεβαιωση απο expancys αγγλιας για του λογου το αληθες ...οπου να ναι θα εχω νεα :)

Όποιος το πάρει πρώτος, κερνάω καφέ. Αν το πάρω εγώ κερνάτε εσείς.

Κανένας με γνωστό στο expansys ? :lol: