aGka8l Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Την Topix του kwbr. κάποιο link;μονο για το hd & to hd2 βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Χμ... έχεις δίκιο. Λάθος απάντηση λόγω βιασύνης. Όσον αφορά το Kaiser έχω χρόνια να ακολουθήσω τις εξελίξεις του rom development και δεν μπορώ να προτείνω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 ηρθε η οθονη, την τοποθέτησα, αναβει μεν μια χαρα,...αλλα δεν αναταποκρινεται καθολου σε επαφη... νεκρα. \η προηγουμενη ανταποκρινοταν αλλα αλοπροσαλα , ενεκα σπασμένη.... εχει τυχει σε κανενα άλλο? υπάρχει περίπτωση να την εσκισα κατα την τοποθετηση ωστε ναι μεν να "δειχνει" αλλα να μην δεχεται touch input? να σημειωσω οτι το χω κανει ξανα, 2 φορες μια σε αυτο το δικο μου και μια σε φιλου και ηταν απροβληματιστη η επισκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 ηρθε η οθονη, την τοποθέτησα, αναβει μεν μια χαρα,...αλλα δεν αναταποκρινεται καθολου σε επαφη... νεκρα. \η προηγουμενη ανταποκρινοταν αλλα αλοπροσαλα , ενεκα σπασμένη.... εχει τυχει σε κανενα άλλο? υπάρχει περίπτωση να την εσκισα κατα την τοποθετηση ωστε ναι μεν να "δειχνει" αλλα να μην δεχεται touch input? να σημειωσω οτι το χω κανει ξανα, 2 φορες μια σε αυτο το δικο μου και μια σε φιλου και ηταν απροβληματιστη η επισκευη... μηπως ραγησε απο πάνω το τζαμάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 οχι, καθολου, αψογο φαίνεται να ναι... τωρα γυρισα σπιτι και το λυνω ξανα, φτου και απο τηναρχη.. μπας και τιποτε δεν εχει κουμπωσει καλα.. ξερω γω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Πρόσεξε αν έχει "πατήσει" σωστά το digitizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Πρόσεξε αν έχει "πατήσει" σωστά το digitizer. koιτα, και σε αυτη και στην προηγουμενη οθόνη που πηρα απο τον ίδιο τύπο, ηρθε η οθόνη με κολημένο το digitizer... βεντουζα, φαινεται ενα σωμαδε τολμώ να το πειράξω πολύ αλλα φαινεται μια χαρα να εφαρμοζει πάνω στην οθόνη... κεφτομαι να ξεκοιλιάσω μια απο τις 2 παλιες χαλασμενες οθονες για να καταλάβω καλυτερα που ειναι οι επαφές που περνάνε το σημα του touch screen... α και η 2η εγχειριση δεν ειχε κανενα αποτέλεσμα... η οθονη ειναι λαμπερη και με καληεικόνα, αλλα δεν απαντα καθόλου σε επαφη μονο που , στο πανω πανω μέρος, εχω την αισθηση οτι δενλειτουργει απο τη μεση και δεξια η πάνω- πάνω γραμμή pixels! το χει δει κανενας αυτό? σας δινει καμαιιδεα? σκεφθηκα μη και εχει μπει κανενα σωματιδιοο εκει γυρω στην "κασα" του κινητου και τωρα που το ελυσα και ξαναδεσα καθαρισα πολυ καλα την περιοχη... αλλα καμια διαφορα! :mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 koιτα, και σε αυτη και στην προηγουμενη οθόνη που πηρα απο τον ίδιο τύπο, ηρθε η οθόνη με κολημένο το digitizer... βεντουζα, φαινεται ενα σωμαδε τολμώ να το πειράξω πολύ αλλα φαινεται μια χαρα να εφαρμοζει πάνω στην οθόνη... κεφτομαι να ξεκοιλιάσω μια απο τις 2 παλιες χαλασμενες οθονες για να καταλάβω καλυτερα που ειναι οι επαφές που περνάνε το σημα του touch screen... α και η 2η εγχειριση δεν ειχε κανενα αποτέλεσμα... η οθονη ειναι λαμπερη και με καληεικόνα, αλλα δεν απαντα καθόλου σε επαφη μονο που , στο πανω πανω μέρος, εχω την αισθηση οτι δενλειτουργει απο τη μεση και δεξια η πάνω- πάνω γραμμή pixels! το χει δει κανενας αυτό? σας δινει καμαιιδεα? σκεφθηκα μη και εχει μπει κανενα σωματιδιοο εκει γυρω στην "κασα" του κινητου και τωρα που το ελυσα και ξαναδεσα καθαρισα πολυ καλα την περιοχη... αλλα καμια διαφορα! :mad::( επικοινώνησε με τον πωλητή να στην αλάξει.Εχες να μας δείξεις το λινκ της δημοπρασίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190340838543&ssPageName=ADME:X:AAQ:FR:1123 σκεφτομαι να το ανοιξω ( 3η φορα.. και ανυσηχω γιατι αρχιζει και λυγιζει ελαχιστα το πλαστικό εδω και κει..) και να δοκιμασω ξανα την προηγούμενη. Υπνενθυμιζω οτι με εκεινη εβλεπα οθόνη μέν αλλα ειχε σπάσει στα 3 και μονο στο κατω 1/3 δουλευε η touch screen. αν συμβαινει το ιδιο παει ναπει οτι δε χαλασα κατι στις υπολοιπες συνδεσεις του κινητου και το προβλημα εχει να κάνει μονο με την οθόνη... Edited May 8, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Τι να πω... καλό κουράγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Καλησπέρα. Πριν το αλλάξω, θα ήθελα να δω αν μπορέσω να του περάσω κάτι καλύτερο απο πλευράς ταχύτητας γιατί τελευταία καθυστερεί πολύ και δεν ξέρω και γιατί. στοιχεία που έχει το κινητό (όπως ακριβώς το πήρα). Rom 1.56.405.5 28/8/07 Radio 1.27.12.11 Έκδοση protocol 22.45.88.07w Πείτε μου λίγο που να ψάξω για αλλαγή σε κάτι καλύτερο (επίσημο αν γίνεται). edit: pc με windows 7 pro. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 H τελευταία επίσημη είναι αυτή: http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=85 Και τα ελληνικά της: http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) πέρασα τα win 6.1...μια χαρά...τα γύρισα και σε ελληνικά (μπράβο μου, μεγάλη επιτυχία) ;)... Δεν γράφει όμως με τίποτα ελληνικά. Rom: 3.28.405.0 WWE 05/02/08 Radio 1.65.17.56 Protocol 25.83.40.02H Edited May 8, 2010 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δεν γράφει ελληνικά ούτε με το hardware ούτε με το software keyboard; Με τα ελληνικά που έβαλες έχεις πλήρως ελληνικό μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δεν γράφει ελληνικά ούτε με το hardware ούτε με το software keyboard; Με τα ελληνικά που έβαλες έχεις πλήρως ελληνικό μενού; Ούτε με το ένα τρόπο, ούτε με τον άλλο. Μέσα στο μενού βλέπω τις επιλογές της ACE Hellas αλλά πληκτρολόγιο για ελληνικά σε sms, yok...:( Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 H τελευταία επίσημη είναι αυτή: http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=85 Και τα ελληνικά της: http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=109 Προσπαθώντας να κάνω εγκατάσταση τα ελληνικά, πέρνω το μήνυμα: "Package version is not larger than the one in your device!" Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δεν είναι λογικό αυτό. Θα έλεγα να κάνεις ένα hard reset και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Ξαναδοκιμάζω, για να δω αν πετύχει. Είπα να το κάνω αναβάθμιση για να το κρατήσω ακόμα λίγο και να σταματήσει να πηγαίνει "αργά", πράγμα που το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανές. edit: :respect: Ήθέλε hard reset...δεν μπορούσα να το φανταστώ καθόλου. Ευχαριστώ. Edited May 9, 2010 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Ξαναδοκιμάζω, για να δω αν πετύχει. Είπα να το κάνω αναβάθμιση για να το κρατήσω ακόμα λίγο και να σταματήσει να πηγαίνει "αργά", πράγμα που το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανές. edit: :respect: Ήθέλε hard reset...δεν μπορούσα να το φανταστώ καθόλου. Ευχαριστώ. επι εποχές qtek 9000 το θυμάμαι και εγώ που μετά απο κάθε πέρασμα ρομ ήθελε hard reset αν δεν με απατά η μνήμη μου. Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια 6.5 rom με manila και τα συναφή ?:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια 6.5 rom με manila και τα συναφή ?:P Γιατί εάν μπει σε αυτή τη διαδικασία θα καταλήξει σε μια αέναη προσπάθεια να βρει την τέλεια cooked rom... κάτι που δεν πρόκειται για γίνει ποτέ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 επι εποχές qtek 9000 το θυμάμαι και εγώ που μετά απο κάθε πέρασμα ρομ ήθελε hard reset αν δεν με απατά η μνήμη μου. Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια 6.5 rom με manila και τα συναφή ?:P Ήταν η πρώτη και ίσως η τελευταία φορά που θα περάσω μια rom, δεν ασχολούμε τόσο με το κινητό, απλά τελευταία ίσως από 1-2 εφαρμογές που του πέρασα είχε αρχίσει να πηγαίνει υπερβολικά αργά ακόμα και όταν έστελνε/έγραφα sms. Οπότε και λίγο πριν το πουλήσω (κατά κει το βλέπω σύντομα) είπα να του περάσω μια επίσημη rom λίγο πιο καινούργια και όντως η βελτίωση σε σχέση με πριν είναι εμφανής. Δεν έχει τα τρελά εφέ, αλλά έτσι και αλλιώς δεν τα χρειάζομαι. Και όπως αναφέρθηκε ήδη, δεν θέλω να μπω σε μια διαδικασία να ψάχνω να βρω ποια rom θα δουλέψει σωστά.;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Ούτως ή άλλως μια cooked rom με καινούργια έκδοση λογισμικού θα βαρύνει τις πλέον περιορισμένες δυνατότητες της εν λόγω συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) επανερχομαι στην οδυσεια μου.. δοκιμασα την προηγούμενη ( σπασμενη) οθόνη που δεχοταν εντολές touch στο 1/3 της περίπου , εξακολουθει να λειτουργεί όπως παλιά.. συνεπως δε το εσκισα το υπολοιπο κινητο.. τοπρόβλημα φαινεται να ειναι με την καινούργια οθόνη... η την εσκισα οταντην εβαλα..( πως διάολε ημουν πολυ τρυφερος μαζι της..) :p η μου την εστειλε βλαμενη ο Hong-Kongεζος.... μιας και την ξανάβαλ καιπάλι ενω τα δειχνει ολα τζάμι και δεν εχεικαμια χαρακια ή εμφανές σπάσιμο δεν δειχνει να αντιλαμβάνεταιοιοδήποτε "αγγιγμα'. :(( λετε να δεχθει επιστροφη? μπααααα ε? Edited May 11, 2010 by koumobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 λετε να δεχθει επιστροφη? μπααααα ε? Εάν δεν έχει εμφανισιακά φθορές... θα δεχθεί. Δίνουν μεγάλη σημασία στην φήμη τους οι πωλητές και δεν θέλουν με τίποτα να σπιλωθεί αφού από αυτό εξαρτώνται οι πωλήσεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 για την ακριβεια, επειδη ειχα βαλει ηδη negative review, επικοινωνησε μονος του, και μου ζητησε να το αλλαξω και μου εκανε refund τα χρηματα!. ουτε καν ζητησε να το στειλω πισω... το εκανα εννοείται και παρήγγειλα αλλη ιδια οθόνη. αντε να δουμε τωρα ποσο θα κανει να ερθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts