Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι πρόβλημα έχεις; Ψάξτο λίγο και θα το βρεις. Μπορείς να βρεις πληροφορίες και στο spbsoftwarehouse.com

Από ότι διάβασα λίγο στο pdf που ερχόνταν με το cd του κινητού και από ότι είδα και εγώ, μετράει και την εξερχόμενη κίνηση μαζί με την εισερχόμενη (που νομίζω δεν χρεώνεται).

Πως μπορώ να το διαχωρίσω για να ξέρω στο τέλος του μήνα πόσα mb έχω κατεβάσει καθάρα;

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από ότι διάβασα λίγο στο pdf που ερχόνταν με το cd του κινητού και από ότι είδα και εγώ, μετράει και την εξερχόμενη κίνηση μαζί με την εισερχόμενη (που νομίζω δεν χρεώνεται).

Πως μπορώ να το διαχωρίσω για να ξέρω στο τέλος του μήνα πόσα mb έχω κατεβάσει καθάρα;

Όχι μην μπερδεύεσαι, χρεώνονται κανονικά όλες οι κινήσεις όσο αφορά το gprs. Και τα εξερχόμενα και τα εισερχόμενα kb. Επίσης από ότι πρόσεξα στον λογαριασμό, η wind δεν κάνει στρογγυλοποίηση στα δεδομένα. Αν πχ έχεις 3,97 kb δεν θα τα κάνει 4. Δυστυχώς όμως δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Καλησπερα παιδια!

Πηγα χτες το μεσημερι της Παρασκευης απο το Πλαισιο (Καλαμαρια Θεσσαλονικη). Μια απο τα ιδια... Δεν εχουν ελληνικα στη συσκευασια, ουτε στο τηλεφωνο ειναι εγκατεστημενο το αντιστοιχο CAB. Για χαρη μου (μεγαλη) ανοιξε εκεινη τη στιγμη τη συσκευασια που εγραφε πανω ACE... Εσκησε μαλιστα το αντιστοιχο αυτοκολητο που κλεινει τη συσκευη, μου αφησε να βαλω μεσα τη δικη μου ΣΙΜ και επαιξα κοντα στα 30 λεπτα...

Ερωτηση... ειναι ΤΟΣΟ χαλια το ακουστικο, ωστε να μην ακους τον αλλον σε ενα καταστημα στυλ-πλαισιου; ειναι δυνατον; το ακουστικο ηταν τερμα αλλα ΔΕΝ ακουγα ΤΙΠΟΤΑ!!! Αντιθετα ο συνομιλητης μου με ακουγε ΚΑΜΠΑΝΑ...

Μου εκανε ακομα εντυπωση οτι το TF3D ειχε τα κοληματα του... Το ιδιο επισης και ο ΙΕ ο οποιος στο ZoomIn-ZoomOut τα εβρησκε σκουρα... :(

@@ τι να κανω... επαιξα ταυτοχρονα και με το ΚΑΙΣΕΡ και τωρα ειμαι σε ακομα πιο τρελο διλλημα... καθοτι "αισθητικα" αλλα και το μεγεθος του Tytn IIΙ ΔΕΝ παιζεται σε σχεση με το ΙΙ... για πειτε μου λοιπον τα παραπανω προβληματα τι παιζει;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Όχι μην μπερδεύεσαι, χρεώνονται κανονικά όλες οι κινήσεις όσο αφορά το gprs. Και τα εξερχόμενα και τα εισερχόμενα kb. Επίσης από ότι πρόσεξα στον λογαριασμό, η wind δεν κάνει στρογγυλοποίηση στα δεδομένα. Αν πχ έχεις 3,97 kb δεν θα τα κάνει 4. Δυστυχώς όμως δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό.

Είναι εξακριβωμένο αυτό που λες; Δηλαδή τα mb που προ-πληρώνεις είναι και εξερχόμενα και εισερχόμενα μαζί; Τι βλακεία και απάτη είναι αυτή; κανείς άλλος να το επιβεβαιώση παιδιά; :wacko:

Sorry, αλλά πως είναι δυνατόν; Δηλαδή τα 120mb δεν είναι ούτε καν 120 καθαρά;

• Administrators
iparxei kapia lisi gia na exoume ellinika stis epafes????

Μερικές από τις πολλές...

iContact

FingerFriendlyFriends

Pocket CM Contacts (Βρες τα ελληνικά που έχω επισυνάψει στα τελευταία post).

(Ελπίζω μετά από αυτό... να γράφεις και εδώ ελληνικά! :rolleyes: )

Modpic.gif

• Administrators

Ερωτηση... ειναι ΤΟΣΟ χαλια το ακουστικο, ωστε να μην ακους τον αλλον σε ενα καταστημα στυλ-πλαισιου; ειναι δυνατον;

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Μου εκανε ακομα εντυπωση οτι το TF3D ειχε τα κοληματα του... Το ιδιο επισης και ο ΙΕ ο οποιος στο ZoomIn-ZoomOut τα εβρησκε σκουρα... :(

Όσοι το χρησιμοποιούμε (και μερικοί από εμάς είμαστε και πολύ απαιτητικοί χρήστες) δεν έχουμε παράπονο, από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.

@@ τι να κανω... επαιξα ταυτοχρονα και με το ΚΑΙΣΕΡ και τωρα ειμαι σε ακομα πιο τρελο διλλημα... καθοτι "αισθητικα" αλλα και το μεγεθος του Tytn IIΙ ΔΕΝ παιζεται σε σχεση με το ΙΙ... για πειτε μου λοιπον τα παραπανω προβληματα τι παιζει;

Το Pro είναι αντικειμενικά ανώτερο από το Kaiser, αλλά και πάλι είναι θέμα γούστου.

Modpic.gif

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το θεμα της μπαταριας,

απο τοτε που νεβαλα τα wm6.1 και φλασαρω μι ρομ μετα απο λιγες μερες μου βγαζει οτι και καλα η μπαταρια δεν εχει ενεργεισ και κλινει η συσκευη ομως σην πραγματικοτητα ειναι μεγαλη. Το ειχα στειλει για service και ειπανε οτι αλλαξανε μπαταρια και την υποδοχη στην συσκευη για το καλωδιο usb αλλα και παλι τα ιδια. Τι μπορει να φταιει?

Μηπως ειναι καποιο bug εχει συμβει σε καποιον αλλο?

Όχι. ΑΛλά το πρόβλημα σου φαίνεται να είναι Hardware.

Θα σου πρότεινα όμως να γυρίσεις σε εργαστιακή ρομ (καλύτερα wm6 ) για κάποιο καιρό και να δεις αν το προβλημα συνεχίζεται. Επίσης φρόντισε να περάσεις το εργοστασιακό SPL. Προσωπικά μου ακούγεται σαν πρόβλημα του controler της μπαταρίας ή της πλακέτας.

Αν υπάρχει πρόβλημα σε Hardware και ξαφνικά να σου μείνει στο χέρι χωρίς εγγύηση την έκατσες

Ας επιχειρήσουμε...

Καθαρά είναι. Όσα μεταφέρεις προς και από τον σερβερ!

Ναι, έχω την εντύπωση όμως ότι η χρέωση θα έπρεπε να είναι μόνο όταν κατεβάζω εγώ στο κινητό μου. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι καθαρά οπότε τα 120mb είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.;)

καταλαβαίνω τι λες. Απλά σκέψου πως για την εταιρία, αυτό που μετράει είναι ο όγκος των δεδομένων που περνάνε απο το "κανάλι". Για αυτούς δεν έχει σημασία η πορεία.

Για παράδειγμα αν είχες απεριόρστο Upload και 120mb download θα μπορούσες να στείσεις έναν server και να έστελνες ότι ήθελες. Έτσι οι γραμμές τους θα είχαν κίνηση που δεν θα σε χρεώνανε...

Είναι αρκετά δίκαιο να μετράνε ¨ΟΛΑ. Το πρόβλημα είναι πως οι χρεώσεις είναι τραγικες...

Ας επιχειρήσουμε...

καταλαβαίνω τι λες. Απλά σκέψου πως για την εταιρία, αυτό που μετράει είναι ο όγκος των δεδομένων που περνάνε απο το "κανάλι". Για αυτούς δεν έχει σημασία η πορεία.

Για παράδειγμα αν είχες απεριόρστο Upload και 120mb download θα μπορούσες να στείσεις έναν server και να έστελνες ότι ήθελες. Έτσι οι γραμμές τους θα είχαν κίνηση που δεν θα σε χρεώνανε...

Είναι αρκετά δίκαιο να μετράνε ¨ΟΛΑ. Το πρόβλημα είναι πως οι χρεώσεις είναι τραγικες...

Συμφωνώ εν μέρει μαζί σου...όμως κάποιος που το θέλει για το κινητό του και για να ανοίξει 2-3 σελίδες (και αυτές wap) και κυρίως για msn...είναι καθαρή χαζομάρα να χρεώνεσαι και για τον όγκο που στέλνεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα server μόνο για να κάνω upload...Με τι; Με 3g? Ακόμα και έτσι, είναι αργές οι ταχύτητες για UPLOAD. Δεν ξέρω τι γίνεται στο HSDPA-HSUPA αλλά έτσι και αλλιώς, θεωρούσα ότι η χρέωση είναι μόνο στο donwload. Κρίμα...μου φαίνεται τζάμπα έκανα το 120mb πρόγραμα της wind. ;)

Αν δεν κάνεις Upload τίποτα σοβαρό και το θέλεις για Browsing 5-6 φορές την ημέρα και email σου φτάνουν κανονικά!

Περυσι είχα ένα πρόγραμμα 100 MB κατέβαζα email και Browsing με operamini συνεχώς δεν ξεπερνούσα ποτέ τα 50 Mb

Ας επιχειρήσουμε...

Η εγγυηση εχει ληξη και πριν ληξη το ειχα στειλει για επισκευη και ειπανε οτι ειναι οκ αλλα παλι το ιδιο προβλημα ....

(Ελπίζω μετά από αυτό... να γράφεις και εδώ ελληνικά! :rolleyes: )

:whistle::baby::lol: οκ ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η εγγυηση εχει ληξη και πριν ληξη το ειχα στειλει για επισκευη και ειπανε οτι ειναι οκ αλλα παλι το ιδιο προβλημα ....

ΑΝ πήγες στο service για κάτι και υποτίθεται ότι διορθώθηκε τότε για αυτό "που διορθώθηκε" έχεις άλλα 2 χρόνια εγγύηση.

ΑΛΛΑ όπως και να έχει το KAISER έχει ΜΟΛΙΣ ένα χρόνο στην αγορά!!!! Η εγγύηση είναι 2 χρόνια => εκτός και αν το έχεις πειράξει έχεις ακόμα 1 χρόνο εγγύηση!

Ας επιχειρήσουμε...

κατσε γιατι με μπερδεψες.....οταν το αγορασα ειχε 1 χρονο εγγυηση. Αυτη εληξε 28 σεπτ και στισ 24 το ειχα στειλει για επισκευη

Στις 2 το νομιζω τα παρελαβα και καλα φτιαγμενο....δεν το χρησιμοποιηση εως και πριν 1 εβδομαδα γιατι ελειπα σε ταξιδι οποτε τωρα που αρχισα παλι να το στηνω αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα.

Τι εγγυηση εχω τωρα?

δεν έχεις 1 χρονο αλλα 2 χρόνια εγγύηση!!!

Η εργοστασιακή εγγύηση ειναι 2 χρόνια για τα HTC από ACE hellas

Ας επιχειρήσουμε...

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το θεμα της μπαταριας,

απο τοτε που νεβαλα τα wm6.1 και φλασαρω μι ρομ μετα απο λιγες μερες μου βγαζει οτι και καλα η μπαταρια δεν εχει ενεργεισ και κλινει η συσκευη ομως σην πραγματικοτητα ειναι μεγαλη.

αν η μπαταρια σου ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητας δεν φταιει το κινητο.την εχω παθει και εγω.καπου το διαβασα (μαλλον στο xda κλασσικα :happy:) οταν το εψαχνα και το kaiser εχει κατι σαν κλειδωμα κατι σαν κολλημα και επιτηδες δεν βλεπει οσες ειναι μεγαλυτερης χωρητηκοτητας.με το που σου τελειωσει αν την βγαλεις βαλεις θα την ξαναδειξει γεματη.γενικα οσα mah ειναι πανω απο το κανονικο τα βλεπει μετα.πχ αν ειναι 1.5 φορα ποιο μεγαλη η μπαταρια θα σου την τελειωσει σαν κανονικη κ μετα το βγαλε βαλε θα σου δειξει οτι εχει μιση ακομα.αν ειναι διπλασια θα σου δειξει οτι ειναι φουλ κτλ.ειχαν γραψει και την λυση αλλα δεν ηταν καθολου απλη και δεν ασχοληθηκα και δεν ηταν και στανταρ οτι λυνεται.θα κοιταξω να το βρω το λινκ και θα στο στειλω

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Οταν το στειλα για επισκευη μου αλλαξαν την μπαταρια .Δεν εχω μεγαλυτερη αλλα την εργοστασιακη....Αρα δεν ειναι θεμα μπαταριας.

Εμενα μου ειπανε οτιεχω 1 χρονο εγγυηση απο ace hellas. Με κοροιδευαν δλδ...