Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Μετα απο πολυ καιρο συμβιωσης με το kaiseraki μου, και διαβαζοντας πολλα απο δω κ απο κει, αποφασισα να αλλαξω rom και κατεληξα στην nothrill για την οποια διαβασα παρα πολυ καλα σχολια και εδω και στους xda.Ολα πηγαν καλα και το συμπερασμα ειναι οτι απλα ΣΩΘΗΚΑ! Επιτελους εχω τηλεφωνο, επιτελους επικοινωνω σαν ανθρωπος!Απλα σαν να πηρα αλλη συσκευη!Πριν με τη rom της ace το τηλ σερνοταν στην κυριολεξια με δυο τρια προγραμματα εγκατεστημενα.Κρασαρε παρα πολυ συχνα,και καποια στιγμη πραγματικα με προδωσε οταν επρεπε να κανω σοβαρο τηλεφωνημα για τροχαιο.., και πολλες αλλες φορες.Κατα την προσωπικη μου αποψη,το kaiser με την rom της ace απλα υποφερει και χαραμιζεται.Η rom πεταει, ολα σφαιρα,εντυπωσιακα γρηγορη!, κανενα μα κανενα κολλημα μεχρι στιγμης,παρα πολυ καλα στημενα ολα απο μονα τους.Μοναδικα ελαττωματα που παρατηρησα μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν δουλευει το Ελληνικο .cab smartdialing και καποιο bug οσον αφορα στην ελλειψη ρυθμισεων για καποιους ηχους πχ για τα sms.Το συμπερασμα,Πεταξτε την rom της ace,δεν ξερω για αλλες rom,παντως με τη nothrill ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ KAISER ! Χιλια μπραβο και ευγε στον ανθρωπο που την εφτιαξε!:)

Τετοιες προσπαθειες αξιζουν πραγματικα donation..;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά καμία official rom δεν συγκρίνεται με μια cooked rom. και εμένα το kaiser όταν το πήρα έτσι ήταν, (εγώ το πήρα με αγγλική ρομ)

Απλα δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα! Εντυπωσιαστηκα πραγματικα!Και απορω πως αντεχα το kaiser οπως ηταν πριν!

δημήτρη βοήθησέ με λίγο γιατί θα σκοτώσω ένα πελάτη κοντά στα μέρη σου. θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο αγνοεί εντελώς ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο μια συγκεκριμένη μέρα.

ο φούστης με παίρνει τηλέφωνο ΚΑΘΕ σάββατο ΚΑΘΕ πρωί απο τις 9.30 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 φορές. (προσοχή καμία άλλη μέρα, καμία άλλη ώρα). και τα προβλήματα που έχει δεν είναι προβλήματα, μου λέει "θα κόψω ακυρωτικό για να ξαναπεράσω ένα παραστατικό που του έβαλα λάθος ημερομηνία, καλά δεν θα κάνω?" και αυτό το έχει κάνει τουλάχιστον 30-40 φορές μέχρι τώρα. έλεος πια.

Θα βάλεις το MagiCall που πρότεινα 3 σελίδες πριν και θα βρεις την υγειά σου. Είναι απλά κ-ο-ρ-υ-φ-α-ί-ο πρόγραμμα για μπλοκάρισμα κλήσεων και SMS, που μπορεί να γίνεται και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συγκεκριμένων ημερών. Είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Τσίμπησέ το απ' την υπογραφή του Δημήτρη ή στο μαγαζάκι. :wink:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Καλησπερα σε ολους.Μετα απο πολυ καιρο συμβιωσης με το kaiseraki μου, και διαβαζοντας πολλα απο δω κ απο κει, αποφασισα να αλλαξω rom και κατεληξα στην nothrill για την οποια διαβασα παρα πολυ καλα σχολια και εδω και στους xda.Ολα πηγαν καλα και το συμπερασμα ειναι οτι απλα ΣΩΘΗΚΑ! Επιτελους εχω τηλεφωνο, επιτελους επικοινωνω σαν ανθρωπος!Απλα σαν να πηρα αλλη συσκευη!Πριν με τη rom της ace το τηλ σερνοταν στην κυριολεξια με δυο τρια προγραμματα εγκατεστημενα.Κρασαρε παρα πολυ συχνα,και καποια στιγμη πραγματικα με προδωσε οταν επρεπε να κανω σοβαρο τηλεφωνημα για τροχαιο.., και πολλες αλλες φορες.Κατα την προσωπικη μου αποψη,το kaiser με την rom της ace απλα υποφερει και χαραμιζεται.Η rom πεταει, ολα σφαιρα,εντυπωσιακα γρηγορη!, κανενα μα κανενα κολλημα μεχρι στιγμης,παρα πολυ καλα στημενα ολα απο μονα τους.Μοναδικα ελαττωματα που παρατηρησα μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν δουλευει το Ελληνικο .cab smartdialing και καποιο bug οσον αφορα στην ελλειψη ρυθμισεων για καποιους ηχους πχ για τα sms.Το συμπερασμα,Πεταξτε την rom της ace,δεν ξερω για αλλες rom,παντως με τη nothrill ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ KAISER ! Χιλια μπραβο και ευγε στον ανθρωπο που την εφτιαξε!:)

Τετοιες προσπαθειες αξιζουν πραγματικα donation..;)

Είναι περίεργο να διαφημίζεις τόσο μια rom που έχει bugs... Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά που αναφέρεις. ΓΙα να καταφέρεις να κάνεις μια cooked rom ακριβώς όπως σου αρέσει χρειάζεται αρκετός χρόνος.

ΑΝ σε απογοήτευσε η σταθερότητα της shipped rom τότε αποκλείεται να σε ενθουσίασε η cooked η οποία έχει Bugs...

Δεν θα σου πω τι είναι σωστό η λάθος, απλά πριν απορρίψεις ή αποδεχτείς rom πρέπει να παίξεις αρκετά μαζί της. Η επίσημη rom μπορεί να γίνει πολύ γρήγορη αν ασχοληθείς μαζί της (καλά δεν είναι και γυναίκα να χάσεις ώρες...). Οι cooked έχουν ενσωματωμένα πολλά tweaks Και έτσι φαίνονται πιο γρήγορες αρχικά. Επίσης, κάθε φορά που περνάς μια rom , η συσκευή σου είναι "άδεια" από εφαρμογές και λογικό είναι να επιδρά και αυτό στην αντίληψη περί ταχύτητας.

Ας επιχειρήσουμε...

συγνώμη που το λέω, γνώμη μου κιόλας, αλλά δεν ξέρεις να στήνεις cooked rom, με αυτά που λες. το έχεις αναφέρει και πιο παλιά ότι προτιμάς τις official και δεν έχω καμία αντίρρηση με αυτό, αλλά λες να είναι χαζός ο άλλος ώστε να μην μπορεί να δει πόσο καλύτερα λειτουργεί κάτι το οποίο χρησιμοποιεί κάθε μέρα?

εγώ χωρίς να στήνω προγράμματα στην official, σερνώταν, κόλαγε και ήταν παραφορτωμένη. το ίδιο λένε και άλλα 20 άτομα εδω μέσα, ο καθένας λέει την γνώμη του, κάποιοι συμφωνούν κάποιοι άλλοι όχι. για αυτό είμαστε σε ένα forum.

φιλικά

Θοδωρής

Καλησπερα παιδια. Ηδη δοκιμασα την PDAVIET ROM WM6.1 (Build 19701.1.1.0) και μπορω να πω πως δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο. Αρκετα βαρια, με καποιες χαρακτηριστικες ελλειψεις.

Συνεχεια εχει η S4V.19701.01 που ανεβηκε πριν λιγη ωρα στους XDA. Θα δοκιμασω την Clean edition και θα γραψω εντυπωσεις :)

Μα δεν είπα πως αν κάποιος καθήσει και στήσει μια cooked δεν θα είναι μια χαρά. Απλά λέω πως αν καθήσεις και αφιερώσεις τον αντίστοιχο χρόνο στην official θα δεις πως δεν έχει να ζηλέψει σε ταχύτητα και τόσα. Αυτό το λέω σαν προσωπική άποψη. Δεν λέω πως κάποιος είναι χαζός που προτιμά cooked. Απλά δεν μπορώ να ακούω πως η συσκευή κρεμάει κτλ με την official αλλά δεχόμαστε Bugs (πχ όχι skype, προβλήματα στο call history κτλ στις cooked)

Αναφέρω πως πολλές φορές επηρεάζει το γεγονός πως μετά από flash Η συσκευή είναι άδεια. Επίσης στις cooked έχουν γίνει tweaks Που μπορείς να τα κάνεις στην official και δεις κάποια αισθητή διαφορά.

Σχετικά με το αν ξέρω να στήνω cooked είναι μεγάλη συζήτηση...

Ας επιχειρήσουμε...

εγώ δοκίμασα την HyperDragon, γρήγορη δεν λέω. αλλά έχει κάτι περίεργο που την καθυστερεί και ας έχω βάλει και το pagepool στα 24mb. απλά περιμένω την xda-live 2 εγώ :)

Παίδες καλές κι ωραίες οι cooked ROMs, αλλά για μένα η official κάνει τα πάντα αξιόπιστα και σταθερότατα. Πού να ξέρω εγώ τι έχει κάνει ο κάθε μάγειρας και πώς οι "βελτιώσεις" επηρεάζουν την κάθε εφαρμογή και λειτουργία του Kaiser;

Αν βέβαια κάποια μελλοντική cooked ROM λύσει το πρόβλημα των graphics drivers τότε αλλάζει το πράγμα... Αλλά ακόμα και τότε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο πολυπόθητος graphics driver θα έρθει με τη μορφή κάποιας DLL ή ενός πακέτου αρχείων που θα μπορεί να μπει και στην official ROM.

Προς το παρόν λοιπόν, ψηφίζω Official WWE HTC ROM με .32 Radio, όμορφα φροντισμένη και με προσεκτικά tweaks όπου χρειάζεται. Νομίζω έτσι πετυχαίνεις μέγιστη αξιοπιστία, σταθερότητα και πολύ καλή ταχύτητα χωρίς την αβεβαιότητα και τις πιθανές ασυμβατότητες μιας cooked ROM που μπορεί να σου βγουν εκεί που δεν το περιμένεις.

My .02

Φιλικά, Κώστας

εγώ δοκίμασα την HyperDragon, γρήγορη δεν λέω. αλλά έχει κάτι περίεργο που την καθυστερεί και ας έχω βάλει και το pagepool στα 24mb. απλά περιμένω την xda-live 2 εγώ :)

Ρε παιδια, εγω δοκιμασα και την XDA live 2 (beta), αλλα παροτι ειναι γυμνη και ολοι γραφουν οτι ειναι πολυ γρηγορη, εγω παραδοξως διαπιστωσα πως ειναι πιο αργη απο την clean edition του Cloudyfa.

Παντως εγω βλεπω να μενω με την τελευταια S4V. Στις πρωτες δοκιμες μου φαινεται πολυ γρηγορη, σταθερη (οπως και η προηγουμενη) και με ωραια χρωματα-στησιμο :)

Είναι περίεργο να διαφημίζεις τόσο μια rom που έχει bugs... Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά που αναφέρεις. ΓΙα να καταφέρεις να κάνεις μια cooked rom ακριβώς όπως σου αρέσει χρειάζεται αρκετός χρόνος.

ΑΝ σε απογοήτευσε η σταθερότητα της shipped rom τότε αποκλείεται να σε ενθουσίασε η cooked η οποία έχει Bugs...

Δεν θα σου πω τι είναι σωστό η λάθος, απλά πριν απορρίψεις ή αποδεχτείς rom πρέπει να παίξεις αρκετά μαζί της. Η επίσημη rom μπορεί να γίνει πολύ γρήγορη αν ασχοληθείς μαζί της (καλά δεν είναι και γυναίκα να χάσεις ώρες...). Οι cooked έχουν ενσωματωμένα πολλά tweaks Και έτσι φαίνονται πιο γρήγορες αρχικά. Επίσης, κάθε φορά που περνάς μια rom , η συσκευή σου είναι "άδεια" από εφαρμογές και λογικό είναι να επιδρά και αυτό στην αντίληψη περί ταχύτητας.

Φιλε μου,δεν διαφημιζω την rom και ουτε εχω και κανενα οφελος βεβαια!Απλα καταθετω την γνωμη μου συγκριτικα με τις δυο rom.Ε οχι και σταθερη η shipped!! προσωπικη εκτιμηση παντα..Το τηλ κολλουσε ασχημα,πολλες φορες την μερα.Soft reset απανωτα.Τρομερα αργο,σε σημειο να μην ειναι λειτουργικη μια συσκευη αυτου του επιπεδου.Φαινοταν καθαρα οτι σε γρηγορες κινησεις και ενεργειες,απλα δυσλειτουργουσε.Μιλαω και πεντακαθαρη συσκευη χωρις τιποτα πλεον μετα απο hard reset , μονο και μονο για να μπορω να χρησιμοποιω την συσκευη αξιοπρεπως!Μεγαλυτερο bug απ ολα θεωρω το να σε εγκαταλειπει η συσκευη σου σε δυσκολες καταστασεις..Φιλικα παντα.:)

Φιλε μου,δεν διαφημιζω την rom και ουτε εχω και κανενα οφελος βεβαια!Απλα καταθετω την γνωμη μου συγκριτικα με τις δυο rom.Ε οχι και σταθερη η shipped!! προσωπικη εκτιμηση παντα..Το τηλ κολλουσε ασχημα,πολλες φορες την μερα.Soft reset απανωτα.Τρομερα αργο,σε σημειο να μην ειναι λειτουργικη μια συσκευη αυτου του επιπεδου.Φαινοταν καθαρα οτι σε γρηγορες κινησεις και ενεργειες,απλα δυσλειτουργουσε.Μιλαω και πεντακαθαρη συσκευη χωρις τιποτα πλεον μετα απο hard reset , μονο και μονο για να μπορω να χρησιμοποιω την συσκευη αξιοπρεπως!Μεγαλυτερο bug απ ολα θεωρω το να σε εγκαταλειπει η συσκευη σου σε δυσκολες καταστασεις..Φιλικα παντα.:)

Φίλε spok, αν η official ROM σου έκανε αυτά που λές παραπάνω, τότε μάλλον το Kaiser σου έχει πρόβλημα στο h/w και θέλει επισκευή. Εγώ χρησιμοποιώ την official ROM σχεδόν 4 μήνες τώρα χωρίς ούτε ένα κόλλημα. Είναι απλά σταθερό σαν βράχος και δεν κολλάει με τίποτα. Και του έχω βάλει πάνω από 20 εφαρμογές επάνω (όχι ό,τι κι ό,τι, πάντα ποιοτικές και δοκιμασμένες). Soft reset σπάνια χρειάστηκε να κάνω και σίγουρα όχι λόγω κολλήματος. :cool:

Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κόλλαγε τόσο πολύ με την official ROM... Tι να πω... Μάλλον όλα τα Kaiser δεν είναι ίδια... :confused:

Στην τελική αν με την cooked είσαι ευχαριστημένος αυτό έχει σημασία οπότε όλα OK. Απλά κάνω αυτό το post για να μην παρασυρθούν κάποιοι και νομίσουν ότι η shipped ROM κολλάει... :X

Φιλικά, Κώστας

Παίδες καλές κι ωραίες οι cooked ROMs, αλλά για μένα η official κάνει τα πάντα αξιόπιστα και σταθερότατα. Πού να ξέρω εγώ τι έχει κάνει ο κάθε μάγειρας και πώς οι "βελτιώσεις" επηρεάζουν την κάθε εφαρμογή και λειτουργία του Kaiser;

Αν βέβαια κάποια μελλοντική cooked ROM λύσει το πρόβλημα των graphics drivers τότε αλλάζει το πράγμα... Αλλά ακόμα και τότε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο πολυπόθητος graphics driver θα έρθει με τη μορφή κάποιας DLL ή ενός πακέτου αρχείων που θα μπορεί να μπει και στην official ROM.

Προς το παρόν λοιπόν, ψηφίζω Official WWE HTC ROM με .32 Radio, όμορφα φροντισμένη και με προσεκτικά tweaks όπου χρειάζεται. Νομίζω έτσι πετυχαίνεις μέγιστη αξιοπιστία, σταθερότητα και πολύ καλή ταχύτητα χωρίς την αβεβαιότητα και τις πιθανές ασυμβατότητες μιας cooked ROM που μπορεί να σου βγουν εκεί που δεν το περιμένεις.

My .02

Σωστός!

Και πέρα απο αυτό, δεν μπορείς να γνωρίζεις το πόσο περίεργος και αξιόπιστος είναι ο κάθε μάγειρας. Απο την στιγμή που κάνει ότι θέλει, μπορεί να γίνει πολύ κακός...:shifty::devil:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

για αυτό το λόγο υπάρχουν BETA-TESTERS, άτομα που δοκιμάζουν όπως εγώ για παράδειγμα, ο ζαχαράκης και καμιά 100αρια άτομα στο xda-developers που γράφουν σχόλια για την κάθε ρομ.

μην είστε κακόβουλοι.

Φίλε spok, αν η official ROM σου έκανε αυτά που λές παραπάνω, τότε μάλλον το Kaiser σου έχει πρόβλημα στο h/w και θέλει επισκευή. Εγώ χρησιμοποιώ την official ROM σχεδόν 4 μήνες τώρα χωρίς ούτε ένα κόλλημα. Είναι απλά σταθερό σαν βράχος και δεν κολλάει με τίποτα. Και του έχω βάλει πάνω από 20 εφαρμογές επάνω (όχι ό,τι κι ό,τι, πάντα ποιοτικές και δοκιμασμένες). Soft reset σπάνια χρειάστηκε να κάνω και σίγουρα όχι λόγω κολλήματος. :cool:

Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κόλλαγε τόσο πολύ με την official ROM... Tι να πω... Μάλλον όλα τα Kaiser δεν είναι ίδια... :confused:

Στην τελική αν με την cooked είσαι ευχαριστημένος αυτό έχει σημασία οπότε όλα OK. Απλά κάνω αυτό το post για να μην παρασυρθούν κάποιοι και νομίσουν ότι η shipped ROM κολλάει... :X

Ναι,βεβαια,ολα αυτα που εγραψα ειναι απολυτα προσωπικη εμπειρια,για την δικη μου συσκευη!Μην παρεξηγηθω κιολας.:O Απλα η διαφορα ειναι τεραστια,πιστεψε με,δεν υπερβαλλω!Ε,και μερικα κολληματα και συρσιματα εχουν αναφερθει εδω που τα λεμε με την official:rolleyes::)

Ναι,βεβαια,ολα αυτα που εγραψα ειναι απολυτα προσωπικη εμπειρια,για την δικη μου συσκευη!Μην παρεξηγηθω κιολας.:O Απλα η διαφορα ειναι τεραστια,πιστεψε με,δεν υπερβαλλω!Ε,και μερικα κολληματα και συρσιματα εχουν αναφερθει εδω που τα λεμε με την official:rolleyes::)

Κοίτα, συρσίματα σίγουρα υπάρχουν στην official (όπως πιστεύω και στις cooked και σε κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα). Εγώ όταν λέω κολλήματα εννοώ να κολλήσει τελείως το Kaiser και να θέλει soft reset για να δουλέψει. Τέτοια κολλήματα δεν είχα κανένα μέχρι τώρα. Μικροκαθυστερήσεις φυσικά και υπάρχουν. Νομίζω και στις cooked υπάρχουν, ίσως σε αισθητά μικρότερο βαθμό λόγω του tweaking. Μάλλον αυτό εννοούσες εσύ. Πάντως και η official μπορεί να βελτιωθεί αρκετά αν κάνεις και σ' αυτήν το ανάλογο tweaking.

Στην τελική το καλό με το Kaiser είναι ότι κάνεις ό,τι θέλεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλους, οπότε όλα καλά and everybody's happy! :)

Φιλικά, Κώστας

Απλά να αναφέρω πως οι "μάγειρες" που φτιάχνουν τις cooked rom δεν κάνουν ουσιαστικά development. Η διαδικασία είναι το λεγόμενο porting. Στην ουσία

κάποιος διανέμμει ένα build μιας test - "leaked" rom και οι κατά καιρούς μάγειρες παίρνουν στοιχεία από rom Που υπάρχουν σε διάφορες συσκεύες και τα κολάνε με το build. Έπειτα εφαρμώζουν διάφορα tweaks (στην ουσία αλλαγή κάποιων τιμών του registry και ενεργοποίηση κάποιων dll ενδεχομένως) και διανέμουν την rom.

Στην ουσία πρόκειται για ένα Puzzle κομματιών από διάφορες rom.

Ας επιχειρήσουμε...

...κι εγώ υπέρ της επίσημης ήμουνα γιατί δεν είχα δοκιμάσει αρκετά τις άλλες... ή μάλλον για να είμαι ακριβοδίκαιος, όταν εγκατέλειψα την επίσημη (αλά ελληνικά) και δοκίμασα τις πρώτες cooked έπαθα πλάκα με την διαφορά που δεν έβλεπα και δεν καταλάβαινα στην τελική γιατί τις επαινούσαν τόσο... ούτε την τρομερή ταχύτητα έβλεπα ούτε SR απέφευγα...!

Με τον καιρό όμως, πράγματι βγήκαν πολύ αξιόλογες που δεν κολλάνε με τίποτα... μια απ' αυτές είναι και η nothrill, την οποία θεωρώ κορυφαία μέχρι στιγμής... ούτε μισό SR...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε ολους,

εαν κανατε μια ηπια χρηση χωρις επιπλεον εφαρμογες και απλα θελατε ταχυτητα και αξιοπιστια, τι θα επιλεγατε.

Τωρα εχω την WM6.1 dutty's που την βρησκω αρκετα καλη.

θα δοκιμασω την joannita, no thrill, soft4vn s4v.19209.01 clean edition

υπαρχει καποια με ρυθμισεις κοσμοτε στο connection settings wizard προσπαθησα με τα tools toy zaharakis στη dutty και δεν πετυχα κατι. το αρχειο εγκατασταθηκε κανονικα αλλα κοσμοτε πουθενα.

επισης θα γουσταρα τρελα να εχω στο htc home τον καιρο της κερκυρας αλλα μαλλον δεν γινεται. τροποποιησα το αρχειο με τις πολεις αλλα ενω υπαρχει σαν επιλογη στη λιστα των πολεων δεν κατεβαζει δεδομενα.

παντως η γνωμη μου ειναι οτι μονο και μονο που καποιος μπορει και επιλεγει τι επιθυμει, πρεπει να ειναι ο βασικοτερος λογος για να αλλαξει ρομ. οι ταχυτητα, η σταθεροτητα ειναι κατι που εχεις πιθανοτητα να τα βρεις και να συγκρινεις...αλλα με την επισημη ρομ τι μπορεις να συγκρινεις?

Αλλωστε όπως διαβασα καπου, νομιζω εδω στο φορουμ.... #...ας μην ξεχναμε οτι με τους υπολογισμους φθασαμε στο φεγγαρι...#

Θα βάλεις το MagiCall που πρότεινα 3 σελίδες πριν και θα βρεις την υγειά σου. Είναι απλά κ-ο-ρ-υ-φ-α-ί-ο πρόγραμμα για μπλοκάρισμα κλήσεων και SMS, που μπορεί να γίνεται και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συγκεκριμένων ημερών. Είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Τσίμπησέ το απ' την υπογραφή του Δημήτρη ή στο μαγαζάκι. :wink:

To Magicall το χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο και είναι απλά κορυφαίο και ιδιαίτερα σταθερό.

Το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι το αντίθετο από αυτό που ζητάει ο συμφορουμίτης πιο πάνω, δηλαδή να αγνοήσω ή και να κλείσω στα μούτρα όλα τα νούμερα εκτός από κάποιο συγκεκριμένο.

Στην επιλογή pass on δυστυχώς δεν αφήνει την κλήση να περάσει αλλά σου βγάζει δύο επιλογές, να σταλεί μήνυμα ή να ξεκινήσει μια εφαρμογή.

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

To Magicall το χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο και είναι απλά κορυφαίο και ιδιαίτερα σταθερό.

Το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι το αντίθετο από αυτό που ζητάει ο συμφορουμίτης πιο πάνω, δηλαδή να αγνοήσω ή και να κλείσω στα μούτρα όλα τα νούμερα εκτός από κάποιο συγκεκριμένο.

Στην επιλογή pass on δυστυχώς δεν αφήνει την κλήση να περάσει αλλά σου βγάζει δύο επιλογές, να σταλεί μήνυμα ή να ξεκινήσει μια εφαρμογή.

Σκέφτηκα κάτι αλλά είναι πολύ αλχημικό... :lol:

Λοιπόν, κάνεις τα εξής:

Φτιάχνεις ένα rule που απλά θα κάνει τον επιθυμητό αριθμό "pass on" και βάζεις στο Action2 να εκτελεί μια εφαρμογή που να παράγει ένα ηχητικό σήμα (ringtone/mp3 κτλ.). Μετά φτιάχνεις ένα δεύτερο rule στο οποίο κάνεις "ignore" όλες τις κλήσεις.

Με τα 2 αυτά rules ενεργά, θα αγνοούνται όλες οι εισερχόμενες κλήσεις, αλλά όταν καλεί ο επιθυμητός αριθμός θα ακούγεται ο ήχος που επέλεξες και απλά θα επιλέγεις "Ring" (το αριστερό soft-key στο notification του MagiCall) και θα δέχεσαι την κλήση.

Μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Αν υπήρχε η δυνατότητα να εφαρμόσεις λογικό "not" στα rules θα λυνόταν άμεσα το πρόβλημα με ένα μόνο rule, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει... :(

Φιλικά, Κώστας

καταρχην καλη ανασταση σε ολους!μηπως ξερει τωρα κανεις που μπορω να βρω την θηκη της htc;ρωτησα στο πλαισιο αλλα τιποτα,μονο απο expansys αλλα τα μεταφορικα κοστιζουνε οσο αλλη μια θηκη!

thanks!να την παρω γιατι καλοκαιριασε κ δεν υπαρχει μπουφαν για να το εχω στην τσεπη!

δεν το πιστευω,δεν υπαρχει διαθεσιμη!κλαψ!

Να προσθέσω ότι αυτό ακριβώς που θέλεις το κάνει το Spb Phone Suite, αλλά δεν θα το έβαζα μόνο γιαυτό. Προτιμώ το MagiCall για την ελαφρότητά του και την rule-based παραμετροποίησή του, που όμως δυστυχώς δεν κάνει αυτό που ζητάς.

Φιλικά, Κώστας

Να προσθέσω ότι αυτό ακριβώς που θέλεις το κάνει το Spb Phone Suite, αλλά δεν θα το έβαζα μόνο γιαυτό. Προτιμώ το MagiCall για την ελαφρότητά του και την rule-based παραμετροποίησή του, που όμως δυστυχώς δεν κάνει αυτό που ζητάς.

Nα σαι καλά ρε DrMobile αλλά πίστευα ότι κάτι μπορούσε να γίνει.

Βασικά επειδή έχω δοκιμάσει όλα τα call filter προγράμματα που κυκλοφορούν το Magicall δυστυχώς είναι το μόνο που δεν μπορεί να το κάνει.:(

Παρ'όλα αυτά το προτιμώ γιατί είναι ελαφρύ και προπάντων σταθερό χωρίς οποιοδήποτε κόλλημα μετά από τόσους μήνες χρήσης.

To τελευταίο update της version 1 (v1.2.2.93) είναι Ιουλίου 2007, ελπίζουμε λοιπόν σε μια ολοκαίνουρια version του προγράματος (v2) όπου θα υπάρχει και αυτή η επιλογή.:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.