zaharakis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να έχει ενσωματωμένη το Raphael μια τέτοια!!! :p :) και το gigabyte αλλα και to nividia :lol::lol::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 χαχα τι κωλόπαιδα που είστε. δεν χαζεύω, απλώς όταν γράφετε κάτι στο forum, μου έρχεται email :) οπότε το κοιτάω. το raphael standard το έχει, αλλά δεν θα προλάβω να παραδώσω, λες να έχει βγεί μέχρι το Σάββατο ? :D Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 χαχα τι κωλόπαιδα που είστε. δεν χαζεύω, απλώς όταν γράφετε κάτι στο forum, μου έρχεται email :) οπότε το κοιτάω. το raphael standard το έχει, αλλά δεν θα προλάβω να παραδώσω, λες να έχει βγεί μέχρι το Σάββατο ? :D απο δευτερα βραδυ ειπανε :p:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimisand Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Αγαπητοι φίλοι ειμαι νεος κάτοχος του kaiser το αγόρασα μεταχειρισμένο και έχει μέσα την ROM Dutty DualTouch v4 θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω την ρομ και αυτη την περίοδο πια συστήνεται ως πιο καλή και σταθερή... Ευχαριστώ εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 εκτός από το να σβήνω αυτόματα τα delivery reports δεν του βρίσκω άλλη χρησιμότητα. για πείτε εσείς οι heavy users κανα rule που χρησιμοποιείτε να πάρουμε καμιά ιδέα! :rolleyes: Αυτά που σου είπε ο Δημήτρης συν το ότι μπορείς να μπλοκάρεις συγκεκριμένους αριθμούς που δεν θέλεις να σε ενοχλούν και να στέλνει αυτόματα και SMS σε αυτόν που "γειώνει" με κάποιο custom μήνυμα τύπου "άσε με ήσυχο δε σε θέλω πια" κτλ. :lol: Ή να αφήνει να περνάνε μόνο αριθμοί που είναι στις επαφές ή άλλους συνδυασμούς αριθμών με wildcards. Επίσης κάθε rule μπορεί να ενεργοποιείται συγκεκριμένες μέρες/ώρες κτλ. Εύχρηστο και ελαφρύ. Νομίζω αξίζει ειδικά για heavy phone users. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Αγαπητοι φίλοι ειμαι νεος κάτοχος του kaiser το αγόρασα μεταχειρισμένο και έχει μέσα την ROM Dutty DualTouch v4 θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω την ρομ και αυτη την περίοδο πια συστήνεται ως πιο καλή και σταθερή... Ευχαριστώ εκ των προτερων... Για το ποια ROM είναι πιο καλή και σταθερή θα αφήσω τους ROM gurus να προτείνουν. [:lol: ...χμμμ, μυρίζομαι μάχη zaharakis<-->WebViRuS... :lol:] Για τη διαδικασία αλλαγής ROM και πολλά άλλα χρήσιμα πήγαινε εδώ και θα βρεις τα πάντα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Αυτά που σου είπε ο Δημήτρης συν το ότι μπορείς να μπλοκάρεις συγκεκριμένους αριθμούς που δεν θέλεις να σε ενοχλούν και να στέλνει αυτόματα και SMS σε αυτόν που "γειώνει" με κάποιο custom μήνυμα τύπου "άσε με ήσυχο δε σε θέλω πια" κτλ. :lol: Ή να αφήνει να περνάνε μόνο αριθμοί που είναι στις επαφές ή άλλους συνδυασμούς αριθμών με wildcards. Επίσης κάθε rule μπορεί να ενεργοποιείται συγκεκριμένες μέρες/ώρες κτλ. Εύχρηστο και ελαφρύ. Νομίζω αξίζει ειδικά για heavy phone users. και αφού κανέναν δεν μισώ, στον κόσμο να γειώσω, φοβάμαι μην καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου! τι λέω πάλι ρε γμτ, need sleep! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 η xda Θα είναι η καλύτερη κάτσε να δεις. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 η xda Θα είναι η καλύτερη κάτσε να δεις. ασε θοδωρη...δεν διαβαζεις καθολου μου φαινεται ;) ριξε μια ματια στο αναλογο θεμα στους xda και θα καταλαβεις γιατι ΔΕΝ θα δουλεψει η xda οπως αλλες ρομ ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 και αφού κανέναν δεν μισώ, στον κόσμο να γειώσω, φοβάμαι μην καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου! τι λέω πάλι ρε γμτ, need sleep! :happy: Χεχε, καλό! ;) Για το δεύτερο στιχάκι δεν χρειάζεσαι το MagiCall, απλά το βάζεις σε Flight Mode και τους γειώνεις όλους και γειώνεσαι κι εσύ. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 ασε θοδωρη...δεν διαβαζεις καθολου μου φαινεται ;) ριξε μια ματια στο αναλογο θεμα στους xda και θα καταλαβεις γιατι ΔΕΝ θα δουλεψει η xda οπως αλλες ρομ ;) για την ελεύθερη μνήμη λες? σιγά τα αυγά. κόμπλεξ είναι απλά :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 για την ελεύθερη μνήμη λες? σιγά τα αυγά. κόμπλεξ είναι απλά :) χρησιμοποιησε destinator & gps tuner μαζι και ελα να μου ξαναπεις ;) δεν μιλαω ρουκου θοδωρη:) ειναι τρομερα γρηγορη :!::!: αλλα καποιες εφαρμογες ξερεις, θελουν και ραμ για να δουλεψουν σωστα ;) δεν θα κανω το καιζερ μου τιτανα(ΤyΤΝ) με 27-30mb ελευθερα :blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 έλα μην γκρινιάζεις άσε τον άνθρωπο να βγάλει την κανονική έκδοση πρώτα να φύγει και απο alpha version Και μετά τον σταυρώνουμε. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ... Έχω μιλήσει είδη με τον zaharaki που μου προτίνει τα i-Tech με τεράστεια διαφορά τιμής,... Εγώ πήρα από ebay (Κίνα) αυτό που έχει ο zaharakis, ήρθε σήμερα και δεν φορτίζει. :( Παρασκευή φεύγει πίσω για αντικατάσταση. :confused::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinyian Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 καλησπερα σε ολους, επειδη εχω αγανακτησει απο την Ace σας παρακαλω πολυ καντε το καλο να με ξελασπωσετε... ειδα στο forum της ace για κακη μου τυχη τη νεα εκδοση των ελληνικων την 0.4.2.6 και την εγκατεστησα. για να ολοκληρωθει η διαδικασια επρεπε να κανω hard reset και κατα την διαρκεια που φορτωνε τα cab αρχεια η συσκευη κολλησε στο camera.cab. η μονη λυση ηταν το soft reset. τα ελληνικα δειχνουν να εχουν εγκατασταθει, αλλα τα προβληματα πλεον ειναι τα παρακατω: 1. καθε φορα που θα κανω hard reset κολλαει στο ιδιο αρχειο. 2. δεν γυριζει το πληκτρολογιο στα ελληνικα. 3. το εικονικο πληκτρολογιο αντι να εχει την ελληνικη σημαια, εχει τα συμβολα au (της γερμανικης γλωσσας). 4. δεν ξερω να ξαναπερασω τις ρυθμισεις του internet & mms (cosmote). 5.τελος μεγαλη μιυ ευχη ειναι να βλεπω τον καιρο της κερκυρας, ομως παρολο που διαμορφωσα το σωστο αρχειο προσθετοντας τη κερκυρα, δεν μπορω να δια γραψω το παλιο για να το αντικαταστησω. εχει προστασια στα αρχεια των windows και δεν γνωριζω πώς να διαγραψω το παλιο αρχειο. παιδια καντε οτι μπορειτε γιατι παιδευομαι τρεις μερες με cosmote & ace. help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinyian Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 σημερα προσεξα οτι το εικονιδιο που βρισκεται πανω δεξια και τερματιζει τα ενεργα προγραμματα, εχει εξαφανισθει.... υπαρχει καποια επιλογη για την ενεργοποιηση του? ευχαριστω και παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 spinyian, soft reset δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Εγώ πήρα από ebay (Κίνα) αυτό που έχει ο zaharakis, ήρθε σήμερα και δεν φορτίζει. :( Παρασκευή φεύγει πίσω για αντικατάσταση. :confused::cry: γιατι απο e-bay Λευτερη? το λινκ που ειχα δωσει δεν σε βολευε?απο εκει το ειχα αγορασει εγω πολυ πριν το εχει διαθεσιμο το expancys (που ακομα και τωρα .....δεν το εχει) i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 γιατι απο e-bay Λευτερη? το λινκ που ειχα δωσει δεν σε βολευε?απο εκει το ειχα αγορασει εγω πολυ πριν το εχει διαθεσιμο το expancys (που ακομα και τωρα .....δεν το εχει) i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) είπα μπας και γλιτώσω 20 ευρώ... ευτυχώς ο πωλητής φαίνεται οκ, και ελπίζω να παραμείνει, θα σας ενημερώσω σχετικά με την εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Καλησπερα παιδια και καλο μηνα! Στα πλαισια μιας διπλωματικης εργασιας, εχω συνταξει ενα ερωτηματολογιο, που απευθυνεται σε χρηστες "εξυπνων" κινητων τηλεφωνων (smartphones). Ειναι πολυ σημαντικο να εχω ενα σεβαστο αριθμο συμπληρωμενων ερωτηματολογιων για να μπορεσω να τα αξιοποιησω, κι ως εκ τουτου θα εκτιμουσα οποιος εχει το χρονο και τη διαθεση να αφιερωσει περιπου μιση ωρα για να το συμπληρωσει. Οποιος μπορει να βοηθησει, ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα για να του στειλω το ερωτηματολογιο. Ευχαριστω εκ των προτερων για τη συμμετοχη σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 καλησπερα σε ολους, επειδη εχω αγανακτησει απο την Ace σας παρακαλω πολυ καντε το καλο να με ξελασπωσετε... ειδα στο forum της ace για κακη μου τυχη τη νεα εκδοση των ελληνικων την 0.4.2.6 και την εγκατεστησα. για να ολοκληρωθει η διαδικασια επρεπε να κανω hard reset και κατα την διαρκεια που φορτωνε τα cab αρχεια η συσκευη κολλησε στο camera.cab. η μονη λυση ηταν το soft reset. τα ελληνικα δειχνουν να εχουν εγκατασταθει, αλλα τα προβληματα πλεον ειναι τα παρακατω: 1. καθε φορα που θα κανω hard reset κολλαει στο ιδιο αρχειο. 2. δεν γυριζει το πληκτρολογιο στα ελληνικα. 3. το εικονικο πληκτρολογιο αντι να εχει την ελληνικη σημαια, εχει τα συμβολα au (της γερμανικης γλωσσας). 4. δεν ξερω να ξαναπερασω τις ρυθμισεις του internet & mms (cosmote). 5.τελος μεγαλη μιυ ευχη ειναι να βλεπω τον καιρο της κερκυρας, ομως παρολο που διαμορφωσα το σωστο αρχειο προσθετοντας τη κερκυρα, δεν μπορω να δια γραψω το παλιο για να το αντικαταστησω. εχει προστασια στα αρχεια των windows και δεν γνωριζω πώς να διαγραψω το παλιο αρχειο. παιδια καντε οτι μπορειτε γιατι παιδευομαι τρεις μερες με cosmote & ace. help Spinyan έχεις ξανακατεβάσει το αρχείο των ελληνικών? Δεν ξέρω αν μπορείς να το βρείς αλλα βρές μια παλιότερη έκδοση των ελληνικών κάνε Hardreset και μετά ξαναπέρνα την .4.2.6 Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Έχει καταφέρει κανένας να συνδεθεί σε cisco aironet ap 350 ή 420 ? Αν ναι μπορείτε να μου πείτε την rom και το radio version ? Επειδή είναι πολυ σημαντικό για εμένα ψάχνω να βρω μια rom που να το καταφέρνει Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Καλησπέρα, Είχα αναφέρει και παλιότερα το παρακάτω πρόβλημα, αλλά επειδή δεν βρήκα κάποια λύση το αναφέρω ξανά ,μήπως και έχει κανείς κάποια ιδέα. Έχοντας λοιπόν ενεργοποιημένο το αυτόματο κλείδωμα της συσκευής με κωδικό, όταν ανοίγω το destinator, μετά απο λίγο η οθόνη κλειδώνει... Προσοχή, δεν εννοώ ότι απενεργοποιείτε ο φωτισμός, αυτός λειτουργεί κανονικά όπως πρέπει να λειτουργεί, απλά η συσκευή κλειδώνει. Είχα βρεί ότι μπορούν κάποια προγράμματα να γίνουν "stealalive", αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αποτελεί λύση και αν είναι αυτό που όντως πρέπει να γίνει. Έχει κανείς καμιά ιδέα;;:worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinyian Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Δυστυχως δεν εγινε τιποτα εκανα σοφτ ρεσετ, hard reset, σε προηγουμενη εκδοση δεν επιτρεπεται να γυρισεις, εκανα και προσευχες...ομως απο άσχετος εγινα πλεον πιο σχετικος με το θεμα και βρηκα το xda και σωθηκα. πλεον δεν ειμαι περιορισμενος-μαντρωμενος στη ρομ της Ace που μονο ace δεν ειναι....ακομα περιμενω απαντηση. ειναι Ασοι να τα περνουν ομως.....ψαξε στο φορουμ μου ειπαν οι αρχηγοι και ενω τους ξαναεστειλα μηνυμα οτι δεν εχω βρει κατι με γειωσαν κανονικα.....εγω ομως αγαπητοι τη πολυαγαπημενη μου συσκευη την εχω για την δουλιτσα μου. Ποιος λοιπον μου διορισε μεταμεσονυκτια ερευνα? Το καλο με την ιστορια ειναι οτι γνωρισα ολους εσας.... Στο φορουμ της Αce ειδα κι αλλους ασχετους σαν κι εμενα να αντιμετωπιζουν την ιδια αναποδια....κριμα. Θα στειλουν τις συσκευες στο service για να τους ξαναπερασουν την ρομ...μμμμ. υπομονη. Α και κατι ακομα που θα ηθελα πολυ ειναι να εχω την κερκυρα στο καιρο. Βρηκα στον Accu την σελιδα με τη διαδρομη και τροποιησα, πιστευω, καταλληλα το αρχειο των windows HH_409etc etc etc. Στη συσκευη λοιπον εμφανιζεται η πολη corfu alla meta lamvanw mhnyma: unable to retrieve data for selected city. sorry gia ta greeklish alla to laptop paei ki ayto gia rom. exete kamia idea gia to pws 8a prepei na einai to file? thanks kai pali gia oles tis foveres info... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 δημήτρη βοήθησέ με λίγο γιατί θα σκοτώσω ένα πελάτη κοντά στα μέρη σου. θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο αγνοεί εντελώς ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο μια συγκεκριμένη μέρα. ο φούστης με παίρνει τηλέφωνο ΚΑΘΕ σάββατο ΚΑΘΕ πρωί απο τις 9.30 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 φορές. (προσοχή καμία άλλη μέρα, καμία άλλη ώρα). και τα προβλήματα που έχει δεν είναι προβλήματα, μου λέει "θα κόψω ακυρωτικό για να ξαναπεράσω ένα παραστατικό που του έβαλα λάθος ημερομηνία, καλά δεν θα κάνω?" και αυτό το έχει κάνει τουλάχιστον 30-40 φορές μέχρι τώρα. έλεος πια. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts