Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gtsiatas said:
Καταρχήν θα ήθελα να χαιρετήσω όλα τα παιδιά στο forum μιας και είναι η πρώτη φορά που postάρω.

Έχω διαβάσει αρκετά από το συγκεκριμένο thread και τελικά αποφάσισα να προβώ στην αγορά του Kaiser. Πηγαίνοντας σήμερα στο Γερμανό μου έδωσαν μια απίστευτη τιμή :blink: μπαίνοντας στο πακέτο Cosmote 120 ταυτόχρονα με την έκδοση της καινούργια πιστωτική της Eurobank. Συγκεκριμένα με ΦΠΑ 450 ευρώ.

Το πακέτο όμως δεν είναι το full. Δεν έχει τις 2 κάρτες μνήμης και ένα επιπλέον CD με προγράμματα. Εσείς τί λέτε;

το πακετο δεν περιεχει καρτα μνημης ουτε cd με προγραμματα.

υπαρχει το σκετο πακετο και το πακετο με το i-go.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

gtsiatas said:
Καταρχήν θα ήθελα να χαιρετήσω όλα τα παιδιά στο forum μιας και είναι η πρώτη φορά που postάρω.

Έχω διαβάσει αρκετά από το συγκεκριμένο thread και τελικά αποφάσισα να προβώ στην αγορά του Kaiser. Πηγαίνοντας σήμερα στο Γερμανό μου έδωσαν μια απίστευτη τιμή :blink: μπαίνοντας στο πακέτο Cosmote 120 ταυτόχρονα με την έκδοση της καινούργια πιστωτική της Eurobank. Συγκεκριμένα με ΦΠΑ 450 ευρώ.

Το πακέτο όμως δεν είναι το full. Δεν έχει τις 2 κάρτες μνήμης και ένα επιπλέον CD με προγράμματα. Εσείς τί λέτε;

Καλώς ήρθες φίλε,

Η τιμή του σκέτου κάιζερ είναι 799 ευρώ και τα μόνα συνοδευτικά που έχω δει είναι πακέτα με destinator μαζί με χάρτες τα οποία βγαίνου στα 899 και 919. Κοίτα πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/advancedproductsearch.aspx?keyword=tytn+ii&catalogsearch=&searchField=product&searchType=AllProducts&maxPrice=&searchOrder=AVAIL'+OR+Availability%3d'EXPT'+OR+Availability%3d'ORDERONLY'+OR+Availability%3d'SHOP&initSearch=&phraseselector=PowerPhrase&initSearch=1

Πάντως ότι και νάναι τα προγράμματα αυτά δώσε 450 και πάρτο. Εδώ είμαστε εμείς...;)

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

gtsiatas said:

Τι εννοείς (δεν έχει τις 2 κάρτες μνήμης και ένα επιπλέον CD με προγράμματα);

[sIGPIC][/sIGPIC]

FOTANAG said:
Του dutty την τελευταια την δοκίμασες?

Με έχει ενθουσιάσει:D

δεν θελω να ακουω για αυτον και τις ημιτελες ρομ του....:mad:

με εχει κουρασει φωτη αυτο το

dutty's beta,

dutty's final beta release,

dutty's fixed final beta released ,

dutty's fixed 2 final beta released

dutty's fixed 3 final beta released

dutty's fixed 4 final beta released :blink::blink:

και ακομα να θελει φτιαξιμο μετα απο τοσες releases :lol::lol::lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Carpe_Diem said:
Αρκετα ενδιαφερον αυτο!!

Ξερεις καπιοιο τετοιο προγραμμα φιλε να προτεινεις?

http://www.pocketpc-live.com/pocketpc-softwares/ultimate-theft-alert-v3-for-pocket-pcs-2.html

δεν θελω να μενεις παραπονεμενος :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Carpe_Diem said:
Σ ευχαριστω!!!

:blink::blink::blink:

ποτε προλαβες???:blink:

παραφυλαγες ??? :D:D

(πλακα κανω :))

Έχω μια απορία σχετικά με το destinator. Όταν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση, μετά απο λίγη ώρα κλειδώνει η οθόνη και απενεργοποιήτε ο φωτισμός. Έχω την έκδοση 6 και απ' ότι διαβάζω στο ip mart σε αυτήν την έκδοση αυτό δεν συμβαίνει. Για την έκδοση 7 δίνουν μια λύση με το keepalive. Να μπω σε αυτήν την διαδικασία ή υπάρχει και άλλος τρόπος;;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

georgep800 said:
Έχω μια απορία σχετικά με το destinator. Όταν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση, μετά απο λίγη ώρα κλειδώνει η οθόνη και απενεργοποιήτε ο φωτισμός. Έχω την έκδοση 6 και απ' ότι διαβάζω στο ip mart σε αυτήν την έκδοση αυτό δεν συμβαίνει. Για την έκδοση 7 δίνουν μια λύση με το keepalive. Να μπω σε αυτήν την διαδικασία ή υπάρχει και άλλος τρόπος;;

Η έκδοση του Destinator 7 η τελική δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Εσύ έχεις την Beta που είχε το πρόβλημα που έλεγες.

Έχει ακούσει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας του TyTN II στην αγορά γιατί το περιμένω να μου το φέρει η WIND εδώ και 25 μέρες και κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα.

pentium_vi said:
Η έκδοση του Destinator 7 η τελική δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Εσύ έχεις την Beta που είχε το πρόβλημα που έλεγες.

Έχει ακούσει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας στην αγορά γιατί το περιμένω να μου το φέρει η WIND εδώ και 25 μέρες και κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα.

Εγώ χρησιμοποιώ την έκδοση 6. Έχει και αυτή το συγκεκριμένο πρόβλημα; Διαβάσω ότι σε αυτήν δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως εγώ άλλα βλέπω... Τι παίζει άραγε...;

georgep800 said:
Εγώ χρησιμοποιώ την έκδοση 6. Έχει και αυτή το συγκεκριμένο πρόβλημα; Διαβάσω ότι σε αυτήν δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως εγώ άλλα βλέπω... Τι παίζει άραγε...;

Αν την έχεις την 6 original τότε από το forun της NGI μπορείς να κατεβάσεις την 7 δωρεάν. Αν όχι μια βόλτα από το γνωστό "μαγαζάκι" θα σε βοηθήσει.

Αν έχεις απορία pm me

pentium_vi said:
Αν την έχεις την 6 original τότε από το forun της NGI μπορείς να κατεβάσεις την 7 δωρεάν. Αν όχι μια βόλτα από το γνωστό "μαγαζάκι" θα σε βοηθήσει.

Αν έχεις απορία pm me

Βασικά δεν έχω την original, αλλά παρόλα αυτά είναι η final απο το γνωστό μαγαζάκι...

Τέσπα, έχεις ΡΜ...

georgep800 said:
Βασικά δεν έχω την original, αλλά παρόλα αυτά είναι η final απο το γνωστό μαγαζάκι...

Τέσπα, έχεις ΡΜ...

γιωργο κατι μου λεει οτι μαλλον μπερδεψες στοιχεια απο το 6 στο 7 ;)

μηπως τα εχεις και τα 2 στο τηλ?:O

zaharakis said:
γιωργο κατι μου λεει οτι μαλλον μπερδεψες στοιχεια απο το 6 στο 7 ;)

μηπως τα εχεις και τα 2 στο τηλ?:O

Λες; Δεν νομίζω μιας και πριν περάσω την 6, απεγκατέστησα την 7, έσβησα όλα τα αρχεία που άφησε και στην συνέχεια πέρασα την 6.

Επίσης δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά κάνει περίπου 2 λεπτά ή και περισσότερο για να κλειδώσει του δορυφόρους. Στην πλοήγηση δεν είναι και τόσο ακριβής στους δρόμους και στις διασταυρώσεις και η ταχύτητα δεν συμβαδίζει με αυτή του αυτοκινήτου. Αν επιταχύνω κάνει αρκετή ώρα μέχρι να προσαρμοστεί...

Μήπως κάτι δεν πάει καλά...;:O

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Το 6 σε εμένα τρέχει ΑΨΟΓΑ. :)

pentium_vi, η Wind έχει ένα θέμα από όσο ξέρω στην διάθεση του kaiser. Περίμενα για 2 βδομάδες και εγώ, αλλά ως ημερομηνία διάθεσης μου έλεγαν άγνωστη. Οπότε τους γείωσα και πήγα μια βόλτα στο πλαίσιο...

drdino said:

pentium_vi, η Wind έχει ένα θέμα από όσο ξέρω στην διάθεση του kaiser. Περίμενα για 2 βδομάδες και εγώ, αλλά ως ημερομηνία διάθεσης μου έλεγαν άγνωστη. Οπότε τους γείωσα και πήγα μια βόλτα στο πλαίσιο...

Δυστυχώς δεν μπορώ να τους γειώσω γιατί θα το πάρω με επιδότηση και θα μου βγεί σχεδόν τζάμπα.

drdino said:

οχι μονο σε σενα ,αλλα σε ολους :)

το 7 δεν ειναι ακομη τοσο σταθερο και καλο οσο το 6.1 οποτε δεν βλεπω τον λογο που πολλα παιδια το δουλευουν...

βαλτε το 7 να το δοκιμασετε και να συνηθισετε το interface του αλλα καντε την δουλεια σας σωστα με το 6 :)

Διάβασον, διάβασον:

Ψάχνοντας γενικά για ευκαιρίες tytnII βρήκα αυτό: http://greekads.com/classifieds/showproduct.php/product/4676/limit/recent

Επικοινώνησα και πήρα αυτό το email:

Hello,

Thanks for your interest in our phones.

Brand new HTC TYTN II US$420

shipping and handling US$30

Grand Total is US$450

Delivery of the package is by FedEx within 48hours right to your door step.

We accept payment via Moneygram cash transfer for minimal order, and accept bank transfer for bulk purchase.

You will need to send us your order details, shipping address and contact phone number.

Thanks

Τί λέτε ρε παιδιά? Μούφα ή πραγματικότητα? TytnII μαζί με έξοδα αποστολής 450 δολ. δηλαδή 337 ευρώ. Απίστευτο? Κάτι δε σας μυρίζει εσάς?..:worry:

"How can I know so many,

drdino said:

Τι να πω...κάτι δεν θα πήγε καλά στην εγκατάσταση... Θα το βγάλω τελείως και θα το ξαναπεράσω... Για να είμαστε και πιο ακριβείς, έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή, η συσκευή να κλειδώνει με κωδικό; Ή δεν έχει σημασία;

Κοιτάξτε γενικά τις τιμές στο προηγούμενο λινκ είναι απίστευτες. Μερικές: (Οι τιμές σε δολάρια. Πολλαπλασιάστε Χ0,75 για ευρώ)

HTC Adv. X7500 $450

HTC P3300 $310

HTC P4350 $300

HTC S710 Vox $250

HTC Touch $300

HTC TyTN $329

HTC TyTN II $420

Treo 750v(No athena)-- $290

Treo 680 ---$270

Treo 700wx---$250

Treo 650 ---$230

Treo 700w ....$220

Apple iPhone 4GB --- $300

Apple iPhone 8GB --- $380

Apple ipod touch 16GB $270

Apple ipod touch 8GB $230

Tom Tom Go 910 ----- $250

Tom Tom Go 710 ----- $220

Tom Tom Go 510 ----- $200

Playstation 2 --- $200

Playstation 3 --- $300

Sony PSP Value Pack--$100

Nintendo Wii --- $250

Eten Glofish x800 =$350

Eten glofiish M700=$330

Eten glofiish X500=$280

Eten M550=$260

Eten G500 ==$230

Eten M600 =$220

Eten M600=$230

Είμαι μεγάλο ψάρι? τσίμπησα?..:(

Ή πιάνομαι ψάρι τόσα χρόνια πληρώνοντας full price?..:mad:

"How can I know so many,

να διευκρινήσω ότι μιλάω για το πρόγραμμα, όχι τους χάρτες (που φυσικά είναι ΠΟΛΥ καλοί λόγο NGi)

πως ανέχεστε ότι είναι ένα ΑΙΣΧΟΣ πρόγραμμα, μια ΓΕΛΟΙΑ κατασκευή, ΧΡΟΝΙΑ πίσω από τον ανταγωνισμό

είμαι σαφής;

το 7 κάτι πάει να κάνει (όχι πολλά αλλά κάτι) και συνιστώ όποιος έχει το 6 να περάσει γρήγορα στο 7 (αν λόγω χαρτών δεν θέλει να πετάξει τη βλακεία της Destinator "non"-Technologies τελείως)

---

NLS

ilogic.gr

καλως η κακως προγραμμα και χαρτες σε καθε υλοποιηση πανε πακετο.

το ανεχομαστε γιατι απλα το tomtom δεν βγαζει χαρτες για ελλαδα.