zaharakis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 o karagiozis10 ine re si. diavase stin piso selida na dis ti grafi. ine stimeno sou leo ;) το ξερω θοδωρη :) πλακα κανω προς θεου :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 ειναι πλεον στον δρομο για το σπιτι μου :D αρκει να μην τυχει τπτ στο αυτοκινητο που μου το φερνει :X:cry::cry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ε, είναι και μακριά το σπίτι σου. :lol::lol::lol: Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ε, είναι και μακριά το σπίτι σου. :lol::lol::lol: :rotfl::rotfl::yahoo::yahoo: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 e ti exi na gini simera :D den exi ipno gia sena mou fenete gia tis epomenes meres. ton courier ke ta matia sou dimitri. ine apo tous pio simantikous anthropous tora :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Χαλκίδα ? :hypno: χαχα :shock: Πολύ μακριά... :D Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Χαλκίδα ? :hypno: χαχα :shock: Πολύ μακριά... :D :chair::rocket::hunter: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Παιδες καλημερα το kaiser οπως φαινεται θα ειναι το δευτερο ppc μετα το g500 αλλα εχω μια απορια και ο zah που το αγορασε ισως μπορει να μου απαντησει. Βλεπω πως υπαρχει μια διαφορα (πανω απο 50 ευρω)μεταξυ expansys.com και expansys.com.gr δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος. καλοριζικο σε οσους το πηραν-παρουν περιμενουμε test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 bori auto pou vlepis na ine me kamia extra mnimi mesa 1gb gia auto Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Υπάρχουν πολλές εκδόσεις με άλλα συνοδευτικά. Πάτα πάνω αριστερά στην αναζήτηση HTC TyTN II να τις δεις και πρόσεξε στην αλλαγή του νομίσματος αν το βλέπεις σε λίρες Αγγλίας. :shifty: Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Παιδες καλημερα το kaiser οπως φαινεται θα ειναι το δευτερο ppc μετα το g500 αλλα εχω μια απορια και ο zah που το αγορασε ισως μπορει να μου απαντησει. Βλεπω πως υπαρχει μια διαφορα (πανω απο 50 ευρω)μεταξυ expansys.com και expansys.com.gr δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος. καλοριζικο σε οσους το πηραν-παρουν περιμενουμε test. φιλε μου θα μπορω να σου απαντησω μολις το παραλαβω.δεν ξερω και εγω γιατι αυτη η διαφορα:O ισως επειδη ετσι εχει μαθει ο εληνας....να του τα παιρνουν χοντρα ετσι απλα :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 καλορίζικο zaharakis. καλώς να το παραλάβεις :) sorry που διακόπτω τους πανηγυρισμούς της κυκλοφορίας :) θέλω να κάνω μια τεχνική ερώτηση Μπορώ στο kaiser να χρησιμοποιήσω εξωτερικό gps χωρίς να ενεργοποιηθεί το εσωτερικό και να μου τρώει την μπαταρία? Το εσωτερικό πότε ενεργοποιείται? Οταν ζητάει κάποιο πρόγραμμα data από την com που είναι στημένο? ή όταν μια εφαρμογή έχει δηλωμένο ότι ζητάει gps? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 ειναι ηδη στα χερια μου και κανει customization:D ενα θα σας πω σαν 1η εντυπωση.... καθε αλλο παρα βαρυ και ογκωδες ειναι!!! και πανω απο ολα??? ειναι κουκλι!!!:!::!: για λιγες ωρες γεια σας :rolleyes: εχω δουλιτσα τωρα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 ειναι ηδη στα χερια μου και κανει customization:D ενα θα σας πω σαν 1η εντυπωση.... καθε αλλο παρα βαρυ και ογκωδες ειναι!!! και πανω απο ολα??? ειναι κουκλι!!!:!::!: για λιγες ωρες γεια σας :rolleyes: εχω δουλιτσα τωρα :lol: καλοριζικο...!! μεγειες μεγειες..... περιμενουμε εντυπωσεις σου.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 HTC TyTN II first retail unbox! http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/index.php/2007/09/04/htc_tytn_ii_first_retail_unbox Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Το είδαμε αυτό αυτό που πήρε ο zaharakis θέλουμε να δούμε, αλλά τώρα άντε βρες τον. :lol: Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Το είδαμε αυτό αυτό που πήρε ο zaharakis θέλουμε να δούμε, αλλά τώρα άντε βρες τον. :lol: λοιπον για να μην σας αφηνω σε αγωνια εφαρμογες που δεν ειναι συμβατες με το καιζερ (και αυτο ειναι προβλημα για μενα...μιας και τα χρειαζομουν για tweaksπου εχω παντα στον τιτανα.. xcpuscalar htweak2.1 oxios κατα τα αλλα το στηνω ακομα :( πολυ πιο γρηγορο δεν το συζηταω απο καθε αλλο κινητο μου:!: η συνεχεια αργοτερα :) ειναι πανεμορφο ρε παιδια...ειλικρινα!!!:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_panos_666 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Παιδια μπορειτε να μου πειτε αν το gps του kaiser υποστηριζει την πλοηγηση στην Ελλαδα ? Εχει ελληνικους χαρτες ? Παράθεση To F700 APLA...... TA SPAEI ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d74c Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανένας σας άν το kaiser υποστηρίζει φωνητική κλήση? ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Παιδια μπορειτε να μου πειτε αν το gps του kaiser υποστηριζει την πλοηγηση στην Ελλαδα ? Εχει ελληνικους χαρτες ? μεσω destinator φυσικα ;)οπως και ολα τα wm ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανένας σας άν το kaiser υποστηρίζει φωνητική κλήση? ευχαριστώ πολύ. φυσικα και υποστηριζει :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_panos_666 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 χμμμ.. το destinator ειναι software ? ! :confused: Παράθεση To F700 APLA...... TA SPAEI ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 χμμμ.. το destinator ειναι software ? ! :confused: ειναι προγραμμα που το κανεις εγκατασταση εσυ ο ιδιος μεσα στην συσκευη απλως το kaiser σου προσφερει το ενσωματομενο GPS του.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok_panos_666 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Εννοεις οτι διαγραφω το tomtom που ειναι ηδη εγκατεστημενο(και δεν υποστηριζει Ελλαδα) κ βαζω το destinator ? Παράθεση To F700 APLA...... TA SPAEI ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Aφήστε βρε τον άνθρωπο να σετάρει το εργαλείο. :D Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Aφήστε βρε τον άνθρωπο να σετάρει το εργαλείο. :D πες τα πες τα :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts