runner Δημοσιεύτηκε December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 29, 2006 Προσοχή σε όλους!! Αν σας έρθει ειδοποίηση από το Ταχυδρομείο ότι σας έχουν στείλει κάτι και αυτό μάλιστα είναι με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 15 ΕΥΡΩ (για όσους δεν ξέρουν πρέπει να πληρώσουν για να το πάρουν δηλαδή!!!) και μάλιστα ΔΕΝ περιμένετε από ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.....τότε μην ψαρώσετε!Εμένα μου έστειλαν ειδοποίηση πριν καμιά εβδομάδα και σήμαρα πήγα να το πάρω!Ευτυχώς που με προειδοποίησε μια υπάλληλος εκεί ότι αυτά τα στέλνει μια "εταιρεία" και είναι κάτι σαν βιβλιαράκι...μάλλον ημερολόγιο!Ακούστε ρε τους τσάτσους!Αν δεν μου το έλεγε η κοπέλα μόνο και μόνο από περιέργεια για να δω τι είναι θα έδινα τζάμπα 15 ΕΥΡΩ! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 to xartaki poy elabes den elege pano ti periexei to dema? νομιζω πως σε τετοιες περιπτωσεις καπου γραφει πανω "περιγραφη δεματος" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Εννοείται πως αν σου έρθει αντικαταβολή κάτι που δεν έχεις παραγγείλει ότι δε πας να το πάρεις... ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Ήταν απάτη και αυτό που σου έστελναν κόστιζε περίπου 5 ευρώ, πάντως τον πιάσανε τον απατεώνα, το είπαν και στο ράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Προσοχή σε όλους!! Αν σας έρθει ειδοποίηση από το Ταχυδρομείο ότι σας έχουν στείλει κάτι και αυτό μάλιστα είναι με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 15 ΕΥΡΩ (για όσους δεν ξέρουν πρέπει να πληρώσουν για να το πάρουν δηλαδή!!!) και μάλιστα ΔΕΝ περιμένετε από ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.....τότε μην ψαρώσετε!Εμένα μου έστειλαν ειδοποίηση πριν καμιά εβδομάδα και σήμαρα πήγα να το πάρω!Ευτυχώς που με προειδοποίησε μια υπάλληλος εκεί ότι αυτά τα στέλνει μια "εταιρεία" και είναι κάτι σαν βιβλιαράκι...μάλλον ημερολόγιο!Ακούστε ρε τους τσάτσους!Αν δεν μου το έλεγε η κοπέλα μόνο και μόνο από περιέργεια για να δω τι είναι θα έδινα τζάμπα 15 ΕΥΡΩ! Μα καλά, κι εσύ πήγες να παραλάβεις κάτι που δεν περίμενες και μάλιστα χωρίς να γνωρίζεις τον αποστολέα; Για ποιό λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Στο χαρτί ΔΕΝ έλεγε τίποτα ούτε για τον αποστολέα ούτε για το τι είναι αυτό που μου στέλνουν.Μου το έδειξε η κοπέλα ότι ήταν σε έναν φάκελο που χώραγε μέσα ένα μικρό βιβλιαράκι!ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΒΕΒΑΙΑ!Απλώς ήθελα να δω τι είναι από περιέργεια,μήπως και δεν θυμόμουν αν κάποιος μου είχε στείλει τίποτα σε DVD κ.α.! andreasarc: Εσύ δεν θα είχες περιέργεια να δεις ποιος στο έστειλε και τι σου έστειλε;Πήγα από κοντά να διαπιστώσω περίπου τι παίζει γιατί μπορεί να έγινε και κανένα λάθος από το Ταχυδρομείο!Πρώτη φορά θα είναι; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 andreasarc: Εσύ δεν θα είχες περιέργεια να δεις ποιος στο έστειλε και τι σου έστειλε;Πήγα από κοντά να διαπιστώσω περίπου τι παίζει γιατί μπορεί να έγινε και κανένα λάθος από το Ταχυδρομείο!Πρώτη φορά θα είναι; Απάντηση: Οχι βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Εγω πάντως θα είχα.Αλλά τι γίνεται τελικά σε αυτή τη περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Εγω πάντως θα είχα.Αλλά τι γίνεται τελικά σε αυτή τη περίπτωση? Βάζεις μυαλό και δεν το ξανακάνεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Ήταν απάτη και αυτό που σου έστελναν κόστιζε περίπου 5 ευρώ, πάντως τον πιάσανε τον απατεώνα, το είπαν και στο ράδιο. Γιατί ήταν απάτη και για ποιό πράγμα ακριβώς κατηγορείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Σε ποιά περιοχή της Ελλάδας έγινε αυτό; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 κατι παρομοιο εγινε και με μενα,μου εστειλαν μια ειδοποιηση για ενα δεμα καπου στα 16,70,ουτε αποστολεα ελεγε ουτε και τι ειναι.δεν πηγα φυσικα να το παρω γιατι δεν περιμενα απο πουθενα καποιο δεμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Τα ΕΛΤΑ φταίνε που επιτρέπουν την αποστολή δεμάτων με χρέωση του παραλήπτη. Ακούς εκεί...να πληρώσεις για να σου δώσουν κάτι που σου έχουν στείλει! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Τα ΕΛΤΑ φταίνε που επιτρέπουν την αποστολή δεμάτων με χρέωση του παραλήπτη. Ακούς εκεί...να πληρώσεις για να σου δώσουν κάτι που σου έχουν στείλει! δεν είναι χρεωση παραλήπτη. αν το δέμα δεν παραληφθεί, επιστρέφει στον αποστολέα, που πρέπει να πληρώσει την αποστολή. αυτό εξυπηρετεί όταν πχ.θέλεις να πουλήσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 δεν είναι χρεωση παραλήπτη. αν το δέμα δεν παραληφθεί, επιστρέφει στον αποστολέα, που πρέπει να πληρώσει την αποστολή. αυτό εξυπηρετεί όταν πχ.θέλεις να πουλήσεις κάτι. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα ΕΛΤΑ χρεώνουν πάντοτε στον αποστολέα τα έξοδα αποστολής! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Tότε γιατί υπάρχει η αντικαταβολή 15€; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Tότε γιατί υπάρχει η αντικαταβολή 15€; Ο αποστολέας έχει ήδη πληρώσει για την αποστολή του δέματος. Η αντικαταβολή υπάρχει γιατί το ποσό που έχει ορίσει ο αποστολέας θα καταβληθεί σε αυτόν(απο τα ΕΛΤΑ) μόνο στην περίπτωση που το παραλάβει ο παραλήπτης. Αν δεν παραλάβει κανείς το δέμα, επιστρέφεται πίσω. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Παιδιά το είχα δει στις ειδήσεις πρίν 2 βδομάδες. Είναι ένα μικρό βιβλιαράκι με θέμα τα Χριστούγεννα το οποίο δεν έχει αξία πάνω από 5 ευρώ. Αυτός πήγε στον εκδοτικό οίκο, έκανε παραγγελία 4-5.000 κομμάτια (και παραπάνω, δεν θυμάμαι νούμερο) δήθεν για να γίνουν δώρα σε πελάτες και εργαζόμενους μιας ανύπαρκτης εταιρείας και τα έστελνε μέσω ταχυδρομείου (ό,τι ακριβώς και στον runner, με δέμα και με αντικαταβολή 15 ευρώ) σε διευθύνσεις που έβρισκε μέσω τηλεφωνικού καταλόγου. Και με την παραλαβή του κάθε δέματος είχε κέρδος από τα 15 ευρώ του καθένα. Νομίζω τον έπιασαν, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Νομίζω τον έπιασαν, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μα γιατί να το πιάσουν? Δεν κατάλαβα? Ηταν μια νόμιμη απάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Μου ήρθε κι εμένα :lol: Πάλι καλά που ο διευθυντής ήταν φίλος μου και με προϊδοποίησε. Το κακό ήταν ότι περίμενα κάτι σημαντικό χωρίς όμως αντικαταβολή και μου έκανε εντύπωση. Η απάτη βρίσκεται στο ότι η εταιρία είναι ανύπαρκτη και η διαδικασία έγινε καθαρά για εξαπάτηση του κόσμου. Που την βλέπεις την νόμιμη απάτη; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Τουλάχιστον θα έπρεπε να σε αφήνουν να δεις τον αποστολέα του δέματος και μια περιγραφή του δέματος (η οποία θα έπρεπε να είχε ζητηθεί κατα την αποστολή), πριν πληρώσεις την αντικαταβολή. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Και μόνο που σου λένε, "μην το παίρνεις" , αρκεί! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Η απάτη βρίσκεται στο ότι η εταιρία είναι ανύπαρκτη και η διαδικασία έγινε καθαρά για εξαπάτηση του κόσμου. Που την βλέπεις την νόμιμη απάτη;Δεν χρειάζεται να έχεις εταιρία για να στείλεις ενα δέμα με αντικαταβολή! Και όσο για την εξατπάτηση, αυτός στο έστειλε. Εσύ ΑΝ θέλεις το παίρνεις. Και στο κάτω κάτω το δέμα έχει περιεχόμενο, δεν είναι άδειο. Αρα για ποιά απάτη μιλάς? Και με τι κατηγορία τον συλλάβανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Δεν χρειάζεται, αλλά προφανώς έτσι δήλωσε εκείνος για να τον εξυπηρετήσουν! Δεν ξέρω την κατηγορία που του απαγγέλθηκε και δεν έχω περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος, αλλά αν κάπου σε κάποιο έγγραφο δήλωσε ιδιοκτήτης ανυπόστατης εταιρίας, αυτό αποτελεί απάτη. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Αρα αν υπάρχει απάτη, δεν είναι για την αποστολή δεμάτων, αλλα για τη μαιμού εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts