soulis13 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 εχω το προγραμμα το RSD Lite v4.5.3 multi-flash/multi-flex tool και το motorola driver instaler ανοιγει το κινητο κανονικα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζει error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Πρώτα εγκαθιστάς τους drivers,μετά ανοίγεις το RSD Lite,συνδέεις το τηλέφωνο,αν τα έχεις κάνει όλα σωστά θα πρέπει να λέει "CONNECTED" και να σου βγάζει το όνομα της συσκευής. Από ότι καταλαβαίνω,τώρα το κινητό δεν ανοίγει,κολλάει στη μαύρη οθόνη που λέει CRITICAL ERROR.Αν ναι,θα χρειαστείς ένα Monsterpack από εδώ http://www.mmus.us/forum/downloads.php?do=cat&id=125 για να το επαναφέρεις στη ζωή.Δοκίμασε το πρώτο από το Link. edit:Α,ανοίγει κανονικά;;Τότε,ίσως το λάθος είναι δικό μου και δεν είναι συμβατό το πακέτο που πρότεινα.Βρίσκω ελληνική γλώσσα για R26111VL και R26117LD και όχι για R261171LD όπως το δικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 χωρις το προγραμμα ανοιγει κανονικα το κινητο αλλα δεν κανει ομως την διαδικασια με το προγραμμα μηπως ειναι κλειδωμενο το κινητο??? μπορουμε να το βρουμε το R261171LD σε παρακαλω δεν μπορω αλλα αγγλικα http://www.mmus.us/forum/downloads.php?do=file&id=2091 αυτο κανει για το κινητο μου??? EDIT:οκ φιλε μου το εφτιαξα εχω ελληνικα ωραια φιλε μου εισαι κορυφη εισαι τελειος τεραστιος ευχαριστω παρα πολυ αν εχεις φεισμπουκ η msn θελω να μιλαμε και παλι ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Χαίρομαι που έφτιαξες το κινητό σου όπως επιθυμούσες!Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,να είσαι καλά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 εχω αλλο προβλημα πολυ σοβαρο τωρα το κινητο μου δεν ανοιγει ουτε αναγνωριζει πλεων το rsd lite ουτε τα driver τι να κανω??? πρωτα το αναγνωρισε τορα τι επαθε??? παω να το ανοιξω ανοιγει και σβηνει επιτοπου. :'( λες να φταιει η μπαταρια το εβαλα να φορτισει αλλα τιποτα δεν φορτιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titika_60 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Παρακαλώ υπάρχει δυνατότητα να αντικατασταθει το καπάκι που υπάρχει στη θύρα σύνδεσης αξεσουάρ στο κινητό μου motorola maxx v6? Είναι το αγαπημένο μου τηλέφωνο και δεν θέλω να έχει ατέλεια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Πρέπει να αποταθείς σε ένα Motorola Service Center. Εκεί θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν το καπάκι που σου λείπει. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titika_60 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Πρέπει να αποταθείς σε ένα Motorola Service Center. Εκεί θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν το καπάκι που σου λείπει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts