Jump to content

Sony Ericsson W200

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά μόνο εγώ είμαι ευχαριστημένος απο το κινητό? 143 το πήρα με κάρτα μνήμης 256 ΦΟΒΕΡΟ για τα φράγκα του πάντα

μεγεια το κινητό σου. πες μου κάτι.. αναγνωριζει genre? rock pop rap κτλ?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς αν αναγνωρίζει? οσα τραγούδια του παιρνάς τα ταξινομεί σε φακέλους ανάλογα με τον καλλιτέχνη

thelw na dw pws einai to library. i diafimisi pou eixe to w200 sto myphone, edeixne oti anagnorize genre kai ithela na dw an alitheuei

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

• 3 months later...
ρε παιδια flash themes poy θα βρουμε?κανουν αυτα απο το w580 η πρεπει να ειναι φτιαγμενα για αναλυση 128*160?

Την εδωσες μονος σου την απαντηση.:) μονο σε αναλυση 128x160

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξερεις μηπως που θα βρω?

Δεν ξερω! μονο απλα themes εχω βρει για το κινητο αυτο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Ρε παίδες, μην ξεχναμε οτι το κινητο αυτο δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο walkman δυνατοτητες, κατι για το οποιο ειναι φτιαγμενο...Στα 110€ δεν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο την στιγμη αυτη ! Αν καποιος θελει καλες οθονες και εξαιρετικες φωτ. μηχανες , κυκλοφορουν αλλα καλυτερα μοντελα κινητων, με το αναλογο κοστος βεβαια! Μην ειμαστε υπερβολικοι και μην ζηταμε παπαδες απο κινητα που δεν μπορουν να τους εχουν !!!!! Ας προσγειωθουμε λιγο....

Μπορει να μου απαντησει καποιος κατοχος του -επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη- αν εχει αντιμετωπισει καποιο προβλημα ή τυχον σοβαρα κολληματα με το κινητο αυτο; Ευχαριστω εκ των προτερων....

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

Ρε παίδες, μην ξεχναμε οτι το κινητο αυτο δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο walkman δυνατοτητες, κατι για το οποιο ειναι φτιαγμενο...Στα 110€ δεν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο την στιγμη αυτη ! Αν καποιος θελει καλες οθονες και εξαιρετικες φωτ. μηχανες , κυκλοφορουν αλλα καλυτερα μοντελα κινητων, με το αναλογο κοστος βεβαια! Μην ειμαστε υπερβολικοι και μην ζηταμε παπαδες απο κινητα που δεν μπορουν να τους εχουν !!!!! Ας προσγειωθουμε λιγο....

Μπορει να μου απαντησει καποιος κατοχος του -επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη- αν εχει αντιμετωπισει καποιο προβλημα ή τυχον σοβαρα κολληματα με το κινητο αυτο; Ευχαριστω εκ των προτερων....

Μια χαρα δουλευει αυτο το κινητο..και με μνημη επαρκης.το εχουν πολλα ξαδερφακια μου..:music: ;) :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

to phra shmera 115 euro (eixa epidothsh kai den ta plhrwsa ola) me usb kalwdio sth syskevasia, akoustika, kai 128mb mnhmh. gia 115 euro pistevw pws einai ena kalo kinito. /agree with nino

to phra shmera 115 euro (eixa epidothsh kai den ta plhrwsa ola) me usb kalwdio sth syskevasia, akoustika, kai 128mb mnhmh. gia 115 euro pistevw pws einai ena kalo kinito. /agree with nino

Μεγεια σου :D εκανες καλη επιλογη.δωσε και καμια 20ρια ευρο και παρε και μια 1gb καρτα..και θα εισαι μια χαρα.:music:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεγεια σου :D εκανες καλη επιλογη.δωσε και καμια 20ρια ευρο και παρε και μια 1gb καρτα..και θα εισαι μια χαρα.:music:

+1..............

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

Μόνο 20ευρώ???:blink: Λίγα δεν είναι?

@@@

Βρίσκω το συγκεκριμένο κινητό τέλειο (το αγόρασε πρόσφατα ο αδερφός μου)αλλά δεν υπάρχει το πρόγραμμα 'Video DJ':(

Μόνο 20ευρώ???:blink: Λίγα δεν είναι?

@@@

Βρίσκω το συγκεκριμένο κινητό τέλειο (το αγόρασε πρόσφατα ο αδερφός μου)αλλά δεν υπάρχει το πρόγραμμα 'Video DJ':(

Toσο εχουν!! και πιο φθηνα με μια γρηγορη αναζητηση εδώ ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Toσο εχουν!! και πιο φθηνα με μια γρηγορη αναζητηση εδώ ;)

όσο πάνε και φθηναίνουν!!!αν φανταστούμε ότι βγήκαν τα 8 gb έ το 1 δε πρέπει να είναι ακριβό!!!;):)

Hip Hop.

όσο πάνε και φθηναίνουν!!!αν φανταστούμε ότι βγήκαν τα 8 gb έ το 1 δε πρέπει να είναι ακριβό!!!;):)

η διαφημιση αυτη αναφερεται σε micro sd στο κυριως κειμενο που ειναι οντως τοσο φτηνες. Οι αντιστοιχες σε Μ2 ειναι αρκετα ακριβοτερες...

• 5 months later...
Παιδιά μπορείτε να βοηθήσετε να τροποποιήσω το παλίο w200i μου ως προς το firmware και την προσθήκη νέων λειτουργιών και βελτιώσεων?

Παιδιά μπορείτε να βοηθήσετε να τροποποιήσω το παλίο w200i μου ως προς το firmware και την προσθήκη νέων λειτουργιών και βελτιώσεων?

νεες λειτουργιες δεν μπορεις να βαλεις.το μονο που μπορεις ενα κανεις ειναι αναβαθμιση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ήθελα το ξεκλειδώσω, να βάλω άλλο firmware. Είχα μπεί σε ξένα φόρουμ αλλά δεν έβγαζα άκρη

Firmware Μπορεις να αλλαξεις.Η γνωστη αναβαθμιση.τωαρ τι ακριβως θελεις να ξεκλειδωσεις???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Firmware Μπορεις να αλλαξεις.Η γνωστη αναβαθμιση.τωαρ τι ακριβως θελεις να ξεκλειδωσεις???

Το firmware να είναι custom ! Και μετά , διάβαζα σε ένα ξένο φορουμ για προσθηκη flash themes, audio drivers, display drivers , camera drivers και walkman 2.0 skins ! Γίνονται?

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!Μπες στο http://www.se-nse.net

Φιλε μπήκα, αλλά έχω κολλήσει στο πρώτο στάδιο: Κρατήστε το c και συνδέστε το κινητό με το usb καλώδιο. Το κάνω αλλά μου λέει το κινητό : Έτοιμο για μεταφορά αρχείων και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Επίσης πώς μπορώ να βρω το cid και όλα αυτά του κινητού μου? Σόρρυ , αλλά είμαι εντελώς άσχετος

• 1 month later...
Γειά! Χθες πήρα το W200i 100 ευρώ. Μαζί είχε 128Mb καρτούλα και καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή. Έχει δυνατο και καθαρό ήχο. Τέλειο!!! Πάντως στην Φλώρινα έχει γίνει περιζήτητω! Το έχουν πάρα πολυ, μια βόλτα στο πεζόδρομο και θα το καταλάβαιτε.
Notebook User: Lenovo 3000 N200

• The title was changed to Sony Ericsson W200