AngeloDion Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Τελικά μόνο εγώ είμαι ευχαριστημένος απο το κινητό? 143 το πήρα με κάρτα μνήμης 256 ΦΟΒΕΡΟ για τα φράγκα του πάντα μεγεια το κινητό σου. πες μου κάτι.. αναγνωριζει genre? rock pop rap κτλ? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Τι εννοείς αν αναγνωρίζει? οσα τραγούδια του παιρνάς τα ταξινομεί σε φακέλους ανάλογα με τον καλλιτέχνη Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Τι εννοείς αν αναγνωρίζει? οσα τραγούδια του παιρνάς τα ταξινομεί σε φακέλους ανάλογα με τον καλλιτέχνη thelw na dw pws einai to library. i diafimisi pou eixe to w200 sto myphone, edeixne oti anagnorize genre kai ithela na dw an alitheuei Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ρε παιδια flash themes poy θα βρουμε?κανουν αυτα απο το w580 η πρεπει να ειναι φτιαγμενα για αναλυση 128*160? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ρε παιδια flash themes poy θα βρουμε?κανουν αυτα απο το w580 η πρεπει να ειναι φτιαγμενα για αναλυση 128*160? Την εδωσες μονος σου την απαντηση.:) μονο σε αναλυση 128x160 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Την εδωσες μονος σου την απαντηση.:) μονο σε αναλυση 128x160 ξερεις μηπως που θα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 ξερεις μηπως που θα βρω? Δεν ξερω! μονο απλα themes εχω βρει για το κινητο αυτο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Ρε παίδες, μην ξεχναμε οτι το κινητο αυτο δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο walkman δυνατοτητες, κατι για το οποιο ειναι φτιαγμενο...Στα 110€ δεν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο την στιγμη αυτη ! Αν καποιος θελει καλες οθονες και εξαιρετικες φωτ. μηχανες , κυκλοφορουν αλλα καλυτερα μοντελα κινητων, με το αναλογο κοστος βεβαια! Μην ειμαστε υπερβολικοι και μην ζηταμε παπαδες απο κινητα που δεν μπορουν να τους εχουν !!!!! Ας προσγειωθουμε λιγο.... Μπορει να μου απαντησει καποιος κατοχος του -επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη- αν εχει αντιμετωπισει καποιο προβλημα ή τυχον σοβαρα κολληματα με το κινητο αυτο; Ευχαριστω εκ των προτερων.... Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Ρε παίδες, μην ξεχναμε οτι το κινητο αυτο δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο walkman δυνατοτητες, κατι για το οποιο ειναι φτιαγμενο...Στα 110€ δεν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο την στιγμη αυτη ! Αν καποιος θελει καλες οθονες και εξαιρετικες φωτ. μηχανες , κυκλοφορουν αλλα καλυτερα μοντελα κινητων, με το αναλογο κοστος βεβαια! Μην ειμαστε υπερβολικοι και μην ζηταμε παπαδες απο κινητα που δεν μπορουν να τους εχουν !!!!! Ας προσγειωθουμε λιγο.... Μπορει να μου απαντησει καποιος κατοχος του -επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη- αν εχει αντιμετωπισει καποιο προβλημα ή τυχον σοβαρα κολληματα με το κινητο αυτο; Ευχαριστω εκ των προτερων.... Μια χαρα δουλευει αυτο το κινητο..και με μνημη επαρκης.το εχουν πολλα ξαδερφακια μου..:music: ;) :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_bas Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 to phra shmera 115 euro (eixa epidothsh kai den ta plhrwsa ola) me usb kalwdio sth syskevasia, akoustika, kai 128mb mnhmh. gia 115 euro pistevw pws einai ena kalo kinito. /agree with nino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 to phra shmera 115 euro (eixa epidothsh kai den ta plhrwsa ola) me usb kalwdio sth syskevasia, akoustika, kai 128mb mnhmh. gia 115 euro pistevw pws einai ena kalo kinito. /agree with nino Μεγεια σου :D εκανες καλη επιλογη.δωσε και καμια 20ρια ευρο και παρε και μια 1gb καρτα..και θα εισαι μια χαρα.:music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Μεγεια σου :D εκανες καλη επιλογη.δωσε και καμια 20ρια ευρο και παρε και μια 1gb καρτα..και θα εισαι μια χαρα.:music: +1.............. Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Μεγεια σου :D εκανες καλη επιλογη.δωσε και καμια 20ρια ευρο και παρε και μια 1gb καρτα..και θα εισαι μια χαρα.:music: Μόνο 20ευρώ???:blink: Λίγα δεν είναι? @@@ Βρίσκω το συγκεκριμένο κινητό τέλειο (το αγόρασε πρόσφατα ο αδερφός μου)αλλά δεν υπάρχει το πρόγραμμα 'Video DJ':( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Μόνο 20ευρώ???:blink: Λίγα δεν είναι? @@@ Βρίσκω το συγκεκριμένο κινητό τέλειο (το αγόρασε πρόσφατα ο αδερφός μου)αλλά δεν υπάρχει το πρόγραμμα 'Video DJ':( Toσο εχουν!! και πιο φθηνα με μια γρηγορη αναζητηση εδώ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Toσο εχουν!! και πιο φθηνα με μια γρηγορη αναζητηση εδώ ;) όσο πάνε και φθηναίνουν!!!αν φανταστούμε ότι βγήκαν τα 8 gb έ το 1 δε πρέπει να είναι ακριβό!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 όσο πάνε και φθηναίνουν!!!αν φανταστούμε ότι βγήκαν τα 8 gb έ το 1 δε πρέπει να είναι ακριβό!!!;):) η διαφημιση αυτη αναφερεται σε micro sd στο κυριως κειμενο που ειναι οντως τοσο φτηνες. Οι αντιστοιχες σε Μ2 ειναι αρκετα ακριβοτερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantastic1 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Παιδιά μπορείτε να βοηθήσετε να τροποποιήσω το παλίο w200i μου ως προς το firmware και την προσθήκη νέων λειτουργιών και βελτιώσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Φυσικά:p Σε ποιον τομέα ακριβώς??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Παιδιά μπορείτε να βοηθήσετε να τροποποιήσω το παλίο w200i μου ως προς το firmware και την προσθήκη νέων λειτουργιών και βελτιώσεων? νεες λειτουργιες δεν μπορεις να βαλεις.το μονο που μπορεις ενα κανεις ειναι αναβαθμιση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantastic1 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Θα ήθελα το ξεκλειδώσω, να βάλω άλλο firmware. Είχα μπεί σε ξένα φόρουμ αλλά δεν έβγαζα άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Θα ήθελα το ξεκλειδώσω, να βάλω άλλο firmware. Είχα μπεί σε ξένα φόρουμ αλλά δεν έβγαζα άκρη Firmware Μπορεις να αλλαξεις.Η γνωστη αναβαθμιση.τωαρ τι ακριβως θελεις να ξεκλειδωσεις??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantastic1 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Firmware Μπορεις να αλλαξεις.Η γνωστη αναβαθμιση.τωαρ τι ακριβως θελεις να ξεκλειδωσεις??? Το firmware να είναι custom ! Και μετά , διάβαζα σε ένα ξένο φορουμ για προσθηκη flash themes, audio drivers, display drivers , camera drivers και walkman 2.0 skins ! Γίνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!Μπες στο http://www.se-nse.net Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantastic1 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!Μπες στο http://www.se-nse.net Φιλε μπήκα, αλλά έχω κολλήσει στο πρώτο στάδιο: Κρατήστε το c και συνδέστε το κινητό με το usb καλώδιο. Το κάνω αλλά μου λέει το κινητό : Έτοιμο για μεταφορά αρχείων και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Επίσης πώς μπορώ να βρω το cid και όλα αυτά του κινητού μου? Σόρρυ , αλλά είμαι εντελώς άσχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Γειά! Χθες πήρα το W200i 100 ευρώ. Μαζί είχε 128Mb καρτούλα και καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή. Έχει δυνατο και καθαρό ήχο. Τέλειο!!! Πάντως στην Φλώρινα έχει γίνει περιζήτητω! Το έχουν πάρα πολυ, μια βόλτα στο πεζόδρομο και θα το καταλάβαιτε. Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts