christos1 Δημοσιεύτηκε December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 16, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε μέσα από το bios να απενεργοποιήσω το dvd-rom από τον υπολογιστή μου, έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας άλλος να το χρησιμοποιήσει. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Mporeis na to afaireseis apo ton disk manager twn windows... Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management > (de3i klik sto DVD sou) Change Drive Letters And Paths > Remove alliws apo to BIOS epilgeis "None" sthn antistoixh 8esh pou sou anagnwrizei to DVD. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Από το BIOS νομίζω ότι δε μπορείς να απενεργοποιήσεις τις ATAPI συσκευές (σε κάποια BIOS ίσως να μπορείς). Αλλά και να μπορέσεις, τότε δε θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς, ούτε και εσύ δηλαδή. Από την άλλη, μπορείς να απενεργοποιήσεις τη συσκευή από τον device manager των windows, αλλά και πάλι δεν θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κανείς. Επιπλέον, άν κάποιος χρήστης έχει δικαιώματα administrator, θα μπορεί να την ενεργοποιήσει εκ νέου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 εγω παντως το φλοπυ που ηθελα να το απενεργοποιησω,το εκανα μεσω του ΒΙΟS και εβαλα την επιλογη -DISABLE- ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 εγω παντως το φλοπυ που ηθελα να το απενεργοποιησω,το εκανα μεσω του ΒΙΟS και εβαλα την επιλογη -DISABLE- ;) Καμία σχέση το flopy. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts