Jump to content

[Επίσημο] HTC Advantage X7500 (Athena)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια μολις το πηρα και εγω ,μου ηρθε και μενα σημερα το πρωι και το πηρα το απογευμα μολις το πληρωσα με μετρητα πεθανα απο το μετρημα και λεω αν ειναι μαπα πανε ολλα τα χρηματα μου ,αλλα το αποτελεσμα ειναι φοβερο απο της καλυτερες συσκευες που ειχα μεχρει τωρα !!!! και εχουν περασει απο τα χερια πολλα και ακριβα pda αλλα αυτο ειναι FERRARI !! :) καλοριζικα και στα ααλα τα παιδια μολις θα το ψαξω το βραδυ θα ξαναγραψω

Welcome to the club ;)

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

• Απαντήσεις 767
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ την ίδια δουλειά κάνω με τη Sim και την Data Card. (δυστυχώς η Data Card δεν υποστηρίζει 64K sim για να πάρουμε την twin).

Η sim δεν μπαινοβγαίνει λίγο δύσκολα;

Η συσκευή είναι τρομερή..

3 πράγματα δε μου αρέσουν όμως

1) Ο μετρητής της μπαταρίας πέφτει ανα 10%. (θυμίζει Loox 610)

2) Δεν έχει χώρο για να βάλουμε ενδεχομένως μεγαλύτερη μπαταρία.

3) Είναι πολύ στριμωγμένα τα πράγματα στο πορτάκι για τη μπαταρία, miniSD και sim.

Για να βάλεις sim πρέπει να βγάλεις μπαταρία και να παιδεύσαι 1 ώρα.

οι μεγάλες προσωπικότητες του forum επιστρέφουν μαζί με τα "μεγάλα" κινητά. welcome back kplr. :)

δε μπορω να χρησιμοποιησω το gps με το tomtom θελω τις ρυθμισεις των θυρων για να δουλεψει το gps.

η sim ειναι δυσκολο να βγει απο το x7500

και το πληκτρολογιο το μαγνητικο δε γραφει ελληνικα.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

δε μπορω να χρησιμοποιησω το gps με το tomtom θελω τις ρυθμισεις των θυρων για να δουλεψει το gps.

Μπλε τελια και space και δεν γυρναει ελληνικα? ΑΝ θυμαμαι καλα το βλεπει σε com4 (και χαμηλη ταχυτητα). Δοκιμασες να του πεις build in gps ?

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

ανεβαστε ρε παιδια καμια φωτο απο την καμερα !!! ( σε εξωτερικο και εσωτερικο χωρο ) να δουμε τι λεει

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Εχεις το Ελληνικο απο ace και δεν γραφει Ελληνικα? Αν οχι γιατι δεν δοκιμαζεις το aekmap? Επισεις μεσα στα settings εχει ενα προγραμμα που ρυθμιζεις πια θυρα θα χρησιμοποιει το gps, μετα λογικα λες στο tomtom ποιες θυρες ορισες και θα δουλεψει.

Αλλα εγω δεν καταλαβαινω γιατι εβαλες το tomtom, ενω θα μπορουσες να βαλεις το iGO 2007, το destinator6 και το papago7.

Τελικα ποιο ειναι το καλυτερο bluetooth handsfree? Με δυνατοτητα αναγνωρισης κλησης (ονοματος, οχι απλα αριθμου), και ραδιοφωνου.

Κανεις;

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Nokia hs 12w με ραδιο, εχει αναγνωριση αριθμου αλλα και radio, και ελεγχο στα mp3

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ρε παιδια πήγα και το είδα σήμερα και είχατε δίκιο...

Είναι μια χαρά, φοβερό, τέλεια κατασκευή κλπ.κλπ.

αλλά δύσκολα το παίρνεις για κινητό... τέρας!

Η θήκη του είναι πολύ άβολη. Δεν κουμπώνει και δεν έχει από κάπου να το κρατάς. Πρέπει να το έχει μέσα σε τσάντα.. Αν είσαι στο δρόμο και θέλεις να πάρεις ένα τηλ. είναι πολύ δύσκολο. Το κρατάς και με τα δύο χέρια, γενικά σε παίρνει χαμπάρι όλος ο κόσμος...

Δεν ξέρω, έχω προβληματιστεί πολύ:wacko:

Μπορεί απλά να είναι και θέμα συνήθειας. Μετά από λίγες μέρες-εβδομάδες να συνηθίζεται... Εεεε;;;;:worry:

Ρε παιδια πήγα και το είδα σήμερα και είχατε δίκιο...

Είναι μια χαρά, φοβερό, τέλεια κατασκευή κλπ.κλπ.

αλλά δύσκολα το παίρνεις για κινητό... τέρας!

Η θήκη του είναι πολύ άβολη. Δεν κουμπώνει και δεν έχει από κάπου να το κρατάς. Πρέπει να το έχει μέσα σε τσάντα.. Αν είσαι στο δρόμο και θέλεις να πάρεις ένα τηλ. είναι πολύ δύσκολο. Το κρατάς και με τα δύο χέρια, γενικά σε παίρνει χαμπάρι όλος ο κόσμος...

Δεν ξέρω, έχω προβληματιστεί πολύ:wacko:

Μπορεί απλά να είναι και θέμα συνήθειας. Μετά από λίγες μέρες-εβδομάδες να συνηθίζεται... Εεεε;;;;:worry:

Η λυση ειναι απλη. Με bluetooth handsfree και φωνητικες κλησεις. Δεν χρειαζεται καν να το ανοιξεις. ;)

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

σωστα και αυτο θα κανω κι εγω.ειμαι 3 ωρες στο δικτυο και δεν εχω σκεφτει καν να μπω απο το laptop.τελεια ολα μονο το bluetooth δεν εχω παρει ακομα.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

λοιπον του εβαλα βιντεακια avi 640*480 στερεο και πεταει δεν κανει κοληματα. τα παιζει τελεια με τον betaplayer.

Η λυση ειναι απλη. Με bluetooth handsfree και φωνητικες κλησεις. Δεν χρειαζεται καν να το ανοιξεις. ;)

Και με τα sms;;;

Είναι δυνατόν να έχεις φωνητική κλήση για 200 καταχωρήσεις στον τηλεφωνικό σου κατάλογο;

Και επαναλαμβάνω: Δεν το βοηθάει καθόλου η θήκη του..

Επίσης, επειδή κάποιος ρώτησε και για τη φωτογραφική του. Το μέγεθός του είναι μεγαλύτερο από τις συνηθισμένες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Δεν είναι όπως τα άλλα κινητά που κρατώντας τα στο ένα χέρι βγάζεις άνετα μια φωτογραφία... Δεν νομίζω ότι βολεύει σαν φωτογραφική.

Αλλά ξαναλέω ότι ίσως όλα είναι θέμα συνήθειας. Γι' αυτό θα παρακαλούσα όποιον το αγόρασε μόλις περάσει λίγος καιρός να μας πει αν το συνήθισε και αν τελικά τον βόλεψε η συσκευή και σαν κινητό και σαν οτιδήποτε άλλο...

Και κάτι τελευταίο. Βάση στήριξης για το αυτοκίνητο υπάρχει;

Πάντως σήμερα ίσως περάσω να το ξαναδώ τώρα που πήρα την πρώτη κρυάδα...:O

Thanks σε όποιον απαντήσει!

pros tous katoxous

pws sas trexei to destinator 6?

emena argei dramatika na kanei refresh ton xarti.

Episeis me entipwsiase pou exei isodo gia gps antena!! ligo kato apo thn camera!

Entajei eftiaje to destinator!

xwraei kai mia xara me sthn Arkon bash mou sto amaji pou eixa gia to 2020i kai fortizei episeis!

Eixa paei xtes apo ta mediamarkt kai eixe gps antenna gia to 3300, tin dokimasa alla den ekane, oute h dikia mou tou fortuna clipon ekane exei ena visma endiameso twn 2, kamia voh8eia apo kanenan gia keraia gps? giati to reception einai metrio.

Και κάτι τελευταίο. Βάση στήριξης για το αυτοκίνητο υπάρχει;

Πάντως σήμερα ίσως περάσω να το ξαναδώ τώρα που πήρα την πρώτη κρυάδα...:O

Thanks σε όποιον απαντήσει!

για car mount κοιταξε εδω

εχει διαφορες επιλογες

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299409

αλλα τελικα ακουω πολλα προβληματα με το Χ500 και δεν ξερω τελικα αν αξιζει τα λεφτα του συν το οτι ειναι πολυ δυσκολο στη μεταφορα του και τωρα ακουω προβληματα και με το GPS

αξιζει τελικα ή οχι;;;

πηρα και το bluetooth τωρα ολα τελεια κανενα προβλημα,το εργαλειο αξιζει πραγματικα.

πηρα και το bluetooth τωρα ολα τελεια κανενα προβλημα,το εργαλειο αξιζει πραγματικα.

Ποιο πηρες ? εγω εχω το jabra bt800 & Nokia hs-12w

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

γεια σας και απο μενα εγω εχω το 640 της plantronics απο τα ποιο κορυφαια Ηands Free που ειχα ποτε

http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat1150057/cat5420035/prod5560015

καλοριζικο σε ολους για τα htc x7500 το πηρε ενας φιλος μου και πραγματικα εργαλιο

Nokia hs-12w αυτο πηρα

ξερει κανεις σε ποιο site μπορω να βρω προγραμματα για το Χ7500 δωρεαν ή πειραγμενα;

επισης ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα ανα κατηγορια;

video player,music player,GPS,office applications,free games........etc