Jump to content

[Επίσημο] HTC Advantage X7500 (Athena)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι ειναι να εισαι καλα σε ευχαριστω:p :p :p
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

• Απαντήσεις 767
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα μερικες ερωτησεις θα ηθελα να κανω

ξερει κανεις αν εχει

1)infrared και αν μπορω να το χρησιμοποιησω ως τηλεκοντρολ?

2)δονηση εχει?

3)ραδιοφωνο εχει?

4)voice dialling?

5)voice command?

6)με ποσους δορυφορους μπορει να συνδεθει?

7)updates του software και των χαρτων online μπορεις να κανεις?

8)ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα GPS ακουσα οτι εχει tom-tom.

λεει τιποτα ή να παρω το destinator και

9)καπου ειδα οτι πρεπει να εισαι συνδεδεμενος για να χρησιμοποιησεις το GPS αληθευει;για να σου βγαλει πορεια εννοω πρεπει να εισαι connected καθε φορα???

ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα μερικες ερωτησεις θα ηθελα να κανω

ξερει κανεις αν εχει

1)infrared και αν μπορω να το χρησιμοποιησω ως τηλεκοντρολ?

2)δονηση εχει?

3)ραδιοφωνο εχει?

4)voice dialling?

5)voice command?

6)με ποσους δορυφορους μπορει να συνδεθει?

7)updates του software και των χαρτων online μπορεις να κανεις?

8)ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα GPS ακουσα οτι εχει tom-tom.

λεει τιποτα ή να παρω το destinator και

9)καπου ειδα οτι πρεπει να εισαι συνδεδεμενος για να χρησιμοποιησεις το GPS αληθευει;για να σου βγαλει πορεια εννοω πρεπει να εισαι connected καθε φορα???

2. οχι

3. οχι

4. ναι

5.ναι

6. 20

7. δηλαδη?

8. ?

9. οχι- μηπως εννοεις το update των δορυφορων?

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

2. οχι

3. οχι

4. ναι

5.ναι

6. 20

7. δηλαδη?

8. ?

9. οχι- μηπως εννοεις το update των δορυφορων?

1)τελικα infrared εχει και μπορω με το καταλληλο προγραμμα να το δουλεψω ως control συσκευων;(TV κλπ);;;

3)ραδιοφωνο μπορει να μην εχει αλλα ειναι μηπως με το bluetooth ακουστικο HS-12W της NOKIA το οποιο εχει ραδιο επανω αν δεν κανω λαθος ειναι συμβατο και επισης ξερει κανεις αν θα λειτουργει το caller ID με εμφανιση ονοματος και οχι απλα αριθμου στο συνδιασμο του HS-12W με το Χ7500;

6) 20 δορυφορους φανταζομαι εννοεις maximum αλλα συνηθως ειναι συνδεδεμενο με ποσους;εννοω εχει μεγαλη αποκλιση στο να σε δειχνει στο πραγματικο σημειο που εισαι; πχ.εχω ενα συστημα pioneer στο αυτοκινητο αλλα ειτε οταν ειμαι κεντρο Αθηνα ή σε περιοχες που δεν ειχαν χαρτοποιηθει οταν η pioneer ειχε βγαλει τους χαρτες της παντα με βγαζει με αποκλιση 10-20 μετρα απο εκει που πραγματικα ειμαι. οταν ειμαι κεντρο Αθηνας αυτο γινεται σχεδον παντα

7)εννοω μη χαρτογραφημενες περιοχες ανανεωνονται και μπορεις να τις κατεβασεις online;μετακομισα σε μια περιοχη και στο GPS του αυτοκινητου μου ουτε που την εχει στο χαρτη.και εφοσον οι χαρτες ειναι σε CD (ελλαδα μαζι με την μιση ευρωπη) δεν μπορω να κανω τιποτα παρα μονο να περιμενω να βγαλει update η pioneer και δεν νομιζω να το κανει ποτε.θυμαμαι οτι σε κατι portable GPS μπορουσες να κανεις update online και να το κανεις save σε mini sd που επερνε το portable GPS.δεν θυμαμαι ποιας εταιρειας ηταν θα το κοιταξω

8)το tom tom προγραμμα GPS δεν ειναι; που υπαρχει σε CD μεσα στο πακετο του Χ7500.τι πληρωνω για ενεργοποιηση ή επειδη περιλαμβανεται στο πακετο απλα πληρωνω ενα μηνιαιο κοστος και αυτο ηταν;αν ναι ξερει κανεις τιμη;επισης ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα GPS Navigator που μπορω να βαλω και να μπορω να βαζω στοιχεια για μπλοκα, βενζιναδινα, κλπ απο το internet;;;

9)αν ειναι για update δορυφορων καθε ποτε πρεπει να το κανεις;

ελπιζω να μην κουρασα και να μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι σκεφτομαι να το αγορασω

ευχαριστω και παλι

Παίδες, το πήρα σήμερα.Μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ρυθμίσεις για gprs,mms κ.τλ. της ΤΙΜ?

The_Apostolos

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Παίδες, το πήρα σήμερα.Μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ρυθμίσεις για gprs,mms κ.τλ. της ΤΙΜ?

Καλοταξιδο το enterprize... :p

Για το tim plus non stop:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,να είσαι καλά.

The_Apostolos

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Eimai kai egw katoxos apo simera!

Piga apla na to dw sto plaisio kai telika efiga mazi tou! :)

Kai h erwthsh mou einai....

POU EINAI TO UPGRADE WM6 OEO?

gia ola ta alla vgikan.

Ε[ισημα σε κανενα δεν εχει βγει.Κανε υπομονη τον επομενη μηνα θεωρητικα θα εχουμε επισημα απο htc τα wm6 :rolleyes:

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Παίδες για ρυθμίσεις TIM MMS:

http://www.tim.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=203&tablePageID=175&rec=239

The_Apostolos

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

είμαι ενθουσιασμένος κι εγω μα δεν το εχω ψαξει ακομα να σας πω την αληθεια δεν προλαβα,το πηρα χτες κι εγω,το πρωι ημουν 2.30 ωρες στο ιντερνετ με wifi σε καφε στον πειραια και η μπαταρια ηταν στο 60%
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

1)τελικα infrared εχει και μπορω με το καταλληλο προγραμμα να το δουλεψω ως control συσκευων;(TV κλπ);;;

3)ραδιοφωνο μπορει να μην εχει αλλα ειναι μηπως με το bluetooth ακουστικο HS-12W της NOKIA το οποιο εχει ραδιο επανω αν δεν κανω λαθος ειναι συμβατο και επισης ξερει κανεις αν θα λειτουργει το caller ID με εμφανιση ονοματος και οχι απλα αριθμου στο συνδιασμο του HS-12W με το Χ7500;

6) 20 δορυφορους φανταζομαι εννοεις maximum αλλα συνηθως ειναι συνδεδεμενο με ποσους;εννοω εχει μεγαλη αποκλιση στο να σε δειχνει στο πραγματικο σημειο που εισαι; πχ.εχω ενα συστημα pioneer στο αυτοκινητο αλλα ειτε οταν ειμαι κεντρο Αθηνα ή σε περιοχες που δεν ειχαν χαρτοποιηθει οταν η pioneer ειχε βγαλει τους χαρτες της παντα με βγαζει με αποκλιση 10-20 μετρα απο εκει που πραγματικα ειμαι. οταν ειμαι κεντρο Αθηνας αυτο γινεται σχεδον παντα

7)εννοω μη χαρτογραφημενες περιοχες ανανεωνονται και μπορεις να τις κατεβασεις online;μετακομισα σε μια περιοχη και στο GPS του αυτοκινητου μου ουτε που την εχει στο χαρτη.και εφοσον οι χαρτες ειναι σε CD (ελλαδα μαζι με την μιση ευρωπη) δεν μπορω να κανω τιποτα παρα μονο να περιμενω να βγαλει update η pioneer και δεν νομιζω να το κανει ποτε.θυμαμαι οτι σε κατι portable GPS μπορουσες να κανεις update online και να το κανεις save σε mini sd που επερνε το portable GPS.δεν θυμαμαι ποιας εταιρειας ηταν θα το κοιταξω

8)το tom tom προγραμμα GPS δεν ειναι; που υπαρχει σε CD μεσα στο πακετο του Χ7500.τι πληρωνω για ενεργοποιηση ή επειδη περιλαμβανεται στο πακετο απλα πληρωνω ενα μηνιαιο κοστος και αυτο ηταν;αν ναι ξερει κανεις τιμη;επισης ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα GPS Navigator που μπορω να βαλω και να μπορω να βαζω στοιχεια για μπλοκα, βενζιναδινα, κλπ απο το internet;;;

9)αν ειναι για update δορυφορων καθε ποτε πρεπει να το κανεις;

ελπιζω να μην κουρασα και να μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι σκεφτομαι να το αγορασω

ευχαριστω και παλι

μηπως καποιος μπορει τελικα να μου απαντησει?

το ειδα χθες στο πλαισιο αλλα μπορω να πω οτι το μεγεθος του ηταν καπως μεγαλουτσικο

μηπως καποιος μπορει τελικα να μου απαντησει?

το ειδα χθες στο πλαισιο αλλα μπορω να πω οτι το μεγεθος του ηταν καπως μεγαλουτσικο

3. με το hs-12w ειναι απολυτος συμβατο. Αρα κανενα προβλημα

7. συνηθως τα updates των χαρτων τα κατεβαζεις απο internet, αναλογα το προγραμμα που θα χρησιμοποιησεις.

8. Το τομ τομ ειναι δωρεαν με εναν χαρτη της επολογης σου. Δεν εχει κανενα κοστος χρησης. Αν θελεις και αλλους χαρτες θα πρεπει να πληρωσεις.

9. καθε 3 μερες

Αν δεν σε ενοχλει ο ογκος του αγορασε το. Νομιζω οτι σου απαντησα στο 99%

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

σε ευχαριστω πολυ babis αλλα ναι αυτος ο ογκος με προβληματιζει αρκετα μπορω να πω :worry:

αναγκαστικα πρεπει να το χρησιμοποιεις με δυο sim καρτες γιατι για βραδυνη εξοδο δεν το βλεπω καθολου ευχρηστο :mad:

περιμενω και τις εντυπωσεις αλλων χρηστων που το αγορασαν

ευχαριστω

3. με το hs-12w ειναι απολυτος συμβατο. Αρα κανενα προβλημα

Dokimasmeno auto?

Peira to i-tech v

mou bgazei to noumero kalountos kai leitourgei h fonitikh klisi alla me xalaei pou exei ena akoustiko, den einai "marka", kai einai ligo parajenos o tropos leitourgias tou.

παιδια καλημερα ας μας απαντησει καποιος το hs-12w ειναι συμβατο?

παιδια καλημερα ας μας απαντησει καποιος το hs-12w ειναι συμβατο?

Αφου το ειπαμε και πιο πανω. ΝΑΙ. γιατι δεν διαβαζεις?

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

οκ φιλε σορρυ.Μπορει καποιος να μας πει ρυθμισεις για το gps; κανενας?

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

σε ευχαριστω πολυ babis αλλα ναι αυτος ο ογκος με προβληματιζει αρκετα μπορω να πω :worry:

αναγκαστικα πρεπει να το χρησιμοποιεις με δυο sim καρτες γιατι για βραδυνη εξοδο δεν το βλεπω καθολου ευχρηστο :mad:

περιμενω και τις εντυπωσεις αλλων χρηστων που το αγορασαν

ευχαριστω

Όντως φίλε, η συσκευή είναι απίστευτη αλλά ο όγκος ςίναι μεγάλο πρόβλημα. Εγώ το χρησιμοποιώ στη δουλεία και το βραδάκι βγάζω την sim, και την βάζω στο 880μου. Τι να κάνεις αυτά έχει η ζωή,δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Πάντως η συσκευή είναι μακράν ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει για mobile office.

The_Apostolos

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

:lol: Σωστος ειναι τρομερο,αυτη την στιγμη ειμαι μεσα με wifi και ειναι γρηγορο. με το gps κανεις;

:lol: Σωστος ειναι τρομερο,αυτη την στιγμη ειμαι μεσα με wifi και ειναι γρηγορο. με το gps κανεις;

Τι ακριβως θες με το GPS?

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Τελικα ποιο ειναι το καλυτερο bluetooth handsfree? Με δυνατοτητα αναγνωρισης κλησης (ονοματος, οχι απλα αριθμου), και ραδιοφωνου.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

γεια σας παιδια μολις το πηρα και εγω ,μου ηρθε και μενα σημερα το πρωι και το πηρα το απογευμα μολις το πληρωσα με μετρητα πεθανα απο το μετρημα και λεω αν ειναι μαπα πανε ολλα τα χρηματα μου ,αλλα το αποτελεσμα ειναι φοβερο απο της καλυτερες συσκευες που ειχα μεχρει τωρα !!!! και εχουν περασει απο τα χερια πολλα και ακριβα pda αλλα αυτο ειναι FERRARI !! :) καλοριζικα και στα ααλα τα παιδια μολις θα το ψαξω το βραδυ θα ξαναγραψω

Όντως φίλε, η συσκευή είναι απίστευτη αλλά ο όγκος ςίναι μεγάλο πρόβλημα. Εγώ το χρησιμοποιώ στη δουλεία και το βραδάκι βγάζω την sim, και την βάζω στο 880μου. Τι να κάνεις αυτά έχει η ζωή,δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Πάντως η συσκευή είναι μακράν ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει για mobile office.

Και εγώ την ίδια δουλειά κάνω με τη Sim και την Data Card. (δυστυχώς η Data Card δεν υποστηρίζει 64K sim για να πάρουμε την twin).

Η sim δεν μπαινοβγαίνει λίγο δύσκολα;

Η συσκευή είναι τρομερή..

3 πράγματα δε μου αρέσουν όμως

1) Ο μετρητής της μπαταρίας πέφτει ανα 10%. (θυμίζει Loox 610)

2) Δεν έχει χώρο για να βάλουμε ενδεχομένως μεγαλύτερη μπαταρία.

3) Είναι πολύ στριμωγμένα τα πράγματα στο πορτάκι για τη μπαταρία, miniSD και sim.

Για να βάλεις sim πρέπει να βγάλεις μπαταρία και να παιδεύσαι 1 ώρα.