DimitrisAndNiki Δημοσιεύτηκε December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 14, 2006 Παίδες υπάρχει κάποιο software με το οποίο να συγχρονίζουμε τα contacts / calendar της συσκευής με το PC; Στην συσκευασία δεν υπήρχε κάποιο CD με λογισμικό.... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Το motorola phone tools δεν το αναγνωρίζει.... Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει συγχρονισμο με outlook? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Ποια έκδοση του MPT χρησιμοποιείς; Λογικά το 4.32 που είναι η τελευταία αναβάθμιση πρέπει να το αναγνωρίζει. Από κει και πέρα υπάρχει και το Μobiledit. Θα το βρεις στην αντίστοιχη διεύθυνση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 4.2.x .... και δεν το βλέπει με τίποτα.... Να σου πω, πρέπει να μπώ σε disk mode ή σε phone mode? Τις επαφές τις έχω περάσει με κόπυ απο την σίμ και φαίνονται χάλια, ενώ το ημερολόγιο που μου είναι απαραίτητο είναι ακόμα κενό... :worry: Μακάρι να βρεθεί μια λύση (κάποιο upgrade) γιατί το έχω λατρέψει στην κυριολεξία Μπορείς με PM να μου πείς που θα βρώ την 4.32 ? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Καλησπέρα και χρονια σας πολλά! Έχω ένα W375 με το καλώδιο του αλλα στο κουτί δεν έχει κανένα cd setup και δεν το αναγνωρίζει το pc! Μήπως έχετε καμια ιδέα? Ουτε mp3 δεν μπορω να βαλω? Ευχαριστώ! EDIT Το βρηκα! Σας ευχαριστω και συγνωμη! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Αρχεία μπορείς να μεταφέρεις... Αν μπορέσεις να συγχρονίσεις... πες μας και εμάς τον τρόπο!!! :O Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Επειδή δε βρίσκω άλλο θέμα για το συγκεκριμένο μοντέλο και για να μην ανοίγω νέο θέμα, ρωτώ εδώ. Όποιος το έχει ας μας πει κάποια γνώμη. Κάποιες παρατηρήσεις (αυτονομία, κ.λ.π. ) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Σκέπτομαι με την μικρή σχετικά μου επιδότηση των 107 ευρώ να πάρω το Motorola w375 κινητό τηλέφωνο. Θα ήθελα να μου πείτε,αν ξέρετε, αν το ραδιόφωνο ειναι στερεοφωνικό και αν είναι της προκοπής.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Το αγόρασα εγώ χθες (σε πορτοκαλί χρώμα) με επιδότηση επίσης 107 ευρώ. Το ραδιόφωνό του μου φαίνεται στερεοφωνικό (να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει ακόμα το manual). Πάντως το hands free είναι στερεοφωνικό. Σαν ποιότητα ήχου είναι αρκετά καλό και έχει καλή λήψη (στο Άργος που κατοικώ). Περισσότερες πληροφορίες σύντομα σε review (κατά το Σαββατοκύριακο). Υ.Γ. Oι προσευχές μας εισακούστηκαν και υπάρχει ΜΟΝΙΜΗ ρύθμιση για αναφορά παράδοσης!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Υ.Γ. Oι προσευχές μας εισακούστηκαν και υπάρχει ΜΟΝΙΜΗ ρύθμιση για αναφορά παράδοσης!!!!!!!!! EEEEEEEE????Aλήθεια;;;Είσαι σίγουρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 EEEEEEEE????Aλήθεια;;;Είσαι σίγουρος; yeap :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisad Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 mesa sto kouti exei kalodio usb alla oxi cd me software h drivers. kserei kanenas me poio tropo mporw na to syndesw me to pc? sro site ths motorola den brika kanenos eidous software h driver gia ayto.... thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Δοκίμασε την νέα έκδοση του mobiledit μπας και το δει... http://www.mobiledit.com Εγώ πάντως σταμάτησα πριν απο πολλούς μήνες να προσπαθώ να το συγχρονίσω... Απογοητεύτηκα, το παράτησα και πλέον του κάνει crash test η κόρη μου (στα μάρμαρα του σπιτιού)... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Δοκίμασε αυτό αλλά μην ελπίζεις.Από ότι βλέπω δεν υποστηρίζει το w375 αλλά πιθανόν να μπορείς να δεις το κινητό με κάποιο p2k πρόγραμμα. Motorola USB Driver v2.9.0 for Windows (32-bit) Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Παιδες πηρα αυτο το τηλεφωνακι για δευτερο και ειμαι ικανοποιημενος εκτος απο τη χωρητικοτητα της μνημης του.Δεν υπαρχει καποιος τροπος να σβησουμε τα εργοστασιακα δεδομενα (ηχοι-εικονες) που εχει μεσα με καποια πατεντουλα?? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Aν έχει θύρα usb κάτι θα γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Τελικά υπάρχει τρόπος να συνδεθεί το 375 με τον Η/Υ; Μόνο κάποιες φωτο θέλω να μεταφέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Αμεεεεεε!Συνδεσε το με το καλωδιο,ανοιξε το πορτακι και θα σε ρωτησει αν θελεις να το συνδεσει και πατα οκ!Εγω απλα εβαζα το καλωδιο και δεν ηξερα για το μηνυμα.:lol: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Εχει εχει!Για φτιαξε με!Το θεμα ομως ειναι οτι οτι βλεπει δυο αδειους φακελους μεσα.Εναν για εικονες κι εναν για ηχους.Αυτα που θα βαλεις δηλαδη. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loner Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Παιδια τα φωτα σας. Θελω να αγορασω το εν λογω κινητο, και θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Το μεγαφωνο για την ανοιχτη ακροαση (λογικα απο εκει θα ακουγεται και το ραδιοφωνο) που βρισκεται; Ειναι μαζι με το ηχειακι που ακουμε το συνομιλητη; Αποτελουν 2 ξεχωριστα ηχεια δλδ; Οταν κλεισουμε το καπακι απο που θα ακουγεται το ραδιοφωνο; Μηπως εχει στην πισω μερια ξεχωριστο ηχειο; Το λεω αυτο οσο και αν φαινεται αστειο γιατι το κινητο θα το εχω και στο γραφειο να παιζει ραδιοφωνο μεσω του μεγαφωνου, και φοβαμαι μηπως δεν ακουγεται καλα, η μηπως χαλασει το ακουστικο απο την συνεχη ακροαση ραδιοφωνου μιας και θα παιζει αρκετα δυνατα.... Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να μην μπουκωνει και τριζει το μεγαφωνο!! Το εχει δοκιμασει η ακουσει κανεις το ραδιο στο w375 να μου πει εντπωσεις;; Παράθεση Dust in the wind, all we are is dust in the wind.............. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxer Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Πήρα το τηλέφωνο με επιδότηση από την τιμ. Θέλω να βάλω άλλη κάρτα όμως -cu. Το τηλέφωνο λειτουργεί μόνο με τιμ. Καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorica Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Καλημερα σε ολους.Ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα λιγη βοηθεια :O απο σας.Πως να κατεβασω φωτο απο το κινητο μου στο λαπτοπ.Εχω μονο το usb καλ.απο το κουτι του κινητου.Ουτε οδηγιες ουτε το cd.Υπαρχει λυση??? Ευχαριστω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Δες αν το motorola mobile phoe tools αναγνωρίζει το κινητό σου. http://perisdr.googlepages.com/mmptlinks.txt Αλλιώς μετά θα δοκιμάσεις P2K προγράμματα. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorica Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Πως?Το εχω συνδεσει με το usb και πατωντας στο λινκ σου μου εβγαλε ενα password kai απο κατω uploaded to...66.2mb.Tι να κανω?Ειμαι τελειως ασχετη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Πως?Το εχω συνδεσει με το usb και πατωντας στο λινκ σου μου εβγαλε ενα password kai απο κατω uploaded to...66.2mb.Tι να κανω?Ειμαι τελειως ασχετη... Ναι το link που σου έδωσα είναι για να κατεβάσεις το πρόγραμμα.Κοινώς πατάς εδώ http://rapidshare.com/files/9606952/mpt436c.rar.Στη συνέχεια πατάς το κουμπάκι που λέει free.Μετά θα περιμένεις να μηδενιστεί το χρονόμετρο και να εμφανιστεί η εικόνα.Στο κουτάκι πρέπει να γράψεις τα γράμματα της εικόνας.Μετά είσαι έτοιμη για download Αφού κατεβάσεις το αρχείο πρέπει να το αποσυμπιέσεις (θα χρειαστείς το password για να κάνεις extract) και να το εγκαταστήσεις. Αν σου φαίνεται δύσκολο μάλλον θα χρειαστείς βοήθεια από κανένα φίλο σου που ξέρει από υπολογιστές. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts