billyavl Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Νομίζω ότι μπορώ να λέγομαι web designer μιας και τους τελευταίους 18 μήνες δουλεύω σε εταιρία web design. Αλλα πλέον έχω σταματήσει γιατί έγινα φοιτητής... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Network Administrator στη μηχανογράφηση γνωστής κατασκευαστικής εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Μεταξύ άλλων εκπαιδευτικός Δ.Ε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Υπευθυνη σε καταστημα... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 και εγω πωλητης ειμαι...δεν λεω που :p Στην vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Εγώ είμαι τεϊτζής. Πώς λέμε ταξιτζής, σουβλατζής, λεωφορειατζής!! Επίσης είμαι και βοηθός πιστολάκι κομμώτριας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Εγώ είμαι τεϊτζής. Πώς λέμε ταξιτζής, σουβλατζής, λεωφορειατζής!! Επίσης είμαι και βοηθός πιστολάκι κομμώτριας! Σου εύχομαι και βοηθός τσατσάρα!:D PS:Amazing υπογραφή! Είμαι μέλος μέχρι το λαιμό!:lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkpanther Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 γιατρος.αυτη την στιγμη κανω την ειδικοτητα μου στην χειρουργικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Μηχανολόγος Μηχανικός. Γεια σου συναδελφισσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Ζωγραφος και επικουρος καθηγητης στην Ανωτατη σχολη Καλων Τεχνων της Αθηνας Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HxC Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 fwtografos Παράθεση http://users.otenet.gr/~buzzsunn/terror.gif BRING ME DOWN....I'LL OVERCOME... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 τοπογραφος με γραφειο στη Βεροια Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 stoxastis eisodimatias!!! to kalitero olwn paides... :) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Γεια σου συναδελφισσα!!! Και έλεγα δεν υπάρχει κανένας άλλος;!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Eίμαι δικηγόρος, κατ' επάγγελμα ψεύτης δηλαδή, αν και νέος ακόμα στη δουλειά :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Τραπεζικός Υπάλληλος :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 foithths mhxanologias sta tei xalkidas kai epeidh prepei na vgainei kai to merokamato(i mallon nyxtokamato)!! garcon sto posidonio Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 εγω παιδια προς το παρων δουλευω στην φερμπαλα δηλαδη φερε μπαμπα λεφτα...και σε λιγο δασκαλοσ οδηγησης Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 eBusiness & mBusiness Consultant douleuo apoklistika sto eksoteriko -mechri na vrethei tipota kai gia mena ellada...leme mechri - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 foithths mhxanologias sta tei xalkidas kai epeidh prepei na vgainei kai to merokamato(i mallon nyxtokamato)!! garcon sto posidonio Παραβγαίνει θα έλεγα εγώ!! (τουλάχιστον από μένα τα έχετε πάρει αδρά) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Εψαξα και δε βρηκα αναλογο θεμα. Ας πουμε λοιπον τι δουλεια κανουμε,χωρις ντροπη. Οπως γνωριζουμε καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη. Ας ξεκινησω εγω. Κανω παντος ειδους μονωσεις,βαζω κρασπεδα,φτιαχνω ραμπες,και γενικα οποιαδηποτε εργασια εχει σχεση με δαπεδα και πατωματα,εκτος απο πλακακια,μαρμαρα και ξυλινα δαπεδα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Θεωρητικος φοιτητης μηχανολογιας στα ΤΕΙ Πειραια. Εδω και 2+ χρονια δουλευω ως αποθηκαριος στα ALEX PAK Multistores (Λ.Αθηνων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 τοπογραφος με γραφειο στη Βεροια :superman: :superman: :superman: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Μαθητήs πρώτηs λυκείου το Σεπτέμβριο...Αλλά μέχρι τότε το καλύτερο επάγγελμα είναι η τεμπελιά :lol: πιστέψτε με! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 foititis filologias sto melon anergos kai malon idioktitis katastimatos me ipologistes gia epagelma AFOU KADROSO TO PTYXIO FILOLOGIAS :) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts