JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Ναι αλλα τα bonus και τα πακέτα ομιλίας ειναι για να μιλάς με vodafone. Αν σε βολεύει αυτό, προφανώς είναι καλύτερο από το carrefour. Αν πρόκειται όμως να στέλνεις πολλά μηνύματα ή να καλείς προς όλες τις εταιρείες και το εξωτερικό έχει πολύ φτηνή χρέωση. Πες μου αν μου έχει ξεφύγει κάτι. κοίτα επειδή μιλάω προς βοντα και στέλνω πολλά μυνήματα προς όλα τα δίκτυα ήθελα ένα από τα δύο αυτα να αγοράζω ένα πακέτο μόνο και να εχω οικονομικό μύνημα οπότε μια χαρά είναι. Διότι είναι πολλά τα χρήματα για να αγοράσω χρόνο ομιλίας προς βοντα και να αγοράσω πακέτο μύνηματών προς όλα τα δίκτυα από το cυ και από τι βλέπω με βολεύει πολύ. Εξάλλου θα πάρω και μια κάρτα των 10ευρώ και θα την βάλω στο καρτοκινητο ολυμπιακός για να μπει το μπόνους για κάθε γκολ του ολυμπιακού και μετά θα μεταφέρω το χρόνο στο βασικό μου νούμερο. Όσο για μπόνους μου είπανε ότι επειδή είναι κανονικόσ χρονος ομιλίας προφανώς μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλο αριθμό και άλλοι μου λέγανε ότι δεν γίνεται, εγώ πάντως θα πάρω έναν αριθμό ολυμπιακός και θα το δοκιμάσω και ότι βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Εξάλλου θα πάρω και μια κάρτα των 10ευρώ και θα την βάλω στο καρτοκινητο ολυμπιακός για να μπει το μπόνους για κάθε γκολ του ολυμπιακού και μετά θα μεταφέρω το χρόνο στο βασικό μου νούμερο. Εγώ μπορώ να έχω bonus για κάθε γκολ που τρώει ο ολυμπιακός στο Champions league;;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Εγώ μπορώ να έχω bonus για κάθε γκολ που τρώει ο ολυμπιακός στο Champions league;;:D χαχαχα καλό!. Όχι βέβαια. Πάντως σήμερα έκανα φορητότητα σε ολυμπιακός , αν και δεν ξέρουνε εάν γίνεται , εμένα πάντως μου δώσανε την κάρτα σημ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Εξάλλου θα πάρω και μια κάρτα των 10ευρώ και θα την βάλω στο καρτοκινητο ολυμπιακός για να μπει το μπόνους για κάθε γκολ του ολυμπιακού και μετά θα μεταφέρω το χρόνο στο βασικό μου νούμερο. Όσο για μπόνους μου είπανε ότι επειδή είναι κανονικόσ χρονος ομιλίας προφανώς μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλο αριθμό και άλλοι μου λέγανε ότι δεν γίνεται, εγώ πάντως θα πάρω έναν αριθμό ολυμπιακός και θα το δοκιμάσω και ότι βγει. πως λειτουργεί αυτό το μπόνους στο καρτοκινητό ολυμπιακός; έστω ότι στις αρχές κάθε μήνα βάζω 5€. αν μέσα στο μήνα ο Ολυμπιακός βάλει πχ 6 γκολ θα μου βάλουνε 6€ μπόνους; μπορεί κάποιος να το εξηγήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 πως λειτουργεί αυτό το μπόνους στο καρτοκινητό ολυμπιακός; έστω ότι στις αρχές κάθε μήνα βάζω 5€. αν μέσα στο μήνα ο Ολυμπιακός βάλει πχ 6 γκολ θα μου βάλουνε 6€ μπόνους; μπορεί κάποιος να το εξηγήσει; λοιπόν καλά το είπες το συγκεκριμένο καρτοκινητο έχει διπλό μπόνους , πιο συγκεκριμένα εάν βάλεις κάρτα 10ευρώ σου δίνει 2ώρες προς όλη την βοντα και ότι γκολ βάλει ο ολυμπιακός μέσα σε ένα μήνα από την κάρτα ανανέωσης σου, σου προσθέτει στο τέλος του αγώνα το συγκεκριμένο μπόνους κάθε ένα γκολ που βάζει *1ευρώ. Εγώ ακόμα δεν το εχω χρησιμοποιήσει, το θέλω να το δοκιμάσω σαν συμπληρωματικό κινητό που να μεταφέρω τα μπόνους στο βασικό μου νούμερο, άλλοι μου λένε ότι γίνεται και άλλοι όχι αλλά μπαίνει σε κανονικό υπόλοιπο έτσι μου έχουνε πει, και μου φαίνεται κάπως να μην γίνεται sharing δεν χάνω να το δοκιμάσω , εγώ σκέφτομαι να βάζω 6ευρώ κάθε μήνα από κατάστημα και να τα μεταφέρω στο βασικό μου κινητό και να μαζεύω τα μπόνους με τα γκολ ανάλογα και να τα μεταφέρω στο βασικό μου νούμερο βοντα εάν είναι πάνω από 5,30ευρώ διότι το ελάχιστο πόσο που μπορείς να μεταφέρεις είναι από 5ευρώ και πάνω το κόστος της υπηρεσίας είναι 30λεπτά έτσι ώστε να τα εχω στο βασικό μου νούμερο για ενεργοποίηση πακέτου προς όλη την βοντα, λέω να το δοκιμάσω και ότι βγει. Διότι εάν γίνεται βολεύει παρά πολύ. Εχω κάνει αίτηση φορητότητας και περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 μακάρι να ισχύει αυτό που λες αλλά μου φαίνεται πως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. μια δοκιμή θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Πονηρεψατε.. Πλεον χρειαζεται καρτα μελους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Πονηρεψατε.. Πλεον χρειαζεται καρτα μελους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! τι είναι αυτό ; καινούργιο ; . Δηλαδή εάν κάποιος έχει αυτό το πακέτο καρτοκινητης δεν θα μπορεί να παίρνει 1€/γκολ; . Εγώ πάντως έκανα φορητότητα στον καρτοκινητο ολυμπιακός από κότε και έγινε κανονικά. Χωρίς κανένα πρόβλημα!. Και έβαλα σήμερα κάρτα 10ευρώ και μου ήρθε μύνημα ότι για κάθε γκολ του ολυμπιακού( όσον αφορά αγώνες ποδοσφαίρου) θα παίρνω και 1ευρώ χρόνο ομιλίας για ένα μήνα και μετά θα πρέπει να ξανά βάλω κάρτα. Και όλα οκ! Μια χαρά!. Edited September 10, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yupi Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Σε περίπτωση που κάποιος είναι vodafone cu, μπορεί να κάνει φορητότητα στο vodafone carrefour; Σε προηγούμενο post βλέπω ότι η απάντηση ήταν αρνητική, αλλά ρωτάω μήπως έχει αλλάξει κατι στο ενδιάμεσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Σε περίπτωση που κάποιος είναι vodafone cu, μπορεί να κάνει φορητότητα στο vodafone carrefour; Σε προηγούμενο post βλέπω ότι η απάντηση ήταν αρνητική, αλλά ρωτάω μήπως έχει αλλάξει κατι στο ενδιάμεσο. Μπα δεν νομίζω να υπάρχει καν η έννοια φορητότητα από οποιαδήποτε εταιρεία. Δεν χάνεις να ρωτήσεις στην εξυπηρέτηση, δήθεν ότι είσαι συνδρομητής άλλης εταιρείας να ψαρέψεις τι παίζει. Αλλά εμένα μου έχει φανεί κλειστό καρτοκινητό, ήτοι μόνο με νέο νούμερο το αποκτάς!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yupi Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Μπα δεν νομίζω να υπάρχει καν η έννοια φορητότητα από οποιαδήποτε εταιρεία. Δεν χάνεις να ρωτήσεις στην εξυπηρέτηση, δήθεν ότι είσαι συνδρομητής άλλης εταιρείας να ψαρέψεις τι παίζει. Αλλά εμένα μου έχει φανεί κλειστό καρτοκινητό, ήτοι μόνο με νέο νούμερο το αποκτάς!:blink: Το πιθανότερο είναι ότι δε θα γίνεται, αλλά θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Σε περίπτωση που κάποιος είναι vodafone cu, μπορεί να κάνει φορητότητα στο vodafone carrefour; Σε προηγούμενο post βλέπω ότι η απάντηση ήταν αρνητική, αλλά ρωτάω μήπως έχει αλλάξει κατι στο ενδιάμεσο. οχι δεν μπορει να κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Το carrefour πουλά κινητά? έχω 2-3 δώρο - επιταγές.... Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Γνωριζει κανεις εαν στα carrefour της θεσσαλονικης πωλουνται αυτα τα πακετα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Γνωριζει κανεις εαν στα carrefour της θεσσαλονικης πωλουνται αυτα τα πακετα??? εχει στα ταμεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Κάποιος με what's up ή άλλης εταιρείας πλην της vodafone κινητό μπορεί να πάει με φορητότητα σε carrefour καρτοκινητή; Ποιά είναι η διαδικασία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Κάποιος με what's up ή άλλης εταιρείας πλην της vodafone κινητό μπορεί να πάει με φορητότητα σε carrefour καρτοκινητή; Ποιά είναι η διαδικασία; δεν νομιζω. νομιζω μονο με νεο νουμερο... ρωτα στο 13894 νομιζω που ειναι το τηλ φορητοτας της βονταφον! δωρεαν νομιζω ειναι απο κινητο αλλης εταιρειας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Ναι κανονικά , Σε κάθε αίτηση φορητότητας υπάρχει να δηλώσεις στα επιθυμητά πακέτα και το Carrefour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Ναι κανονικά , Σε κάθε αίτηση φορητότητας υπάρχει να δηλώσεις στα επιθυμητά πακέτα και το Carrefour καλή φάση!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ναι κανονικά , Σε κάθε αίτηση φορητότητας υπάρχει να δηλώσεις στα επιθυμητά πακέτα και το Carrefour Που το είδες αυτό, σε αίτηση σε κατάστημα; Επειδή online δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δεν το βγάζει στις επιλογές πακέτων καρτοκινητής της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ναι σε αίτηση στον δρόμο το είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ναι κανονικά , Σε κάθε αίτηση φορητότητας υπάρχει να δηλώσεις στα επιθυμητά πακέτα και το Carrefour Δεν παιζει οσες φορες εχω καλεσει πηρα αρνητικη απαντηση,πρεπει να αγορασεις νεο πακετο απο καποιο carrefour. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδιά καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα: ενώ πήγα το νούμερό μου με φορητότητα από what's up σε carrefour, τώρα που θέλω να το αλλάξω (να το κάνω vodafone καρτοκινητή) μου είπαν σε κατάστημα vofafone πως δεν μπορώ να το αλλάξω και πως το νούμερο θα μείνει (για πάντα) carrefour. Επειδή μου ακούγεται πολύ νομοτελειακό και επειδή πρόκειται για υπέρμετρη δέσμευση και παράβαση (ενδεχομένως) των κανονισμών για τον ανταγωνισμό, γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω, έστω πρώτα σε κάποια άλλη εταιρεία; Για να μην ξυπνάω από τον ύπνο της την ΕΕΤΤ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδιά καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα: ενώ πήγα το νούμερό μου με φορητότητα από what's up σε carrefour, τώρα που θέλω να το αλλάξω (να το κάνω vodafone καρτοκινητή) μου είπαν σε κατάστημα vofafone πως δεν μπορώ να το αλλάξω και πως το νούμερο θα μείνει (για πάντα) carrefour. Επειδή μου ακούγεται πολύ νομοτελειακό και επειδή πρόκειται για υπέρμετρη δέσμευση και παράβαση (ενδεχομένως) των κανονισμών για τον ανταγωνισμό, γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω, έστω πρώτα σε κάποια άλλη εταιρεία; Για να μην ξυπνάω από τον ύπνο της την ΕΕΤΤ... Μόνο ξανα μανά με διπλή φορητότητα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Αυτός http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2400 ο τιμοκατάλογος της καρτοκινητής carrefour ισχύει κανονικά; Έχω μια sim στην καβάντζα, με 5€ υπόλοιπο μέσα που έλεγα να το κάνω sharing με την επόμενη ανανέωση, αλλά τώρα που θέλω 25€ σε ένα τρίμηνο για να κάνω sharing λέω καλύτερα να ξοδέψω το υπόλοιπο σε sms προς το εξωτερικό. Κοστίζουν όντως 0,0414 €/sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts