Jump to content

Με ποιο τροπο μεταφερετε τα mp3 στο κινητο?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με card reader, αλλα σημερα τα περασα μεσω bt απο το φορητο του ξαδερφου μου. Το bt ειναι πιο γρηγορο απο το καλωδιο και πιο αργο απο το card reader.

• 2 weeks later...
επειδη δεν περναω ολοκληρα κομματια στο κινητο(λογω μνημης) χρησιμοποιω υπερυθρες. λιγο αργες αλλα κανουν την δουλεια τους.

Εχώ με το usb, έχει τα μιρκοπροβλήματα του αλλα είναι γρήγορο, δυστυχώς όμως φορτίζει αυτόματα και φοβάμαι για την μείωση στην ποιότητα της μπαταρίας μου. Κάποιος να με βοηθήσει?
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Με usb και γω επειδή στο 8310 είναι λίγο μπελάς να βγάλεις την κάρτα απο το κινητό για να την περάσεις στον reader.Για μικρά αρχεία εννοείται bt και μόνο.

+1 και απο μενα

τα μικρα αρχεια με bt και μονο, τα μεγαλυτερα με καλωδιο usb (λογω της σαφως ταχυτερης διασυνδεσης) :)

@mvagustagm2000: Δεν εχω παρατηρησει κανενα απολυτως προβλημα με το bt...

ουτε με το moto v3, ουτε μετο nokia e50 (αυτο δεν εχεις και εσυ??)

Το θεμα πιστευω ειναι στους drivers του bt. Δοκιμασε τους widcomm

p.s. Αν το bt σου ειναι αυτο το αθλιο το mobile-κατι (δε θυμαμαι τωρα :P), πετα το και παρε ενα αλλο!

ki ego me card reader 8a proteina i me usb (sindesi me ton ipilogisti).an omos de boi8oyn dokimase me to bluetooth tou ipilogisti kai tou kinitou sou.etsi 8a mporeis na stelneis apo ton ipologisti opoio tragoudi 8eleis.ELPIZO NA BOI8ISA