karib Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Βλεπω τοσα κινητα που υποστηριζουν mp3 και αναρωτιεμαι πως ο καθε μη εμπειρος χρηστης το φορτωνει με mp3. Καλα, οι εμπειροι το συνδεουν με το Pc και απο εκει μεταφερουν τα mp3 στο κινητο. Οι αλλοι ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Βλεπω τοσα κινητα που υποστηριζουν mp3 και αναρωτιεμαι πως ο καθε μη εμπειρος χρηστης το φορτωνει με mp3. Καλα, οι εμπειροι το συνδεουν με το Pc και απο εκει μεταφερουν τα mp3 στο κινητο. Οι αλλοι ομως? Τα κατεβάζουν από κανά Live!, Plus+ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 προσωπικα τα βαζω στη συσκευη με card reader για να τελειωνουμε γρηγορα-γρηγορα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 προσωπικα τα βαζω στη συσκευη με card reader για να τελειωνουμε γρηγορα-γρηγορα!;) Κι εγώ την ίδια μέθοδο χρησιμοποιώ. Είναι η γρηγορότερη και η πρακτικότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Κι εγώ την ίδια μέθοδο χρησιμοποιώ. Είναι η γρηγορότερη και η πρακτικότερη. στα συν οτι δε φθειρεις το καλωδιο και την υποδοχη pop port για τα nokia... με καλωδιο κατα κυριο λογο περνουσα τα παντα στο 6230 μου και μετα απο 2 χρονια η υποδοχη του καλωδιου στη συσκευη ειχε αρχισει να τρεμοπαιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 στα συν οτι δε φθειρεις το καλωδιο και την υποδοχη pop port για τα nokia... με καλωδιο κατα κυριο λογο περνουσα τα παντα στο 6230 μου και μετα απο 2 χρονια η υποδοχη του καλωδιου στη συσκευη ειχε αρχισει να τρεμοπαιζει. Ούτως ή άλλως,η υποδοχή Pop-Port φθείρεται από τα ακουστικά.Ελάχιστη ζημιά μπορεί να προκαλέσει το καλώδιο USB. Άλλοι λόγοι με κάνουν να προτιμώ τον Card Reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Ούτως ή άλλως,η υποδοχή Pop-Port φθείρεται από τα ακουστικά.Ελάχιστη ζημιά μπορεί να προκαλέσει το καλώδιο USB. Άλλοι λόγοι με κάνουν να προτιμώ τον Card Reader. δεν ειχα γνησιο καλωδιο για το 6230 και αυτο τη χαλασε νωριτερα...:( απο τοτε ομως εμαθα και πλεον εχω original.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Εννοειται card reader ειδικο για κινητο τηλεφωνο? (sorry δεν ειμαι τοσο σχετικος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Εννοειται card reader ειδικο για κινητο τηλεφωνο? (sorry δεν ειμαι τοσο σχετικος) Όχι,ο Card Reader δέχεται τις κάρτες μνήμης,οι οποίες είναι συμβατές με κινητά τηλεφώνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Εννοειται card reader ειδικο για κινητο τηλεφωνο? (sorry δεν ειμαι τοσο σχετικος) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=13&category=26174352&product=913839 για κατι τετοιο λεμε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Εγω μεταφερω αρχεια απο κ προς το κινητο με οτι τυχει...Bluetooth/card reader/mini usb ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 ok, καταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 απλά , με μπλε δοντάκι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Mε USB καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Με usb και γω επειδή στο 8310 είναι λίγο μπελάς να βγάλεις την κάρτα απο το κινητό για να την περάσεις στον reader.Για μικρά αρχεία εννοείται bt και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel_astra Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Mε USB καλώδιο. symfono einai o pio grhgoros tropos !!!! Παράθεση ego gennhthika trelos.............alhths kai amartolos! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Εγω με Bluetooth και card reader. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Με usb αφού υπήρχε το καλώδιο μέσα στη συσκευασία, και card reader δεν έχω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 symfono einai o pio grhgoros tropos !!!! Έχω την εντύπωση πως ο Card Reader προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Έχω την εντύπωση πως ο Card Reader προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. ειναι οντως ο πιο γρηγορος τροπος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Bluetooth και USB. Η δουλειά μας να γίνεται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Όταν θέλω να μεταφέρω ένα-δυο κομμάτια, χρησιμοποιώ το bluetooth. Αλλιώς card reader! Mε διαφορά η γρηγορότερη λύση στα πολλά mp3! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 συνηθως με bt μιας και ποτε μου δεν περναω ολοκληρο τραγουδι μεσα στο κινητο,τα κοβω στα σημεια που θελω και τα στελνω στο κινητο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 με bluetooth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 USB, πολυυυυυ βολικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts