dpetka2001 Δημοσιεύτηκε December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2003 καλημερα..θα ηθελα να μου προτεινετε αν ειναι δυνατον καποια defrag tools εκτος των default των Windows για defragment του σκληρου δισκου..ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 I souita programaton norton systemworks ehei diko tis defragmenter. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 ή και τα "απλα" Norton Utilities. Πολυ καλυτερο και γρηγοροτερο defrag απο αυτο των Windows (τουλαχιστων απο των 98 που εχω εγω :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Το καλύτερο είναι το Diskeeper (από την ίδια εταιρία που έφτιαξε το defrag των Windows). Υπάρχει στο site του fosi για όποιον ξέρει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Τα καλύτερα αποτελέσματα πάντως τα έχω δει με το defrag των windows. Με όλα τα άλλα σερνόταν το PC μετά, αντί να πετάει. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Diskeeper professional einai to ena kai vopt xp defrag to allo. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Άλλη μια ψήφο στο: Diskeeper :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 συγνωμη,οταν εγκαθιστουμε το diskeeper,εξαφανιζεται η εφαρμογη των win για ανασυγκροτηση?απο οπου και να προσπαθησω να την ανοιξω,ανοιγει το diskeeper... :wacko: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok συγνωμη,οταν εγκαθιστουμε το diskeeper,εξαφανιζεται η εφαρμογη των win για ανασυγκροτηση?απο οπου και να προσπαθησω να την ανοιξω,ανοιγει το diskeeper... :wacko: Είναι φυσιολογικό αφού το diskeeper είναι σαν να ενεργοποιεί περισσότερες λειτουργίες σε αυτό που υπάρχει.Δες το σαν αναβάθμιση του υπάρχοντος προγράμματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. December 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 thanks παιδια..το κατεβασα και θα το δοκιμασω τις προσεχεις μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Ρε παιδια εχω ενα σημαντικο προβλημα. Αν και κανω defrag το PC μου, την επομενη κιολας μερα, ισως και νωριτερα, αν κανω scan θα βρει παλι ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ fragmented αρχεια :cry: . Τι στον λουτσο συμβαινει :worry: Το παρων θεμα το ξεθαψα υστερα απο 1,5 χρονο :w00t: :what: :secret: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Κοίταξε και το Raxco PerfectDisk 7, είναι μαζί με το Disckeeper τα καλύτερα (σύμφωνα με τον Τύπο). Προσωπικά το θεωρώ καλύτερο. Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Και εγω προτεινω diskeeper pro!! Οτι καλυτερο πιστευω! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 to kalytero apo osa exw dokimasei einai to O&O Defrag Professional!! :) Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Δεν υπαρχει καποιος που να ξερει να απαντησει σε αυτο που ρωταω :sorry: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Αν χρησιμοποιεις πολύ τον δίσκο βάλε βγάλε δεδομένα λογικό ειναι ειδικά αν ειναι ο δίσκος που ειναι περασμένα τα windows. Τωρα κοιτα αν περνάς cd-dvd στο δίσκο (rip) να ξερεις, εχω παρατηρήσει, οτι τα πετάει οπου ναναι και τα κατακερματίζει. Εχω παρατηρήσει ακόμα οτι αν πάρουμε επειτα απο rip την ταινία πχ και την κάνουμε copy paste σε ενα αλλο δισκο ή partition τοτε τη βάζει με τη σειρά. Αυτα ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Mou simbeni to parakato poles fores mou dichni oti echo eleythero choro 80% alles 70% choris na prosteso i na afereso kati ston disko ,gia paradigma echo eleythero choro 80% katebazo mia tenia kai meta dicni oti echo 75% otan sbiso omos tin tenia parameni o choros sta 75% mipos prepi na kano defrag me allo programa ektos to basiko ton windows ,ti prepi na kano? Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Diskeeper 9 Professional Edition v9.0.524 - Retail Moderation mode link removed To link einai apo to episimo site. Enjoy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Na ise kala.Pote den icha dosei simasia se ayto to programa Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Το πρόγραμμα που εγώ χρησιμοποιώ για ανασυγκρότηση είναι το OO DEFRAG PROFESSIONAL XP v.4 (το έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post). Το πρόγραμμα έχει επιλογές ανασυγκρότησης όπως αλφαβητικά, κατά μέγεθος, Free space, τα πιο συχνά κ.α. Δεν είναι free αλλά ένα καλό δείγμα θα βρείτε εδώ http://www.oo-software.com/en/products/oodefrag/pro.html, στην έκδοση 6.5 πλέον. Εάν προσέξετε αριστερά υπάρχουν εργαλεία όχι μόνο για windows, αλλά και για linux. Επίσης από τα αξιοζήλευτα (και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από το κλασσικό των windows) είναι ότι μπορεί να κάνει ανασυγκρότηση και σε δίσκους σε υπολογιστές δικτύου χωρίς να θέλει να ενεργοποιήσεις την ενοχλιτική για εμένα κονσόλα τους. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Παιδες το Diskeeper 9 Professional Edition ειναι free? Νομιζω στην αρχή κάτι μου έλεγε για κώδικο και απο τότε ζηταει συνεχεια προσβαση στο internet απο το zonealarm τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Παιδες το Diskeeper 9 Professional Edition ειναι free? Νομιζω στην αρχή κάτι μου έλεγε για κώδικο και απο τότε ζηταει συνεχεια προσβαση στο internet απο το zonealarm τι να κάνω? οχι δεν ειναι free απλα αμα το κατεβασες απο το link που εδωσε ο verikets τοτε ειναι full γιατι ειναι λιγο παρανομο. Δηλαδη αυτο το link στο δινει η εταιρια αμα το αγορασεις το προγραμμα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Δηλαδη αυτο το link στο δινει η εταιρια αμα το αγορασεις το προγραμμα.Ακριβώς γι'αυτό το link αφαιρέθηκε. Τα έχουμε πει άπειρες φορές, μην δίνετε τέτοια links. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts