bororo Δημοσιεύτηκε December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 7, 2006 Τις καλησπέρες μου σε όλους... Δεν νομίζω οτι αυτό που θα σας πω είναι κάτι ιδιαίτερα νέο... υπάρχει η δυνατότητα μέσω διαφόρων προγραμμάτων και μίας αξιοπρεπής σύνδεσης στο internet να κάνουμε δωρεάν κλήσεις προς οποιοδήποτε σταθερό τηλέφωνο στην Ελλάδα. Εγώ απλά κάθησα και έγραψα έναν οδηγό για να δείξω πόσο εύκολη είναι η όλη διαδικασία να μετατρέψετε το PDA/PPC σας σε ένα VOIP τηλέφωνο και γιατί όχι, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτήν την όμορφη κοινότητα του myphone... Καλές δωρεάν κλήσεις λοιπόν... Pathfinder Briefcase: http://briefcase.pathfinder.gr/browse/bororo/47872/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Τις καλησπέρες μου σε όλους... Δεν νομίζω οτι αυτό που θα σας πω είναι κάτι ιδιαίτερα νέο... υπάρχει η δυνατότητα μέσω διαφόρων προγραμμάτων και μίας αξιοπρεπής σύνδεσης στο internet να κάνουμε δωρεάν κλήσεις προς οποιοδήποτε σταθερό τηλέφωνο στην Ελλάδα. Εγώ απλά κάθησα και έγραψα έναν οδηγό για να δείξω πόσο εύκολη είναι η όλη διαδικασία να μετατρέψετε το PDA/PPC σας σε ένα VOIP τηλέφωνο και γιατί όχι, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτήν την όμορφη κοινότητα του myphone... Καλές δωρεάν κλήσεις λοιπόν... Pathfinder Briefcase: http://briefcase.pathfinder.gr/browse/bororo/47872/ POLY KALO SE EYXARISTO EK MEROYS OLON Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Φίλε τα συγχαρητήριά μου, με την πρώτη ευκαιρία θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου και θα ενημερώσω γιά τα αποτελέσματα. Keep walking :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. December 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 να είστε καλά παίδες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 ΑΨΟΓΟΣ!!! Φαντάζομαι πως η εφαρμογή στο PC υπάρχει μόνο για το registration στη υπηρεσία. Μπορώ να πάρω το PPC μου και να πάω στο Σύνταγμα που υπάρχει Free WiFi και να κάνω δωρεάν κλήσεις, σωστά; Το μόνο θέμα είναι ένας μικρός θόρυβος που ακούω εγώ - και όχι ο συνομηλητής μου - ο οποίος είναι λίγο εκνευριστικός. Πάντως δεν έχει την καθυστέρηση που έχει το Skype, το οποίο ΔΕΝ είναι και δωρεάν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. December 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Φαντάζομαι πως η εφαρμογή στο PC υπάρχει μόνο για το registration στη υπηρεσία. Μπορώ να πάρω το PPC μου και να πάω στο Σύνταγμα που υπάρχει Free WiFi και να κάνω δωρεάν κλήσεις, σωστά; Σωστότατος σε όλα όσα είπες, ένα προς ένα... ;) Το μόνο θέμα είναι ένας μικρός θόρυβος που ακούω εγώ - και όχι ο συνομηλητής μου - ο οποίος είναι λίγο εκνευριστικός. Με το hands free δεν σου διορθώνεται καθόλου ο θόρυβος; PS: Ωραίο avatar :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 και μονο για το χρονο που ξοδεψες,μπραβο!ευχαριστουμε:) Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 PS: Ωραίο avatar :p Φίλε μου, Αυτό ήταν το πρώτο μου κινητό, αγορασμένο στα τέλη του 1996... Κάπου σε κάποια ντουλάπα υπάρχει ακόμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Πάρα πολύ καλή δουλειά! Σε ευχαριστούμε! Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Εξαιρετικος ο οδηγος και πολυ καλη η σκεψη σου για ολους μας,ευχαριστουμε πολυ λοιπον!! Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Ελα που δεν έχω καταφέρει ακόμα να συνδέσω το ppc με το pc............................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Τέλειος οδηγός, μπράβο. Τέλειο κ το πρόγραμμα. Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά, ε; Not bad, not bad at all... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. December 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Ελα που δεν έχω καταφέρει ακόμα να συνδέσω το ppc με το pc............................. κάθε πράγμα στον καιρό του... ένα είναι σίγουρο, στο forum που βρίσκεσαι σίγουρα θα βρείς τις απαντήσεις στο θέμα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokap Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Συγχαριτήρια για το share... :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 polu kalooooo!!:) to eixa xanakousei alla den hxera pos to kanoun !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 μπραβο .... και thanks ;);) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μπράβο!!!! Πολύ καλός και πολύ αναλυτικός οδηγός. Από ό,τι κατάλαβα (αλλιώς διόρθωσέ με) μέσω του Ppc μπορούμε να μιλάμε μόνο με ασύρματη σύνδεση; Δεν γίνεται μέσω του καλωδίου; Θα μου πεις για ποιό λόγο; Χμ.... Δεν έχω μικρόφωνο στο PC, οπότε ακόμη και από το γραφείο θα ήθελα να μιλάω με το bluetooth του ppc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 απλα παιρνει χαζο ιρ οταν ειναι με το καλωδιο..δεν ξερω εαν του δωσεις μια ιρ με το χερι ..... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μπράβο!!!! Πολύ καλός και πολύ αναλυτικός οδηγός. Από ό,τι κατάλαβα (αλλιώς διόρθωσέ με) μέσω του Ppc μπορούμε να μιλάμε μόνο με ασύρματη σύνδεση; Δεν γίνεται μέσω του καλωδίου; Θα μου πεις για ποιό λόγο; Χμ.... Δεν έχω μικρόφωνο στο PC, οπότε ακόμη και από το γραφείο θα ήθελα να μιλάω με το bluetooth του ppc. Δεν νομίζω πως θα σου παίξει το bluetooth hands free με το συγκεκριμένο πρόγραμμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 καλησπερα και ενα μπραβο και απο μενα.μια ασχετη ερωτηση,μπορει να παιξει και για τις αλλες χωρες που ειναι free η ειναι μονο για αστικες κλησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovaf Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 thelo mia mikri voithia prospatho na kano klisi kai den ta kataferno. exo kanei oles tis odigies pou einai sto pdf arxeio kai i arxiki othoni moy vgazei Q voipdiscount SIP: not registered Host adress: 169.254.2.1 Resolving STUN server name... mporei na voithisei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 εχεις ενεργο το wi fi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovaf Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 eimai sindedemenos sto internet meso usb kalodioy apo to kanoniko mou pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. December 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 όπως έχει αναφερθεί και προηγουμένος και νομίζω ότι υπάρχει και μέσα στον οδηγό. Το sjphone δεν μπορει να πάρει ip μέσω του Activesync. Δηλαδή, πρακτικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει η διαδικασία που περιγράφω αν δεν υπάρχει wifi (α΄ρα με usb ατυχίσαμε :() Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 συγχαρητηρια για τη προσπαθεια σου. δουλευει κανονικα, αλλα ο "απεναντι" δεν με ακουει καθολου καλα... θα ξαναδοκιμασω μηπως διορθωνεται. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts