eliasj Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Επειδη εχω επιδοτηση απο τη Vodafone ειπα να παω να το παρω, αλλα με ενημερωσαν οτι θα το εχουν τελος Ιουνιου αρχες Ιουλιου. Μαλλον θα το παρω απο το Πλαισιο χωρις συνδεση στα 449. Εχετε βρει καμμια καλυτερη τιμη σε αλλο μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Επειδη εχω επιδοτηση απο τη Vodafone ειπα να παω να το παρω, αλλα με ενημερωσαν οτι θα το εχουν τελος Ιουνιου αρχες Ιουλιου. Μαλλον θα το παρω απο το Πλαισιο χωρις συνδεση στα 449. Εχετε βρει καμμια καλυτερη τιμη σε αλλο μαγαζι? 389 στο expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Επειδη εχω επιδοτηση απο τη Vodafone ειπα να παω να το παρω, αλλα με ενημερωσαν οτι θα το εχουν τελος Ιουνιου αρχες Ιουλιου. Μαλλον θα το παρω απο το Πλαισιο χωρις συνδεση στα 449. Εχετε βρει καμμια καλυτερη τιμη σε αλλο μαγαζι? Γιατί τόσο αργά ρε παιδιά? Ο Γερμανός κάπου τώρα δε θα το έφερνε? Τόσο πολύ αργεί η Voda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 389 στο expansys. Physical store στην Αθηνα επρεπε να γραψω:p Γιατί τόσο αργά ρε παιδιά? Ο Γερμανός κάπου τώρα δε θα το έφερνε? Τόσο πολύ αργεί η Voda? Δυστηχως. Και οχι μονο αυτο, αλλα αν εχεις Cosmote Μπορεις να παρεις και την επιδοτηση απο το Πλαισιο, ανεξαρτητα που εκανες τη συνδεση. Με τη Vodafone η πρεπει να περιμενω η να σκασω παλι μετα απο 10 μηνες €449. Τον Ιουλιο το 8500 το πηρα €480 παλι απο Πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Physical store στην Αθηνα επρεπε να γραψω:p Tώρα μου βάζεις δύσκολα.:p Πάντως κοιτούσα τιμή στο handit και το έχουν 379. 70 ευρώ διαφορά με ελλάδα!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μάπα το καρπούζι! Προφανώς τη λειτουργία για τους 160 χαρακτήρες θα την κρατήσουν για τους ντόπιους πελάτες! :cool: Ακριβώς! Μου το επιβεβαίωσαν ότι γίνεται έλεγχος IMEI και η εφαρμογή τρέχει μόνο σε κινητά της ACE :kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο των smartphones και ψήνομαι για κάποια συσκευή... το Vox μου αρέσει πολύ από πολλές απόψεις αλλά έχω κάποιες απορίες: 1. (Επειδή μου αρέσουν τα παιχνίδια..) Απο JAVA 3D και JAVA heap πως πάει? 2. Πλήκτρα βελάκια ΔΕΝ έχει? (απότι είδα...) 3. TV out ΔΕΝ έχει? Υπάρχει κάποια λύση μήπως? 4. Τις πολύ καινούργιες microSD (και SDHC!!) των 8 GB θα τις παίρνει ? 5. επίσης ο επεξεργαστής δεν μου φαίνεται πολύ γρήγορος... μήπως έχει κάποια κάρτα γραφικών? 6. GPS μπορεί να μπει με κάποιο τρόπο? (τα περι sms δεν με απασχολούν καθόλου οπότε αυτά είναι τα βασικά προβλήματα που δεν έχω πειστεί 100% για την αγορά του...) plz περιμένω απαντήσεις απο κατόχους :!: Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Mπορεί να χρησιμοποιήσει bt gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Software υπαρχει ομως? :( To destinator για 8310 το δοκιμάσατε; Το tomtom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Για οσους θέλουν 160 χαρακτήρες στα SMS ας κατεβάσουν το αρχείο! Directly from ACE:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Παιδιά μέχρι τώρα είμαι ένας πολύ ευχαριστημένος χρήστης του Nokia N73. Σκέφτομαι όμως (κυρίως για τη δουλειά μου) να περάσω σε Windows Mobile. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι επειδή δεν θέλω να χάσω την ευχρηστία του keypad, αν τελικά πρέπει να πάω σε Windows Mobile Pro (PDA) ή σε Windows Mobile Standard (Smartphone). Η χρήση του stylus ή γενικότερα το Windows Mobile για PDA έχει κάτι τόσο σημαντικό που δεν θα βρω στην έκδοση για smartphones; Τα διαθέσιμα προγράμματα είναι πάνω-κάτω ίδια σε κατηγορίες και αριθμό. Πέραν αυτών, βλέπω ότι η λύση του S710 (ή του επερχόμενου S730 - πότεέρχεται αλήθεια;) είναι πολύ δελεαστική. Οπότε εσείς που ήδη το έχετε, αν θέλετε μου απαντάτε στα εξής: Αυτονομία: Με ημερήσια χρήση: κλήσεις 15-20', αναζήτηση-πλοήγηση μενού 10', εφαρμογές Office 20', λοιπές εφαρμογές 10' και χωρίς internet, e-mail κλπ θα μου βγάζει δύο μέρες; Λειτουργικότητα: Υπάρχει αμεσότητα στη χρήση του ως τηλέφωνο; Αναφέρομαι σε χρήση αριθμών σε συντόμευση στο πληκτρολόγιο, εύρεση-κλήση αριθμών από τη λίστα εισερχομένων-αναπάντητων-εξερχομένων κλπ, ηχογράφηση συνομιλίας Χρήση ως SMS messenger: Θα μπορώ να γράψω SMS με το ένα χέρι (δηλαδή εν κινήσει), χρησιμοποιώντας το επάνω πληκτρολόγιο κι όχι το συρόμενο μεγάλο; Θα μπορώ να γράψω ταυτόχρονα ελληνικά-αγγλικά; Ήχοι κλήσης: Η ένταση είναι δυνατή; Τα ringtones & sms tones είναι επιλέξιμα από τον χρήστη; Αναζήτηση επαφών: Μπορώ να κάνω αναζήτηση γράφοντας τα 2-3 πρώτα γράμματα; Υπάρχει ενοποιημένη υποστήριξη αγγλικών κ' ελληνικών στο ίδιο πλήκτρο ή κι αυτό θέλει κάποια "πατέντα;" Μηχανισμός slide: Πως πάει από τριξίματα, κενά και τζόγο; Έχετε παρατηρήσει κάποια τέτοια φαινόμενα μετά από τις μέρες που το χρησιμοποιείτε; Προφίλ χρήσης: Υποστηρίζει προφίλ τύπου "Κανονικό", "Σίγαση", "Διακριτικό" κλπ; Μπορούμε να έχουμε διαφορετικά ringtones/sms tones για κάθε προφίλ; Μέχρι στιγμής αυτά. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας βοηθήσει. Μάλλον γίνομαι κουραστικός αλλά ενώ το λειτουργικό Symbian το γνωρίζω καλά, στο Windows Mobile είμαι άσχετος :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Για τα παραπάνω: Αυτονομία - άνετα θα σε βγάζει 2 μέρες. Εγώ φορτίζω κάθε 3η. Λειτουργικότητα - Δεν έχει δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης. Ένα "προβληματάκι" επίσης είναι ότι: βλέπεις κάποια στιγμή τις αναπάντητες. Πας μετά στο ιστορικό κλήσεων, και αντί να τις βλέπεις όλες, έχει ενεργοποιηθεί το φίλτρο και βλέπεις μόνο τις αναπάντητες. Πρέπει να πας στο μενού να απενεργοποιήσεις το φίλτρο για να τις δεις όλες. Κατά τα άλλα, όλα υποστηρίζονται. SMS - Ναι σε όλα Ήχοι κλήσης - Έχουν φτιαχτεί για cabrio που τρέχει στην Εθνική :lol: Αναγκάστηκα να βάλω το ηχειάκι σε χαμηλότερη ένταση γιατί τρόμαζα όταν χτυπούσε το τηλέφωνο. Αναζήτηση επαφών - Ναι γίνεται και μάλιστα απευθείας από το home screen. Δεν χρειάζεται να μπεις στις επαφές. Μηχανισμός slide - Σε εμένα λειτουργεί τέλεια, με μεγάλη ακρίβεια. Προφίλ χρήσης - Ναι σε όλα όσα λές και επιπλέον μπορείς να φτάξεις δικά σου προφίλ. Υπάρχουν και προγραμματάκια που σου επιτρέπουν να συνδέσεις προφιλ με ώρες της ημέρας, με γεγονότα κλπ (πχ να σου αλλάζει αυτόματα το προφιλ αν έχεις meeting). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Φίλε μου σ' ευχαριστώ για τις αναλυτικές απαντήσεις. Βέβαια το θέμα με τη διαχείριση του μητρώου κλήσεων με προβληματίζει λίγο αλλά... Σχετικά με αυτό που ρώτησα ως διαφορά ανάμεσα στα Windows Mobile Pro (για PDA) και στα Windows Mobile Standard (για Smartphones), τι θα μου απαντούσες; Είναι όντως πιο πλήρες το λειτουργικό για PDA, έχει περισσότερα προγράμματα που το υποστηρίζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Σχετικά με αυτό που ρώτησα ως διαφορά ανάμεσα στα Windows Mobile Pro (για PDA) και στα Windows Mobile Standard (για Smartphones), τι θα μου απαντούσες; Είναι όντως πιο πλήρες το λειτουργικό για PDA, έχει περισσότερα προγράμματα που το υποστηρίζουν; Είναι ένα debate που δεν θα βγάλεις άκρη. Καθένας έχει τις απόψεις του. Είχα PDA και προτίμησα Smartphone για τους εξής λόγους - Οι δυνατότητες της γραφίδας δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση. Δεν την χρειαζόμουνα (όπως και το touchscreen) αν και στην αρχή έλεγα πως θα είναι αναντικατάστατα. - Το form factor του Smartphone. Είναι πάντα μικρότερο, ελαφρύτερο κλπ. Το PDA, όπως και να το κάνεις, είναι "παντόφλα". - Ότι εφαρμογές χρησιμοποιούσα σε PDA τις βρήκα και σε Smartphone. - Με το PDA έχει τύχει να χάσω δεδομένα επειδή ξέμεινε από μπαταρία. Με το Smartphone δεν συμβαίνει. - Με το PDA έχω φάει κολήματα, ή άρχιζε το σύστημα να καθυστερεί τραγικά κάθε 3-4 μήνες, κάτι που με ανάγκαζε να κάνω format και εγκατάσταση τα πάντα από την αρχή. Με το Smartphone από την εποχή του 8010 δεν μου έχει ξανατύχει. - Κάποιοι τελευταίοι λόγοι όπως το screen resolution ή το qwerty keyboard έπαψαν να υπάρχουν με το S710. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 καλησπερα.ηθελα να μαθω εαν υπαρχει τροπος να εμφανιζονται και οι εικονες στα αρχεια excel στο κινητο.το χρειαζομαι για την δουλεια μου αλλα δεν γινεται.εμφανιζονται μονο τα κελια.μαλλον οι εικονες δεν εμφανιζονται σε κανενα mobile office ετσι?? Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Παιδιά κάποιο link με τις οδηγίες χρήσης (έστω και στα αγγλικά) υπάρχει; Και γενικότερα (επειδή είμαι νέος στο λειτουργικό αυτό :O) υπάρχει κάποιο site-οδηγός με βασική αλλά και εις βάθος ανάλυση του λειτουργικού Windows Mobile; Ελληνικά ή αγγλικά, δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Tα smartphones για μενα είναι μακράν ο,τι καλύτερο σε θέματα επαφών και διαχείρισης κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Tα smartphones για μενα είναι μακράν ο,τι καλύτερο σε θέματα επαφών και διαχείρισης κλήσεων. +++ και απο μενα και ειδικα το συγκεκριμενο φαινεται και αρκετα ευχρηστο ;) ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomya Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Τελικα κυκλοφωρισε στα ελληνικα και ελλαδα? Παράθεση ------------- -------------- αγαπημενα sites http://www.myphone.gr http://www.MyLaptop.gr http://www.Teachteac.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Το θέμα είναι να μπορούμε να το πάρουμε και με καμιά επιδότηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Έσκασε μύτη στη Vodafone Γερμανίας (βλ. εδώ) οπότε σε κανα μήνα να το περιμένετε και στην Ελλάδα. Από "inside information" ξέρω ότι ήδη το τεστάρουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Το έφερε το ΠΛΑΙΣΙΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Το έφερε το ΠΛΑΙΣΙΟ!!! Ναι αλλά έχει μικρή διαθεσιμότητα. Στο Πλαίσιο Καλαμαριάς έχουν 2 κομμάτια και δεν πρόκειται να το βάλουν σε live display. Έτσι δεν θα μπορούμε να το περιεργαστούμε πριν προβούμε στην αγορά του. Κακό αυτό :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 ΙΔΟΥ λοιπόν: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=956317 Η τιμούλα άραγε θα πέσει? Για πείτε εσείς οι παλιοί, κρίνοντας και από παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Πραγματικά ίσως το μόνο σοβαρό μου ερώτημα είναι αν ο μηχανισμός του slide θα λειτουργεί καλά μετά από μερικούς μήνες. Πάντως απ΄όσα παραδείγματα έχω, στο 90% των περιπτώσεων δεν πήγαν καλά τα πράγματα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts