Jump to content

Άνθρωποι στο δρόμο στεναχωρημένοι

georgehh
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...μονο μια φορα μια κοπελα που ηταν πραγματικα χαλια και δεν ηταν σε κατασταση να παει μονη της στο σπιτι κι ετσι την πηγα εγω, ειχε τσακωθει αγρια με το αγορι της...

Χμμμ, πειράζει που έκανα μια πολύ - πολύ βρώμικη σκέψη;

:p

Εχθες με πηρε τηλ ενας φιλος μου που ειχε παει Αθηνα για κατι δουλειες.Περπατουσε λοιπον στο δρομο με την ομπρελα και πηγε να κατεβει κατι σκαλοπατια και γλιστραει και πηρε την σκαλα με τουμπες.

Μου λεει λοιπον ..."Δεν με ρωτησε κανεις αν χτυπησα ή αν θελω βοηθεια.Ειχα χτυπησει λιγακι στην μεση και πονουσα και δεν μπορουσα να σηκωθω αλλα κανεις δεν εδωσε ενα χερι.Καποια στιγμη ηρθε ενας μαυρος και μου λεει : Φιλαρακι θες ομπρελα?Η δικη σου εσπασε."

Οταν μου το ειπε στην αρχη σαστισα , μετα στην φαση με τον μαυρο κοπηκα στο γελιο...αλλα τελικα βρε παιδια ειναι δραματικη η κατασταση γυρω μας αν το καλοσκεφτουμε.

Ανθρωποι χτυπανε και περναει απαρατηρτητο...ποσο μαλλον να προσεξουν την στεναχωρια. :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!!

Εχθες με πηρε τηλ ενας φιλος μου που ειχε παει Αθηνα για κατι δουλειες.Περπατουσε λοιπον στο δρομο με την ομπρελα και πηγε να κατεβει κατι σκαλοπατια και γλιστραει και πηρε την σκαλα με τουμπες.

Μου λεει λοιπον ..."Δεν με ρωτησε κανεις αν χτυπησα ή αν θελω βοηθεια.Ειχα χτυπησει λιγακι στην μεση και πονουσα και δεν μπορουσα να σηκωθω αλλα κανεις δεν εδωσε ενα χερι.Καποια στιγμη ηρθε ενας μαυρος και μου λεει : Φιλαρακι θες ομπρελα?Η δικη σου εσπασε."

Οταν μου το ειπε στην αρχη σαστισα , μετα στην φαση με τον μαυρο κοπηκα στο γελιο...αλλα τελικα βρε παιδια ειναι δραματικη η κατασταση γυρω μας αν το καλοσκεφτουμε.

Ανθρωποι χτυπανε και περναει απαρατηρτητο...ποσο μαλλον να προσεξουν την στεναχωρια. :worry:

Δεν του είπες : "Ναί, φέρε μία, για να την κάνω νάρθηκα"!

Για τον δρόμο λες;

Το ότι δεν βοηθιώμαστε στον δρόμο είναι το πιό "σύνηθες".

Όλοι βιαζόμαστε!

Να πάμε στις δουλειές μας, στα ραντεβού μας....

Εδώ κλέφτης μπαίνει στο σπίτι σου, φωνάζεις βοήθεια...

...τίποτα!

Φωνάζει κι' ο κλέφτης βοήθεια...

...ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Το ξερω αλλα αυτο δεν παει να πει οτι το αποδεχομαι σαν να μην τρεχει τιποτα...με χαλαει.Τεσπα αν ο καθενας μας προσπαθουσε να αλλαξει λιγακι ολα γυρω μας θα αλλαζαν.Τελικα ομως κρινουμε τους αλλους και κανουμε τα ιδια σχεδον ολοι μας.Σπανιες οι στιγμες ανθρωπιας δηλαδη :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άλλαξαν οι εποχές...

Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, περνάγαμε τις γριούλες απέναντι, στον δρόμο.

Τώρα που μεγαλώσαμε, πάλι περνάμε τις γριούλες...

...στην άλλη ζωή, με το αυτοκίνητο!

Άλλαξαν οι εποχές...

Τώρα που μεγαλώσαμε, πάλι περνάμε τις γριούλες...

...στην άλλη ζωή, με το αυτοκίνητο!

Χαχαχαχα καλο...Αλλα μπορεις να πας και στο λουνα πρκ να παιξεις συγκρουομενα.

Τεσπα οπως και να εχει το οτι δεν ειμαστε παιδια δεν ειναι δικαιολογια για να μην ειμαστε ¨ανθρωποι¨.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεγονός είναι ότι υπάρχουν πολλοί στεναχωρημένοι άνθρωποι στο κόσμο δυστυχώς.Αλλά ο καθένας μας έχει τα προβλήματα του.Άν κάθήσει να σκέφτεται γιατί κλαίει ο αλλος θα τρελαθεί.

Αλλά ο καθένας μας έχει τα προβλήματα του.Άν κάθήσει να σκέφτεται γιατί κλαίει ο αλλος θα τρελαθεί.

Ή θα ξεχάσει για λίγο τα δικά του προβλήματα...

;)

Άλλαξαν οι εποχές...

ναι αλλα γιατι?αλλαξαμε εμεις ή οι γιαγιαδες?

και οι δυο νομιζω,,,

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ναι αλλα γιατι?αλλαξαμε εμεις ή οι γιαγιαδες?

και οι δυο νομιζω,,,

Σωστά!

Εδώ τη θέση σου προσφέρεις στο λεωφορείο σε ένα ηλικιωμένο άτομο και σου λένε : "Τι είμαι εγώ βρε; Καμιά γριά;".

ΝΑΙ ΜΩΡΗ, ΓΡΙΑ ΕΙΣΑΙ!

:lol:

Τις λέξεις ευτυχία, δυστυχία, χαρά, στενοχώρια, λύπη, ευήμερη χαρά, κλπ τις έχετε ακούσει ποτέ; Πιστεύετε δλδ όλοι αυτοί που γλεντάνε είναι όλοι είναι χαρούμενοι ή ευτυχισμένοι; Όχι. Απλά νομίζουν ότι είναι.

Μια προσωπική ιστορία, η σχέση μου με την κοπέλα μου δεν είναι και η πιο εύκολη... Συχνά η μάνα της μπαίνει στη μέση και μας κάνει άνω κάτω το πρόγραμμα, μας αναγκάζει να μην ειδωθούμε ακόμη και για μέρες, εγώ δεν ξέρω τι να κάνω και παίρνω τους δρόμους, συνήθως

Όταν κάθομαι μέσα θέλω να κλάψω και πολλές φορές το κάνω, εκεί δεν υπάρχει κανείς να με δει, κανείς να μου πει τι θέλω, αλλά βλέπω ότι δεν βγαίνει πουθενά ολο αυτό. Βγαίνω έξω με την ελπίδα ότι θα κρατηθώ και δεν θα κλάψω μπροστά στον κόσμο.

Και πράγματι πετυχαίνει...

Μόνο που γυρίζω πάντα να σκέφτομαι τι κάνει εκείνη... Πως περνάει.. Που είναι... Σα χαμένος...

Όλοι είναι βυθισμένοι στις σκέψεις τους και το ίδιο μοιάζω και εγώ.. Δεν ξέρουν τι σκέφτομαι... Για μένα όσοι μπορούν να εκδηλωθούν στο δρόμο είναι πολύ τυχεροί, ίσως βρεθεί ένας άνθρωπος, ένας αληθινός άνθρωπος που θα καταλάβει τι περνούν, θα τους μιλήσει και θα νιώσουν καλύτερα. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, βλέπετε η κοινωνιά έχει την τάση να τους βαφτίζει όλους αυτούς τρελούς, ακόμη και αν δεν είναι, και μετά να τους πετά στην απέξω.

Έχω τύχει σε πολλές περιπτώσεις να μιλήσω με κοπέλες που έκλαιγαν στο δρόμο, όλες είχαν πριν από λίγο χωρίσει, άλλες με άσχημο τρόπο, άλλες με λιγότερο άσχημο. Μολις το έκανα, μόλις τις έβλεπα να γελούν έστω και λίγο να ξεχνούν το πρόβλημά τους, ένιωθα ότι είχα κάνει κάτι πολύ καλό, γι αυτά τα άτομα ήταν τα πάντα, βρήκαν κάπου να ακουμπήσουν και να κλάψουν, και το κυριότερο... Δεν σε ξέρουν καν, μα σε εμπιστεύονται.

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Συμπέρασμα:

Δεν βρισκόμαστε σε μια αναίσθητη κοινωνία αλλά όλοι προσπαθούν να το παίξουν σκληροί.

Η μήπως κάνω λάθος;

Συμπέρασμα:

Δεν βρισκόμαστε σε μια αναίσθητη κοινωνία αλλά όλοι προσπαθούν να το παίξουν σκληροί.

Η μήπως κάνω λάθος;

Κοίταξε,

Υπάρχουν και όι αναίσθητοι που να πεθαίνεις θα σε αφήσουν έτσι,

(η κοπέλα μου λιποθύμισε στο τραμ και εγώ έκατσα με την πλάτη στην πόρτα του οδηγού για να στηριχτώ και να μπορέσει να κάτσει πάνω μου περίπου στο ύψος των καθισμάτων, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κουνήθηκε να σηκωθεί να κάτσει η κοπέλα.)

αλλά υπάρχουν και εκείνοι που ακόμη και αν νοιάζονται για κάποιον δεν το δείχνουν απαραίτητα για να μην παρεξηγηθούν απο τρίτους.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η κοινωνία δεν είναι αναίσθητη, γιατί εμείς τη διαμορφώνουμε. Απλά υπάρχει ένα 10% που νοιάζεται, το οποίο όμως δεν μπορεί να ληφθεί υπόψιν καθώς είναι ελάχιστοι αυτοί που θα γυρίσουν να σε ρωτήσουν αν είσαι καλα, για αυτό κατ εμένα η κοινωνία ως σύνολο είναι αναίσθητη.

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

κοιτα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα ποιός θα κάτσει να ρωτήσει κάποιον στο δρόμο (χωρίς να τον παρεξηγήσει κιόλας) όταν όλοι ζουν σε ένα φρενήρη ρυθμό, να πάω στη δουλειά, να προλάβω εκείνο, το άλλο

Απ'την άλλη βέβαια, όλοι στο δρόμο χωρίζουν βρε αδερφέ...γιατί υπάρχουν οι φίλοι? απ'τον άγνωστο περιμένεις να βοηθήσει? αν θες ανωνυμία υπάρχει το ιντερνετ!!!τόσα φόρουμς και τόσα chat rooms

Εγω ειχα δει μια φορα στην Ελευσινα. Ημουν με εναν φιλο μου και στα φαναρια διπλα μας ηταν μια κοπελα στο αυτοκινητο της και ενω ειχαμε μουσικη εμεις, την ακουγες που εκλεγε με λυγμους. Πραγματικα μου χαλασε τη μερα...κριμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?