GEORGEGX20VF Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 O monos logos pou THA to eperna tha htane gia to Desing. Euxaristo ton theo pou den me ekane psonio! :p Σιγά το design,καθολου ξεχωριστό. Χιλιες φορές το design των Motorola clamshell,+οτι ειναι και πιο οικονομικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 O monos logos pou THA to eperna tha htane gia to Desing. Euxaristo ton theo pou den me ekane psonio! :p Θεωρείς ότι όποιος αγοράζει κινητό για το design του ότι είναι ψώνιο, ή δεν κατάλαβα καλά? Τότε τα 3/4 του πλανήτη είναι ψώνια:p:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ρε παιδια μην το αγοράσετε,εχει υπερβολικά υψηλό sar!:!: :!: είπαμε,οχι και 1,50:!: :!: :!: :blink: βλέπε την υπογραφή μου Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ρε παιδια μην το αγοράσετε,εχει υπερβολικά υψηλό sar!:!: :!: είπαμε,οχι και 1,50:!: :!: :!: Exεις απολυτο δικιο...!αν και εσυ επρεπε να σκεφτεις καλυτερα να παρεις το κινητο που εχεις σαν αβαταρ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Exεις απολυτο δικιο...!αν και εσυ επρεπε να σκεφτεις καλυτερα να παρεις το κινητο που εχεις σαν αβαταρ:) εε δεν άντεξα,ποτε δεν είχα νοκια(απο τα νέα νοκια,πολύ παλια ειχα,εποχη 7210),οταν πήγα στο κατάστημα ήμουν ετοιμος για motorola Maxx,οταν επιασα το νοκια και το επεξεργάστηκα ενθουσιαστηκα απο τις δυνατότητες του,οθονη,ηχος,κάμερα,λειτουργικο.:) Ετσι και αλλιως,και 0,20 να εκπεμπει το κινητο μου,πάντα χρησιμοποιώ συνηθως handsfree ή bt hf.Επομένως δεν έχω πρόβλημα τουλάχιστον εγώ,δεν ειναι και τοσο τραγικά τα πράγματα.:D Αλλα αυτο με 1,50 παραπάει το κακό,και να χρησιμοποιω Bt ή hf,δεν το αγοράζω με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Καταρχήν, μιλάμε για τιμές εντός των επιτρεπτών ορίων. Έπειτα μιλάμε για την υψηλότερη τιμή sar που έχει σημειώσει το κινητό.Δεν θα είναι συνεχώς αυτή η ακτινοβολία του.Στην πράξη θα είναι πολύ μικρότερη. Τέλος, με τον ίδιο τρόπο που έλυσες το "πρόβλημα" αυτό στο n73, με τον ίδιο θα το λύσουν και οι κάτοχοι του w880. Έτσι και αλλιώς, όσο και αν είναι το sar, με hf πρέπει να μιλάμε στο κινητό. Άρα, ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 O monos logos pou THA to eperna tha htane gia to Desing. Euxaristo ton theo pou den me ekane psonio! :p delete.ολα καλα Σιγά το design,καθολου ξεχωριστό. Χιλιες φορές το design των Motorola clamshell,+οτι ειναι και πιο οικονομικά.κι ομως εχει κατι ξεχωριστο που η Moto με τα l6 και αλλα δεν εχει καταφερει ακομα,οπως επισης και στην ποιοτητα κατασκευης του που ειναι υπερανω κριτικης. ρε παιδια μην το αγοράσετε,εχει υπερβολικά υψηλό sar!:!: :!: είπαμε,οχι και 1,50:!: :!: :!: no problem,τα παντα ενοχλουν πλεον,ενα bt και ειναι μια χαρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 τελικα ρε παιδια αξιζει τα λεφτα του??Οχι απο αποψη design μονο αλλα γενικα ολο το πακετο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 τελικα ρε παιδια αξιζει τα λεφτα του??Οχι απο αποψη design μονο αλλα γενικα ολο το πακετο???? Ooχχιι Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 τελικα ρε παιδια αξιζει τα λεφτα του??Οχι απο αποψη design μονο αλλα γενικα ολο το πακετο???? Τα 467 ευρώ δεν αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μοντέλου. Απλά είναι ένα από τα μικρότερα και ελαφρύτερα κινητά τηλέφωνα της αγοράς.Μόνο από αυτήν την άποψη αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 δεν ειναι θεμα ψωνιου το αν αλλαζει κανεις κινητο η οχι,ειναι μια τρελα,ενα παθος,στο κατω κατω δεν στα βουταμε κι απο την τσεπη σου τα λεφτα οποτε μην χαλιεσαι,βεβαια υπαρχει και μια αλλη αντιληψη,ασα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.για μενα ηταν προσβλητικο το μηνυμα σου φιλε μου και γι αυτο απαντησα κιολας. παντα φιλικα αρκει να ξερουμε και το τι λεμε παντα,γιατι εδω ειναι site με κινητα φιλε μου και ειναι λογικο να υπαρχουν παιδια οπως κι εγω που αλλαζουμε συχνα κινητο καθε λιγο και λιγακι αναλογα με το ποσο μας αρεσει η εχουμε βολευτει ενα κινητο που εχουμε παρει οχι για το ψωνιο μας αλλα για την τρελα μας οποτε καλο θα ειναι στο εξης να προσεχεις τις εκφρασεις σου για να προσεχουμε κι εμεις εσενα,στο κατω κατω μια ομαδα πρεπει να ημαστε ολοι.stop εδω το off topic μας για να λυθει και η παρεξηγηση.και μια συνγωμη για το offtopic μου προς τους moderators Που οπως ξερουν διατηρω τον σεβασμο μου προς το myphone ασχετα με το μηνυμα μου που ζητω να αφαιρεθει αν κριθει ως ενοχλητικο,ευχαριστω πολυ. Oxi file mou den htane prosblhtiko pros kanenan. Aloste kai ego mesa se ena xrono apo to w800 phga sto w850. To thema einai giati na paro ena kinhto pou molis bghke kai einai "tsimpimenh" h timh tou kai to opoio prosferei ta idia (isos kai ligotera) apo auto pou exo. Oute epithesi ekana se kapoion oute othdhpote allo. Ean thelete na ksodepseta ta lefta sas se ena kinhto pou to mono pou exei einai mikrotero ogko (kai othoni :p) tote kante to! Ola auta filika xoris na thelo na thikso kanenan! ;) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Ούτε εγώ πιστεύω ότι με την παρούσα τιμή του, αξίζει το W880 τα λεφτά του. Όταν πάει στα 300-350, το συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Ούτε εγώ πιστεύω ότι με την παρούσα τιμή του, αξίζει το W880 τα λεφτά του. Όταν πάει στα 300-350, το συζητάμε. Sta 300€ den nomizo na pesei alla kai sta 350 na einai den to skeftome kan. Auto to kinhto tha mporousa na po oti apeuthinete se gunaikes :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 καπου διαβασα οτι η sony-ericksson θα βγαλει ολοκληρη σειρα με λεπτα κινιτα στυλ 880 ξερει κανει λεπτομερειες??Και για ποτε θα κυκλοφορησουν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Ooχχιι στα 470 οντως ειναι πολλα για το συγκεκριμενο,μια τιμη καπου στα 380 θα ηταν καλυτερη αν και κρηγορα θα το δουμε να πηγαινει εκει. Oxi file mou den htane prosblhtiko pros kanenan. Aloste kai ego mesa se ena xrono apo to w800 phga sto w850. To thema einai giati na paro ena kinhto pou molis bghke kai einai "tsimpimenh" h timh tou kai to opoio prosferei ta idia (isos kai ligotera) apo auto pou exo. Oute epithesi ekana se kapoion oute othdhpote allo. Ean thelete na ksodepseta ta lefta sas se ena kinhto pou to mono pou exei einai mikrotero ogko (kai othoni :p) tote kante to! Ola auta filika xoris na thelo na thikso kanenan! ;) κανενα προβλημα φιλε,ολα καλα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Καλησπέρα εγώ το αγόρασα την Παρασκευή και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος , μόλις έχω κάτι θα σας το γράψω. Στο Πολύκαστρο που είμαι τώρα ο Γερμανός έχει κάνει μια προσφορά για τους κατοίκους του πολύ καλή με Cosmote για παράδειγμα 90 λεπτά ομιλίας/10,88€ , 180 λεπτά/20,80€ και άλλα με πολύ καλές επιδοτήσεις συσκευών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Sigoura eisai ikanopoihmenos alla den mas eipes kai ti khnito eixes gia na mporoume na exoume mia eikona. An as poume eixes to T610 logika tha sou fainete palmtop to w880 :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Sigoura eisai ikanopoihmenos alla den mas eipes kai ti khnito eixes gia na mporoume na exoume mia eikona. An as poume eixes to T610 logika tha sou fainete palmtop to w880 :p Καλό, αλλά είχαν προηγηθεί p-910,k750, n-70, d900 αυτό που προς το παρόν μου αρέσει είναι το μέγεθος του ωστόσο είπα ότι όταν έχω κάτι καλό ή κακό θα σας το γράψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Emena m aresei, den me trelainei.. To track id prepei na nai polu kalh dunatothta! To 8ema einai douleuei pant?? Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Emena m aresei, den me trelainei.. To track id prepei na nai polu kalh dunatothta! To 8ema einai douleuei pant?? Track id den exei mono to w880 alla kai to w850 kai isos kapoia alla modela (den eimai sigouros) alla endexomenos na mhn leitourgei se oles ti periptoseis! :worry: Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 γενικα παντως εμενα μου δουλευει πολυ καλα,την μπαταρια του την αφησα ως και 3 ημερες με αρκετη χρηση,ειδικα τις πρωτες 2,κανενα κολλημα ακομα,πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ερωτήσεις σε φίλους που το αγόρασαν αν μπορούν να βοηθήσουν γιατί ενδιαφέρομαι...Εχει φλας η φωτογραφική μηχανή; Επίσης είναι τύπου Cyber Shot; Αν έχουν τραβήξει βίντεο και κυρίως βράδυ, όπως και φωτογραφίες μπορούν να μας πουν 2-3 κριτικές (πχ σε σχέση με Κ750 ή και Κ800ι). Τελικά ράδιο έχει; Τα ρωτάω αυτά γιατί σε διάφορα φυλάδια (πχ ΠΛΑΙΣΙΟ) ή από το ίντερνετ βλέπω αντικρουόμενες πληροφορίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ερωτήσεις σε φίλους που το αγόρασαν αν μπορούν να βοηθήσουν γιατί ενδιαφέρομαι...Εχει φλας η φωτογραφική μηχανή; Επίσης είναι τύπου Cyber Shot; Αν έχουν τραβήξει βίντεο και κυρίως βράδυ, όπως και φωτογραφίες μπορούν να μας πουν 2-3 κριτικές (πχ σε σχέση με Κ750 ή και Κ800ι). Τελικά ράδιο έχει; Τα ρωτάω αυτά γιατί σε διάφορα φυλάδια (πχ ΠΛΑΙΣΙΟ) ή από το ίντερνετ βλέπω αντικρουόμενες πληροφορίες.... Ράδιο δεν έχει. Η φωτογραφική του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, καμία σχέση με κ800 ή άλλα καλά se. Γενικά, τα τελευταία walkman δεν λένε από κάμερα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 είναι χάλια την νύχτα και σε χαμηλού φωτισμού δεν βγάζεις καθόλου. Το φλας μαζι με την νυχτερινή λήψη κάνουν παπάδες στο 850 μου Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ράδιο δεν έχει. Η φωτογραφική του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, καμία σχέση με κ800 ή άλλα καλά se. Γενικά, τα τελευταία walkman δεν λένε από κάμερα. κοιταξε την ημερα δεν ειναι κι ασχημο,για νυχτα δεν το συζητω καθολου ακομα και φλας να ειχε,μηπως το 850 που ειχα εβγαζε καλες σε συνθηκες νυχτας? μονο το k-800 παιζει για καλες νυχτερινες φωτογραφιες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts