rodco Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βγάλω το Vofafone Live απο το w880i, εκτός απο το γνωστό κατάστημα στην Αθήνα, αλλά απο κανένα site on - line ? Παράθεση ---rodco--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βγάλω το Vofafone Live απο το w880i, εκτός απο το γνωστό κατάστημα στην Αθήνα, αλλά απο κανένα site on - line ? μα φυσικά απ'το my phone κοιτάζοντας εδώ!!!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βγάλω το Vofafone Live απο το w880i, εκτός απο το γνωστό κατάστημα στην Αθήνα, αλλά απο κανένα site on - line ? σου απάντησα στο νέο θέμα που άδικα δημιούργησες κατά τη γνώμη μου!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodco Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 σου απάντησα στο νέο θέμα που άδικα δημιούργησες κατά τη γνώμη μου!!!;):) Ευχαριστώ ! Παράθεση ---rodco--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodco Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 μα φυσικά απ'το my phone κοιτάζοντας εδώ!!!;) Ευχαριστώ ! Παράθεση ---rodco--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Ευχαριστώ ! Παρακαλώ!!!:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Ευχαριστώ ! Παρακαλώ!!!:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfd Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 και αμα βρεις ακρη..πεστο μου :ninja: επισης ολα τα service θα τα βρεις εδώ :) ωραιος raver ευχαριστω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 ωραιος raver ευχαριστω Καλυτερα να αγορασεις μια μονος σου απο το νετ! και να την περασεις..γιατι εκει θα :food: ταλαιπωρια :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfd Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Καλυτερα να αγορασεις μια μονος σου απο το νετ! και να την περασεις..γιατι εκει θα :food: ταλαιπωρια :) το πηγε ο αδερφος μου σημερα στην καλλιθεα στην se και θα το παρει αυριο το πρωι το πηγε αργα αν το πηγαινε απο νωρις θα το ειχα την ιδια μερα πηρε και 2 γραφηδες για ενα p1 που εχω και τις πληρωσε 8 ευρα και τις 2 και στον γερμανο μου ειχαν πει οτι δεν παιζει να βρω πουθενα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Εκει που πηγε..ειναι για μενα το καλυτερο! αλλα μου κανει εντυπωση οτι βρηκες προσοψη για το κινητο! εγω για το κ700ι περιμενα 2 μηνες :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Εκει που πηγε..ειναι για μενα το καλυτερο! αλλα μου κανει εντυπωση οτι βρηκες προσοψη για το κινητο! εγω για το κ700ι περιμενα 2 μηνες :blink: Το σέρβις της Καλλιθέας είναι μόνο για Light επισκευές. Αν είναι κάτι σοβαρό(πχ αλλαγή πλακέτα κλπ) θα σε αφήσει ξεκρέμαστο γιατί τα στέλνει στην omnitech και έτσι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Το σέρβις της Καλλιθέας είναι μόνο για Light επισκευές. Αν είναι κάτι σοβαρό(πχ αλλαγή πλακέτα κλπ) θα σε αφήσει ξεκρέμαστο γιατί τα στέλνει στην omnitech και έτσι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση. για σερβις ειχα παει..ενω ειχε φουλ σημα..το κινητο εδειχνε οτι ηταν κλειστο! εκειτο ειχα`παει...και το πηρα μετα απο 2 μηνες.αποτελεσμα...να παρω αλλο τηλεφωνο! :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfd Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 την πεμπτη θα το εχω τελικα 80 ευρο μου ειπανε Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Ti leei re paidia kaneis dn exei apories i tpt allo? Egw pira o 3o w880i gia mena simera!!! Einai to asimi me allagmeni mprosta prosopsi se mauro!!! Parigeila twra mia original w880i komple mauro portokali!!!!!:p:happy::ninja::ninja: 40 giouria omws re mamwto!!!!:(:wacko: By the way the last update poio einai??? Lete na katevasw kana firmware apo topsony??? logika ekei 8a to exei sigoura!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Ti leei re paidia kaneis dn exei apories i tpt allo? Egw pira o 3o w880i gia mena simera!!! Einai to asimi me allagmeni mprosta prosopsi se mauro!!! Parigeila twra mia original w880i komple mauro portokali!!!!!:p:happy::ninja::ninja: 40 giouria omws re mamwto!!!!:(:wacko: By the way the last update poio einai??? Lete na katevasw kana firmware apo topsony??? logika ekei 8a to exei sigoura!!!! Πηρες το 3ο w880i,και θελεις αμεσως να κανεις update!!!! :cold: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Καλησπέρα, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των sms στη κάρτα μνήμης (κι όχι στη μνήμη του κινητού); thanx in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Καλησπέρα, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των sms στη κάρτα μνήμης (κι όχι στη μνήμη του κινητού); thanx in advance Οχι! δυτσηχως σε αυτο τον τομεα η SE ειναι πισω :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anioannides Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Skeftomai meta3i allwn, na agorasw to W880i. Otan mpika sto site tou kataskevasti, sta texnika xaraktiristika tis siskevis, kai stin katigoria ixoi klisis den egrafe mp3 i acc opws se alles siskeves. Sto montelo auto den mporw na xrisimopoiisw mp3 san ixous klisis? Euxaristo!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 'Οχι φίλε μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. απλά δεν το έχουν γράψει εκεί που λες. Επίσης σκέφτομαι να το πάρω και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ego tha perimena pados gia to w890. loipon tora polu ksefigame. opos eipe kai o raver sinexeia sto thema tou w880i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 γνωριζει κανενας αν εχει ερθει ελλαδα το κινητο στην επιλογη pitch black? http://mobil.idnes.cz/tenky-walkman-w880i-od-sony-ericssonu-nove-i-v-cerne-barve-pkj-/mob_denik.asp?c=A071009_222201_mob_denik_ada γιατι ειδα και το w890 και ξενερωσα...και επειδη ειναι καπως πιο στρογγυλεμενο αλλα και επειδη τα πληκτρα των κλησεων ειναι κολλημενα μεταξυ τους και προβλεπω μαχη με τα δαχτυλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 γνωριζει κανενας αν εχει ερθει ελλαδα το κινητο στην επιλογη pitch black? http://mobil.idnes.cz/tenky-walkman-w880i-od-sony-ericssonu-nove-i-v-cerne-barve-pkj-/mob_denik.asp?c=A071009_222201_mob_denik_ada Δεν το έχω δει πουθενά το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 γνωριζει κανενας αν εχει ερθει ελλαδα το κινητο στην επιλογη pitch black? http://mobil.idnes.cz/tenky-walkman-w880i-od-sony-ericssonu-nove-i-v-cerne-barve-pkj-/mob_denik.asp?c=A071009_222201_mob_denik_ada γιατι ειδα και το w890 και ξενερωσα...και επειδη ειναι καπως πιο στρογγυλεμενο αλλα και επειδη τα πληκτρα των κλησεων ειναι κολλημενα μεταξυ τους και προβλεπω μαχη με τα δαχτυλα ΣΕ pitch black δεν το εχω :worry: αλλα το εχω :blink: σε μαυρο που ειναι εξισου καλο.http://www.eml.gr/files/images/products/%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/10.00.01.117_lr.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioVS Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 μήπως υπάρχει κάποιο software για φιλτράρισμα ανεπιθυμήτων κλήσεων σε κινητό w880i??? μου κάνει κάποιος αριθμός 200 φορες την ημέρα αναπάντητες, παίρνω τηλ και δεν το σηκώνει....:cry: κάποια συμβουλή παιδια?? τα'χω παίξει και τα νεύρα μου γίναν :angry: μη σας πω καλύτερα για την κοπέλα μου που νομίζει διάφορα.. HELP please.... :help: thanks.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts