Jump to content

Sony Ericsson W880i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προπαραγγελια στο Γερμανο 400€ Αφιξη 20-25 Φεβρουαριου

Η συγκεκριμένη τιμή αντικατοπτρίζει πλήρως τις δυνατότητες του μοντέλου,είναι απολύτως λογική.

Είναι το τελικό κόστος αγοράς του,σωστά;

• Απαντήσεις 858
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι,αν η συνδεση σου εχει γινει σε vodafone shop τοτε πρεπει να περιμενεις.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Προπαραγγελια στο Γερμανο 400€ Αφιξη 20-25 Φεβρουαριου

Αυτο απο που προκυπτει?Γιατι απο οσο ξερω στα καταστηματα δεν το εχουν σαν προπαραγγελια ουτε το ειδα στο σιτε..εκτος αν μου ξεφυγε.

Αυτο απο που προκυπτει?Γιατι απο οσο ξερω στα καταστηματα δεν το εχουν σαν προπαραγγελια ουτε το ειδα στο σιτε..εκτος αν μου ξεφυγε.

Σου ξέφυγε.--> προπαραγγελια sony ericsson w880i

[sIGPIC][/sIGPIC]

σιγουρα στα 400 ειναι καλυτερα απο τα 290 αν και παλι ακριβουτσικο ειναι,παντως ειναι εκπληκτικο.

είναι πολύ όμορφο, αλλά απ'ότι διάβασα, δεν έχω καταλάβει σίγουρα αν μπορεί να κάνει synchronization με Outlook όπως το V630 μου....

στο review του GSM arena λέει οτι γίνεται μέσω του καλωδίου USB (όπως και στο V630), αλλά αν κάνεις σύγκριση τα δύο τηλέφωνα στο site της SE το feature "συγχρονισμός με PC" δεν το έχει τικαρισμένο για το w880.....

εσείς τι καταλαβαίνετε?

το κινητο εχει ερθει σε καποια καταστηματα,στο acorn υπηρχε και διαθεσιμοτητα.για να δουμε.

Εγώ πάντως γι αυτην την βλακεία ούτε 300 ευρώ δεν θα έδινα.Οχι 490 ευρώ..

Με λιγότερα χρήματα παίρνεις ενα μοτο και πιο ωραιο design και ισως καλύτερο σε μερικες λειτουργίες.

προσωπικη αποψη ειναι αυτη φιλε μου κι εχεις απολυτο δικιο,να σου πω,στην αρχη που το ειχα δει σε φωτογραφιες δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα κιολας,οταν το ειδα σε dummy ομως πραγματικα μου αρεσε.υπερτιμημενο βεβαια ομως ομορφο.

467 ευρω παντως το εχει το πλαισιο για οποιον ενδιαφερετε.Προταση μου κρατηθειτε κανα μηνα γιατι γνωστη η SE στις πολυ βραχυπροθεσμες πτωσεις τιμων στα νεα κινητα της;)

467 ευρω παντως το εχει το πλαισιο για οποιον ενδιαφερετε.Προταση μου κρατηθειτε κανα μηνα γιατι γνωστη η SE στις πολυ βραχυπροθεσμες πτωσεις τιμων στα νεα κινητα της;)

αφου μια σελιδα πιο πισω το εχει και ο γερμανος προπαραγγελια στα 400 euro :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

αφου μια σελιδα πιο πισω το εχει και ο γερμανος προπαραγγελια στα 400 euro :blink:

469 το πηγε και ο Γερμανος:O

Το μανατζερ τους μέσα, εγώ για το 850. περίμενα 6 μήνες μεχρι να το βγάλουν.
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

469 το πηγε και ο Γερμανος:O

Δηλαδη οσοι προλαβαν,προλαβαν! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

είναι πολύ όμορφο, αλλά απ'ότι διάβασα, δεν έχω καταλάβει σίγουρα αν μπορεί να κάνει synchronization με Outlook όπως το V630 μου....

στο review του GSM arena λέει οτι γίνεται μέσω του καλωδίου USB (όπως και στο V630), αλλά αν κάνεις σύγκριση τα δύο τηλέφωνα στο site της SE το feature "συγχρονισμός με PC" δεν το έχει τικαρισμένο για το w880.....

εσείς τι καταλαβαίνετε?

Πήρα τηλέφωνο την SE και όπως ήταν φυσικό (!!!) δεν ήξεραν τίποτα! Κατέβασα το βιβλίο οδηγιών από το site τους, και εκεί γράφει ότι υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού.

Πήρα τηλέφωνο την SE και όπως ήταν φυσικό (!!!) δεν ήξεραν τίποτα! Κατέβασα το βιβλίο οδηγιών από το site τους, και εκεί γράφει ότι υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού.

λες να υπάρχει περιπτωση να κάνει το 630 και να μην κανει αυτό?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Το τηλέφωνο συνδέεται με pc, το μεγάλο πρόβλημα είναι το SAR 1,45. Καταντάει επικίνδυνο για την υγεία.

Είναι εξακριβωμένη η συγκεκριμένη πληροφορία;

Είναι απαράδεκτη η παραπάνω τιμή της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας.Ειλικρινά ακόμα κι αν χρησιμοποιούσα hands free δε θα αγόραζα επ'ουδενί λόγο τη συσκευή.

:blink: :wacko: :shock:

Καλά τρελοί είναι?? Μέσα από πηγάδι θέλουν να πιάνει?

• The title was changed to Sony Ericsson W880i