bezoss Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Παιδιά έχει κανείς δοκιμάσει το νέο firmware 6.60 ? Μήπως ξέρουμε τι αλλαγές φέρνει ( Changelog ) ; εγώ την έχω βάλει αλλά δεν βρίσκω καμία διαφορά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Παιδιά έχει κανείς δοκιμάσει το νέο firmware 6.60 ? Μήπως ξέρουμε τι αλλαγές φέρνει ( Changelog ) ; Εγώ το κατέβασα και το έβαλα σε 2 κινητά αλλά με γερμανική έκδοση, αλλάζει σίγουρα o calculator......άλλες διαφορές δεν είδα αλλά δεν έψαξα κι όλας!! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Οταν συνδεεις το κινητο για να κανεις αναβαθμιση, τι επιλογη επιλεγεις; Λειτουργια Νοκια/Εκτυπ. και πολυμεσα/Αποθηκ. δεδομενων; Επισης, χρειαζεται να το συνδεσω πρωτα απο το PC Suite; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Οταν συνδεεις το κινητο για να κανεις αναβαθμιση, τι επιλογη επιλεγεις; Λειτουργια Νοκια/Εκτυπ. και πολυμεσα/Αποθηκ. δεδομενων; Επισης, χρειαζεται να το συνδεσω πρωτα απο το PC Suite; Δεν ανοίγεις το PC Suite, πρέπει να τρέξεις άλλο πρόγραμμα, το NOKIA Software Updater φίλε. Εάν εκεί σου ζητάει επιλογή, πάτα λειτουργία ΝΟΚΙΑ.....αλλά δεν νομίζω. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Οταν συνδεεις το κινητο για να κανεις αναβαθμιση, τι επιλογη επιλεγεις; Λειτουργια Νοκια/Εκτυπ. και πολυμεσα/Αποθηκ. δεδομενων; Επισης, χρειαζεται να το συνδεσω πρωτα απο το PC Suite; Λειτουργία Nokia Ναι και μετά επιλέγεις ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου Διορθώστε αν κάνω λάθος αλλά βλέπω κάποιες αλλαγές με την 6.60 : Υπάρχει Εντοπισμός θέσης (positioning) κάτω από το Μητρώο (Log) Να υποθέσω ότι τώρα θα λειτουργούν και τα Nokia Maps ? ( Αμήν ! ) Δεν ξέρω αν είναι η πρώτη μου εντύπωση αλλά το ηχείο μου ακούγεται αρκετά πιό δυνατό, επίσης το άνοιγμα της έκθεσης και της κάρτας μνήμης γίνεται αρκετά πιό γρήγορα ! Αυτά μέχρι στιγμής. Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ρε παιδια, ξεκιναει το update, κατεβαζει, απο τα 15 λεπτα φτανει στα 4 λεπτα που απομενουν, στο κινητο αναβει ασπρη οθονη και γραφει "Test Mode" και στον υπολογιστη λεει οτι αποσυνδεθηκε το 6300. :wacko::blink::worry::cry: Χαθηκε η συνδεση με το τηλεφωνο... Τι λαθος κανω? Εντωμεταξυ, βγαζω την μπαταρια, την ξαναβαζω, κανω εκκινηση και σε κατασταση αναμονης πληκτρολογωντας *#0000# μου βγαζει την καινουρια εκδοση 6.60... :X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Που ειναι το προβλημα εφοσον περασε η τελευταια version? H συσκευη σου λειτουργει κανονικα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 παιδια ξερει κανεις πως γινεται να στελνεις mms και να μην κανει αυτην την κλιμακωση στις φωτο?ελεος δηλαδη!η cosmote υποστηριζει μεχρι 300 kb και δεν στελνει ουτε πανω απο 50! αυτο το multimidia plus τι ειναι? (δεν ειναι δικο μου το κινητο). μια φωτο 640*480 δεν μπορει να στειλει χωρις να την κλιμακωσει! υπαρχει καμια ρυθμιση για λειτουργια mms ελευθερη οπως σε αλλα nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Δεν ειχα ποτε στα χερια μου το 6300 για να γνωριζω την απαντηση. Ψαξε στις ρυθμισεις μηνυματων MMS εαν δεν βρεις τιποτα εκει δυστυχος δεν μπορεις να κανεις κατι.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Παιδιά καλημέρα, Μετά την αναβάθμιση σε 6.60, δεν είναι δυνατό να ακούσω μουσική από τον Music Player του κινητού. Όταν προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο το τηλέφωνο πηγαίνει συνεχώς από την Εκκίνηση Αναπαραγωγής μουσικής στην Ενημέρωση Βιβλιοθήκης χωρίς ποτέ να ξεκινά η Αναπαραγωγή. Αν και έχω αλλάξει κάρτα μνήμης, έχω ξαναπεράσει το firmware το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Εχεις κάποιος με το νέο firmware το ίδιο πρόβλημα ; Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Παιδιά καλημέρα, Μετά την αναβάθμιση σε 6.60, δεν είναι δυνατό να ακούσω μουσική από τον Music Player του κινητού. Όταν προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο το τηλέφωνο πηγαίνει συνεχώς από την Εκκίνηση Αναπαραγωγής μουσικής στην Ενημέρωση Βιβλιοθήκης χωρίς ποτέ να ξεκινά η Αναπαραγωγή. Αν και έχω αλλάξει κάρτα μνήμης, έχω ξαναπεράσει το firmware το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Εχεις κάποιος με το νέο firmware το ίδιο πρόβλημα ; έλα παιδί. εμένα δουλεύει κανονικά ο music player. Πήγα πολυμέσα>μουσική> και μου έπαιξε κανονικά ότι έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 έλα παιδί. εμένα δουλεύει κανονικά ο music player. Πήγα πολυμέσα>μουσική> και μου έπαιξε κανονικά ότι έχω. Και μένα στην αρχή ( πριν 3 μέρες ) δούλευε κανονικά. Εχτές όμως χάλασε ξαφνικά. Είχα στην αρχή (παραμορφωμένο ήχο και μετά απλώς δεν δούλευε η αναπαραγωγή). Δεν βλέπω άλλη λύση από την υποβάθμιση του firmware στην 6.01 που δούλευε μιά χαρά. Ξέρετε αν γίνετε κάτι τέτοιο στα nokia centers ? Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Και μένα στην αρχή ( πριν 3 μέρες ) δούλευε κανονικά. Εχτές όμως χάλασε ξαφνικά. Είχα στην αρχή (παραμορφωμένο ήχο και μετά απλώς δεν δούλευε η αναπαραγωγή). Δεν βλέπω άλλη λύση από την υποβάθμιση του firmware στην 6.01 που δούλευε μιά χαρά. Ξέρετε αν γίνετε κάτι τέτοιο στα nokia centers ? ναι γίνεται προφανώς...αλλά για τσέκαρε το και πάλι με την παλιά έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Το τσέκαρα και πάλι με την 6.60, έκανα και δεύτερη φορά ενημέρωση με το ίδιο firmware, μετά καο επαναφορά σε Εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι τίποτα, άφησα μόνο ένα κομμάτι στην κάρτα μνήμης, έβαλα και άλλη κάρτας μνήμης και πάλι δεν χωρίς αποτέλεσμα. Περίεργα πράγματα ! Δεν έχω άλλη επιλογή από το να πάω αύριο σε Nokia Center. Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Και σε μενα μια χαρα παιζει ο music player χωρις κανενα προβλημα. Κοιταξε να ξαναπερασεις ξανα και ξανα την αναβαθμιση μεχρι να φτιαξει. Αν το πιστευω νομιζω οτι θα σε επιβαρυνουν οικονομικα. :/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ποιος/α θα μου κανει τη χαρη να μου πει καλλιτεχνη του τραγουδιου του Nokia 6300 Always Here? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Και σε μενα μια χαρα παιζει ο music player χωρις κανενα προβλημα. Κοιταξε να ξαναπερασεις ξανα και ξανα την αναβαθμιση μεχρι να φτιαξει. Αν το πιστευω νομιζω οτι θα σε επιβαρυνουν οικονομικα. :/ Thanks για την απάντηση, αν προλάβω θα περάσω σήμερα από κάποιο Nokia center, το τηλέφωνο δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο από την αγορά (Πλαίσιο) και η Nokia λέει για 2 χρόνια εγγύηση. http://www.nokia.com.gr/A4328644 Αν παρ' όλα αυτά μου ζητήσουν κανά τρελό ποσό ή θέλουν να το κρατήσουν για αρκετό/απροσδιόριστο χρονικό διάστημα θα φάει τρελή αναβάθμιση πριν τους το δώσω !! Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Καλησπέρα! Συγγνώμη προκαταβολικά εάν έχει απαντηθεί το ερώτημά μου, αλλά είναι λίγο δύσκολο να ανατρέξω σε τόσες σελίδες και η αναζήτηση δεν φαίνεται να με βοηθά και πολύ... Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο PC, ώστε στη συνέχεια να τις περάσω στη νέα συσκευή.... Φαντάζομαι ότι εφόσον η νέα συσκευή δεν είναι ΝΟΚΙΑ, δεν μου κάνει το Nokia PC Suite.... Aλλά επίσης, φαντάζομαι ότι από τη στιγμή που η άλλη συσκευή θα είναι Windows Mobile, όλο και κάτι θα υπάρχει μέσω PC...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str148996 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 προσπαθω να κανω αναβαθμηση στο νοκια μου 6300 απο με το Nokia Software Updater απο v5.5 σε 6.6 μολις προχορα η μπαρα λιγο και χωρις να πειραξω τπτ connection to phone lost και δεν κανει update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο PC, ώστε στη συνέχεια να τις περάσω στη νέα συσκευή.... Φαντάζομαι ότι εφόσον η νέα συσκευή δεν είναι ΝΟΚΙΑ, δεν μου κάνει το Nokia PC Suite.... Aλλά επίσης, φαντάζομαι ότι από τη στιγμή που η άλλη συσκευή θα είναι Windows Mobile, όλο και κάτι θα υπάρχει μέσω PC...:) Μέσω του Nokia PC Suite κάνε συγχρονισμό με το Outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchristidis Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Καλησπέρα παιδιά, το Nokia 6300 που έχω παρουσιάζει ξαφνικά το εξής πρόβλημα: το ανοίγω, δίνω το PIN και αφού πατήσω ΟΚ αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη για 4-5 δευτερόλεπτα και μετά το τηλέφωνο κλείνει! Προσπαθώ να το δω μέσω Nemesis ώστε να το φλασάρω, αλλά εφόσον το τηλέφωνο δεν είναι ανοιχτό κατά τη σύνδεση με το PC ώστε να διαλέξω mode και να μπορεί να το δει το Nemesis, υπάρχει πρόβλημα. Έχει συμβεί σε κανέναν; Ξέρετε πώς μπορώ να το λύσω αποφεύγοντας το σέρβις; (Έχει λήξει η εγγύηση.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Aυτό έκανα τελικά, γιατί στις Επαφές των Vista μου τα έβγαζε ιερογλυφικά... Λόγω έλλειψης Unicode μάλλον.... Thanks, πάντως Υ.Γ.: Το είχα ξανακάνει αλλά το μόνο που με μπέρδευε ήταν ότι πολλούς αριθμούς τηλεφώνων τους είχα περάσει ως "άλλο" και δεν τους εμφάνιζε αρχικά, παρά το ότι εν τέλει τους είχε αποθηκευμένους :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Καλησπέρα παιδιά, το Nokia 6300 που έχω παρουσιάζει ξαφνικά το εξής πρόβλημα: το ανοίγω, δίνω το PIN και αφού πατήσω ΟΚ αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη για 4-5 δευτερόλεπτα και μετά το τηλέφωνο κλείνει! Προσπαθώ να το δω μέσω Nemesis ώστε να το φλασάρω, αλλά εφόσον το τηλέφωνο δεν είναι ανοιχτό κατά τη σύνδεση με το PC ώστε να διαλέξω mode και να μπορεί να το δει το Nemesis, υπάρχει πρόβλημα. Έχει συμβεί σε κανέναν; Ξέρετε πώς μπορώ να το λύσω αποφεύγοντας το σέρβις; (Έχει λήξει η εγγύηση.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Μετά την αναβάθμιση σε 6.60 το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ. (μάλλον αυτό το 6.60 αποδεικνύεται θανατηφόρο για κάποιες συσκευές ! ) Έκανα και άλλες φορές την αναβάθμιση μέσω web, το πήγα για flashάρισμα σε Nokia center στον Πειραιά ( πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση ) αλλά τελικά δεν γίνεται τίποτα. Το κινητό κατά κοινώς λεγόμενα "τα έχει φτύσει". Δεν μπορώ να καταλάβω πως μιά αναβάθμιση στο software προκάλεσε και πρόβλημα στο hardware !! Η μόνη λύση που απομένει είναι να το πάω στη Γλυφάδα που είναι τα κεντρικά, και ελπίζω αν δεν βρουν λύση να έχω ένα νέο προς αντικατάσταση. Μήπως ξέρεις κανείς αν μπορώ να ζητήσω επί την ευκαιρία να μου δώσουν πληρώνοντας βέβαια τη διαφορά το 6301 ? Μετά την κατάρευση/κατάργηση του wind non stop plus :( το wifi αρχίζει και γίνεται απαραίτητο ! Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxi406 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Καλησπέρα! Συγγνώμη προκαταβολικά εάν έχει απαντηθεί το ερώτημά μου, αλλά είναι λίγο δύσκολο να ανατρέξω σε τόσες σελίδες και η αναζήτηση δεν φαίνεται να με βοηθά και πολύ... Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο PC, ώστε στη συνέχεια να τις περάσω στη νέα συσκευή.... Φαντάζομαι ότι εφόσον η νέα συσκευή δεν είναι ΝΟΚΙΑ, δεν μου κάνει το Nokia PC Suite.... Aλλά επίσης, φαντάζομαι ότι από τη στιγμή που η άλλη συσκευή θα είναι Windows Mobile, όλο και κάτι θα υπάρχει μέσω PC...:) καλημέρα με το να κάνεις συγχρονισμό θα πάρει και θα στείλει όλα τα ονόματα που έχει το κινητό στο βιβλίο διευθύνσεων του outlook express και το αντίστροφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Το κινητό κατά κοινώς λεγόμενα "τα έχει φτύσει". Δεν μπορώ να καταλάβω πως μιά αναβάθμιση στο software προκάλεσε και πρόβλημα στο hardware !! Τι σου κάνει εντύπωση; Το αποτυχημένο "φλασάρισμα" είναι απο τους καλύτερους τρόπους να κάψεις μια συσκευή. Αλήθεια η nokia καλύπτει κανονικά με την εγγύηση συσκευές που έχουν αναβαθμιστεί απο το χρήστη; Φυσικά και θα πρέπει να τις καλύπτει, αυτό είναι το σωστό, αλλά η alpha copy έχει τη χειρότερη φήμη σε θέματα εγγυήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts