kchristidis Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ,δοκιμασες ? Nαι, κι εξ'όσων βλέπω, παραμένουν. Κάποια άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Έχετε καταφερει να συνδεθείτε με τον Opera Mini και Cosmote??? Εγώ έφαγα αρκετή ώρα σε κατάστημα της Cosmote χωρίς επιτυχία…. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Να ρωτήσω ρε παιδιά.. Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα Vodafone να πάρω το 6300 κ ήταν σε έλλειψη. Μου είπαν οτι θα παραλάβουν την άλλη Παρασκευή. Άρα λογικά εφόσον θα είναι καινούργια παραλαβή, το τηλέφωνο δεν θα έχει το πρόβλημα με το bluetooth ε? Και κάτι άλλο.... όσοι έχουν πάρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο απο κατάστημα Vodafone, σαν συσκευή είναι κλειδωμένη? Δηλαδή έχει μενού Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ...δεν είναι απόλυτα σίγουρο αυτό για το καινούριο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Και κάτι άλλο.... όσοι έχουν πάρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο απο κατάστημα Vodafone, σαν συσκευή είναι κλειδωμένη? Δηλαδή έχει μενού Vodafone? Οχι! Μεχρι πριν μια εβδομαδα που ειδα τη συσκευη σε καταστημα ηταν καθαρη. Δεν εχει γινει τροποποιηση στα menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Δείτε κι αυτό!http://www.pixmania.com/gr/gr/621834/art/nokia/6300-eueeeii.html# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Δείτε κι αυτό!http://www.pixmania.com/gr/gr/621834/art/nokia/6300-eueeeii.html# 198€ ??? Πως πετυχαινουν τετοιες τιμες... Ολα τα καταστηματα ειναι ληστες συμφωνα με αυτο που βλεπω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 198€ ??? Πως πετυχαινουν τετοιες τιμες... Ολα τα καταστηματα ειναι ληστες συμφωνα με αυτο που βλεπω!! 205 έουρος μαζί με την αποστολή και χωρίς ελληνικά. στο Πλαίσιο έχει 219 μαζί με αποστολή και όλα και με ελληνικά. σιγά την ληστεία. 14 ευρώ ληστεία???:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy3 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Παιδιά καλησπέρα! Έχω φοβερό πρόβλημα τελευταία..! Το παρατήρησα πρώτη φορά όταν έβγαζα μια φωτογραφία, έκανε επανεκκίνηση από μόνο του! Τώρα πια (2-3 μέρες αργότερα) κάνει επανεκκίνηση σχεδόν κάθε φορά που βγάζω φωτογραφίες και πάντα κάθε φορά που κάνω συγχρονισμό με το outlook, χωρίς ο συγχρονισμός να τελειώνει ποτέ. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Παράθεση Γυαλίζει ο Σιμ της μηχανής τα δυο ποδάρια, ο Ρεκ λαδώνει στην ανάγκη το τιμόνι. Μ' ένα φτερό ξορκίζει ο Γκόμπι τη μαλάρια κι ο στραβοκάνης ο Χαράμ, πίτες ζυμώνει. Ν. Καββαδίας 1910-1975 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Παιδιά καλησπέρα! Έχω φοβερό πρόβλημα τελευταία..! Το παρατήρησα πρώτη φορά όταν έβγαζα μια φωτογραφία, έκανε επανεκκίνηση από μόνο του! Τώρα πια (2-3 μέρες αργότερα) κάνει επανεκκίνηση σχεδόν κάθε φορά που βγάζω φωτογραφίες και πάντα κάθε φορά που κάνω συγχρονισμό με το outlook, χωρίς ο συγχρονισμός να τελειώνει ποτέ. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Επαναφορά ρυθμίσεων, επανεγκατάσταση firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy3 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Επαναφορά ρυθμίσεων, επανεγκατάσταση firmware. Με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνω τις επαφές από τη μνήμη του τηλεφώνου; Φοβάμαι μήπως σβηστούν και παρ' όλ' αυτά συνεχιστεί το πρόβλημα του συγχρονισμού και μείνω χωρίς επαφές στο τηλέφωνο! :wacko: Με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνω τις επαφές από τη μνήμη του τηλεφώνου; Φοβάμαι μήπως σβηστούν και παρ' όλ' αυτά συνεχιστεί το πρόβλημα του συγχρονισμού και μείνω χωρίς επαφές στο τηλέφωνο! :wacko: .... Έκανα την επαναφορά ρυθμίσεων, αλλά πάλι μου κολλάει! :| Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!! Παράθεση Γυαλίζει ο Σιμ της μηχανής τα δυο ποδάρια, ο Ρεκ λαδώνει στην ανάγκη το τιμόνι. Μ' ένα φτερό ξορκίζει ο Γκόμπι τη μαλάρια κι ο στραβοκάνης ο Χαράμ, πίτες ζυμώνει. Ν. Καββαδίας 1910-1975 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Απο σήμερα είμαι κ γώ κάτοχος αυτού του κινητού!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Με 'γεια σου :) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Έκανα την επαναφορά ρυθμίσεων, αλλά πάλι μου κολλάει! :| Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!! Κράτα ένα backup και κάνε το δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Με 'γεια σου :) ... Eυχαριστώ ..Ελπίζω μόνο να μην έχω πρόβλημα με το BT γιατί είναι κρίμα να μείνει στο συρτάρι, είναι πολύ όμορφο κινητό κ πολύ καλή κατασκευή .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Eυχαριστώ ..Ελπίζω μόνο να μην έχω πρόβλημα με το BT γιατί είναι κρίμα να μείνει στο συρτάρι, είναι πολύ όμορφο κινητό κ πολύ καλή κατασκευή .. Παρακαλω... Οντως ειναι κριμα :) ...Δεν το εχεις δοκιμασει (bt) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis75 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Και εμένα μου έχει κάνει μερικές φορές (καμμια 10αρια) επανεκίνηση στο άσχετο...χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Παρακαλω... Οντως ειναι κριμα :) ...Δεν το εχεις δοκιμασει (bt) ? Λοιπόν... Χθές μίλησα σχεδόν μία ώρα με ΒΤ (Plactronics 650) κ οι διακοπές ήταν ελάχιστες σε βαθμό να μην ενοχλούν τον συνομιλητή μου. Σήμερα πάλι ήταν όλα Οκ με τη διαφορά οτι υπήρξαν κάποιες διακοπές όταν ο συνομιλητής μου βρισκόταν σε χώρο με πολύ θόρυβο. Δεν μπορώ ακόμα να έχω ολοκληρωμένη αποψη ...Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι το ΒΤ το χρησιμοποιώ παράλληλα κ με ένα W850i κ συνεργάζεται κάτι παραπάνω απο άψογα. Η πορεία θα δείξει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Αυτο ειναι θετικο ;) ... Ποια εκδοση εχει το 6300 σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 V5.00 RM-217 Το μεσημέρι μιλούσα 30 λεπτά σερί χωρίς καμία διακοπή. Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι! Μπορώ να ρυθμίσω κάπως την φωτεινότητα της οθόνης? Θέλω λίγο ποιο σκούρα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Mπορεί κάποιος να μου πει πόση αυτονομία έχει και με τι χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Μπορώ να ρυθμίσω κάπως την φωτεινότητα της οθόνης? Θέλω λίγο ποιο σκούρα χρώματα. Δυστυχως δεν γινεται :O ... Τετοια ρυθμιση υπαρχει στα s60 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Τελικά με το ΒΤ μπορώ να μιλήσω χωρίς διακοπές μόνο όταν υπάρχει απόλυτη ησυχία! Αν υπάρχει θόρυβος σε έναν απο τους δύο συνομιλητές ή κ στους δύο η κατάσταση είναι χάλια! Γμτ!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Γι'αυτο ευθυνεται το κινητο ή η συσκευη bluetooth :O ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Εννοείται πως φταίει το τηλεφωνο! Το ίδιο ΒΤ το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα κ με W850i κ λειτουργεί άψογα ... Κρίμα ρε γμτ ..:( Πως απενεργοποιείται το screensaver??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts