Itchrist86 Δημ. November 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 http://www.nokia.com.gr/link?cid=EDITORIAL_926789 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 να κανω και 2 ερωτήσεις ακόμη: 1)για να δω χαρτες και να χρησιμοποιήσω GPS συστήματα πλοήγησης χρειάζομαι και extra συσκευή έτσι; μπορώ κάπου να διαβάσω τι θα χρειαστεί; 2) για να συνδεομαι στο ιντερνετ πρεπει να συνδέω το κινητο με το pc ή μπορώ να συνδεθώ wireless me to router ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 1) Για να δεις απλώς και να περιηγηθείς σε χάρτες δεν χρειάζεσαι κάτι έξτρα. Αλλά για μπορείς να πάρεις το στίγμα σου επάνω στο χάρτη θα χρειαστείς εξωτερικό δέκτη gps ο οποίο θα συνδέεται μέσω Bluetooth. Το πώς θα περάσεις τους χάρτες στο κινητό μπορείς να το διαβάσεις εδώ. 2) Για να έχεις internet στο κινητό θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πακέτα δεδομένων 3G/GPRS. Δεν μπορείς να συνδεθείς με το wireless router σου διότι απλά δεν έχει το κινητό WiFi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έπεσε τώρα στα χέρια μου και έχω αρχίσει διάβασμα για να μάθω να το αξιοποιήσω στο full. Αλλά το manual δεν βοηθά και τόσο. Πέρα από αυτό το thread και το Symbian OS 91 -9.2 τα οποία διάβασα(το δεύτερο όχι όλο ακόμη είναι 400 σελίδες! ) , είναι εύκολο να μου προτείνετε κάποια sites ή άλλα threads - οδηγούς για να μάθω τι μπορώ να κάνω;(να μπω σε ιντερνετ, ρυθμίσεις για Ιντερνετ σε Wind δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, κλπ); thnx in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Καλορίζικο!:) Για αρχή διάβασε το S60 Platform FAQ. Έτσι λυθούν αρκετές απορίες. Επίσης ρίξε μια ματιά και στα Περιεχόμενα για δεις πως λειτουργεί το forum και που πρέπει να ρωτάς τι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω: συνέδεσα το Nokia σε Pc suite mode και έβαλα να κανει install μια εφαρμογή(έχω συνδεδεμένη memory card 1gb). Προτού γινει install έγινε διακοπή όμως (κατά τη διάρκεια) λόγω ενός τηλεφώνου. εκεί σταμάτησε το PC suite να βλέπει το κινητό το οποίο μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή πλεόν μόνο σε Data transfer mode. το βλέπει σα removable drive. Εκεί είδα κάτι tmp αρχεία και το sis της εφαρμογής που θα εγκαθιστούσα. Τι μπορώ να κάνω για να ξαναβλέπει το Pc suite to κινητό; εκτός από format tης memory card αν είναι δυνατό Εdit: να προσθέσω ότι όταν πατάω Pc suite mode μου λέει Any ongoing transfers will be stopped, Continue? που δε μου το έβγαζε τις άλλες φορές, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Καταρχήν δες μέσα το Διαχείριση εφαρμογών πως φαίνεται αυτή η εφαρμογή. Εγκατέστησέ την απο κει. Αλλιώς προσπάθησε αν την σβήσεις εντελώς. Μετά, κάνε επανεκκίνηση σε υπολογιστή και 6290. Αν και πάλι δεν το βλέπει, κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το pc suite. Τις εφαρμογές καλύτερα να τις αποθηκεύεις μέσα σε ένα φάκελο με την μαζική αποθήκευση, να το αποσυνδέεις και μετά να τις εγκαθιστάς χειροκίνητα μέσα απο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Στο μενου Data mgr---> App mgr δεν υπάρχει η εφαρμογή( οι υπόλοιπες που έχω εγκαταστήσει παλαιότερα φαίνονται όλες κανονικά) Προφανώς διακόπηκε η εγκατάσταση και έχουν απομείνει τα installation files κάπου στη memory card και δημιουργούν το πρόβλημα αναγνώρισης. Επανεκκίνηση έκανα στο κινητό και πάλι δε λύθηκε κανένα πρόβλημα. Όταν συνδέω σε Data transfer mode, το Pc suite το βλέπει το κινητό με κίτρινο θαυμαστικό αλλά όταν το συνδέω σε Pc suite mode είναι σα να μην υπάρχει(κόκκινο Χ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Aπο την στιγμη που ξερεις ποια ειναι η εφαρμογη ανοιξε την στο pc σου με το UnSIS δες την διαδρομη της και διεγραψε την χειροκινητα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Σίγουρη λύση είναι να κάνεις φορμάτ σε κάρτα χωρίς να σώσεις όμως τους φακέλους συστήματος. Αν και, υπάρχει περίπτωση κάτι να εγκαταστάθηκε στην μνήμη τηλεφώνου και να δημιουργεί απο εκεί το πρόβλημα. Δοκίμασε την μέθοδο με το unsis (διάβασε την 3η παράγραφο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 παιδιά, δοκίμασα να δω ποια αρχεία εγκαθιστά η εφαρμογή αλλά και πάλι δεν υπήρχε κανένα από αυτά. Στο root directory της κάρτας υπήρχε μόνο το sis κι ένα tmp αρχείο. Δλδ πάλι για format είμαι ρε γμτ. Δλδ αν κάθε φορά που εγκαθιστώ μια εφαρμογή αν τύχει και με πάρει κανείς τηλέφωνο θα κάνω format, τι βλακεία είναι αυτό στο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Σβήσε το sis και το tmp που αναφέρεις. Επίσης πήγαινε στο φάκελο Private\10202dce της κάρτας μνήμης και διέγραψε τα όλα. Όσο αφορά την μη αναγνώριση από το PC Suite. Συνεχίζει αν αφαιρέσεις τη κάρτα μνήμης και στη συνεχεία να το συνδέσεις σε κατάσταση PC Suite; Πάντως μου φαίνεται περίεργο αυτό που αναφέρεις διότι έστω και αν σε πήραν τηλέφωνο στη διάρκεια της εγκατάστασης θα έπρεπε να συνεχίσει στο παρασκήνιο και όχι να ακυρωθεί. Έτσι γινόταν πάντα... μήπως έκανες εσύ κάτι άλλο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Επαναφέρω αυτό το θέμα μετά από αρκετό καιρό για να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γράψω τα μηνύματα στην κάρτα sim ώστε μετά να τα περάσω σε άλλο κινητό.Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό;Αποθήκευσα τα μηνύματα μέσα από το pc suite στον υπολογιστή αλλά θέλω να τα μεταφέρω σε άλλο κινητό όχι νόκια γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Δυστυχώς η S60 δεν δίνει τη δυνατότητα (όσο και αν ακούγεται περίεργο) να αποθηκεύσεις μηνύματα στη κάρτα SIM. Αλλά και να γινόταν, ο αριθμός που μπορεί να χωρέσει η κάρτα SIM είναι πολύ μικρός. Όσο αφορά το back up και επαναφορά του σε άλλη συσκευή μη Nokia, φυσικά και δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Δυστυχώς η S60 δεν δίνει τη δυνατότητα (όσο και αν ακούγεται περίεργο) να αποθηκεύσεις μηνύματα στη κάρτα SIM. Αλλά και να γινόταν, ο αριθμός που μπορεί να χωρέσει η κάρτα SIM είναι πολύ μικρός. Όσο αφορά το back up και επαναφορά του σε άλλη συσκευή μη Nokia, φυσικά και δεν γίνεται. Οπότε δεν υπάρχει τρόπος να περάσω τα μηνύματα σε άλλη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Μη Nokia, όχι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Μη Nokia, όχι! Βλακεία όμως που το s60 δεν υποστηρίζει την αντιγραφή των μηνυμάτων στην sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του κινητού? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Ναι,ξεθαβω το 6290 γιατι εχω ενα θεματακι με το software update.. :cry: Λοιπον το κινητο τα εχει τα χρονακια του αλλα φοραει το αναβαθμισμενο λογισμικο 4.21 Τωρα τελευταια ομως μου κανει κατι "νερα" σβηνει το μητρωο κλησεων κτλ και θελω να ξαναπερασω το λογισμικο του, κατι το οποιο ΔΕ γινεται γιατι το nokia software updater λεει πως ειναι ενημερωμενο. Το αντιστοιχο προγραμματακι της Sony Ericsson το εχω δουλεψει,κανει διαγνωση οτι ειναι up-to-date η συσκευη αλλα σου δινει την επιλογη να ξαναβαλεις το software!!!! (Ετσι εσωσα το S.E. της κοπελας μου που τα'χε παιξει.. ;) ) ΤΙ γινεται ομως με τη ΝΟΚΙΑ;;;Πως θα ξαναπερασω το software??? http://img849.imageshack.us/img849/6619/nokiaup.jpg Uploaded with ImageShack.us Edited August 13, 2011 by Farsalinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Δοκίμασε με το Ovi Suite Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Το δοκιμασα και τιποτα!Λεει οτι ειναι το τελευταιο λογισμικο (ενταξει,το ξερουμε) αλλα πουθενα επιλογη να το ξαναπερασω! Εχω φρικαρει!!! :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εδώ και κάποιο καιρό επανέφερα το αγαπημένο μου 6290 σε καθημερινή λειτουργία :happy::happy::happy: Θυμάμαι πως ποτέ δε μου κράταγε η μπαταρία αλλά εκτός αυτού κοντεύει να τα παίξει και η 2η που είχα πάρει μιας και η πρώτη χάλασε και φούσκωσε.Και ερωτώ: Μπορώ να του βάλω κάποια άλλη εκτός της BL-5F που φοράει κανονικά; Η συγκεκριμένη μπαταρία φημίζεται για τη μικρή διάρκεια ζωής; Τι ψάχνω να βρω τώρα ε;;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts