grvit Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ok.Καταρχήν Χρονια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία πανω απο ολα. Γνωρίζει κανείς αυτη την αηδία το τηλεφωνο που φαινεται στην εξωτερική οθόνη οταν καλούμε αν μπορει να παρει δρόμο απο κει πέρα???:mad: Χάθηκε να βαλουν το λογότυπο ΝΟΚΙΑ ? Αυτη τη σαχλαμάρα επρεπε να βάλουν ,λες και ειναι συσκευή δωρο που σου δινουν αν αγορασεις ενα επιτραπεζιο Μονόπολη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Mου ερχεται το 6290 μεθαυριο.Θελω να σας ρωτησω ποιος ειναι ο περιορισμος στο μεγεθος της micro-sd και αν το κινητο εχει ασυμβατοτητες με μαρκες μνημων. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Αν ψαξεις λίγο εδω καπου θα το βρεις.Εχει αναφερθει πιστευω αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως να σου βαλω το link.Παντως εγω εχω μια 2GB και ειναι μια χαρά. Κατι βρηκα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1857165&highlight=%EA%E1%F1%F4%E1+micro#post1857165 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 το 6290 υποστηρίζει PBAP?? ξέρει κανείς?? PhoneBook Access Profile για να μπορούν άλλες συσκευές (πχ Handsfree με οθόνες) να διαβάσουν τα περιεχόμενα του καταλόγου στο κινητό (για συσχέτιση αριθμού με όνομα πχ) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Το παρελαβα το κινητο και ειναι φανταστικο!Κανει ακριβως αυτα που θελω.Εχω 2 ερωτησεις ομως... 1)Γιατι οποτε διπλωνω την συσκευη, η εξωτερικη οθονη μου γραφει "δεν διατιθεται υπηρεσια ptt" ?Δεν εχω πατησει το πλαινο κουμπακι και ουτε απο το μενου του ptt μπορω να απενεργοποιησω κατι σχετικο.Καποια λυση? 2)Πως μπορω να μεταφερω απο το nokia 6230i (s40) τις σημειωσεις του ημερολογιου στο 6290 (s60) ? κανεις ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 κανεις ρε παιδια? Δοκιμασες να κανεις backup στην PC SUITE το 6230 και μετα restore στο 6290? Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Nα ειμαι ειλικρινης οχι γιατι δεν εχω αγορασει το καλωδιο για το 6230... Μεσω ΒΤ δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 γίνεται Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 2)Πως μπορω να μεταφερω απο το nokia 6230i (s40) τις σημειωσεις του ημερολογιου στο 6290 (s60) ? κανεις ρε παιδια? Κανε συχρονισμο pc-suite-6230i με outlook . Στην συνεχεια συχρονισμο outlook & 7290 μεσω pc suite Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 παιδία το κινητό πέρνει άνετα και 8gb!!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elise Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρατήρησα ότι αν κάνεις search για μια επαφή πατώντας ένα γράμμα, το κινητό σου εμφανίζει τις επαφές με αυτο το γράμμα στο επώνυμο αντί για το όνομα. Ξέρετε αν αλλάζει αυτό? Επίσης, ξέρετε αν υπάρχει κόλπο να απενεργοποιήσουμε τον ήχο της cameras? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρατήρησα ότι αν κάνεις search για μια επαφή πατώντας ένα γράμμα, το κινητό σου εμφανίζει τις επαφές με αυτο το γράμμα στο επώνυμο αντί για το όνομα. Ξέρετε αν αλλάζει αυτό? Επίσης, ξέρετε αν υπάρχει κόλπο να απενεργοποιήσουμε τον ήχο της cameras? Πήγαινε επαφές > Ρυθμίσεις > Προβολή ονομάτων και βάλε την επιλογή Όνομα Επώνυμο. Πήγαινε στα Προφίλ, επέλεξε αυτό που θέλεις, πάτα Επιλογές > Διαμόρφωση και κάνε τους Ήχους ειδοποίησης (απενεργοποιημένοι). Αν συνεχίζει να ακούγεται ο ήχος, τότε δεν γίνεται λόγω παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elise Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Τα είχα κάνει και τα δύο αλλα δεν έγινε τιποτα....Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παραλείπουν βασικές ευκολίες στα καινούρια μοντέλα...Το 6270 ήταν άψογο από τέτοιες λειτουργίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Τα είχα κάνει και τα δύο αλλα δεν έγινε τιποτα....Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παραλείπουν βασικές ευκολίες στα καινούρια μοντέλα...Το 6270 ήταν άψογο από τέτοιες λειτουργίες! Το δεύτερο το είχαν τα παλιότερα μοντέλα, αλλά το κατάργησαν για χάρη των προσωπικών δεδομένων. Δηλαδή δεν μπορείς να πάρεις κάποιον φωτογραφία χωρίς να το ξέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν το Smartphoneware Best Full Screen Caller που να δείχνει όμως την εικόνα full screen στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ οθόνη?? επίσης μπας και βρήκε κάποιος κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να κρατάει αναμένο το flash συνεχόμενα σαν φακό?? είχα βρει ένα παλιότερα αλλά το άναβε σε κόκκινο χρώμα το flash και όχι το κανονικό άσπρο που φωτίζει! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 παιδια υπάρχει κα΄πιος τρόπος να ξανα περάσω το λογισμικο το ίδιο γιατι απο το software της ΝΟΚΙΑ λεει πως είναι ενημερωμένο και δεν με αφήνει να το ξανα βάλω! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 παιδια υπάρχει κα΄πιος τρόπος να ξανα περάσω το λογισμικο το ίδιο γιατι απο το software της ΝΟΚΙΑ λεει πως είναι ενημερωμένο και δεν με αφήνει να το ξανα βάλω! Εφόσον δεν σου δίνει τη δυνατότητα να ξαναπεράσεις το ίδιο λογισμικό (κανονικά θα έπρεπε να στη δίνει), μπορείς να κάνεις format, φυσικά χάνοντας τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής. Το format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Επίσης όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάς «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγεις το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σου ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 δεν θελω να κανω φορματ αλλα να κανω παλι αναβαθμιση!!ξέρει καποιος κάτι!!ευχαριστω πάντος φίλε!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 δεν θελω να κανω φορματ αλλα να κανω παλι αναβαθμιση!!ξέρει καποιος κάτι!!ευχαριστω πάντος φίλε!:) Μα είναι ακριβώς το ίδιο. Περνώντας πάλι το ίδιο λογισμικό είναι σαν να κάνεις format... Δεν βλέπω το λόγο να μην κάνεις format εφόσον δεν σου δίνεται η επιλογή να ξαναπεράσεις το λογισμικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Κατέβασα στον υπολογιστή το παιχνίδι bubbles από το myphone. Περνώντας το στο 6290 μου λέει ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει. Μπορεί κανένας να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Κατέβασα στον υπολογιστή το παιχνίδι bubbles από το myphone. Περνώντας το στο 6290 μου λέει ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει. Μπορεί κανένας να βοηθήσει; Έχει λήξει το πιστοποιητικό! Άλλαξε την ημερομηνία του κινητού κανα εξάμηνο πίσω και ξανακάνε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βάλε τη ακόμη πιο πίσω. Θα πρέπει να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγύρνα στη σωστή ημερομηνία. Επίσης πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο: Εγκατάσταση Λογισμικού (Όλα) Έλεγχος Πιστοποιητικών (Απενεργοποίηση) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Εχω πολυ καιρο να "μπω" στη σελιδα του myphone λογω επαγγελματικων και μη υποχρεωσεων..... Θα ηθελα την βοηθεια καποιου για το παρακατω προβλημα μου.... Παλιοτερα καπου το ειχα διαβασει αλλα λογω περιορισμενου χρονου με μια αναζητηση που εκανα σημερα δεν βρηκα την λυση.... Εχω αγορασει 2 διαφορετικα bluetooth ακουστικα αλλα κανενα δεν δουλευει σωστα παρα μονο εαν φερω το κινητο σε αποσταση 5,6 εκατοστων απο το ακουστικο(χανεται η συνδεση bluetooth μεταξυ κινητου και ακουστικου)! Ρωτησα και μου ειπαν οτι χρειαζεται αναβαθμιση το τηλεφωνο γιατι το προβλημα ειναι στο bluetooth του κινητου. Μπαινω στο προγραμμα αναβαθμισης και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση, εγω εχω την "V 03.03" "09-03-07 RM-176 Nokia 6290(07.01)" Υπαρχει λυση........... ;;;;; Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Εχω πολυ καιρο να "μπω" στη σελιδα του myphone λογω επαγγελματικων και μη υποχρεωσεων..... {....} Ρωτησα και μου ειπαν οτι χρειαζεται αναβαθμιση το τηλεφωνο γιατι το προβλημα ειναι στο bluetooth του κινητου. Μπαινω στο προγραμμα αναβαθμισης και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση, εγω εχω την "V 03.03" "09-03-07 RM-176 Nokia 6290(07.01)" Υπαρχει λυση........... ;;;;; Έχεις ήδη την τελευταία έκδοση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Αρα δεν υπαρχει λυση στο προβλημα μου; Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 εγω πάντος έχω την 3.06 αρα έχεις λύση!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts