nickolas84 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Με το pc suite λογικά θα μπορείς να μεταφέρεις επαφές και μηνύματα . Nαι αλλά δεν έχω καλώδιο σύνδεσης για το 6100... Πάντως είναι και αυτό μια λύση! Edit: To καλώδιο στην Αμερική κάνει... 50 δολλάρια :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες. Πολυ καλο κινητο και ας λενε οτι μοιαζει με φτηνιαρικο. Εμενα μου φαινεται αρκετα εντυπωσιακο:D . Αγορασα μια καρτα 2 GB απο το ebay (τολμηστε το και δεν θα χασετε απο τη στιγμη που οι τιμες εκει εναι οι μισες απο το πιο φτηνο μαγαζι στην Ελλαδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Θελω να ρωτησω κατι αλλα μη βαρεσετε... Απο τη στιγμη που το 6290 βασιζεται στην 3η εκδοση Symbian, θα μπορει να τρεχει κανονικα ολες τις εφαρμογες χωρις προβλημα? Δηλαδη οι διαφορες με ενα ακριβοτερο μοντελο πχ το Ν73 ειναι μονο στην καμερα και στο Wi-fi? Στο θεμα των εφαρμογων ειναι το ιδιο ή εχουν διαφορετικο επεξεργαστη? Δεν βαραμε εδω φιλε μου :p Τρεχει οτι εφαρμογη ειναι για 3rd edtion . Δεν εχει σημασια ο διαφορετικος επεξεργαστης . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Nαι αλλά δεν έχω καλώδιο σύνδεσης για το 6100... Πάντως είναι και αυτό μια λύση! Edit: To καλώδιο στην Αμερική κάνει... 50 δολλάρια :wacko: Δεν χρειάζεται το καλώδιο αφού έχει υπέρυθρες . Όλο και κάποιος γνωστός σου θα έχει λάπτοπ . Όλα τα λαπτοπ έχουν υπέρυθρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 γ) Εχω mac και όχι pc. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Pc suite ή κάτι άλλο για συγχρονισμό; Ευχαριστώ πολύ! Το αντίστοιχο πρόγραμμα που αναφέρει η NOKIA για συγχρονισμό με mac είναι το iSync. Δεν έχω mac οπότε δεν το έχω δοκιμάσει, πάντως γράφει ότι υποστηρίζει το 6290. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Δεν χρειάζεται το καλώδιο αφού έχει υπέρυθρες . Όλο και κάποιος γνωστός σου θα έχει λάπτοπ . Όλα τα λαπτοπ έχουν υπέρυθρες . Bασικά θέλω να μεταφέρω και τα μηνύματα, και το 6100 δε μεταφέρει μηνύματα μέσω υπερύθρων...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Ξέρει κανείς πότε και αν θα βγεί σε ασημί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest angelad Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Ρε παιδιά έχω περασμένες στο τηλ 180 επαφές.Όλα εντάξει εκτός από μια επαφή μιας φίλης μου που όταν με καλεί βγάζει μόνο το τηλ και όχι το όνομα.Την έχω σβήσει και ξαναπεράσει πάνω από 10 φορές και τίποτα.:wacko: Μόνο σ'αυτή την επαφή γίνεται αυτό.Ξέρετε τι μπορεί να παίζει?Λέτε η τύπισα να είναι σατανική?:) ...μήπως είναι σημάδι να την παρατήσεις την φίλη σου??????χιούμορ κάνω προσπάθησες με αγγλικούς χαρακτήρες, κεφαλαία-μικρά...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Δεν βαραμε εδω φιλε μου :p Τρεχει οτι εφαρμογη ειναι για 3rd edtion . Δεν εχει σημασια ο διαφορετικος επεξεργαστης . Υπαρχουν ομως και καποιες εφαρμογες οπως το route 66 που στο Ν73 σχεδον σερνονται! Στο 6290 θα ειναι χειροτερα τα πραγματα? Και αν μπορει καποιος να μας πει τι επεξεργαστη εχει το 6290 και το Ν73. (στο google δεν βρηκα κατι...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Υπαρχουν ομως και καποιες εφαρμογες οπως το route 66 που στο Ν73 σχεδον σερνονται! Στο 6290 θα ειναι χειροτερα τα πραγματα? Και αν μπορει καποιος να μας πει τι επεξεργαστη εχει το 6290 και το Ν73. (στο google δεν βρηκα κατι...) Για το 6290: Single CPU CPU Type: ARM 11 CPU Clock Rate: 369 MH ενώ για το Ν73: Dual CPU CPU Type: ARM 9 CPU Clock Rate: 220 MHz Το 6290 είναι feature pack 1, το οποίο σημαίνει οτι η συσκευή είναι ταχύτατη. Τρέχει το Route 66 άνετα χωρίς πολύτως κανένα πρόβλημα. Ρε παιδιά έχω περασμένες στο τηλ 180 επαφές.Όλα εντάξει εκτός από μια επαφή μιας φίλης μου που όταν με καλεί βγάζει μόνο το τηλ και όχι το όνομα.Την έχω σβήσει και ξαναπεράσει πάνω από 10 φορές και τίποτα.Αυτό συμβαίνει ότνα το κινητό τηλέφωνο μιας επαφής υπάρχει και δυο διαφορετικά ονόματα. Έτσι, όταν σε καλεί η φίλη σου, δε μπορεί να ξέρει ποιά παο τις δύο επαφές σε καλεί και βγάζει στην οθόνη σου μόνο τον αριθμό. Βάλε το search ή το mobile search ή το alon contact guide, κάνε εύρεση με το νούμερο αυτό για να δείς σε ποιές επαφές το έχεις προσθέσει, και σβήστο απο τις υπόλοιπες ωστε να υπάρχει μόνο σε μια επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Εχει ερθει πουθενα το σιελ;(Voda,TIM,Cosmo,Nokia) Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Για το 6290: Single CPU CPU Type: ARM 11 CPU Clock Rate: 369 MH ενώ για το Ν73: Dual CPU CPU Type: ARM 9 CPU Clock Rate: 220 MHz Το 6290 είναι feature pack 1, το οποίο σημαίνει οτι η συσκευή είναι ταχύτατη. Τρέχει το Route 66 άνετα χωρίς πολύτως κανένα πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει ότνα το κινητό τηλέφωνο μιας επαφής υπάρχει και δυο διαφορετικά ονόματα. Έτσι, όταν σε καλεί η φίλη σου, δε μπορεί να ξέρει ποιά παο τις δύο επαφές σε καλεί και βγάζει στην οθόνη σου μόνο τον αριθμό. Βάλε το search ή το mobile search ή το alon contact guide, κάνε εύρεση με το νούμερο αυτό για να δείς σε ποιές επαφές το έχεις προσθέσει, και σβήστο απο τις υπόλοιπες ωστε να υπάρχει μόνο σε μια επαφή.Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε mirrorofsorrow Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Εχει ερθει πουθενα το σιελ;(Voda,TIM,Cosmo,Nokia)Χθές το πήρε μια φίλη μου σε μαύρο αλλά πριν, ρωτήσαμε παντού για το σιελ.Η ΤΙΜ μας είπε ότι δεν πρόκειται να το φέρει, στη voda μας είπαν ότι θα το φέρουν την επόμενη εβδομάδα.Εγώ πάντως υπαλλήλους που τη μια λένε έτσι και την άλλη αλλοιώς δεν τους εμπιστεύομαι.Οι περισσότεροι είναι άσχετοι.:wacko: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brell Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Πού μπορούμε να βρούμε δωρεάν εφαρμογές,προγράμματα,και ότι υπάρχει γιά το 6290? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Πού μπορούμε να βρούμε δωρεάν εφαρμογές,προγράμματα,και ότι υπάρχει γιά το 6290? Ψάξε στα xxxxxxxxxxxx και xxxxxxxxxxx και φυσικά στο αντίστοιχο thread του myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Βρήκα ένα βιντεάκι στο youtube που δείχνει τα νεα χαρακτηριστικά του fp1 :) http://www.youtube.com/watch?v=gZV-RL4E1Aw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Του πέρασα μερικά βιντεάκια και δυστυχώς σε όλα μου κάνει μικροκοψίματα κάθε λίγα δευτερόλεπτα ασχέτως ανάλυσης video (320X240 και 176Χ144). Τη μνήμη του τηλεφώνου την έχω τελείως άδεια... Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Υπάρχει λύση? Επίσης τα video 320Χ240 δεν τα δείχνει (στο full screen) σε όλη την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Παιδιά έχω εδω και τρεις μέρες το κινητό και... φυσαέι! Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Πήρα και μια μία κάρτα gb και είναι σούπερ. Νομίζω ότι η κάρτα που βρήκα στο e-shop ειναι ευκαιρία! Ρίξτε μια ματιά όσοι ενδιαφέρεστε: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569790 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Παιδιά έχω εδω και τρεις μέρες το κινητό και... φυσαέι! Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Πήρα και μια μία κάρτα gb και είναι σούπερ. Νομίζω ότι η κάρτα που βρήκα στο e-shop ειναι ευκαιρία! Ρίξτε μια ματιά όσοι ενδιαφέρεστε: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569790Αυτή έχω κι εγώ.Μόνο που την έχω αγοράσει από τότε που πήρα το 6131, απο το Γερμανο(τις είχε μια εποχή) και αρκετά ακριβότερα.:( Όντως super;) Παιδιά να ρωτήσω κάτι.Έχω στη κάρτα μνήμης(όπως την είχα στο 6131),φακέλους με mp3 καταχωρημένους ως music-laika-pop-classic rock και άλλα.Παλιά όταν είχα το Κ750 άνοιγα τον player και έβλεπε όλους αυτούς τους φακέλους.Φόρτωνα ότι είδος ήθελα και το άκουγα συν του ότι μπορούσα να φτιάξω και playlists.Εδώ όπως και στο 6131 δεν βλέπει τους φακέλους.Πρέπει αναγκαστικά να τα οργανώσω σε playlists? Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Τελικα ποσο κραταει η μπαταρία θα πει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Τελικα ποσο κραταει η μπαταρία θα πει κανεις;Εμένα 3 μέρες με αρκετή χρήση Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Εμένα 3 μέρες με αρκετή χρήση Φιλε μου μπορεις να μου πεις τι χρηση του κανεις αναλυτικά και αν σου εχει κανει κανα restart;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Χμμμ.ειδα οτι το 6290 φοραει πολυ καλο και δυνατο επεξεργαστη οποτε λεει για να σηκωνει πολες εφαρμογες...η τιμη του ειναι ομως ηπ ραγματικη εκπληξη... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Έχω το κινητό εδώ και 2 εβδομάδες περίπου, χωρίς πρόβλημα. Πρίν από λίγο, πάω να βάλω το ξυπνητήρι για αύριο, και βλέπω ότι, σύμφωνα με το κινητό, σήμερα είναι 30 Απριλίου 2007! Το έκανε και σε κανέναν άλλο αυτό? Να είχα ρυθμίσει λάθος την ημερομηνία, (ή να το πείραξα σήμερα) αποκλείεται! Εμφανίστηκε σε κάποιον άλλο αυτό σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Φιλε μου μπορεις να μου πεις τι χρηση του κανεις αναλυτικά και αν σου εχει κανει κανα restart;:rolleyes:Κατ'αρχάς είναι μόλις μια εβδομάδα περίπου που το έχω.Είναι το πρώτο μου κινητό με symbian λειτουργικό και όπως καταλαβαίνεις το ψάξιμο πάει σύννεφο.Αν δεις πιο πάνω που τα έχω μπλέξει με τις playlists,καταλαβαίνεις τι γίνεται.Το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά ακούω ραδιόφωνο.Μετά σύνδεση στο pc και ψάξιμο πάλι συν πάρα πολλά μηνύματα όλη μέρα..Το βράδυ πάλι σύνδεση στο pc στο σπίτι.Να πω μόνο ότι το βράδυ γύρω στις 12 το κλείνω..Το φόρτισα χθες το πρωί και ακόμη η μπαταρία του μέχρι τώρα είναι full.Όταν έχεις συμβιώσει με το 6131 αυτό μου φαίνεται θεικό σε διάρκεια..;) Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει restart..μόνο ένα παράξενο κόλλημα όταν άλλαξα το theme(βάζοντας κάποιο άλλο από της μάνας του που έχει),σταμάτησε να μου δείχνει αναφορές παράδοσης στα μηνύματα που έστελνα.Κουφό??? Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts