lionor Δημοσιεύτηκε November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 26, 2006 Αν θελετε ακουστε τι προβλημα αντιμετωπιζω, πιστευω οτι δεν ειμαι ο μονος... Πριν 4 χρονια αγορασα ενα διαμερισμα το οποιο περιελαμβανε και μια θεση παρκινγ σε πυλωτη πολυκατοικια. Από περσυ που εχω αγορασει και αυτοκινητο αρχισανε τα προβληματα... Γιατι εκει μεσα στην πυλωτη ο καθενας βαζει οτι αυτοκινητο η μοτοσυκλετα εχει, ανεξαρτητα απο το αν εχει θεση παρκινγ ή οχι, με το προσχημα οτι ειναι κοινοχρηστος χωρος και οτι μπορει ο καθενας να τον χρησιμοποιει! εχω και εγω 2ο αυτοκινητο ενος συγγενη δηλ, αλλα δεν το βαζω, αφου η θεση παρκινγ ανηκει σε μενα αποκλειστικα... Ηθελα να ξερω τι ισχυει και τι οχι...αν εχουνε δικιο οι αλλοι, να πηγαινω και εγω και να το βαζω σε οποια πυλωτη βρισκω ελευθερο χωρο, αλλα οχι εκει που εχω θεση παρκινγ μιας και πλεον εχει καταντησει αηδια το να μπορω ευκολα να το βαζω και να το βγαζω...τι γνωμη εχετε πανω σε αυτο ρε παιδια...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21131 Διάβασε αυτό. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. November 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 αναθεμα και αν καταλαβα τπτ.... ο καθενας λεει οτι θελει...εγω πολυ απλα θελω να ξερω το εξης: εχω θεση παρκινγ ή οχι; Στο συμβολαιο αναφερει: διαμερισμα-θεση παρκινγ-αποθηκη. Ενας ενοικος πολυκτοικιας που εχει θεση παρκινγ, βαζει εκει 2 αυτοκινητο με αποτελεσμα να με εμποδιζει να μπω και να βγω. εχει αυτο το δικαιωμα; αλλος βαζει μεσα την μηχανη του, χωρις να εχει καμια θεση παρκινγ....ειναι και αυτος ενταξει; ή μηπως εγω που εχω θεση, δεν πρεπει να το βαζω καθολου;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Φιλε μου πιστευω πως σε πιασανε κοροιδο γιατι ουσιαστικα αγορασες αερα για να παρκαρεις.Δεν ξερω παντως αν ισχυουν αυτου του τυπου οι αγορες αλλα ξερω οτι αν ο χωρος αυτος ειναι δηλωμενος σαν πυλοτη-ακαλυπτος χωρος τοτε μπορεις να κανεις κατι.Αν ειναι ετσι δηλωμενος ο χωρος τοτε βαζετε τα αυτοκινητα μεσα γιατι συμφωνειτε ολοι.Αν ομως καποιος απο τη πολικαοικια κανει μια καταγγελια στη πολεοδωμεια τοτε θα πρεπει να βγουνε ολα τα αυτοκινητα εξω.Οποτε αν δεν σου επιτρεπουν να βαζεις το δικο σου μεσα προιδοπειησε τους οτι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα ψαχνουν και αυτοι να παρκαρουν στο δρομο;) Τωρα αν ειναι δηλωμενος σαν γκαραζ συστυχως δεν ξερω Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. November 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 φιλε το θεμα ειναι οτι εγω εχω αγορασει διαμερισμα και ΠΑΡΚΙΝΓΚ, το οποιο επι χρονια το ειχε αλλος και μου το πουλησε μαζι με το διαμερισμα...Τωρα ομως αλλαξανε τα πραγματα γιατι εχουν ολοι παρει αυτοκινητα και δεν εχουνε που να τα βαλουνε...Που πρεπει να αποτανθω; Σε καποιο δικηγορο ισως; Γιατι αν μου πουλησανε αερα, θα τα ριξω σε αυτον που μου πουλησε το διαμερισμα και το παρκινγ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 φιλε το θεμα ειναι οτι εγω εχω αγορασει διαμερισμα και ΠΑΡΚΙΝΓΚ, το οποιο επι χρονια το ειχε αλλος και μου το πουλησε μαζι με το διαμερισμα...Τωρα ομως αλλαξανε τα πραγματα γιατι εχουν ολοι παρει αυτοκινητα και δεν εχουνε που να τα βαλουνε...Που πρεπει να αποτανθω; Σε καποιο δικηγορο ισως; Γιατι αν μου πουλησανε αερα, θα τα ριξω σε αυτον που μου πουλησε το διαμερισμα και το παρκινγ... Στο συμβόλαιο τι αναφέρει; Αν δικαιούσαι να παρκάρεις θα το αναφέρει ξεκάθαρα. Για παράδειγμα στο ενοικιαστήριο που έχω κάνει, αναφέρει ξεκάθαρα για τον χώρο στάθμευσης, οπότε λογικά στο συμβόλαιο θα αναγράφει σίγουρα κάτι σχετικό... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. November 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 αναφερει τα εξης:...στο διαμερισμα αυτο ανηκει ως παραρτημα αυτου ο με αριθμο 3 χωρος σταθμευσης αυτοκινητου της πυλωτης, ο οποιος φαινεται με τον αριθμο αυτο και τα περιμετερικα γραμματα κ-η-ζ-ι απο το σχεδιο κατοψης πυλωτης του μηχανικου ταδε, που προσαρταται στην ταδε πραξη συστασης οριζοντιας ιδιοκτηριας και κανονισμου πολυκατοικιας του ταδε συμβολαιογραφου και εχει επιφανεια 15 τ.μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 αναφερει τα εξης:...στο διαμερισμα αυτο ανηκει ως παραρτημα αυτου ο με αριθμο 3 χωρος σταθμευσης αυτοκινητου της πυλωτης, ο οποιος φαινεται με τον αριθμο αυτο και τα περιμετερικα γραμματα κ-η-ζ-ι απο το σχεδιο κατοψης πυλωτης του μηχανικου ταδε, που προσαρταται στην ταδε πραξη συστασης οριζοντιας ιδιοκτηριας και κανονισμου πολυκατοικιας του ταδε συμβολαιογραφου και εχει επιφανεια 15 τ.μ. Νομίζω ότι είναι σαφής, ότι σου ανήκει δηλαδή... Καλό θα ήταν πιστεύω να συμβουλευτείς κάποιο δικηγόρο, για το τι πρέπει να κάνεις. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. November 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 αστα να πανε...πληρωνεις και δεν ξερεις τι εχεις...ρε γμτ...που εμπλεξα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 αστα να πανε...πληρωνεις και δεν ξερεις τι εχεις...ρε γμτ...που εμπλεξα.... Εγώ πάντως, όσες φορές παρκάρανε στο χώρο μου και παρκάρανε επίτηδες , τους έκλεισα και δεν το ξαναέβαλαν... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. November 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 φιλε ξερεις κατι; βασικα εχω βαρεθει αυτην την ιστορια. πριν μερικες μερες καλεσα την αστυνομια....αυτος μαλλον συμμορφωθηκε, αλλα τωρα το βαζει αλλος... μα την παναγια μου ρχεται να κλεισω εντελως την εισοδο και να μην μπορει να μπει κανεις... μου χουνε σπασει τα νευρα... μαλιστα μου λενε να μην τους ενοχλω, οταν τους λεω οτι δεν μπορει ο καθενας να βαζει αυτοκινητο μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Έχει ξεφύγει η κατάσταση δηλαδή... Δεν σου είπαν απο την αστυνομία ποιος είναι ο αρμόδιος φορέας για τέτοιους είδους θέματα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 kala dn vlepoun oti einai parking??afou to grafei to symvolaio tha apaithseis to parking sou kai fysika de tha tous afhseis na vazoun allo amaksi -mhxanh ktl..... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Οι γνωστοι σπαστικοι γειτονες... Μηπως και ο προηγουμενος δεν τους αντεξε και γι αυτο εφυγε???:lol: :lol: :lol: Αφου το αναφερει στο συμβολαιο θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σου δωσουν την θεση σου ασχετα αν παρκαρουν αλλοι...!!! Καθε ενοικος της πολυκατοικιας εχει ΜΟΝΟ μια θεση parking στην πυλωτη!!!Και οχι για 2,3 αυτοκινητα που εχουν μερικοι...!!! Και αν εχεις αγανακτησει βαλε πασαλους με κλειδαρια!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 ωραια για τα αυτοκινητα αλλα οι μηχανες απο ποτε ενοχλουν?ενα μετρο ειναι κ λιγοτερο απο μισο πλατος...εννοειται πως εχουν αδικο αν δεν πληρωσαν αλλα πολυ γκρινια για ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 κοιτα ο χορος ειναι δικος σου για να βαζεις το αυτοκινητο σου . οτι γραφει το συμοβολαιο . ξεκαθαρα πραγματα . και να σου πω και κατι και που αφηνες τοσο καιρο να το βαζουν αλλοι καλα να παθεις γιατι μην νομιζεις ευχαριστω δεν νομιζω να ακουσες απο κανεναν . ασε που μπορουσες να νοικιαζες την θεση τοσα χρονια που την ειχες και καθόταν . 50 -100 ευρω τον μηνα τα επερνες για πλακα . 1ον το αναφερεις στον διαχειριστη η σε μια γενικη συνελευση που θα κανετε στην πολυκατοικια ξεκαθαρα " εχω την θεση μου και την θελω " ουτε μα ουτε μου οποιος την καταπαταει θα φονάζω την αστυνομια και καθαρίζει αυτη για εσενα . και στην τελικη αμα το ξαναβαλει ο ιδιος θα του πεις οτι θα τον κανεις μυνηση για καταπατηση ιδιοκτησιας . τωρα αμα ειναι τοσο περιεργοι ε βαλε μια αλυσιδα και εσυ και οριοθετησε τον χωρο σου . ξεκαθαρα πραγματα . ουτε μα ουτε μου . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 To ίδιο είχα πάθει κι εγώ περίπου πρίν 3-4 μήνες, αλλά στη δουλειά. Είχα τη θέση μου, που τις περισσότερες φορές όμως ήταν κατειλημένη. Ώσπου ξαφνικά μια μέρα έβαλα μια ταμπελίτσα "Χώρος ιδιόκτητος" και και μια μεγάλη ξύλινη παλέτα στη μέση. Αυτή τη στιγμή παρκάρω κανονικά και ούτε ενας δε μου έχει κάνει παράπονα τύπου "γιατί έβαλες ταμπέλα" κλπ...:cool: Λίγο τσαμπουκά θέλει την πρώτη φορά, και μετά δε σε ενοχλεί κανείς... Μόλις το δείς κενό, βάλε ταμπέλα και το αυτοκίνητό σου. Και αν σου μιλήσει κανείς δείξτου του συμβόλαιο να το :X. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Από ότι είδα στο συμβόλαιό σου αναφέρει ότι σου ανήκει η τάδε θέση πάρκιν. Αν το πρόβλημα το δημιουργούν οι ίδιοι της πολυκατοικίας τότε: 1.δεν μπορεί να επέμβει η αστυνομία σε ιδιωτικό χώρο. 2.απευθύνσου κατευθείαν σε εισαγγελέα. 3.θα τους γίνει σύσταση την πρώτη φορά. 4.τη δεύτερη φορά που θα επαναληφθεί επεμβαίνει η αστυνομία στον ιδιωτικό χώρο με απόφαση εισαγγελέα και καθάρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Πάντως θυμάμαι πρόσφατα που είχε γίνει αυτή η ιστορία με το πάρκινγκ στις πυλωτές. ότι είχαν καταλήξει ότι η πυλωτή είναι κοινόχρηστη και όποιος προλάβει. Το συμβόλαιο σου είναι αλήθεια ότι τα λέει πολύ καλά και με σχήματα κτλ. αλλά δε σημαίνει ότι είναι νόμιμο. Αν η θέση πάρκινγκ ήταν κλεισμένη με τοίχους και πόρτα τότε θα ήσουν 100% νόμιμος. Εγώ θα έλεγα να ρωτήσεις δικηγόρο γιατί αν ισχύουν αυτά που σου λέω θα πρέπει να κινήσαι πιο διακρητικά μην εκνευρίσεις κανέναν και το ψάξει. Επίσης έχε το νου σου ότι αν δημιουργείς φασαρίες θα βρεις το αυτοκίνητο σου χτυπημένο, γδαρμένο κτλ. Δυστυχώς... ο νόμος της ζούγκλας. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 αναφερει τα εξης:...στο διαμερισμα αυτο ανηκει ως παραρτημα αυτου ο με αριθμο 3 χωρος σταθμευσης αυτοκινητου της πυλωτης, ο οποιος φαινεται με τον αριθμο αυτο και τα περιμετερικα γραμματα κ-η-ζ-ι απο το σχεδιο κατοψης πυλωτης του μηχανικου ταδε, που προσαρταται στην ταδε πραξη συστασης οριζοντιας ιδιοκτηριας και κανονισμου πολυκατοικιας του ταδε συμβολαιογραφου και εχει επιφανεια 15 τ.μ. εφόσον το συμβόλαιό σου είναι σαφές και καθορίζει συγκεκριμένα τη θέση παρκινγκ που σου ανήκει, το ίδιο ισχύει και για τους άλλους ιδιοκτήτες. όποιος δε συμμορφώνεται και σου "τρώει" τη θέση ή παρκάρει σε μέρος που δεν είναι θέση πάρκινγκ [πχ. σε χώρο ελιγμών, οπότε δυσκολεύει τους άλλους], τότε παραβιάζει την ιδιοκτησία σου. επομένως, την επόμενη φορά που θα συμβεί, πάρε την αστυνομία να έρθει να να κάνει συστάσεις και να καταγράψει το γεγονός, για να έχεις ένα χαρτί στα χέρια σου [ότι ο τάδε παρκάρει στη θέση σου], άστου ένα χαρτάκι στο παρμπρίζ που να λέει με λίγα λόγια πάρτο απ'την ιδιοκτησία μου γιατί αλλιώς θα πάμε δικαστήριο και αν δεν τακτοποιηθεί το θέμα, πας σε έναν δικηγόρο, κάνεις ασφαλιστικά μέτρα και σε καμιά βδομάδα έχει τακτοποιηθεί σίγουρα το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Φιλε το ιδιο προβλημα υπηρχε και σε εμενα καθως ολοι εχουν απο 2 αυτοκινητα αλλα μια θεση παρκινγκ.αλλα εμεις τα βρηκαμε με ολους τους ενοικους της πολυκατοικιας.ουτε αστυνομιες ουτε τιποτα.καθιστε σε ενα συμβουλιο και βρειτε τα.πες τους ολους να φερουν τα συμβολαια τους.απλα μην μασησεις και μην το παιξεις καλος γιατι τον καλο τον λενε και λαμακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. November 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 όποιος δε συμμορφώνεται και παρκάρει σε μέρος που δεν είναι θέση πάρκινγκ [πχ. σε χώρο ελιγμών, οπότε δυσκολεύει τους άλλους], τότε παραβιάζει την ιδιοκτησία σου. αυτο ακριβως ισχυει με μενα. δεν παρκαρει δηλ. καποιος στην θεση μου, απλα τωρα εχουνε ολοι απο 2 αυτοκινητα και δεν εχουνε που να τα βαλουνε...αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη καποιος εχει 2-3 αυτοκινητα, μπορει να τα βαζει σε 1 θεση παρκινγ. οσο για τις μηχανες, ειναι και αυτες προβλημα, γιατι τις αφηνουνε μπροστα στην εισοδο της πολυκατοικιας και εμποδιζουν αφανταστα...οσο για τον διαχειριστη, αυτος τυγχανει να ειμαι εγω...και τι θα γινει αμα καλεσω συνελευση; στα φρυδια τους... τους τα πα με το καλο, τους το πα με το αγριο (εχω καλεσει μια φορα αστυνομια), αλλα συνεχιζουνε... ενας εβαζε ενα smart με τν δικαιολογια, οτι αφου χωραει γιατι να μην το βαζει...; τι να πω...στο σπιτι μου χωραει να ερθει η γυνακα του, γιατι δεν την φερνει να μεινει μαζι μου...; Το μονο που σκεφτομαι ειναι να παω σε δικηγορο να δω τι μπορει να γινει...ή αλιως πολυ αλα να κλεισω την εισοδο του παρκινγ με το αυτοκινητο και να μην μπορει κανεις να μπει, να δω τι σκατα θα κανουνε τοτε αυτοι, για να ξερω τι θα μπορουσα κι εω να κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 το καλυτερο ειναι τα βρειτε λυση πολιτισμενα . καλεσε μια γενικη συνελευση ενεφερε το προβλημα και πιεσε για να βρεθει λυση . και οταν λεω λυση να κανεντε οτι λεει ο συμβολαιογραφος . ο καθενας την θεση του και οι χοροι ελιγμου να μενουν ελευθεροι . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 πάντως μην κλείσεις την είσοδο, όπως λες από αντίδραση γιατί τότε θα καλέσουν αυτοί την αστυνομία και μετά από θύμα θα βρεθείς κατηγορούμενος. πες τους τα σε συνέλευση με αυστηρό ύφος και αν σε γράψουν, πήγαινε σε δικηγόρο να τους γράψει κι αυτούς... καλή τύχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. November 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 εχουμε ηδη συζητησει, αλλα αμα απλα συζητας κατι σε λενε και λακαμα και κανουν και αυτο που θελουνε...θα παω σε δικηγορο τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts