kostakiss Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 τηλεφωνο,γτ εγραψες οτι πηρες στον ipatios..εμενα μου πηραν ενα μπρελοκ ferre.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 α ,τα ειδα αλλα δεν με ενθουσιασαν..δε θεωρω ευγενικο να αλλαζεις το δωρο που σου εκαναν,αλλα οριστε τηλ:2310 270059 ιων. δραγουμη 14 για την αλλαγη πρεπει να εχεις καρτα αλλαγης και η αλλαγη να γινει εντος 10 ημερων απο την αγορα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelin Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Πολύ ωραίο δώρο για παιδιά τώρα το καλοκαίρι είναι αυτά http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=137&products_id=1067 http://www.ouaou.gr/html_prod/prod_6125.html Εχω πάθει πλάκα εγώ στα 30 μου....:lol: Που μπορώ να βρώ καλά τηλεκατευθηνομενα (οχι κινεζικα)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Πολύ ωραίο δώρο για παιδιά τώρα το καλοκαίρι είναι αυτά http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=137&products_id=1067 http://www.ouaou.gr/html_prod/prod_6125.html Εχω πάθει πλάκα εγώ στα 30 μου....:lol: Που μπορώ να βρώ καλά τηλεκατευθηνομενα (οχι κινεζικα)?? Με την μπαλα αυτη εχω παιξει:lol: την εχει ενα ανιψακι μου,,,απλα χοροπηδα καλυτερα στο νερο σα να χτυπα σε τσιμεντο... το φρισμπι μου εκανε και μενα εντυπωση:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Κανένα καλό μαγαζί για δώρα για κοπέλα(γενέθλια) έχετε να προτείνετε;Είδα αυτές τις μπιζουτιέρες πιο πάνω που λέει ο bogus αλλα με προβληματίζει το μέγεθος της μπιζουτιέρας.Έχει αγοράσει κανένας άλλος απο εκεί να μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Καταστημα για κρυσταλλα Swarovski σε κοσμηματα στην Αθηνα ξερετε ? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Γεια σας. Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο του θέματος ψάχνω ένα δώρο γενεθλίων για ένα φίλο μου. Το παιδί είναι 19 χρονών. Θα ήθελα να αποφύγω την αγορά κάποιου gadget αν γίνεται. budget περίπου 80 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να με βοηθήσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Με 80€ μπορείς να πάρεις ένα καλό πουκάμισο ή μια καλή μπλούζα. Είναι ίσως τετριμμένη μια τέτοια επιλογή δώρου αλλά αφού απέκλεισες τα gadged (αγαπημένη επιλογή :p)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Με 80€ μπορείς να πάρεις ένα καλό πουκάμισο ή μια καλή μπλούζα. Είναι ίσως τετριμμένη μια τέτοια επιλογή δώρου αλλά αφού απέκλεισες τα gadged (αγαπημένη επιλογή :p)... είναι λίγο ιδιότροπος με τα ρούχα, θέλει να τα αγοράζει μόνος του.. μετά σκέφτηκα κάτι σε πορτοφόλι, ρολόι http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=3845&osCsid=a1b47e8ec16e510abdb753bb3828fb2c (πχ αυτό)...εσείς τι άποψη έχετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Αν πας σε ρολοι ριξε μια ματια σαυτο που εχω εγω αν σε ενδιαφερει. http://www.e-watch.gr/products_detail.asp?e_product_id=3520 Παντως και αυτο που ειδες πολυ ωραιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Αν πας σε ρολοι ριξε μια ματια σαυτο που εχω εγω αν σε ενδιαφερει. http://www.e-watch.gr/products_detail.asp?e_product_id=3520 Παντως και αυτο που ειδες πολυ ωραιο. πολύ ωραίο αλλα δεν θα του αρέσει... θα προτιμούσε κάτι πιο minimal όπως το calvin klein που παρέθεσα πιο πάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 βιβλιο , dvd , καποια συλλεκτικη εκδοση ;;; Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 αυτό πώς σας φαίνεται? http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=3022&category_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Ωραιο και αυτο αλλα ξεφευγεις απο το buget σχεδον κατα το διπλασιο.. Ενω το CK ειναι και πολυ ομορφο και πολυ καλη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 γνωριζει κανεις που μπορω να βρω σε κουκλακια τους γερους απο το μαπετ σοου?? ειτε μαγαζι ειτε μεσω ιντερνετ... ή εστω πως λεγονται! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 γνωριζει κανεις που μπορω να βρω σε κουκλακια τους γερους απο το μαπετ σοου?? ειτε μαγαζι ειτε μεσω ιντερνετ... ή εστω πως λεγονται! Statler και Waldorf λεγονται οι γεροι του muppet show. Αμα ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις παρα πολλα links για αγορα, ασε που σιγουρα αμα πας σε μαγαζια με λουτρινα με τετοιου ειδους χαρακτηρες θα βρεις. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Και σε αυτό το site http://www.sunnysideup.gr/prod_details.asp?Product_id=1735# τα είχε,αλλά τώρα λέει μη διαθέσιμο.Πάντως αν ψάξεις στο google θα τα βρείς. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Καλημερα θελω ενα δωρακι για κοπελα( ονομαστικη εορτη ) 21 χρονων... 40-50 ευρω... τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Καλημερα θελω ενα δωρακι για κοπελα( ονομαστικη εορτη ) 21 χρονων... 40-50 ευρω... τι προτεινετε? μία καλή τσάντα, ένα σετ κασκόλ - γάντια (για το χειμώνα που έρχεται), ένα ρολόι χεριού, ή ένα πουλοβεράκι ... μετά θα μπορούσες να ψάξεις για κάποιο αξεσουάρ για το σπίτι (ιδανικό αν μένει μόνη της, αν όχι ... προσπαρμόζεσαι..) π.χ. .. θα μπορούσες να της πάρεις κάποιο ωραίο κάδρο, ή κάποιο φωτιστικό δαπέδου ... από αυτά τα fancy μαγαζιά που υπάρχουν στην αγορά ... ή ένα "διαφορετικό" ρολόι τοίχου .. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 μία καλή τσάντα, ένα σετ κασκόλ - γάντια (για το χειμώνα που έρχεται), ένα ρολόι χεριού, ή ένα πουλοβεράκι ... μετά θα μπορούσες να ψάξεις για κάποιο αξεσουάρ για το σπίτι (ιδανικό αν μένει μόνη της, αν όχι ... προσπαρμόζεσαι..) π.χ. .. θα μπορούσες να της πάρεις κάποιο ωραίο κάδρο, ή κάποιο φωτιστικό δαπέδου ... από αυτά τα fancy μαγαζιά που υπάρχουν στην αγορά ... ή ένα "διαφορετικό" ρολόι τοίχου .. Σ ευχαριστω για τις ιδεες-προτασεις σου τσαντα ειδα στο yοοx αλλα δεν ξερω καλα τα γουστα της... ειδα κι ενα ωραιο "ζεστο" δωρακι μονη της μενει ... το σετακι κασκολ-γαντια θα το ψαξω... :happy: και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Σ ευχαριστω για τις ιδεες-προτασεις σου τσαντα ειδα στο yοοx αλλα δεν ξερω καλα τα γουστα της... ειδα κι ενα ωραιο "ζεστο" δωρακι μονη της μενει ... το σετακι κασκολ-γαντια θα το ψαξω... :happy: και παλι ευχαριστω Ψαξε και για κανενα φουλαρι που ειναι και τις μοδας απ' οτι βλεπω!! ;) Παντως εκτος απο το κυριως δωρο που θα διαλεξεις, αγορασε σοκολατακια και ρουμι για την βραδια!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Εγω παντως σκεφτομαι να παρω σε μια φιλη μου αυτο το μπρελοκ.Το μεταλλικο πραγμα μου μοιαζει με νιφαδα χιονιου και θελω να ειμαι στο πνευμα των Χριστουγεννων:lol:.Στη θεση σου παντως θα επαιρνα και εγω ενα σετ κασκολ-γαντια.Τσαντα δυσκολα θα το τολμουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Ψαξε και για κανενα φουλαρι που ειναι και τις μοδας απ' οτι βλεπω!! ;) Παντως εκτος απο το κυριως δωρο που θα διαλεξεις, αγορασε σοκολατακια και ρουμι για την βραδια!! :) Χαχα καλο αλλα βραδια μαζι μου ντεν.. ;) Φουλαρι ναι στα υποψιν ... Εγω παντως σκεφτομαι να παρω σε μια φιλη μου αυτο το μπρελοκ.Το μεταλλικο πραγμα μου μοιαζει με νιφαδα χιονιου και θελω να ειμαι στο πνευμα των Χριστουγεννων:lol:.Στη θεση σου παντως θα επαιρνα και εγω ενα σετ κασκολ-γαντια.Τσαντα δυσκολα θα το τολμουσα. Ναι η τσαντα ειναι γουστο ... γι αυτο παω σε κατι πιο "απλο" το μπρελοκακι ωραιο... για Χριστουγεννιατικο δωρο εχουμε σκεφτει ηδη... :lol: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Χαχα καλο αλλα βραδια μαζι μου ντεν.. ;) Φουλαρι ναι στα υποψιν ... Ααα νομιζα πως ηταν ειδικη περιπτωση και οχι φιλη!! :ninja: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 καποια ιδεα για δωρακι σε δεσποινιδα 2 ετων??εκτος του κλασικου γιγαντιαου αρκουδου Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts