zyp3r Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 παρτης ενα πορτοφολακι η ενα απλο σταυρουδακι η ενα μια αλυσηδα με το αρχικο του ονοματος σου/της. Αν θες να πρωτοτυπησεις παρτης μια στολη σαν του Αη Βασιλη(ελπιζω να καταλαβες τι εννοω :D) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Σκεφτόμουν να πάρω μια ψηφιακή κορνίζα ως δώρο, αλλά δεν έχω ιδέα από αυτές, ούτε καν έχω δει από κοντά κάποια σε λειτουργία. Δεν θέλω να ξεφύγω σε χρήματα πάνω από τα 100 ευρώ, και στο Πλαίσιο υπάρχουν κάποιες προτάσεις. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι ή να μου δώσει καμιά σχετική συμβουλή? ψηφιακη κορνιζα σαν δωρο χριστουγεννων δεν την βλεπω και τοσο ζεστη σαν ιδεα.βεβαια γουστα ειναι αυτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 θες και πρωτοτυπιες? παρτης ενα τοτεμ τοτε. :wacko:λιγο ακυρο..αν&δεν ειναι κακη ιδεα:p! η ενα μια αλυσηδα με το αρχικο του ονοματος σου/της. Αν θες να πρωτοτυπησεις παρτης μια στολη σαν του Αη Βασιλη(ελπιζω να καταλαβες τι εννοω :D) καταλαβαινω..το σκεφτηκα:D αλλα φοβαμαι μην με βρισει:p! καλα θα δω τι θα παρω..ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 eida sto star pou eixan paei s ena magazi me gadgets san ayta pou vriskeis se site,gnwrizei kaneis pou yparxei kati tetoio?kserete ola ayta ta koufa px usb rocket launcher,usb frapediera kai ola ayta pou exoun kykloforisei. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 eida sto star pou eixan paei s ena magazi me gadgets san ayta pou vriskeis se site,gnwrizei kaneis pou yparxei kati tetoio?kserete ola ayta ta koufa px usb rocket launcher,usb frapediera kai ola ayta pou exoun kykloforisei. http://www.e-shop.gr/gadgets.phtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 για δωρο για τον αγιο βαλεντινο τι προτεινετε??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 περα απο τα κλασικα δωρα?π.χ. κουκλακια, κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Διαμονή σε ξενοδοχείο με δείπνο μιάς και πέφτει Σαββάτο. :) Για τους κατέχοντες, ταξίδι-αστραπή. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 για δωρο για τον αγιο βαλεντινο τι προτεινετε??? Εδώ θα βρεις πολλές ιδέες: Δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 περα απο τα κλασικα δωρα?π.χ. κουκλακια, κλπ? εεε ναι... Διαμονή σε ξενοδοχείο με δείπνο μιάς και πέφτει Σαββάτο. :) Για τους κατέχοντες, ταξίδι-αστραπή. :) πολυ ωραια ιδεα αλλα δεν ειμαι ακομα στην ηλικια που να διαθετω τοσα λεφτα;).. Εδώ θα βρεις πολλές ιδέες: Δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν μου εμφανιζετε το site..απο το link που βλεπω,thread μεσα στο myphone ειναι??γιατι στην αναζητηση που εβαλα δεν μου εβγαλε κατι!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 για δωρο για τον αγιο βαλεντινο τι προτεινετε??? Εκτός από την διαμονή που πρότεινε ο VeCo (εγώ την όργανωσα σε στυλ ΣΚ απόδραση) ένα φουσκωτό μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς (το ξέρω ακούγεται κάπως αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις κάποια πολύ ωραία... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 πολυ ωραια ιδεα αλλα δεν ειμαι ακομα στην ηλικια που να διαθετω τοσα λεφτα;).. Εντάξει, δεν είναι ανάγκη να είναι στο Μεγάλη Βρετανία. Το θέμα είναι η απόδραση. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 για δωρο για τον αγιο βαλεντινο τι προτεινετε??? εγω θα κανω αυτο δωρο...(το ροζ):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 δεν μου εμφανιζετε το site..απο το link που βλεπω,thread μεσα στο myphone ειναι??γιατι στην αναζητηση που εβαλα δεν μου εβγαλε κατι!!! Εδώ... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Εδώ... :) thnx:)!... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Παιδιά ξέρει κανένας που μπορώ να βρω να αγοράσω το κλασικό κουτί που όταν το ανοίγεις παίζει μουσική και έχει μια μπαλαρίνα να γυρνάει? Κάτι σαν και αυτό ας πούμε... http://www.musichouseshop.com/store/media/bsf8429715949.jpg Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bogus Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 http://www.findgift.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=71 Έχει πολύ ωραία πράγματα σε swarofski. Εγώ πήρα μια μπιζουτιέρα στην κοπελιά μου ΦΟΒΕΡΗ!!! και μου στοίχισε μόνο 30 ΕΥΡΩ. Αλλά εκείνη έπαθε πλάκα!!! Αυτή είναι: http://www.findgift.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=59&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=71 :lol: σε ενα κατστημα swarovski εχει πολυ ωραια κοσμηματα νεανικα και καλες τιμες.νομιζω εχει στο mall και θα κανεις και το εφε σου οτι δεν πηρες κατι τυχαιο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 μαγαζι με καλα δερματινα πορτοφολια στην θεσσαλονικη?? ειναι λιγο επειγον(πρεπει να γινει η αγορα αυριο) ευχαριστωωωωω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 αντρικα ή γυναικεια? για γυναικεια και λιγα αντρικα μπορεις να πας στο cosmos αν σου ειναι ευκολο. ειναι ενα μαγαζι παραδιπλα απο την φενα, νομιζω διπλα στο βιβλοιπωλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 ανδρικο.. επισης θα με βολευε κατι στο κεντρο! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 στο εμπορικο πισω απο τα εκδοτηρια εισητηριων του κινηματογραφου δεν θα βρεις κατι? επισης υπαρχει και ενα καγαζι στην τσιμισκη απο την πλευρα του τερκενλη. δεν θυμαμαι ονομασια και αριθμο. πρεπει να ειναι λιγο μετα το glou πηγαινοντας προς ΧΑΝΘ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 σκεφτηκα το "ipatios" στην βενιζελου. αντε να δουμε. επισης δωστε και καμια εναλλακτικη του πορτοφολιου, Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 τελικα πηρα στο ippatiοs ο οποιος μεχρι και σημερα ειχε -40%!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 freak δωσε μου ενα νουμερο γιατι ειχα ενα δωρο απο εκει..-40% σε ολα τα ειδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 τι νουμερο να σου δωσω?? ναι,-40% σε ολα τα ειδη: πορτοφολια,τσαντες,βαλιτσες,παπουτσια κτλ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts