Demon Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 ...και μοναδική σε ορισμένα πράγματα, πρέπει να συμπληρώσω! Αν δούλευε και η φωνητική κλήση από το bluetooth θα την είχα κρατήσει κι εγώ βεβαίως βεβαίως :). Τελικά κανείς δεν πειραματίστηκε ακόμα με τα WM6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Αν δούλευε και η φωνητική κλήση από το bluetooth θα την είχα κρατήσει κι εγώ βεβαίως βεβαίως :). Είχες δοκιμάσει με το Cyberon Voice Speed Dial και δεν τα κατάφερες; Έχω στο μυαλό μου κάποια κόλπα που μάλλον θα το κάναμε να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Είχες δοκιμάσει με το Cyberon Voice Speed Dial και δεν τα κατάφερες; Έχω στο μυαλό μου κάποια κόλπα που μάλλον θα το κάναμε να δουλέψει. Ναι το δοκίμασα αλλά τίποτα. Ακόμα και τα κόλπα που έχεις στο μυαλό σου δοκίμασα αλλά πάλι τίποτα :lol:. Το λέω αυτό διότι τα κόλπα αυτά τα έκανα σε άλλα pda που είχαν πρόβλημα και δούλεψαν τελικά. Στο XDA Flame τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Xm... giati omws arage? :confused: Telospantwn! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Σημερα επιτελους καθισα και ασχοληθηκα πραγματικα με το θηριο μου!!!Συμπερασμα???Προκειται για απιστευτη συσκευη χωρις καμια δοση υπερβολης!!!Χαιρομαι που δεν το πουλησα,γιατι περασε απο το μυαλο μου,αφου δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με αυτο και το θεωρησα περιττο!!!Εβαλα το wind plus non stop και πραγματικα ενθουσιαστηκα με την απιστευτη οθοναρα του(πρωτη φορα μου οθονη vga και μαλιστα 3,6''!!) και την πλοηγηση.Τωρα καταλαβαινω γιατι καποιοι αλλαζουν τις συσκευες τους σαν τα πουκαμισα,εκτος απο το Qtek 9000:D Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Τωρα καταλαβαινω γιατι καποιοι αλλαζουν τις συσκευες τους σαν τα πουκαμισα,εκτος απο το Qtek 9000:D Δεν έχεις και άδικο σε αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Σημερα παραγγειλα και την μπαταρια mugen( http://www.mugenpowerbatterijen.nl ) 3800mah!!!Ετσι θα γινει απολυτως επαγγελματικο εργαλειο!!!:D Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ...και το απόλυτο "τουβλάκι"! :p (Αστειεύομαι... λογικά θα δεις σημαντική διαφορά, η συγκεκριμένη εταιρία είναι αξιόπιστη στα προϊόντα της!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Τουβλακι ναι!!!Εργαλειο ομως!!!!Αλλωστε δεν μπαινει στην τσεπη!!!Παντα στο τσαντακι!!!:lol: Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Etsi... makrya apo tin tsepi (akoma kai pio mikro na itan) giati meta polloi aporoun ti na ftaiei pou tous ragise i othoni! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Λοιπον,εχω μια καρτα micro sd 2GB στην οποια εχω περασει μουσικη,αρχεια,φωτο,προγραμματα.Μεχρι σημερα ολα μια χαρα.Σημερα σε ενα φακελο που εχω μεσα 4 υποφακελους με φωτο,μου εμφανισε σε 3 απο τους υποφακελους ''κινεζικα'' στην ονομασια τους!!Προσπαθησα να σβησω τους φακελους ομως μου βγαζει το μηνυμα ''cannot delete ''dgyccbay''(ονομα αρχειου) Access is denied''.Προσπαθησα να τους σβησω και μεσω pc και card reader ομως το ιδιο αποτελεσμα!!!Οταν μεσω ppc παταω να δω τα properties των φακελων,κατω στα attributes μου εχει τικαρισμενα τα τετραγωνα ''Archive,system και ROM File''!!!!Δεν θελω να κανω format την καρτα γιατι εχει μεσα τα γνησια αρχεια του IGO 2006+.Eχει κανενας καμια λυση??!!:confused: Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Πολύ φοβάμαι πως... δεν έχεις πολλές επιλογές. Κάποτε μια κάρτα σε ένα S100 μου έκανε το ίδιο και έχασα τα πάντα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Εννοεις πως εχασες τα παντα,αφου εκανες hard reset,σωστα??:( Εμενα παντως αν δεν βρω λυση,δεν θα προχωρησω σε hard reset γιατι δεν με ενοχλει και τοσο Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Εννοεις πως εχασες τα παντα,αφου εκανες hard reset,σωστα??: Ypothetw pws oxi mias kai o filos milaei gia ta periexomena tis kartas, enw to hard reset den epireazei tin karta alla mono ti mnimi tis syskevis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Σωστα!!!Γραψε λαθος!!!Εννοω format της καρτας και οχι hard reset! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 το είχα από καιρό στο μάτι.. και τελικά δεν άντεξα!! και από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του θηρίου :D +1 λοιπόν... πρώτες εντυπώσεις: πολύ καλές εώς άριστες μόλις το πιάσεις καταλαβαίνεις ότι κρατάς ένα πραγματικό εργαλείο και αυτή η οθόνη σε κάνει να ξεχνάς όλα τ' άλλα ;) οπότε τα λέμε & ελπίζω να κάνουμε μια καλή παρέα... :) Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Με γεια!!! Το TV-OUT (εάν το χρησιμοποιείς)... είναι όλα τα λεφτά!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 το είχα από καιρό στο μάτι.. και τελικά δεν άντεξα!! και από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του θηρίου :D +1 λοιπόν... πρώτες εντυπώσεις: πολύ καλές εώς άριστες μόλις το πιάσεις καταλαβαίνεις ότι κρατάς ένα πραγματικό εργαλείο και αυτή η οθόνη σε κάνει να ξεχνάς όλα τ' άλλα ;) οπότε τα λέμε & ελπίζω να κάνουμε μια καλή παρέα... :) Έκανες πολύ καλή επιλογή φίλε μου. Αν θέλεις κάποια βοήθεια, πες μας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Το TV-OUT (εάν το χρησιμοποιείς)... είναι όλα τα λεφτά!!! είναι φοβερό αλλά στην TV μου δεν γεμίζει όλη η οθόνη (έχει κάποιες μαύρες μπάρες..) αλλά μάλλον θα είναι θέμα αναλογίας της οθόνης - ή κάνω λάθος ? Έκανες πολύ καλή επιλογή φίλε μου. Αν θέλεις κάποια βοήθεια, πες μας... Aς ξεκινήσω λοιπόν με κάποιες ερωτησούλες... 1. η μεγαλύτερη μπαταρία 3150Mah αξίζει άραγε? πόσο πιο παχιά είναι από την κανονική? Ξέρω ότι υπάρχει και μια από τη Mugen Power αλλά βγαίνει πολύ ακριβή... 2. μπορούμε να βάλουμε κάρτα μνήμης μεγαλύτερη απο 2 gb? δοκιμασμένα? (και όχι με το usb host..) 3. υπάρχουν nvidia drivers για το coreplayer? 4. εκτός απο το Siege και το Trailblazer μπορούμε να βρούμε και άλλα καλούδια για το goforce 5500? ευχαριστώ! :O Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 είναι φοβερό αλλά στην TV μου δεν γεμίζει όλη η οθόνη (έχει κάποιες μαύρες μπάρες..) αλλά μάλλον θα είναι θέμα αναλογίας της οθόνης - ή κάνω λάθος ? τι ανάλυση βγάζει το Flame στο TV-out; τι port βγάζει; τι ανάλυση έχει η οθόνη σου; 1. η μεγαλύτερη μπαταρία 3150Mah αξίζει άραγε? πόσο πιο παχιά είναι από την κανονική? Ξέρω ότι υπάρχει και μια από τη Mugen Power αλλά βγαίνει πολύ ακριβή... χαχαχα μη λες τέτοια νούμερα σε μέρη που συχνάζουν κάτοχοι Diamond γιατί μπορεί να πάθουν καμιά καρδιακή προσβολή Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 είναι φοβερό αλλά στην TV μου δεν γεμίζει όλη η οθόνη (έχει κάποιες μαύρες μπάρες..) αλλά μάλλον θα είναι θέμα αναλογίας της οθόνης - ή κάνω λάθος ? Aς ξεκινήσω λοιπόν με κάποιες ερωτησούλες... 1. η μεγαλύτερη μπαταρία 3150Mah αξίζει άραγε? πόσο πιο παχιά είναι από την κανονική? Ξέρω ότι υπάρχει και μια από τη Mugen Power αλλά βγαίνει πολύ ακριβή... 2. μπορούμε να βάλουμε κάρτα μνήμης μεγαλύτερη απο 2 gb? δοκιμασμένα? (και όχι με το usb host..) 3. υπάρχουν nvidia drivers για το coreplayer? 4. εκτός απο το Siege και το Trailblazer μπορούμε να βρούμε και άλλα καλούδια για το goforce 5500? ευχαριστώ! :O Λοιπόν... 1. Ναι, η μπαταρία δίνει μεγαλύτερη αυτονομία -διπλάσια- αλλά τότε το μέγεθος αλλάζει δραματικά. Έχω πάρει μια από eBay αλλά δεν την χρησιμοποιώ γιατί δεν χωράει στην θήκη του μετά... 2. Μπορείς -με κάποια εφαρμογή- αλλά χάνεις το wifi. Βέβαια μπορείς να ενεργοποιήσεις ξανά το wifi, αλλά τότε δεν θα παίζει η κάρτα... 3. Όχι... 4. Δεν νομίζω. Γενικά το μόνο που κάνει η nVidia είναι να "οδηγεί" το TV Out... Αν το Flame είναι σε landscape, θα πρέπει να σου γεμίζει εντελώς μια 4:3 τηλεόραση... Αυτά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Δεν θέλω να κάνω καμμία διαφήμιση σε κανένα site, απλά η τιμή είναι πραγματικά πολύ καλή... http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=164354 €324.99!!! Μαζί με τα μεταφορικά θα πάει περίπου 340... Εγώ το πήρα από το ίδιο site με παραπάνω από 500 Ευρώ... Επαναλαμβάνω πως δεν θέλω να παρεξηγηθώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Πολύ καλή τιμή όντως. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 παιδια μαλλον λαθος εγινε!!! http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=148478 αυτο ειναι σωστο!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Αυτό δεν είναι καλύτερο; MWg O2 XDA Flame & Πακέτο Αξεσουάρ ...στα 340 Euro!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts