Jump to content

XDA Flame

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθω να δω video στο flame ομως μεχρι στιγμης ειναι αδυνατο!!!Χρησιμοποιω τον coreplayer εκδοση 0.72 εως 1.2 το μονο ομως που βλεπω ειναι μια μαυρη οθονη!!! ενω ακουω ηχο κανονικα!!!!:blink:Καποια βοηθεια??!!!Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν την ξερω??Στο touch ολες οι εκδοσεις δουλευουν αψογα!!!

Φίλε, δοκίμασε TCPMP Version 0.81RC1 Beta...

Αν έχεις πρόβλημα, ενημέρωσέ με...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

• Απαντήσεις 261
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μόλις αρχίσεις να "παίζεις" με bluetooth οι εντυπώσεις ίσως να αλλάξουν λίγο. Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που το "έδιωξα". Ίσως με τα cooked WM6 που έβγαλαν να βελτιώνεται η κατάσταση. Αν τα δοκιμάσεις πες μας εντυπώσεις...

Φίλε μου, εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Bluetooth του Flame...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Προσπαθω να δω video στο flame ομως μεχρι στιγμης ειναι αδυνατο!!!Χρησιμοποιω τον coreplayer εκδοση 0.72 εως 1.2 το μονο ομως που βλεπω ειναι μια μαυρη οθονη!!! ενω ακουω ηχο κανονικα!!!!:blink:Καποια βοηθεια??!!!Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν την ξερω??Στο touch ολες οι εκδοσεις δουλευουν αψογα!!!

Δεν είναι τίποτα μην τρελαίνεσαι, μια ρύθμιση στο video είναι. Αλλάζεις στα settings του video αυτό που είναι μαρκαρισμένο και παίζει μια χαρά. Δεν το έχω τώρα στα χέρια μου να σου πω ακριβώς την επιλογή. Μόλις πάω σπίτι το κοιτάω και σου λέω. Πάντως παίζει videos το 'θηρίο' μην ανησυχείς ;)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

• Administrators
Πάντως παίζει videos το 'θηρίο' μην ανησυχείς ;)

Sigoura paizei Videos kai malista mia xara! Perimena kati to idiaitero logo tou chip tis NVIDIA alla mallon i sygkekrimeni etairia exei dwsei ta fwta tis mono sto poly kalo video out.

Modpic.gif

Φίλε μου, εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Bluetooth του Flame...

Δεν έχεις παρατηρήσει ότι πολλές φορές όταν έχουμε ανοικτό το bluetooth για να επικοινωνεί με το bt handsfree, τότε όταν η οθόνη είναι σβηστή το flame δεν αντιδρά κατά το πάτημα του bt button για voice dialing;

Από όσο θυμάμαι όταν το είχα, έχει πρόβλημα και γίνεται suspend και αυτό μαζί με την οθόνη και δεν "ξυπνάει" πάντα.

Καλά δεν έχει μπει κανείς στον πειρασμό να βάλει τα cooked WM6 μέχρι τώρα για να μας πει και εντυπώσεις;

Εγώ αν το είχα ακόμα δεν θα έχανα λεπτό! :lol:

• Administrators
Καλά δεν έχει μπει κανείς στον πειρασμό να βάλει τα cooked WM6 μέχρι τώρα για να μας πει και εντυπώσεις;

Epeidi kata ti gnwmi mou polla pragmatakia sti syskevi tha mporousan na einai poly kalytera... mia kali cooked ROM pragmatika tha apogeiwne tis dynatotites tis sygkekrimenis syskevis.

Modpic.gif

Εχει κανενας να προτεινει καμια cooked rom καλη και αξιοπιστη????

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Αυτό που τελικά συμβαίνει με το bluetooth του flame και με είχε χαλάσει πολύ είναι ότι δεν ενεργοποιόταν ποτέ το voice dialing από το κουμπί του bluetooth. Έχει καταφέρει κανείς να το ξεπεράσει;

Ερωτηση.Που βαζουμε ηχους ωστε να τους χρησιμοποιουμε ως ηχους κλησης???Στα w.mobile 6 τα εβαζα σε ενα φακελο storage card/my documents η' windows/rings.Εδω δεν το εχω καταφερει!Μηπως επειδη ειναι W.Mobile 5?????

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Δεν είναι τίποτα μην τρελαίνεσαι, μια ρύθμιση στο video είναι. Αλλάζεις στα settings του video αυτό που είναι μαρκαρισμένο και παίζει μια χαρά. Δεν το έχω τώρα στα χέρια μου να σου πω ακριβώς την επιλογή. Μόλις πάω σπίτι το κοιτάω και σου λέω. Πάντως παίζει videos το 'θηρίο' μην ανησυχείς ;)

Τελικα ποια ρυθμιση ειναι γιατι ακομα δεν το εχω καταφερει!!!!

Κωνσταντινος..

Εχει κανενας να μου προτεινει καμια καλη θηκη για το flame?????

Κωνσταντινος..

Τελικα ποια ρυθμιση ειναι γιατι ακομα δεν το εχω καταφερει!!!!

Την βρηκα τη ρυθμιση!!!Δουλευει μια χαρα!!!

Κωνσταντινος..

Καποια προταση για θηκη???!!!!:rolleyes::):lol:

Κωνσταντινος..

• Administrators
Δεν έχεις παρατηρήσει ότι πολλές φορές όταν έχουμε ανοικτό το bluetooth για να επικοινωνεί με το bt handsfree, τότε όταν η οθόνη είναι σβηστή το flame δεν αντιδρά κατά το πάτημα του bt button για voice dialing;

Από όσο θυμάμαι όταν το είχα, έχει πρόβλημα και γίνεται suspend και αυτό μαζί με την οθόνη και δεν "ξυπνάει" πάντα.

Δεν κάνω ποτέ voice dialing οπότε και δεν με ενοχλεί. Το πρόβλημα του suspend πράγματι υπάρχει αλλά σε εμένα είναι αρκετά σπάνιο...

Όσο για την θήκη, εγώ έχω την PDair Flip Case και είναι άψογη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και χρόνια πολλά...

Όπως έχω πει, εγώ έχω την θήκη που έχεις στο 2ο Link...

PDair Black Leather Case Flip Type for O2 XDA Flame UK

...και είναι ΑΨΟΓΗ!!!

Στο site των xdaflameusers υπάρχουν πολλές προτάσεις, αλλά πάλι σε σχέση ποιότητας τιμής η PDair είναι πρώτη με διαφορά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
σε σχέση ποιότητας τιμής η PDair είναι πρώτη με διαφορά...

Θα συμφωνήσω, οι PDair είναι πραγματικά πολύ ποιοτικές!

Modpic.gif

• 3 weeks later...
Παιδια το απεκτησα πριν απο το Πασχα και λογω καποιων υποχρεωσεων και προβληματων δεν ασχοληθηκα σχεδον καθολου.Τωρα που ασχολουμαι με αυτο ειμαι εντυπωσιασμενος!!!Απιστευτα ομορφη συσκευη και απιστευτες δυνατοτητες!!!Πιστευω πως ειναι το κορυφαιο PDA αυτη τη στιγμη στην αγορα:D

Κωνσταντινος..

• Administrators
Πιστευω πως ειναι το κορυφαιο PDA αυτη τη στιγμη στην αγορα:D

Είπαμε είναι καλή η συσκευή, μην το παρακάνουμε κιόλας! ;)

Modpic.gif

Την βρηκα τη ρυθμιση!!!Δουλευει μια χαρα!!!

Ποια είναι η ρύθμιση που έκανες τελικα?

t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Είπαμε είναι καλή η συσκευή, μην το παρακάνουμε κιόλας! ;)

Δεν μπορώ να πω αν είναι το καλύτερο ή όχι, απλά είναι αυτό που ικανοποιεί τις περισσότερες απαιτήσεις μου σε σχέση με οποιοδήποτε αλλο PPC...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μην παρεξηγηθώ... δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για πολύ αξιόλογη συσκευή! :)

...και μοναδική σε ορισμένα πράγματα, πρέπει να συμπληρώσω!

[sIGPIC][/sIGPIC]