Jump to content

XDA Flame

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 261
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

όπως;

γιατί απλά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο

και ομως...:D

http://www.phonedog.com/cell-phone-research/blog/htc-omni-the-htc-universal-s-successor.aspx

http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=54182

χα καλά ζήσε Μάη μου (κυριολεκτικά)

ρε παιδιά, αυτό εκτός του ότι δεν ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί (και συνήθως έχουν διερεύσει πληροφορίες με συγκεκριμένα δεδομένα 4+ μήνες πριν δούμε κάτι στα μαγαζιά ...και αφού εδώ δεν υπάρχουν ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ, αν βγει), δεν ξέρουμε καθόλου πως θα είναι και τι θα έχει επάνω του... μόνο τι ελπίζουμε να έχει ξέρουμε

εντωμεταξύ δείτε το N95 (φτου κακά... όντας και αντί-nokiaς και αντί-symbian... όμως αν δείτε χαρακτηριστικά που έχει θα τα παίξετε) που βγήκε και όχι ΘΑ βγει ...και εμείς παλεύουμε για το τι θα μας προσθέσουν με το σταγονόμετρο

εντωμεταξύ το ένα άρθρο που δίνεις, λέει "Currently the HTC Universal is the most advanced PDA", οπότε τι σοβαρότητα μπορώ να δώσω στον εμφανώς άσχετο αρθρογράφο; (όποιος διαφωνεί, δεν είναι εδώ θέμα να το συζητήσουμε, ας ανοίξει άλλο ή ας τα πούμε σε PM)

---

NLS

ilogic.gr

χα καλά ζήσε Μάη μου (κυριολεκτικά)

ρε παιδιά, αυτό εκτός του ότι δεν ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί (και συνήθως έχουν διερεύσει πληροφορίες με συγκεκριμένα δεδομένα 4+ μήνες πριν δούμε κάτι στα μαγαζιά ...και αφού εδώ δεν υπάρχουν ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ, αν βγει), δεν ξέρουμε καθόλου πως θα είναι και τι θα έχει επάνω του... μόνο τι ελπίζουμε να έχει ξέρουμε

εντωμεταξύ δείτε το N95 (φτου κακά... όντας και αντί-nokiaς και αντί-symbian... όμως αν δείτε χαρακτηριστικά που έχει θα τα παίξετε) που βγήκε και όχι ΘΑ βγει ...και εμείς παλεύουμε για το τι θα μας προσθέσουν με το σταγονόμετρο

εντωμεταξύ το ένα άρθρο που δίνεις, λέει "Currently the HTC Universal is the most advanced PDA", οπότε τι σοβαρότητα μπορώ να δώσω στον εμφανώς άσχετο αρθρογράφο; (όποιος διαφωνεί, δεν είναι εδώ θέμα να το συζητήσουμε, ας ανοίξει άλλο ή ας τα πούμε σε PM)

Ρε παιδιά νομίζω φεύγει λίγο το μηχανάκι από άποψη μεγέθους, δεν μετράνε πάντα τα μεγάλα:p :p :p

Πότε βγήκε ;:worry: :worry: το είδες;:confused:

No wifi, no modem και κάπως παντοφλέ βρε παιδιά, χάθηκε λίγο καλύτερο σχέδιο;:worry: :worry:

μα τι λες;

το flame έχει wifi και μάλιστα και b και g

όταν λες modem τι εννοείς; γιατί αν εννοείς αν το GSM/GPRS/UMTS του το βγάζει σαν "modem" (πχ. για κάποιο laptop), το κάνει λόγω WM5

...όχι ότι γενικώς δεν λέει και κοτσάνες το pdadb, πχ. στο συγκεκριμένο λέει για FIR/CIR, ενώ φυσικά ΔΕΝ ξέρουν αν είναι CIR, ενώ λέει και πιο χοντρά όπως SDIO (ΜΑΚΑΡΙ!!!)

---

NLS

ilogic.gr

μα τι λες;

το flame έχει wifi και μάλιστα και b και g

όταν λες modem τι εννοείς; γιατί αν εννοείς αν το GSM/GPRS/UMTS του το βγάζει σαν "modem" (πχ. για κάποιο laptop), το κάνει λόγω WM5

Oυυυππππςςς...:O :O

έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα καλύτερα.... :O :O

Αλλά θα επιμείνω για το σχεδιασμό:( :(

Αν αυτο το εργαλειο ειχε και gps θα ηταν το απολυτο ppc! Το θεμα τηs εμφανισηs ειναι τελειωs υποκειμενικο και για το μεγεθοs το μονο που εχω να πω ειναι... 640x480, αρα ειναι νορμαλ να ειναι λιγο μεγαλο αλλα εχετε δοκιμασει να διαβασετε το myphone σε μια οθονη 320x240; Τοτε καταλαβαινετε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Αν αυτο το εργαλειο ειχε και gps θα ηταν το απολυτο ppc! Το θεμα τηs εμφανισηs ειναι τελειωs υποκειμενικο και για το μεγεθοs το μονο που εχω να πω ειναι... 640x480, αρα ειναι νορμαλ να ειναι λιγο μεγαλο αλλα εχετε δοκιμασει να διαβασετε το myphone σε μια οθονη 320x240; Τοτε καταλαβαινετε...

Φίλε μου κι εγώ είμαι fun της μεγάλης οθόνης (αχ πόσο μου λείπει το Qtek9000), αλλά δίνω πολύ μεγάλη σημασία και στην ευκολία της φορητότητας...

Είναι κα λιγάκι άσχημο βρε συ...:( :(

"Το θεμα τηs εμφανισηs ειναι τελειωs υποκειμενικο" έγραψε ο άνθρωπος και είχε δίκιο

...επίσης κάποιοι θέλουν function over shape και έτσι συμβούλεψα ένα φίλο μου και πήρε το αντίστοιχο e-ten αντί το δικό σου κινητό (σόρρυ κιόλας) μια και το e-ten είχε σαφώς καλύτερες δυνατότητες (και ναi ήταν πιο άσχημο) ...πάντως μέσα στη δερμάτινη Piel Frama του δεν τον έχει τελικά ποτέ προβληματήσει...

στο κάτω κάτω αν η "ομορφιά" είναι όλο το θέμα, υπάρχει και η nokia

ερώτηση, αν σου αρέσουν τα όμορφα, γιατί είχες το κακάσχημο τούβλο με όνομα qtek 9000; :) (και που μην ξεχνάμε τελικά ΔΕΝ είναι τόσο παντοδύναμο όσο πιστεύαμε όταν ήταν να βγει... εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω, έβαλα άλλον να κάνει το πειραματόζωο όμως "πάρε είναι καταπληκτικό" :D :D , οπότε όταν το πήρε και το σκάλησα έφρηξα αρκετά ώστε να μην)

---

NLS

ilogic.gr

"Το θεμα τηs εμφανισηs ειναι τελειωs υποκειμενικο" έγραψε ο άνθρωπος και είχε δίκιο

...επίσης κάποιοι θέλουν function over shape και έτσι συμβούλεψα ένα φίλο μου και πήρε το αντίστοιχο e-ten αντί το δικό σου κινητό (σόρρυ κιόλας) μια και το e-ten είχε σαφώς καλύτερες δυνατότητες (και ναi ήταν πιο άσχημο) ...πάντως μέσα στη δερμάτινη Piel Frama του δεν τον έχει τελικά ποτέ προβληματήσει...

στο κάτω κάτω αν η "ομορφιά" είναι όλο το θέμα, υπάρχει και η nokia

ερώτηση, αν σου αρέσουν τα όμορφα, γιατί είχες το κακάσχημο τούβλο με όνομα qtek 9000; :) (και που μην ξεχνάμε τελικά ΔΕΝ είναι τόσο παντοδύναμο όσο πιστεύαμε όταν ήταν να βγει... εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω, έβαλα άλλον να κάνει το πειραματόζωο όμως "πάρε είναι καταπληκτικό" :D :D , οπότε όταν το πήρε και το σκάλησα έφρηξα αρκετά ώστε να μην)

Ναι βρε συ, αλοίμονο δεν εννοώ οτι επιλέγουμε το κινητό μας με βάση την ομορφιά, ένα σχολιάκι έκανα μόνο, και φυσικά είναι εντελώς υποκειμενικό ζήτημα, εγώ λέω μόνο την προσωπική μου άποψη.

Το 9000 το χρησιμοποιούσα μόνο σαν ppc και όχι σαν τηλέφωνο.

Οσο για το δικό μου Mio, σου μιλάω ειλικρινά δε νομίζω οτι υπάρχει πιο πλήρες πακέτο σήμερα στην αγορά συμπεριλαμβανομένων και των αναμενόμενων.

pos mou ksefyge afto to moro ? .. po re paidia.. omorfia.. GAZIA GAZIA GAZIA.. giaftous pou lene gia megethos paidia kamia sxesi.. nikola ti ergaleio einai afto re sy ?.. to skeftese na pezei stin tileorasi me tin nvidia divx 1280x720 ? .. vazo stoixima oti tha pezei LADI se hd analysi.. niko .. lathos ? .. vevaia to video out tou den exo idea ti specs exei alla manoula mou na to do apo konta na tyo dokimaso . .

po re exo pathei plaka.. pano nikola pou etoimazomouna na paro to Sony Vaio UX280p... afto mages to kserete ? ..

1024x600 analysi, 4,5" intses othoni, intelo core solo 1.2GHz kai intel GMA 950 karta grafikon FULL HD video :D..

Alla einai kai poio megalo .. protimo afto to moraki :D

gia pameeeeeeeeeee

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

κάτσε μη βιάζεσαι

πρώτα να βγει

μετά να είναι ότι λέει

και μετά να μπορούμε να το φέρουμε Ευρώπη

και φυσικά Ελλάδα

α και να μην κάνει όσο τρία

---

NLS

ilogic.gr

• 2 months later...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

ναι το έχω δει, και επειδή σέρνεται η σελίδα που σε πάνε, έχω σηκώσει όλα τα jpeg και τα είδα offline :)

δεν λέει τίποτα νεώτερο, θα ήθελα να όμως να έχω μια μετάφραση (ΔΕΝ υπάρχει online) για να δω αυτοί που γράφουν για GPS τι λένε (προφανώς λένε κάτι σαν "αχ να είχε GPS")

αν είχε από τώρα θα μάζευα να το πάρω

επίσης αν το 3600 δεν γινόταν με εσωτερικό GPS, πάλι από τώρα θα μάζευα να το πάρω (το flame)

τώρα όμως υπάρχει ένα περίεργο balance προτεραιοτήτων που πρέπει να λάβουμε υπόψη... (πχ. ναι με ενθουσιάζει να έχω VGA γιατί VGA έχω μάθει, πόσο μάλλον η 3D accelerated του flame, αλλά χρησιμοποιώ και GPS συχνότατα και έχω μάθει να αντιπαθώ τις bluetooth λύσεις)...

---

NLS

ilogic.gr

Ax pos sas niotho...: Thelete megali ke ipsilis piotitas othoni alla se mia mazemeni siskevi pou na mporite aneta na ti xrisimopiisete os tilefono, etsi den ine? Ki ego afto psaxno edo ke 2-3 xronia ke nomizo (elpizo :p ) oti to vrika:

http://www.blogsmithmedia.com/www.engadget.com/media/2007/01/apple-iphone-official-1.jpg

Sigkrinete to tora me

http://www.fototime.com/%7B46DF5312-18D0-4906-8F8E-16909BC67AB2%7D/picture.JPG

http://www.fototime.com/%7B0C7B124D-B28A-44FD-BCD2-E24993AE674B%7D/picture.JPG

Ta sxolia peritta...

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

σίγουρα μου αρέσει

ΑΛΛΑ

- μόνο που δεν είναι VGA

- μόνο που θα τρέχει ΜΟΝΟ εφαρμογές της ίδιας της Apple (όπως είπε η Apple)

- μόνο που δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν λέγοντας μου ότι τρέχει OSX (ναι αμέ ουου)

- μόνο που ούτε αυτό έχει GPS

- μόνο που δεν έχει ΚΑΝ 3G όχι για βιντεοκλήσεις αλλά ούτε καν για data (δεν ξέρω αν το κατάλαβες)

ευχαριστώ δεν

---

NLS

ilogic.gr

σίγουρα μου αρέσει

ΑΛΛΑ

- μόνο που δεν είναι VGA

- μόνο που θα τρέχει ΜΟΝΟ εφαρμογές της ίδιας της Apple (όπως είπε η Apple)

- μόνο που δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν λέγοντας μου ότι τρέχει OSX (ναι αμέ ουου)

- μόνο που ούτε αυτό έχει GPS

- μόνο που δεν έχει ΚΑΝ 3G όχι για βιντεοκλήσεις αλλά ούτε καν για data (δεν ξέρω αν το κατάλαβες)

ευχαριστώ δεν

As min to kanoume flame topic (den itan afti i prothesi mou) alla:

- I othoni ine HVGA ke fenete korifea. Den iparxi simvivamos eki

- Posoi agorazoun 3G paketa? Ine panakriva...As pesoun oi times se logika epipeda ke meta tha to skefto gia 3G.

Kata ta alla, epidi i vasiki kritiki gia to Flame itan gia to megethos tou (vasiko gia mobile siskeves), nomizo oti apla den iparxi sigkrisi :)

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης