Jump to content

XDA Flame

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλες οι τιμές είναι σωστές... Απλά εγώ ανέφερα την πιο οικονομική. Μάλλον είναι κάποιος τρόπος για να το "σπρώξουν"...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

• Απαντήσεις 261
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συνολικά είμαστε 3-4 μόνο από Ελλάδα; Κρίμα, μιας και η συσκευή είναι πολύ αξιόλογη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

• Administrators
Μάλλον είναι κάποιος τρόπος για να το "σπρώξουν"...

Logiko mou fainetai, eksallou einai mia syskevi pou kykloforei arketo kairo stin agora. :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators
Συνολικά είμαστε 3-4 μόνο από Ελλάδα; Κρίμα, μιας και η συσκευή είναι πολύ αξιόλογη...

H syskevi einai ontws poly aksiologi alla o kosmos protima pio oloklirwmenes lyseis pleon. An kai pistevw oti o megalyteros tis antipalos einai i pantelis elleipsi ypostiriksis edw stin Ellada.

Modpic.gif

H syskevi einai ontws poly aksiologi alla o kosmos protima pio oloklirwmenes lyseis pleon. An kai pistevw oti o megalyteros tis antipalos einai i pantelis elleipsi ypostiriksis edw stin Ellada.

Τί εννοείς όταν λές πιο ολοκληρωμένες λύσεις; Μιλάς για το GPS; Αυτό το έχεις έτσι...

http://www.expansys.com.au/p.aspx?i=159701

Άσε που έχει πολλά, που και οι πιο ακριβές επιλογές δεν έχουν - π.χ. πραγματικό remote control...

Συμφωνώ εν μέρη για την ελλειπή υποστήριξη στην Ελλάδα. Εγγύηση έχεις κανονικά. Απλά στην περίπτωση του προβλήματος - ακόμα και του πιο μικρού, χτύπα ξύλο - θα πρέπει να πάει έξω - όπως και αρκετές άλλες συσκευές που και καλά υποστηρίζονται στην Ελλάδα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Sigoura prokeitai gia mia poly kali syskevi, dynati kai me aksiosimeiwti poiotita kataskevis an kai tha ithela to kati parapanw ston tomea twn grafikwn alla dystyxwsi NVidia exei balei to xeraki tis mono ston tomea tou TV-out pou einai ontws poly kalo! Tha mporousan na anadeixthoun akoma perissotero oi dynatotites tis syskevis ean eixan asxolithei perissotero oi gnwstoi agnwstoi gia na ftiaksoun merikes kales cooked ROMs gia afti ti syskevi.

Modpic.gif

Δυστυχώς, εκτός του πολύ καλού TV-OUT και 2 demo παιχνιδιών, το chip της Nvidia δεν κάνει κάτι άλλο - αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι κατά του PDA, απλά δεν είναι στα υπέρ του...

Υπάρχουν cooked ROMs - τις οποίες δεν έχω δοκιμάσει μιας και πάντα παίζω με original ROMs - από μια μικρή ομάδα σε αυτό το forum...

http://xdaflameusers.com/

Δεν υπάρχει όμως η υποστήριξη από τους XDA-Developers και αυτό είναι σημαντικό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Δεν υπάρχει όμως η υποστήριξη από τους XDA-Developers και αυτό είναι σημαντικό...

Αυτό ήθελα να πω και εγώ πιο πάνω. :O

Modpic.gif

Πάντως ακόμα και έτσι στην αγορά παίζει μόνο του και δεν νομίζω πως, εγώ που θέλω μεγάλη οθόνη, θα βρω κάτι καλύτερο με WM σύντομα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

όσον αφορά την μείωση της τιμής, το είχα προβλέψει :p

( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2277510#post2277510 )

Τί εννοείς όταν λές πιο ολοκληρωμένες λύσεις; Μιλάς για το GPS;

πραγματικά αυτή τη μόδα του GPS δεν την καταλαβαίνω... λες και όλοι είμαστε επαγγελματίες οδηγοί και τρέχουμε σε όλα τα σοκάκια... :lol:

αλλά και πάλι καλύτερη λύση από ένα PNA δεν βρίσκω...!!

dystyxws i NVidia exei balei to xeraki tis mono ston tomea tou TV-out

νομίζω ότι αυτή η άποψη είναι λάθος... υπάρχει το εξής τσιπάκι για αυτή τη δουλειά: Imagis ISE2200 Video Processor for TV-Out (πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/XDA_Flame )

2 demo παιχνιδιών, το chip της Nvidia δεν κάνει κάτι άλλο

Υπάρχουν και άλλα -μετρημένα στα δάκτυλα- games με hardware acceleration όπως: Call Of Duty 2, DoomGLES, Quake III

στην αγορά παίζει μόνο του
νομίζω ότι αυτή η φράση τα λέει όλα !! ;)

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

όσον αφορά την μείωση της τιμής, το είχα προβλέψει :p

( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2277510#post2277510 )

πραγματικά αυτή τη μόδα του GPS δεν την καταλαβαίνω... λες και όλοι είμαστε επαγγελματίες οδηγοί και τρέχουμε σε όλα τα σοκάκια... :lol:

αλλά και πάλι καλύτερη λύση από ένα PNA δεν βρίσκω...!!

νομίζω ότι αυτή η άποψη είναι λάθος... υπάρχει το εξής τσιπάκι για αυτή τη δουλειά: Imagis ISE2200 Video Processor for TV-Out (πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/XDA_Flame )

Υπάρχουν και άλλα -μετρημένα στα δάκτυλα- games με hardware acceleration όπως: Call Of Duty 2, DoomGLES, Quake III

νομίζω ότι αυτή η φράση τα λέει όλα !! ;)

Νομίζω πως με το mini GPS το εργαλείο είναι άψογο για πλοήγηση...

Στο wiki παρουσιάζουν το chip και εφόσον είναι έτσι, τότε η επιλογή του chip της Nvidia και η μερική του χρήση είναι απλά μια κουτή υλοποίηση. Θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον έναν media player που να "βλέπει" το GFORCE...

Υπάρχει κάποιο link με τα cab των παιχνιδιών που αναφέρεις;

Tnx...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
τότε η επιλογή του chip της Nvidia και η μερική του χρήση είναι απλά μια κουτή υλοποίηση.

Dystyxws exoume dei paromies periptwsei kai se alles syskeves. H syskevi exei to swsto hardware alla den exei tous katallilous drivers gia na to ekmetalleftei. Den einai tyxaio fysika, eksypiretei kai afto tous skopous tou.

Modpic.gif

Και το διαφήμιζαν για την κάρτα γραφικών... Πάντως αν δεις τα παιχνίδια που έχει βγάλει η Nvidia, το animation και τα γραφικά είναι απίστευτα για PPC...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως αν δεις τα παιχνίδια που έχει βγάλει η Nvidia, το animation και τα γραφικά είναι απίστευτα για PPC...

σε όσους τα έχω δείξει νομίζουν ότι έχω κάποιο PSP... ;)

Νομίζω ότι η χρήση του goforce φαίνεται στην κάμερα καθώς 352x288 video σε 30 fps δεν έχουν και πολλά pdas! Και η προεπισκόπηση & λήψη φώτο γίνεται ταχύτατα επίσης.. (Στο night mode μόνο μας τα χαλάει :( )

FLAME_ROM_001_WWE by Cotulla

8 GB microSDHC is working(IGO8 working)

WIFI is working.

βγήκε νέα cooked Windows Mobile 6.1 WWE Professional από Ρωσία μεριά

επιτέλους πρέπει να ξεπεράστηκε το πρόβλημα WiFi + microSDHC :!:

τη δοκίμασε κανένας εδώ?

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

σε όσους τα έχω δείξει νομίζουν ότι έχω κάποιο PSP... ;)

Νομίζω ότι η χρήση του goforce φαίνεται στην κάμερα καθώς 352x288 video σε 30 fps δεν έχουν και πολλά pdas! Και η προεπισκόπηση & λήψη φώτο γίνεται ταχύτατα επίσης.. (Στο night mode μόνο μας τα χαλάει :( )

βγήκε νέα cooked Windows Mobile 6.1 WWE Professional από Ρωσία μεριά

επιτέλους πρέπει να ξεπεράστηκε το πρόβλημα WiFi + microSDHC :!:

τη δοκίμασε κανένας εδώ?

Φοβάμαι να βάλω μη επίσημη ROM. Άσε που πρέπει να περάσω πάνω-κάτω 100 εφαρμογές από την αρχή. Αλλά η ιστορία με το πρόβλημα WiFi + microSDHC είναι ένα βήμα μπροστά...

Νεότερα στο γνωστό forum...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φοβάμαι να βάλω μη επίσημη ROM. Άσε που πρέπει να περάσω πάνω-κάτω 100 εφαρμογές από την αρχή. Αλλά η ιστορία με το πρόβλημα WiFi + microSDHC είναι ένα βήμα μπροστά...

Νεότερα στο γνωστό forum...

Γιατί δεν παίρνεις ένα backup με το spb backup, να δοκιμάσεις την νέα rom και μετά να ξαναπεράσεις τα πάντα όπως ήταν;

Έχω πάρει Backup με το Sprite αλλά κάθε φορά μου βγάζει ένα μύνημα σφάλματος. Δεν ξέρω αν τελικά θα παίξει το Backup...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Έχω πάρει Backup με το Sprite αλλά κάθε φορά μου βγάζει ένα μύνημα σφάλματος. Δεν ξέρω αν τελικά θα παίξει το Backup...

Sfalma i Warning?

Episis poly kalo einai kai to kainourgio SPB Backup 2.

Modpic.gif

Sfalma i Warning?

Episis poly kalo einai kai to kainourgio SPB Backup 2.

Κι εγώ μόνο SPB Backup χρησιμοποιώ. Είναι τέλειο και κάνει άψογη δουλειά σε οποιοδήποτε ppc κι αν το χρησιμοποιώ. Η έκδοση 2 είναι ακόμα πιο σταθερή αν και με τις παλιές εκδόσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Λοιπόν, να περιμένουμε νέα σου για την 6.1;

Ίσως να το ξαναπάρω...

• Administrators
Η έκδοση 2 είναι ακόμα πιο σταθερή αν και με τις παλιές εκδόσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Η παλιά έκδοση έχει παρουσιάσει προβλήματα σε συσκευές με WM6.1

Modpic.gif

καλά νέα για το θηρίο μας...

μάλλον θα δούμε κάποιο SDK τελικά για το goforce :D

προς το παρόν, πάρτε 3d γεύση από Nvidia demos με αυτά:

http://rapidshare.com/files/138274569/o2demo.zip

http://rapidshare.com/files/138278458/goforcedemos.zip :D

Απίστευτα πράγματα για pocket pc??? :lol:

καλά νέα για το θηρίο μας...

μάλλον θα δούμε κάποιο SDK τελικά για το goforce :D

προς το παρόν, πάρτε 3d γεύση από Nvidia demos με αυτά:

http://rapidshare.com/files/138274569/o2demo.zip

http://rapidshare.com/files/138278458/goforcedemos.zip :D

Απίστευτα πράγματα για pocket pc??? :lol:

:D:D:D

Φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα μου!!!

Μερικά demos παίζουν κανονικά, απλά μετά κολλάνε το Flame, αλλά για παράδειγμα το πρώτο με την σφαίρα είναι πραγματικά απίστευτο για PPC!!!

Φίλε athanaso77, εσύ σε ποιο PPC τα είδες;

[sIGPIC][/sIGPIC]