johner Δημοσιεύτηκε November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2006 O2 Xda Flame: VGA Pocket PC Phone with GoForce http://img227.imageshack.us/img227/7894/xdaflamelowrescp6.jpg Intel Xscale PXA 270 Processor at 520 MHz NVIDIA GoForce 5500 GPU Wireless LAN 802.11b+g 2 GB Flash ROM + 64 MB RAM 2.0 Mega Pixel camera SRS Mobile HD surround sound USB On-the-Go TV-out connector Απλά κορυφαίο!:D Source Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 arketa kalo fainete alla nvidia chip δεν φημιζετε για σταθεροτητα Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 arketa kalo fainete alla nvidia chip δεν φημιζετε για σταθεροτητα Δε θυμάμαι να έχουμε ξαναδεί το συγκεκριμένο chip σε άλλο ppc. Ένα acer νομίζω είχε nvidia ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Είμαι περίεργος να δω τιμή. Σε λίγο τα κινητά θα κάνουν πιο πολύ από τα laptop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 :w00t: Συν μία ωραία 3.6'' οθόνη και δεν φαίνεται κτήνος στην φωτογραφία (όχι ότι θα με χαλάσει να είναι κτήνος σε μέγεθος από τη στιγμή που έχει τέτοια specs!)... Πείτε μου ότι παίρνει και κάρτες μνήμης πολλών GB και αρχίζω αποταμίευση! Έπαθα ένα μικρό σοκ!! :heat: :love: :food: :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Δε θυμάμαι να έχουμε ξαναδεί το συγκεκριμένο chip σε άλλο ppc. Ένα acer νομίζω είχε nvidia ξανά. αναφερομαι βασικα στα chipset των pc με nvdia οσοι περισσότεροι κατασκευαστες chipset τοσο καλυτερο για μας θα εχουμε καλυτερες τιμές Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 epitelous ena ppc me megali othoni kai malista vga analuseis gt oles oi etairies vgazoun ppc me 2,8 " othones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Extra information - Windows Mobile 5 (so far) - Bluetooth - Micro SD expansion slot - 3G - Tri band phone - Second camera for video chatting - Built-in flash for the main camera - The battery power is not final yet (the demo one had 1600 mA) - Built-in FM tuner - Business card reader (through camera) - Infrared (does any one still use this?) They are launching in Q1-2007 (Thailand being the first) Τα εχει ΟΛΑ αλλα κατα τη γνωμη μου πασχει απο εμφανιση! Ιδιαιτερα το πισω μερος του. (προσωπικη αποψη). :) http://www.dinarsoft.com/gitex.html με ορισμενες φωτο του pda. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 emena m aresei pantos !! apsogo apo dunatothtes!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Any info για τις διαστάσεις της συσκευής έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Any info για τις διαστάσεις της συσκευής έχουμε; Τρομερά χαρακτηριστικά και πολύ όμορφο κατά την προσωπική μου άποψη,αλλά βρε παιδιά μήπως είναι λίγο μεγάλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 πολυ καλο!! αλλα αυτα τα πλαστικα κουμπια που εχει τι τα ηθελε στο χειριστιριο, μου την εδιναν και στο ETEN G500! εδω βεβαια ειναι νικελ ! παραξενο αλλα ομορφο http://www.pocketpcthoughts.com/images/web/2003/xda-flame-specs.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 ena gps den ginetai an exei/? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 ena gps den ginetai an exei/? Μέχρι να βγει θα έχουμε πάρει όλοι αυτοκίνητο με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης.....:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Any info για τις διαστάσεις της συσκευής έχουμε; Όπως φαίνεται είναι πιο μεγάλο από το X50v, δηλαδή είναι αρκετά μεγάλο...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Παιδιά πολύ μεγάλο είναι... Για να είναι πιο μεγάλο και από το X51v χαμός... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Όπως φαίνεται είναι πιο μεγάλο από το X50v, δηλαδή είναι αρκετά μεγάλο...:O Πολύ μεγαλό δηλαδή, κρίμα, μιας και τα specs του ήταν άψογα. Στην άκρη κι αυτό. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 ούτε μένα με τράβηξε καθόλου. έχω την εντύπωση οτι αυτά τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν περισσότερο σε ένα καθαρό ppc και όχι σε phone edition συσκευή. μακάρι βέβαια να καταφέρουν να κρατήσουν την αυτονομία του σε ικανοποιητικά επίπεδα. επίσης το μεγεθός του είναι απαγορευτικό για τα γούστα μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 ego exo to 2020i opote den me enoxlei toso to megethos !! :) alla kalo tha itan na evgaine ligo pio mikro !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 τεραστιο και διχως Gps Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Αυτό το PDA ΑΝ υπάρχει τρόπος να έρθει Ελλάδα, εκτός απροόπτου το θέλω. Θα με κάνει (με το ζόρι όμως) να ανεχτώ το επόμενο pocketpc μου να είναι χωρίς ενσωματωμένο GPS. Γιατί τόσο ζόρι με το ενσωματωμένο GPS; Έχω ένα LOOX 720, που μέχρι τώρα ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει ταρακουνήσει από τη θέση του στο μυαλό μου. Ήμουν έτοιμος να κάνω κάποιες υποχωρήσεις σε κάποια θέματα, αλλά με βαριά καρδιά, όμως αυτό το μηχάνημα έχει τόσα συν που τα μείον του ψιλοχάνονται. Είμαι όμως και φανατικός χρήστης GPS και εντός πόλης και εκτός και έχοντας διάφορα διαφόρων τύπων GPS, έχω δει ότι 99 στις 100 φορές φοράω πάνω στο 720 το CF GPS και δεν χρησιμοποιώ το bluetooth. Οι λόγοι πολλοί (και πραγματικά ψαγμένοι στην πράξη και όχι στην θεωρεία) αλλά δεν είναι εδώ το θέμα να τους αναφέρω. Περίμενα ένα PPC αυτού του μεγέθους να έχει και GPS, αλλά έχει ΤΟΣΑ άλλα που μάλλον θα το... αντέξω (και θα πρέπει να παίρνω μαζί το bluetooth βρακάκι του haicom GPS μου). Θα αντέξω επίσης και την έλλειψη CF (το έχουμε πάρει απόφαση πια - ΜΕΓΑΛΗ πάντως ηλιθιότητα), θα αντέξω την microSD (!), θα αντέξω που έχει στο πλάι infrared (από το να μην είχε καθόλου, όπως επίσης ηλίθια πολλά μηχανήματα δεν έχουν πια), να μην έχει ροδάκι στο πλάι (μόνο η HTC στα τελευταία μηχανήματα το έχει δει θετικά το θέμα, λες και τους κόστιζε)... και θα κοιτάξω να πάρω αυτό το... άχρηστο μηχανάκι :P Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Ειναι λιγο παντοφλέ.:lol: Μπαααα... παμε για αλλα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Ειναι λιγο παντοφλέ.:lol: Μπαααα... παμε για αλλα!;) Για κάποιον που δεν θέλει να το δουλέψει ως κινητό. είναι μια χαρά νομίζω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 poio megalo apo to 9000 einai ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 les na einai megalutero apo to 9000? duskolo to vlepo !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts