tazio Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδια να ρωτησω κατι Τα george karelias excellence υπαρχουν ποια στην αγορα? Τα περιπτερα τα εχουν?? Ψαχνω ενα τσιγαρο στη premium/up κατηγορια τιμης (οχι για καθημερινο δηλαδη) ΤΟ τσιγάρο και όχι μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα. Λίγα ως ελάχιστα περίπτερα το έχουν μόνιμα. Σίγουρα το έχει το περίπτερο στη πλατεία Μαβίλη (δίπλα από την αμερικάνικη πρεσβεία) με σχετικά φρέσκα πακέτα και το περίπτερο μέσα στο καρφούρ της Πέτρου Ράλλη. Λογικά πάντως αν το παραγγείλεις και στο περίπτερο ή ψιλικατζίδικο της γειτονιά σου θα στο φέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ΤΟ τσιγάρο και όχι μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα. Λίγα ως ελάχιστα περίπτερα το έχουν μόνιμα. Σίγουρα το έχει το περίπτερο στη πλατεία Μαβίλη (δίπλα από την αμερικάνικη πρεσβεία) με σχετικά φρέσκα πακέτα και το περίπτερο μέσα στο καρφούρ της Πέτρου Ράλλη. Λογικά πάντως αν το παραγγείλεις και στο περίπτερο ή ψιλικατζίδικο της γειτονιά σου θα στο φέρει. Με καθυσυχασες...Αυτο ηθελα να μαθω.Νομιζα οτι ειχαν καταργηθει. Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη με φτηνά φιλτράκια και χαρτάκια ξέρετε?? πόσο φθηνά; κάπου (ξηροκρήνη) πήρε το μάτι μου 3 φιλτράκια swan Κίτρινα με 2€. και 5 χαρτακια ριζλα με 1.5€ εγώ τα παίρνω από τα today stores(γνωρίζω που είναι τα 3-4 καταστήματα) και κοστίζουν 0.70€ τα φιλτρακια (swan κιτρινο) και 0.40€ τα χαρτάκια (ριλζα λευκό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Κ. Μελενικου εχει ψιλικατζιδικο με τιμες τελειες κανα δυο ειναι κιολας Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Γειά σας!Σκέφτομαι και εγώ να δοκιμάσω ηλεκτρονικό τσιγάρο.Εχω όμως μπερδευτεί.Μπορεί κάποιος υπέυθυνά και απλά να μας πεί ποιές είναι οι διαφορές όλων αυτών των ηλεκτρονικών τσιγάρων που κυκλοφορούν;Ποιό θεωρείται το καλύτερο και πιο αξιόπιστο;Καπνίζω marlboro(πάνω απο πακέτο) υπάρχει κάποια γεύση παρόμοια; Επίσης τι πρέπει να αγοράζω και κάθε πότε;Θα βρίσκω εύκολα όσα χρειάζονται;Πολλές ερωτήσεις το ξέρω.Αν μπορεί κάποιος με λίγα λόγια ας μας κατατοπίσει. Θα προτιμούσα να μοιάζει εξωτερικά με το κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Αμα μοιαζει με το κανονικο πιστεψε με θα ξαναγυρισεις περιπτερο πιο γρηγορα απο οσο νομιζεις. Ατμιζω 420 μερες κι εχω αγορασει οτι μπορεις να φανταστεις,αρκει να μεινω μακρια απο τον καρκινο. Εχω φτασει πια να χαλαω 20-30 ευρω το μηνα(στις αρχες χαλαγα πολυ περισσοτερα ψαχνοντας) την στιγμη που για το τσιγαρο ηθελα λιγο λιγοτερο απο 200 ευρω μηνιαιως.2 πακετα τσιγαρα x3.20 ευρω(τοσο ειχε το πακετο πριν 1+ χρονο) την ημερα ηθελα. Υπαρχουν 2 φορουμ που αφορουν το ηλεκτρονικο τσιγαρο.Googlare το γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω λινκ. Με βοηθησαν αφανταστα στο να μην ξαναβαλω τσιγαρο στο στομα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pck1ll3r Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 παιδια σκευτομε να αρχισω το καπνισμα,εχω δοκιμασει μια φορα τσιγαρο.λιπον μιποσ 3ερετε τι ειναι ποιο οικονομικο? (το λεω απο τωρα ειμαι σχεδον 17) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 τώρα που αυξάνεται η τιμή θες να το αρχίσεις; :lol: ποιο τσιγάρο σε άρεσε εσένα; αυτό κάνε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Το πιο οικονομικό (άμεσα και έμμεσα) είναι να μην το ξεκινήσεις. Με τα λεφτά που θα γλιτώσεις από τσιγάρα και γιατρούς μπορείς να κάνεις άλλα πολύ πιο όμορφα και διασκεδαστικά πράγματα στη ζωή σου. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Εγώ το είχα αρχίσει στα 15 αλλά ακόμη το λογίζω σαν μία από τις μεγαλύτερες μ...κίες που έχω κάνει στη ζωή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 παιδια σκευτομε να αρχισω το καπνισμα,εχω δοκιμασει μια φορα τσιγαρο.λιπον μιποσ 3ερετε τι ειναι ποιο οικονομικο? (το λεω απο τωρα ειμαι σχεδον 17) Να κατσεις στα αυγα σου και ξεχνα το, στο λεω εγω που το αρχισα στα 19 ..τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, ελπιζω να εγινα κατανοητος Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 απο οτι ακουσα απο τον περιπτερα μου... holborn,camel,craven,pall mall και κανα 2 μαρκες ακομα καπνων τελος. ο λογος οτι μειωνουν το κερδος στο 1 λεπτο ανα σακουλακι και αποφασισανε να μην συνεχισουν οι περιπτεραδες να τα πουλανε.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kathy_88 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 1. τι λένε τα silk cut τα μωβ? 2. που μπορώ να βρώ sobranie στην Αθήνα? (ή μήπως δεν μπορώ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εγώ δοκίμασα πριν απο κανα 2 μηνες στριφτό απο έναν φίλο μου και πριν απο 3 βδομαδες εκανα άλλο 1,ζαλίστηκα και δέν ξαναέκανα.. απο καπνο και τις 2 φορες που δοκιμασα ειχε τον Craven μπλε..απο χαρτακια και τετια δεν ξερω καν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ρε μάγκες κόψτε το ρημάδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 δοκιμαστε και ηλεκτρονικο παιδια. εγω πλεον μονο με η.τ. ειμαι εδω και μηνες και ειμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εγώ δοκίμασα πριν απο κανα 2 μηνες στριφτό απο έναν φίλο μου και πριν απο 3 βδομαδες εκανα άλλο 1,ζαλίστηκα και δέν ξαναέκανα.. απο καπνο και τις 2 φορες που δοκιμασα ειχε τον Craven μπλε..απο χαρτακια και τετια δεν ξερω καν Ο craven είναι τρομερά βαρύς. Δεν είναι για άμαθους. Πολύ αρωματικός αλλά πολύ βαρύς. Είναι λογικό να ζαλίστηκες. Πάντως καλά τα λέμε εδώ αλλά η συμβουλή σε όσους πάνε να ξεκινήσουν τώρα είναι ΜΑΚΡΥΑ! Αν είσαι καπνιστής και δε θες/μπορείς να το κόψεις είναι άλλο πράγμα. Αν δεν καπνίζεις όμως είναι τέρμα βλακεία να το ξεκινήσεις. δοκιμαστε και ηλεκτρονικο παιδια. εγω πλεον μονο με η.τ. ειμαι εδω και μηνες και ειμαι καλα. Είναι μεγάλη αναβάθμιση το η.τ. και τα πράγματα έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τελευταία. Έχουν βγει ατμοποιητές στα 7-8 ευρώ με ανταλλακτική αντίσταση με φυτίλι με κόστος 3 ευρώ (θέλει αλλαγή μια φορά το μήνα) και πλέον τα κόστη είναι τέτοια που ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα. Τα περισσότερα μαγαζιά έχουν μεγάλη γκάμα με δοκιμαστικές γεύσεις και μπορείς να δοκιμάσεις ότι θες πριν αποφασίσεις αν και τι σου αρέσει. Προτείνω σε όλους να το δοκιμάσουν σε ένα δοκιμαστήριο. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, μόνο να κερδίσετε υγεία και χρήματα. Ειδικά αν το να ανακατεψεις 2-3 υγρά με σωστή αναλογία είνα μέσα στις ικανότητές σου μπορείς να φτιάχνεις υγρά μόνος σου και το κόστος εκεί ειδικά σχεδόν εκμηδενίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ο craven είναι τρομερά βαρύς. Δεν είναι για άμαθους. Πολύ αρωματικός αλλά πολύ βαρύς. Είναι λογικό να ζαλίστηκες. Πάντως καλά τα λέμε εδώ αλλά η συμβουλή σε όσους πάνε να ξεκινήσουν τώρα είναι ΜΑΚΡΥΑ! Αν είσαι καπνιστής και δε θες/μπορείς να το κόψεις είναι άλλο πράγμα. Αν δεν καπνίζεις όμως είναι τέρμα βλακεία να το ξεκινήσεις. Και βέβαια δεν σχεδιάζω να καπνίσω απλώς ήθελα να δω τι ακριβώς είναι το τσιγάρο..Εξάλλου είμαι 15 χρονών ακόμα..Πιο μετά βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Παιδια κανω ηλεκτρονικο τσιγαρο εδω κι εναμιση χρονο.Οτι θελετε να με ρωτησετε εδω ειμαι. Πραγματικα εχω βρει την υγεια μου. Και οχι δεν ειναι για διακοπη του τσιγαρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όσοι καπνίζεται κόψτε το, γνωρίζετε τους λόγους. Όσοι δεν καπνίζεται, μην αρχίσετε, γνωρίζεται τους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Παιδιά σήμερα δοκίμασα τα lucky strike τα μαυρομπλέ (δεν ξέρω πως λέγονται) και μου άρεσαν αρκετά..Μετά αμα ήθελες έβγαζε και γευση μέντας..Τελως πάντων απο σήμερα κατι με έπιασε να θέλω να κανω και άλλο τσιγάρο..Όχι έντονα μεν αλλα μου ερχεται.. Λέτε να άρχισα να εθίζομαι η έτσι γίνεται? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 που θα βρω πληροφοριες για ηλεκτρονικό τσιγάρο; ποιο μοντέλο να πάρω, τι ανταλλακτικά, κλπ καπνιζω golden virginia πρασινο. υπάρχει κάτι σε ηλεκτρονικό στην ίδια γεύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 που θα βρω πληροφοριες για ηλεκτρονικό τσιγάρο; ποιο μοντέλο να πάρω, τι ανταλλακτικά, κλπ καπνιζω golden virginia πρασινο. υπάρχει κάτι σε ηλεκτρονικό στην ίδια γεύση; Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι. Εγώ πήγα στο Ηράκλειο (Αττικής) σε ένα μαγαζί που είναι σαν... μπαρ: κάθεσαι σε σκαμπώ στη μπάρα και έρχεται ένας πωλητής και σου εξηγεί τα πάντα και σου δίνει και δοκιμάζεις ο,τι θέλεις. Αν σε βολεύει η περιοχή να σου πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 θεσσαλονίκη είμαι :) έψαξα ινφο στο νετ, αλλά δε βρηκα άκρη. πολλές μάρκες, πολλά τσιγάρα, χαμός γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Πήρα σήμερα Old κίτρινο τον έκαναν πάλι 20g και πήγε 3.50 έλεος δηλαδή υπάρχει κάποιος άλλος καπνός 25G και να είναι μέχρι 3.50?Αλλα κάτι αξιόλογο να καπνίζετε και όχι βαρίς στα επίπεδα του Old κίτρινου ευχαριστώ Edited December 13, 2012 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 αφού όλοι οι καπνοί ανέβηκαν +1€. από 3.5 που τον πηρες, πηγε 4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts