Petr_4 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 η πας σε ενα φαρμακιο και το ζητας.γιατι 4 ευρω ειναι φαρμακιο:lol:.τελικα εκανα λακι στραικ και δν με ενθουσιασε πολυ Είπαμε αν κάνεις Lucky κάνε το άφιλτρο. Το φίλτρο ούτε και σε εμένα αρεσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 η πας σε ενα φαρμακιο και το ζητας.γιατι 4 ευρω ειναι φαρμακιο:lol: :lol::lol::lol::lol: Είπαμε αν κάνεις Lucky κάνε το άφιλτρο. Το φίλτρο ούτε και σε εμένα αρεσει πολύ. Και θα είσαι όλη την ώρα "φτου, φτου" με το άφιλτρο! Καλό είναι αλλά πολύ σπαστικό που μπαίνει ο καπνός μέσα στο στόμα σου... :wacko: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 η πας σε ενα φαρμακιο και το ζητας.γιατι 4 ευρω ειναι φαρμακιο:lol:.τελικα εκανα λακι στραικ και δν με ενθουσιασε πολυ Γούστα είναι αυτά.Σκέφτηκες να το γυρίσεις σε στριφτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 :lol::lol::lol::lol: Και θα είσαι όλη την ώρα "φτου, φτου" με το άφιλτρο! Καλό είναι αλλά πολύ σπαστικό που μπαίνει ο καπνός μέσα στο στόμα σου... :wacko: αυτο ακριβος...γιατι ειχα παρει και το καμελ το αφιλτρο και μετα απο καθε τζουρα φτου.τελικα εκλεγα τα λεφτα που εδωσα.οσο αναφορα τον καπνο,ειναι πολυ καλη ιδεα αλλα ιδρονουν τα χερια μου,οποτε κανω μπανιο το τσιγαρο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Πήρα τα chesterfield τα μπλε , κοστίζουν 2,70 και έχουν μέσα 30 τσιγάρα, και μπορώ να πω οτί μου άρεσαν αρκετά.Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι ότι φωνάζουν "Παπαστράτος" από το χιλιόμετρο :p .Αν τώρα αυτό είναι θετικό ή αρνητικό θα το πεί ο καθένας για τον εαυτό του γιατί το τσιγάρο είναι υποκειμενικό θέμα. :X :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Πήρα τα chesterfield τα μπλε , κοστίζουν 2,70 και έχουν μέσα 30 τσιγάρα, και μπορώ να πω οτί μου άρεσαν αρκετά.Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι ότι φωνάζουν "Παπαστράτος" από το χιλιόμετρο :p .Αν τώρα αυτό είναι θετικό ή αρνητικό θα το πεί ο καθένας για τον εαυτό του γιατί το τσιγάρο είναι υποκειμενικό θέμα. :X :X :X καποτε εκανα κι εγω τα μπλε και μετα τα κοκκινα. μπορω να πω οτι μου αρεσαν παρα πολυ για την τιμη τους και την ποσοτητα τους. της philip morris δεν ειναι και αυτα?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 καποτε εκανα κι εγω τα μπλε και μετα τα κοκκινα. μπορω να πω οτι μου αρεσαν παρα πολυ για την τιμη τους και την ποσοτητα τους. της philip morris δεν ειναι και αυτα?? νομιζω πως ναι.ειναι και τα assos???α επ ευκαιριας ακι τα assos ειναι πολυ ωραιο τσιγαρο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1900 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 νομιζω πως ναι.ειναι και τα assos???α επ ευκαιριας ακι τα assos ειναι πολυ ωραιο τσιγαρο ναι philip morris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 νομιζω πως ναι.ειναι και τα assos???α επ ευκαιριας ακι τα assos ειναι πολυ ωραιο τσιγαρο Ποιο απο όλα τα Άσσος; Βγαινουν σε τόσες πολλές ποικιλιες και διαφορετικα χαρμάνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 άμα κάνεις πίπα, πρέπει να αναφέρεις τη μάρκα καπνού που χρησιμοποιείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ποιο απο όλα τα Άσσος; Βγαινουν σε τόσες πολλές ποικιλιες και διαφορετικα χαρμάνια... οχι το internacional το απλο που ειναι ολο ασπρο.ειναι η πρωτη μαρκα που εκανα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Κίτρινο, μπλε ή αρωματικό;κιτρινο!εχω περασει απο πολλες μαρκες στριφτου παντως ως που να καταληξω εδω!κ δεν νομιζω να αλλαξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 άμα κάνεις πίπα, πρέπει να αναφέρεις τη μάρκα καπνού που χρησιμοποιείς? Ναι! Και εγω το σκέφτομαι να αρχισω να καπνίζω πίπα μια και πλεον δεν υπάρχουν απολαυστικά τσιγάρα,όμως είμαι εντελώς άσχετος από το σπόρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ναι! Και εγω το σκέφτομαι να αρχισω να καπνίζω πίπα μια και πλεον δεν υπάρχουν απολαυστικά τσιγάρα,όμως είμαι εντελώς άσχετος από το σπόρ. "tsiiiimmmpppoooyki" εννοεις :X γιατι η πιπα ειναι το ειδικο φιλτρο που μπαινει στο τσιγαρο. τωρα αμα το αρχισεις θελει πολυ κοπο,ειδικο καπνο,συνεχεια καθαρισμα,ειδικο αναπτηρα,επισης ενα καλο tsiiiimmmpppoooyki κοστιζει απο 50 ευρο και ανω,θα μου πεις οτι ειναι πολλα..αλλα αμα παρεις ενα απλο θα σου καιει τα δαχτυλα,δεν θα μπορεις να το κρατησεις. Χρονια σου Πολλα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Μία πίπα πόσο κάνει περίπου;Κάτι άλλο...ο καπνός black devil είναι αρωματικός; Α, και χρόνια πολλά Petr_4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Έκανα old horborn aromatic. Καλούτσικη φάση αλλά όχι κάτι το φοβερό. Ρε παιδιά κάπου είχα δει καφέ χαρτάκια(όχι τα κλασσικά τα άσπρα).Ξέρει κανείς για ποια λέω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ρε παιδιά κάπου είχα δει καφέ χαρτάκια(όχι τα κλασσικά τα άσπρα).Ξέρει κανείς για ποια λέω? Eίναι τα πορτοκαλί rizzla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Eίναι τα πορτοκαλί rizzla. Θενξ! Ελπίζω να μην είναι πολύ λεπτά σαν τα ασημί αλλά σαν τα πράσινα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Eίναι τα πορτοκαλί rizzla. Προσοχή! Υπάρχουν και πορτοκαλί ριζλα χαρτάκια που είναι άσπρα.Ζήτα γλυκόριζα και θα σου δώσουν τα καφέ που ζητάς.Α,και είναι πολύ χοντρά σε σχέση με τα πράσινα, πόσο μάλλον με τα ασημί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 επίσης σου αφήνουν μια γλυκιά και στυφή γεύση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Thnx for the info! Θα τα δοκιμάσω και αν δεν με βολέψουν γυρνάω στα πράσινα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefkal7 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 οταν καπνιζα γιατι τωρα δεν.......davidoff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Μία πίπα πόσο κάνει περίπου;Κάτι άλλο...ο καπνός black devil είναι αρωματικός; Α, και χρόνια πολλά Petr_4! μεχρι εμετου:lol:.ειναι πολυ βαρης και δν εχω ακουσει και τα καλυτερα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ωραία θενξ , αν κ θα τον δοκιμάσω κάποτε να μου φύγει η κάψα.Τα τσιγάρα black devil πάντως είναι φοβερά.Και παρόλο που λένε 10 - 0,8 μου φαίνονται πολύυυυ ελαφριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 μεχρι εμετου:lol:.ειναι πολυ βαρης και δν εχω ακουσει και τα καλυτερα ωραία θενξ , αν κ θα τον δοκιμάσω κάποτε να μου φύγει η κάψα.Τα τσιγάρα black devil πάντως είναι φοβερά.Και παρόλο που λένε 10 - 0,8 μου φαίνονται πολύυυυ ελαφριά... Εμένα προσωπικά μ'άρεσε και ο καπνός Black Devil(δεν ξετρελάθηκα βέβαια), αλλά προτιμάω χίλιες φορές το πακέτο:p.. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts