Jump to content

Όλα για το κάπνισμα - τσιγάρα- πούρα. κ.α.

xraysr0x
 Κοινοποίηση

Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?  

1.318 members have voted

1. 1. Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?

• Lucky Strike
      68
    • Marlboro
      178
    • Davidoff
      109
    • GR
      23
    • Camel
      48
    • Origin
      2
    • Καρελια κ.α.
      56
    • Στριφτό
      370
    • Άλλο
      210
    • ΔΚ/ΔΑ
      254

Recommended Posts

Τι χρώμα έχει ο aromatic;

http://www.youandme.gr/images/thumbs/artikel_0196416_s.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξερει κανεις που μπορω να βρω τα black devil..?δε τα βρισκω πουθενα...

Απ'οτι θυμαμαι πρεπει να εχουν αποσυρθει απο την αγορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενα είναι το τσιγάρο και στην γεύση και στην ποιότητα: lucky strike !!

Τα αλλά είναι απλά "λίγα" μπροστά του! (απορώ τι χαμός είναι αυτός τώρα τελευταία με τα davidoff, ποτέ δεν μου άρεσαν)

Εδώ και ένα χρόνο κάνω στριφτά και έψαχνα να βρω κάποιο να έχει την ανάλογη γεύση και κατέληξα στα μοναδικά drum !!

Όποτε τώρα κάνω η lucky strike silver η καπνό drum λευκό.

Επιλέγω silver και λευκό γιατί είναι πιο ελαφρά και δεν κάνουν τόσο κακό στην υγεία (λέμε τώρα)

Αυτό ξαναπέστο... Τι ψάχνεστε όλοι; ΄Πάρτε Lucky να ευχαριστηθείτε τσιγάρο... Μακράν τα καλύτερα και σκάλες ανώτερα από τα υπόλοιπα!

Σιγά μην δώσω 3,20-3,50-4,00 ευρώ για τσιγάρα, αφού με τρία μπορώ να πάρω τα καλύτερα... :)

ρε παιδια κανω καμελ σκλιρο το κιτρινο.τι μου προτεινετε(εκτος πρινς και μαλμπορο) για αλλαγη??

Aν θες κάτι δυνατότερο κάνε Lucky Strike αφιλτρο,αν θες κάτι ελαφρυτερο κάνε Muratti.

Από το απλό το Davidoff μπορεί, από αυτά που παίρνω εγώ δε νομίζω!! Από τότε που κυκλοφόρησε, το δοκίμασα μια φορά και δεν το αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ!! Απλά το έχω ψιλοελαττώσει και έχω απαγορεύσει αυστηρά τις τράκες γιατί έχει 4 ευρώ το πακέτο και "θα μπούμε μέσα"!! Ο λόγος για το Davidoff Black ora-ito. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Αν ναι, η γνώμη σας; Πιστεύω ότι είναι το ανώτερο τσιγάρο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά!

Παρε Davidoff Magnum, το πλακε πακετο 6,5 Ε. Αλλά όντως ανωτερο.

Το trancer13, RAVER

Δεν έχουν αποσυρθει τα Black Devil!! Κ τσιγαρα κ καπνος υπαρχουν!! Απλα δεν υπαρχουν πολλοι που να τα προμηθευουν.. ψαξτε, ρωτηστε κ θα τα βρειτε, εγω ετσι τα βρηκα :-)

Aν θες κάτι δυνατότερο κάνε Lucky Strike αφιλτρο,αν θες κάτι ελαφρυτερο κάνε Muratti.

μπα δν μου αρεσει το αφιλτρο και δν θελω να το κοψω ακομα:lol::lol:.για το Lucky Strike το κανονικο προσανατολιζομαι να δοκιμασω

Τα μαύρα ορα-ιτο είναι όντως πολύ ωραία σε σχέση με τα άλλα davidoff,αλλά 4E είναι πολλά για μόνιμη βάση.

@argi_7:ετοιμάσου να κολλήσεις...

Το trancer13, RAVER

Δεν έχουν αποσυρθει τα Black Devil!! Κ τσιγαρα κ καπνος υπαρχουν!! Απλα δεν υπαρχουν πολλοι που να τα προμηθευουν.. ψαξτε, ρωτηστε κ θα τα βρειτε, εγω ετσι τα βρηκα :-)

Μπα εγω δεν ενδιαφερομαι! απλα το ανεφερα γιατι στο ψιλικαντζιδικο που παω για εφημεριδα..εχω καιρο να τα :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Silk Cut μπλε

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

μπα δν μου αρεσει το αφιλτρο και δν θελω να το κοψω ακομα:lol::lol:.για το Lucky Strike το κανονικο προσανατολιζομαι να δοκιμασω

Δοκίμασε Lucky, αλλά το μαλακό πακέτο καλύτερα, έχει διαφορά... :)

Τα Chesterfield σε πόσα χρώματα βγαίνουν; Ξέρω τα μπλε κ τα κόκκινα. Επίσης, είναι μόνο 25άρια ή και 20άρια;;;Κ από τιμή;

Γιατί μου μίλαγε ένας τύπος για τα chesterfield και φαινόταν πορωμένος.Κ λέω να τα δοκιμάσω να δω τι είναι.

Τα Chesterfield σε πόσα χρώματα βγαίνουν; Ξέρω τα μπλε κ τα κόκκινα. Επίσης, είναι μόνο 25άρια ή και 20άρια;;;Κ από τιμή;

Γιατί μου μίλαγε ένας τύπος για τα chesterfield και φαινόταν πορωμένος.Κ λέω να τα δοκιμάσω να δω τι είναι.

Παλιά ήταν πολύ ωραία και είχαν κανονική τιμή αλλά τώρα απ' όσο γνωρίζω, τουλάχιστον στην Ελλάδα τα έχουν κάνει κατηγορία Leader, Next κ.λπ. (φθηνά)!

στριφτο,ααααααλη φαση!εκτος του οτι συμφερει ετσι?κ πιο συγκεκριμενα OLD HOLBORN!

Κίτρινο, μπλε ή αρωματικό;

Πορτοκαλί.

http://www.youandme.gr/images/thumbs/artikel_0196416_s.jpg

Δεν καπνίζεται αυτό το πράγμα. Τσάμπα τα 3 ευρώ, πίσω στον κίτρινο kthxbye :down:

Το μόνο τσιγάρο που έχω καταφέρει να κάνω ολόκληρο από όταν άρχισα το στριφτό ήταν ένα Chesterfield. Όσες φορές δοκίμασα από τα υπόλοιπα μου ερχόταν εμετός. :D

Δεν καπνίζεται αυτό το πράγμα. Τσάμπα τα 3 ευρώ, πίσω στον κίτρινο kthxbye :down:

Γιατί το λες αυτό; Ωραίος είναι ο αρωματικός. Εγώ καμιά φορά που μου τη "βαράει" και γουστάρω στριφτό, ή αυτόν παίρνω ή τον Golden Virginia Aroma ή τον Golden Virginia τον κίτρινο.. Ειδικά ο Golden Virginia ο κίτρινος είναι ΚΟΡΥΦΗ! Τώρα αν συγκρίνουμε τους δυο αρωματικούς, ο Golden Virginia Aroma μυρίζει πιο ωραία αλλά... μόνο μυρίζει! Ενώ ο Old Holborn Aroma έχει και γεύση. Ο κίτρινος ο Old Holborn δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ! Δε μυρίζει σαν κρασί ρε συ; :lol::lol:

Το μόνο τσιγάρο που έχω καταφέρει να κάνω ολόκληρο από όταν άρχισα το στριφτό ήταν ένα Chesterfield. Όσες φορές δοκίμασα από τα υπόλοιπα μου ερχόταν εμετός. :D

Τα παραλές λίγο μου φαίνεται... Όχι και εμετός! Άσε που τα Chesterfield πλέον έχουν 2 ευρώ και είναι κλάσης pall mall και γενικά όλου του συναφιού των 2 ευρώ δηλαδή... άχυρο! Παλιά είχαν κανονική τιμή και είχαν πολύ πέραση.

Ορίστε και φωτογραφίες από το davidoff ora ito:

http://xs125.xs.to/xs125/08131/imgp0001859.jpg.xs.jpg http://xs225.xs.to/xs225/08131/imgp0002804.jpg.xs.jpg

Και πως τα ζητάς αυτά; :p

Τους τόνους θέλω.

Γιατί το λες αυτό; Ωραίος είναι ο αρωματικός. Εγώ καμιά φορά που μου τη "βαράει" και γουστάρω στριφτό, ή αυτόν παίρνω ή τον Golden Virginia Aroma ή τον Golden Virginia τον κίτρινο.. Ειδικά ο Golden Virginia ο κίτρινος είναι ΚΟΡΥΦΗ! Τώρα αν συγκρίνουμε τους δυο αρωματικούς, ο Golden Virginia Aroma μυρίζει πιο ωραία αλλά... μόνο μυρίζει! Ενώ ο Old Holborn Aroma έχει και γεύση. Ο κίτρινος ο Old Holborn δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ! Δε μυρίζει σαν κρασί ρε συ; :lol::lol:

Παραείναι αρωματικός για τα γούστα μου. Γενικά δεν προτιμώ τους aromatic....

Και ο Golden Virginia είναι καλός, αλλά προτιμώ με μικρή διαφορά Old Holborn. Άκου εκεί σαν κρασί :rotfl:

Τα παραλές λίγο μου φαίνεται... Όχι και εμετός! Άσε που τα Chesterfield πλέον έχουν 2 ευρώ και είναι κλάσης pall mall και γενικά όλου του συναφιού των 2 ευρώ δηλαδή... άχυρο! Παλιά είχαν κανονική τιμή και είχαν πολύ πέραση.

Καθόλου πλάκα. Δε μπορώ να καπνίσω κανονικό τσιγάρο πλέον...

Δεν είπα πως τα Chesterfield είναι και αναγκαστικά ωραια. Απλά δεν ξέρω γιατί, αλλά ήταν το μόνο που έκανα ολόκληρο.

Και πως τα ζητάς αυτά; :p

Τους τόνους θέλω.

Κανονικά είναι ντάβιντοφ μπλάκ όρα ίτο αλλά εγώ λέω "ένα ντάβιντοφ μαύρο, το καινούριο" και καταλαβαίνει ο περιπτεράς! :lol::lol:

Άλλωστε μόνο αυτό έχει 4 ευρώ, τα υπόλοιπα έχουν 3,20. Οπότε αν δεν καταλάβει του λες αυτό που έχει 4 ευρώ και όλα καλά! Στη Θεσσαλονίκη όταν είχε πρωτο-κυκλοφορήσει είχαν μόνο στα κεντρικά περίπτερα αλλά πλέον το έχουν παντού.

EDIT: Ο ora-ito είναι σχεδιαστής και απλά σχεδίασε το πακέτο για λογαριασμό της davidoff ζητώντας και καπνό ανώτερης ποιότητας γιατί σου λέει "δεν είμαστε όποιοι κι όποιοι"!! Στην ουσία δηλαδή είναι τσιγάρα signature! Πως λέμε ηλεκτρικές κιθάρες signature με την υπογραφή σπουδαίων κιθαριστών; Κάτι τέτοιο! Ορίστε και το site του:

http://www.ora-ito.com

Κάπου μέσα στο site θα βρείτε και το όνομα davidoff.

Κανονικά είναι ντάβιντοφ μπλάκ όρα ίτο αλλά εγώ λέω "ένα ντάβιντοφ μαύρο, το καινούριο" και καταλαβαίνει ο περιπτεράς! :lol::lol:

Άλλωστε μόνο αυτό έχει 4 ευρώ, τα υπόλοιπα έχουν 3,20. Οπότε αν δεν καταλάβει του λες αυτό που έχει 4 ευρώ και όλα καλά! Στη Θεσσαλονίκη όταν είχε πρωτο-κυκλοφορήσει είχαν μόνο στα κεντρικά περίπτερα αλλά πλέον το έχουν παντού.

η πας σε ενα φαρμακιο και το ζητας.γιατι 4 ευρω ειναι φαρμακιο:lol:.τελικα εκανα λακι στραικ και δν με ενθουσιασε πολυ