Jump to content

Όλα για το κάπνισμα - τσιγάρα- πούρα. κ.α.

xraysr0x
 Κοινοποίηση

Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?  

1.318 members have voted

1. 1. Τι μάρκα τσιγάρα καπνιζετε?

• Lucky Strike
      68
    • Marlboro
      178
    • Davidoff
      109
    • GR
      23
    • Camel
      48
    • Origin
      2
    • Καρελια κ.α.
      56
    • Στριφτό
      370
    • Άλλο
      210
    • ΔΚ/ΔΑ
      254

Recommended Posts

+ Στριφτού:

-Καλύτερο άρωμα. Αποδεδειγμένα.

-"Καλύτερος" ποιοτικά καπνός, με λιγότερες κόλλες κτλ έναντι των πακέτων (που αποτελούνται από τρίμματα, αλλά κατά τα άλλα δεν σου "αδειάζει" το τσιγάρο)

-Ελευθερία customization τσιγάρου (λεπτό / χοντρό / με φίλτρο / χωρίς / με χοντρό φίλτρο / με λεπτό)

- Στριφτού:

...Αρχικά, αυτό που στρίβεις δεν είναι τσιγάρο. Είναι κάτι που προσπαθεί να γίνει τσιγάρο.

-Όταν μετά πια μάθεις, ανά περιπτώσεις μπορεί να βαριέσαι να στρίβεις (εγώ όταν το παθαίνω αυτό, περίπου 2 μέρες το χρόνο :p , αγοράζω ένα davidoff και τελειώνει η δουλειά)

Και 2 ερωτήσεις / παρατηρήσεις:

Περί old holborn: Είναι Αγγλικός (το γράφει κιόλας). Ο κίτρινος δεν υπήρχε στην Αγγλία μέχρι το 2006 :p ...Μόνο ο μπλε. Ο κίτρινος λανσαρίστηκε μετά, και έχει ελαφρώς διαφορετικό χαρμάνι από τον "μεσογειακό κίτρινο"

Περί αλλαγής από τον OH: Σιχαίνομαι τον golden virginia πράσινο. Υπάρχει και σε άλλα χρώματα? Κανά κιτρινάκι? Όποτε θέλω να πάρω κανένα μη-ΟΗ καπνό για αλλαγή, δεν ξέρω τι να πάρω...Αποκλείω drum, δεκτοί όλοι οι άλλοι. Από golden virginia υπάρχει αυτό που ρωτάω? Help me smoke with variety :p

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

+ Στριφτού:

-"Καλύτερος" ποιοτικά καπνός, με λιγότερες κόλλες κτλ έναντι των πακέτων (που αποτελούνται από τρίμματα, αλλά κατά τα άλλα δεν σου "αδειάζει" το τσιγάρο)

-Ελευθερία customization τσιγάρου (λεπτό / χοντρό / με φίλτρο / χωρίς / με χοντρό φίλτρο / με λεπτό)

- Στριφτού:

...Αρχικά, αυτό που στρίβεις δεν είναι τσιγάρο. Είναι κάτι που προσπαθεί να γίνει τσιγάρο.

-Όταν μετά πια μάθεις, ανά περιπτώσεις μπορεί να βαριέσαι να στρίβεις (εγώ όταν το παθαίνω αυτό, περίπου 2 μέρες το χρόνο :p , αγοράζω ένα davidoff και τελειώνει η δουλειά)

Επισης αμα μαθεις και στριβεις καλα θα σου φαινεται σαν davidoff slim το τσιγαρακι! :p

Και εμενα με πιανει κανα 2 φορες το χρονο αυτο που λες!:p

Σε κανεναν αλλο δεν αρεσει ο marlboro κιτρινος καπνος??:confused:

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

+ Στριφτού:

- Στριφτού:

Και 2 ερωτήσεις / παρατηρήσεις:

Περί old holborn: Είναι Αγγλικός (το γράφει κιόλας). Ο κίτρινος δεν υπήρχε στην Αγγλία μέχρι το 2006 :p ...Μόνο ο μπλε. Ο κίτρινος λανσαρίστηκε μετά, και έχει ελαφρώς διαφορετικό χαρμάνι από τον "μεσογειακό κίτρινο"

Περί αλλαγής από τον OH: Σιχαίνομαι τον golden virginia πράσινο. Υπάρχει και σε άλλα χρώματα? Κανά κιτρινάκι? Όποτε θέλω να πάρω κανένα μη-ΟΗ καπνό για αλλαγή, δεν ξέρω τι να πάρω...Αποκλείω drum, δεκτοί όλοι οι άλλοι. Από golden virginia υπάρχει αυτό που ρωτάω? Help me smoke with variety :p

Eγώ έχω ένα πακέτο τσιγάρα μόνιμα στο αμάξι, για να μην στρίβω όταν οδηγώ. Ε όταν κάθομαι έξω και αράζω όχι μόνο δεν βαριέμαι να στρίψω αλλά το απολαμβάνω κιόλας.:)

Υπάρχει golden virginia κίτρινος. Αλλά προτιμώ τον old holborn.

Βασικά απο τα ποιτικότερα τσιγάρα που έχω καπνίσει ήταν τα "Philip Morris Signature" και το κανονικο και το lights.Ξερει κανεις αν κυκλοφορούν ακόμα;Έχω να τα δω πολύ καιρό.

Βασικά απο τα ποιoτικότερα τσιγάρα

:rolleyes: Καλο!!! μου αρεσε οπως το έθεσες :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά απο τα ποιτικότερα τσιγάρα που έχω καπνίσει ήταν τα "Philip Morris Signature" και το κανονικο και το lights.Ξερει κανεις αν κυκλοφορούν ακόμα;Έχω να τα δω πολύ καιρό.

Kαι από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Εμένα δεν μου αρέσουν...

Για τους καπνιστες στριφτου:πάντα με φιλτρο!

γιατι παντα με φιλτρο?

δνε το καταλαβαινω....:blink:

γιατι παντα με φιλτρο?

Skeyou ligo akoma,,,,

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

γιατι παντα με φιλτρο?

Skeyou ligo akoma,,,,

και συνεχιζω να μην καταλαβαινω....

αφου υποτιθεται οτι ειναι "καθαρος" ο καπνος!

και συνεχιζω να μην καταλαβαινω....

αφου υποτιθεται οτι ειναι "καθαρος" ο καπνος!

Καθαρος ναι,δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει πίσσα. Τώρα αμα το γουστάρεις άφιλτρο,φουμάρισε το και μην πολυσκοτίζεσαι.

χθες δοκιμασα τα george karelias and sons την πλακετα και ηταν πολυ ωραια και μου ειπαν οτι βγηκαν καλυτερα τσιγαρα 2006 !δεν ξερω αμα βεβαια αυτο αληθευει

χθες δοκιμασα τα george karelias and sons την πλακετα και ηταν πολυ ωραια και μου ειπαν οτι βγηκαν καλυτερα τσιγαρα 2006 !δεν ξερω αμα βεβαια αυτο αληθευει

thn xrysh kasetina les?

an les ayta ontws einai polu poiotika tsigara.

Έγω καπνίζω εδώ και 8 χρόνια από τα 14 μου. Από το λύκειο και μετά η μαρκά μου ήταν το Camel. Αλλά τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικής στενότητας (φοιτητής γαρ) το ρίχνω που και που σε golden virginia πράσινο.

Δεν λέω ώραιο είναι να στρίβεις όταν είσαι σπίτι ή στην καφετέρια έχεις και κάτι να ασχολείσαι.

Αλλά στο δρόμο και το club είναι απίστευτα εκνευριστικό ακόμα και για τους δεξιοτέχνες στο στρίψιμο :mad:

Ειδικά αν καπνίζεις 1μίση πακέτο την ημέρα σαν εμένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Τα έκανα για 2 χρόνια, πριν ξεκινήσω τα Lucky... :)

To όνομά τους τα παραπέμπει για τσιγάρα που τα κάνουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά εγώ τα θεωρώ από τα καλύτερα. Και ίσως κάποτε να επιστρέψω σε αυτά. Και η χρυσή lights και η κανονική είναι εξαίρετες.

thn xrysh kasetina les?

an les ayta ontws einai polu poiotika tsigara.

Eγω ποτε δεν τα γουστάρισα και πολύ, είναι φτιαγμένα με Βιρτσίνια καπνα και έχουν και μια μυστήρια γευση.

Μετα τα παλιά Dunhill που ήταν το καλύτερο τσιγάρο που έγινε ποτε,αλλα οι λεχριτες το κατεστρεψαν,την βγάζω ή με Lucky Strike αφιλτρο(που και αυτο τωρα τελευταια εχει γίνει λίγο μούφα) ή με Ασσο φίλτρο μαλακο που σαν τσιγάρο τα σπάει όλα!

Eγω ποτε δεν τα γουστάρισα και πολύ, είναι φτιαγμένα με Βιρτσίνια καπνα και έχουν και μια μυστήρια γευση.

Μετα τα παλιά Dunhill που ήταν το καλύτερο τσιγάρο που έγινε ποτε,αλλα οι λεχριτες το κατεστρεψαν,την βγάζω ή με Lucky Strike αφιλτρο(που και αυτο τωρα τελευταια εχει γίνει λίγο μούφα) ή με Ασσο φίλτρο μαλακο που σαν τσιγάρο τα σπάει όλα!

Eδώ το κανονικό Lucky Strike κάνω προσευχές πλέον προκειμένου να το βρω... Το άφιλτρο, έχω να το δω κανα τρίμηνο και βάλε... Δεν ξέρω γιατί δεν κυκλοφορούν τόσο ευρέως σαν τις άλλες μάρκες, παρόλου που πολλοί τα καπνίζουν... :(

εγω μονο με το να βρω τα αφυλτρα lucky strike εχω προβλημα !τα κανονικα τα εχει παντου

Τα άφιλτρα είναι σίγουρα πιο σπάνια, αλλά και το κόκκινο μαλακό που κάνω εγώ, δύσκολα το βρίσκω... :(

Παιδιά μια απορία.Έχω έναν αναπτήρα που δίναν δώρο πέρσι μαζί με τα marlboro wides.

Πως θα γίνει να τον γεμίσω?Τι χρειάζεται?thnx!

Παιδιά μια απορία.Έχω έναν αναπτήρα που δίναν δώρο πέρσι μαζί με τα marlboro wides.

Πως θα γίνει να τον γεμίσω?Τι χρειάζεται?thnx!

Σαν τους αλλους αναπτηρες! παιρνεις μια μπουκαλα γκαζ και βαζεις πανω στο στομιο της βαλβιδας μια προεκταση..και το πιεζεις με δυναμη στον αναπτηρα.πρωτη φορα γεμιζεις αναπτηρα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σαν τους αλλους αναπτηρες! παιρνεις μια μπουκαλα γκαζ και βαζεις πανω στο στομιο της βαλβιδας μια προεκταση..και το πιεζεις με δυναμη στον αναπτηρα.πρωτη φορα γεμιζεις αναπτηρα???

Επειδή όμως δεν είμαστε όλοι μέλη της 17 Νοέμβρη (:p), μπορείς απλά να πας σε περίπτερο/ψιλικατζίδικο να σου το γεμίσουν.

Destiny found.